Beste zakloze stofzuiger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Zakloze stofzuigers test van 2017

 

 

Ben jij iemand die graag schoonmaakt, omdat jij houdt van een schone omgeving? Is het moeilijk om dat te doen, omdat je last hebt van een allergie? Dan is een zakloze stofzuiger met een speciale filter wel een optie voor jou. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste zakloze stofzuiger.

 

 

Philips PowerPro FC8769/91

 

De Philips PowerPro FC8769/91 zakloze stofzuiger heeft een krachtige motor met een vermogen van 750 watt. Dit product is energiezuinig, maar heeft toch een 100% stofopname op harde vloeren.

Het is voorzien van een TriActiveMax-mondstuk voor maximale stofopname. Het heeft verder een stofreservoir van 2 liter die je op een eenvoudige manier kunt ledigen. Met dit product heb je dus geen stofzuigerzakken nodig. Voor het gemak heeft het een lang snoer van 7 meter. Let wel, dat het op tapijt minder prestaties levert.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het is licht van gewicht en goed hanteerbaar.

Dit product heeft ook een goede prijs. Voor enkele kopers heeft dit product een matige kwaliteit, want het is kwetsbaar en het heeft ook nog een hoge prijs.

 

 

 

 

 

 

 

Miele Blizzard CX1 Red PowerLine

 

Met de Miele Blizzard CX1 Red PowerLine zakloze stofzuiger krijg je het beste resultaat bij het schoonmaken. Het is voorzien van unieke Vortex-technologie die ervoor zorgt dat grof stof en fijn stof apart van elkaar gehouden worden.

Dit product kun je beter gebruiken op harde vloeren, want op een tapijt levert het minder prestaties op. Het heeft een innovatief en onderhoudsvrij filtersysteem, waarbij het ledigen van het reservoir gemakkelijk is.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zakloze stofzuigers. Toch zijn de meeste kopers tevreden met dit product. Het is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit.

De prijs van dit product is ook redelijk. Voor deze kopers is dit een top product. Andere kopers vinden dat de prijs van dit product te hoog is en dat het te kleine achterwielen heeft.

 

 

 

 

 

 

 

AEG LX7-1-DB

 

Met de AEG LX7-1-DB zakloze stofzuiger kun je op een eenvoudige en stille manier schoonmaken. Dit product is voorzien van een Silence Pro systeem die ervoor zorgt dat je kunt stofzuigen zonder veel lawaai te maken. Met het easy empty systeem kun je het stof gemakkelijk uit het reservoir verwijderen.

Handig van dit apparaat is dat het een snoer heeft met een lengte van 9 meter. Het komt samen met een roestvrijstalen telescopische buis en zuigmond die je speciaal voor meubels en kieren kunt gebruiken.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen. Het overgrootste deel van de kopers is wel blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Daarnaast is de prijs van dit product ook goed, dus geven deze kopers positief advies voor dit product. Enkele kopers vinden dat dit product kwetsbaar is en dat het snoer te kort is.

 

 

 

 

 

 

 

Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence

 

De Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence is een krachtige zakloze stofzuiger die ervoor zorgt dat je binnen een korte tijd een schone vloer hebt. Het is voorzien van een innovatieve SensorBagless™ technologie die dit product onderhoudsarm maakt. Het heeft een compressor technologie waardoor het meer kracht geeft en minder energie verbruikt.

Daarnaast is er voor gezorgd dat dit apparaat geluidsarm is. Het heeft een speciale wasbare filter, dat ook geschikt is voor mensen met allergieën. Door een schonere omgeving zullen zij ook minder last hebben van hun allergie. Dit apparaat is voorzien van 4 zwenkwielen en het heeft een ergonomische handgreep.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product een goede prijs. Voor sommige kopers heeft dit product een te hoge prijs en is het lastig in gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

Samsung VCC43E0V3B/XEN

 

Met de Samsung VCC43E0V3B/XEN zakloze stofzuiger wordt het schoonmaken van uw huis of kantoor prettiger gemaakt. Het heeft een stofreservoir dat twee aparte compartimenten heeft, je kunt dus langer hiermee schoonmaken. D

it product is voorzien van een HEPA-filter die ervoor zorgt dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen en verwerkt worden. Het is dus een ideaal apparaat voor mensen die allergisch zijn tegen stof of voor astmapatiënten. Nu kunnen zij ook zonder enige moeite het huis schoonmaken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een zakloze stofzuiger aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. Dit product is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

De prijs ervan is goed en maakt het een voordelige koop. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en daarom kwetsbaar is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz