Beste wijnkoeler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Wijnkoelers test van 2017

 

 

Voor een romantische avond uit of thuis met je geliefde hoort er zeker een wijntje bij. En geniet je graag van licht gekoelde wijn dan is een wijnkoeler zeker een goede aanrader. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste wijnkoeler die de avond tot een onvergetelijke beleving zal maken.

 

 

Vacu Vin Rapid Ice

 

De Vacu Vin Actieve wijnkoeler is het product voor jou als jij graag van wijn geniet op de ideale temperatuur. Dit product is naast zijn koelhouder functie ook een blikvanger. Het heeft een manchet die voor gebruik via de onderkant wordt weggehaald. Het is flexibel en kan daardoor gemakkelijk in de vriezer gelegd worden. Voor het koelen van de wijn, haal je de manchet uit de vriezer en schuif je het gewoon simpel in de koeler.

Dit product heeft meer positieve reviews dan negatieve reviews. De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is gemakkelijk te reinigen. Voor hen is het ook gemakkelijk in gebruik en het heeft een goede prijsverhouding. De weinige minpunten die te lezen staan over deze wijnkoeler zijn dat er slechts 1 fles in past en dat de service tegenvalt.

 

 

Champagneschaal Classic II

 

De Champagneschaal Classic II wijnkoeler kan best gebruikt worden om meerdere flessen wijn tegelijkertijd te koelen. Het is niet alleen voor wijn bestemd, maar zoals de naam het al kenbaar maakt, is het ook te gebruiken om champagne een gewenste temperatuur aan te brengen. Dit product is ergonomisch ontworpen en het is gemaakt van roestvrij staal. Voor het koelen kun je koud water of ijsblokjes toevoegen na de fles(sen) erin te hebben geplaatst. De Champagneschaal Classic II rust voor de beste steun op een cilindervormige voet.

Gelet op de prijs van dit product dan behoort het niet tot de categorie van goedkope wijnkoelers. Ondanks de hoge prijs van deze wijnkoeler vinden alle kopers het een top product, want het is handig in gebruik en het heeft een fraai design. Voor deze gebruikers is het ook van goede kwaliteit en het heeft een goede prijs.

 

 

Vacu Vin Actieve

 

De Vacu Vin Actieve is het product voor het snel en actief koelen van wijnen. Deze koude flexibele ijsjas zoals het ook best beschreven wordt, kun je wanneer die uit de vriezer gehaald wordt, zo over de wijnfles heen schuiven. Je wijn blijft hierin lang op een goede drinktemperatuur, ook op de warme dagen. Door de duurzaamheid van deze koelers kun je deze steeds opnieuw invriezen. Met dit product is er geen behoefte aan ijsblokjes.

Als je kijkt naar de prijs van dit product dan lijkt het wel een wijnkoeler aanbieding en dat is het ook voor de meeste gebruikers van dit product. Het grotere deel aan personen raadt dit product aan, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het is gemakkelijk te reinigen en het heeft een goede prijs. Voor 1 gebruiker heeft het geen aantrekkelijk design.

 

 

Koelstaaf Icestick

 

Met de wijnkoeler Koelstaaf Icestick kun je genieten van je wijn op de perfecte temperatuur. Het is gemaakt van roestvrij staal en het houdt de fles wijn ruim een uur op de ideale drinktemperatuur. Deze staaf wordt vergezeld met een schenktuit waardoor zuurstof bij de wijn komt om de smaak en het aroma te verbeteren. Voor het gebruik, kun je het voor slechts 2 uur in de vriezer stoppen en direct daarna is het klaar om gebruikt te worden. Als je klaar bent ermee, dan kun je het met warm water afspoelen en terugleggen in de vriezer.

Voor dit product staan er, op 1 review na, alleen positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers van de koelstaaf Icestick, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Voor deze personen heeft het ook een fraai design. Een gebruiker vindt dat het een matige kwaliteit heeft.

 

 

Cosy & Trendy

 

De Cosy & Trendy LED ijsemmer is niet zoals de traditionele wijnkoelers. Dit ontwerp verandert geleidelijk van kleur zodra je op het kleine witte knopje drukt. Deze optie zorgt voor een heel verrassend effect en het licht kun je aan- en uitschakelen wanneer je maar wilt. Als jij reacties wilt uitlokken, is deze ijsemmer een goed idee om op feestjes en recepties te gebruiken. Het moet alleen gereinigd worden met een zachte doek en onder geen omstandigheid onder water of in een afwasmachine geplaatst worden. Deze emmer werkt alleen op 4 x AA batterijen.

De gebruikers van deze LED ijsemmer geven goed advies voor dit product, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Ook heeft het een fraai design. Het enige dat tegenviel voor een koper van deze ijsemmer was de vreselijke staat van levering.

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz