Beste zakloze stofzuiger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Zakloze stofzuigers test van 2018

 

 

Zakloze stofzuigers koopgids

 

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een stofzuiger zonder zak. Dit type stofzuiger beschikt over een stofreservoir die je handmatig kunt leegmaken en, indien je dit wenst, kunt schoonmaken met een beetje water en zeep. Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar stofzakken en kost je dat ook niet meer geld. Bij het kopen van zo’n stofzuiger moet je rekening houden met het vermogen en de zuigkracht, de functies, het type stofzuiger en de prijs.

 

Soorten stofzuigers

 

Er bestaan vele verschillende soorten stofzuigers die je kunt gebruiken om je huis proper te houden. De sledstofzuiger is de bekendste variant. Dit zijn de klassieke stofzuigers met twee wieltjes aan de achterkant. Dit type stofzuiger is makkelijk om te gebruiken en is voorzien van een krachtige motor waardoor het vooral geschikt is om thuis te stofzuigen. Deze soort heeft ook enkele nadelen: ze zijn redelijk zwaar en blijven makkelijk aan meubelen haken.

Je kunt ook kiezen voor een steelstofzuiger, deze zijn kleiner en lichter. Je kunt een steelstofzuiger makkelijk opbergen en het is vooral geschikt voor kleinere woonruimtes. De nadelen zijn dat het stofreservoir kleiner is en dat je meer gewicht moet meedragen omdat je gans de stofzuiger in je handen hebt.

Ten derde zijn er de ketelstofzuigers die lijken op de sledestofzuigers. Je moet ze ook achter je aan trekken maar ze hebben een ketelvormig omhulsel en zijn eerder geschikt voor professioneel gebruik. Je kunt met dit type niet alleen stof en vuil opzuigen maar meestal ook vloeistoffen. Een ketelstofzuiger wordt veel gebruikt bij verbouwingen of in garages, maar dit model is ook duurder en groter dan de andere types.

Tenslotte zijn er de robotstofzuigers die een grote opmars maken. Deze stofzuigers zijn bedoeld om jouw leven makkelijker te maken want je kunt ze programmeren om automatisch een ruimte schoon te maken zonder dat jij je hoeft te verplaatsen. Een robotstofzuiger beschikt over sensors om obstakels en trappen te herkennen en de nieuwste modellen gaan zelfs automatisch terug naar het oplaadstation wanneer de batterij bijna leeg is. Deze soort is wel duurder en ze hebben een klein reservoir.

 

 

Het vermogen en de zuigkracht

 

Het vermogen van een stofzuiger is niet belangrijk dus daar moet je niet op letten. Het heeft geen directe invloed op de zuigkracht van een stofzuiger. De zuigkracht is echter wel belangrijk. Niet alle vloeren op oppervlakken vereisen dezelfde zuigkracht, dus de meeste stofzuigers beschikken over de optie om dit te regelen.

Je kunt dan, afhankelijk van het type vloer, de zuigkracht hoger of lager zetten. Dit kan op drie verschillende manieren gebeuren. Je kunt de zuigkracht mechanisch regelen door middel van een schuif op de zijstang. Als die schuif dicht is dan zuigt de stofzuiger het hardst, als je minder hard wilt zuigen dan kun je de schuif meer openen.

Ten tweede kun je de zuigkracht elektrisch regelen door middel van een draaiknop of schuifknop op de stofzuiger en als je apparaat over een automatische regeling beschikt dan past het zelf de zuigkracht aan afhankelijk van het oppervlak.

 

 

Functies van de stofzuiger

 

Een stofzuiger heeft bepaalde kenmerken die belangrijk zijn bij de aankoop. Zo is het belangrijk om te weten hoe de stofopvang gebeurt van een toestel, maar omdat het in dit artikel gaat over zakloze stofzuigers moeten we daar niet verder op ingaan. Deze modellen gebruiken een vast reservoir die je kunt ledigen en schoonmaken.

Een ander belangrijk punt is om te weten of je stofzuiger naast droog ook nat kan zuigen. Dit kan heel handig zijn in sommige huishoudens. Het gebeurt wel eens dat je een glas water omstoot of dat je natte hond zich uitschudt in de woonkamer. Daarom bestaan er stofzuigers die ook vloeistoffen kunnen opzuigen. Deze vloeistoffen worden gescheidt van het vaste vuil zodat je het makkelijker kunt weggieten. Niet alle modellen beschikken echter over deze functie dus controleer dit eerst!

De gebruikte filters in een stofzuiger zijn ook belangrijk. Vele mensen hebben last van allergieën en daarom is het belangrijk dat de uitgeblazen lucht van een stofzuiger zo weinig mogelijk stofdeeltjes bevat. De beste filters zijn een HEPA filter of een S-klasse filter, deze filteren de kleine stofdeeltjes uit de lucht en zijn beter voor mensen die last hebben van allergieën.

 

Prijs

 

De prijs van een zakloze stofzuiger hangt af van deze factoren en nog meer. Als je kiest voor een robotstofzuiger die nat kan zuigen zal je meer geld moeten neertellen dan voor een gewone steelstofzuiger die enkel droog kan zuigen. Het hangt af van hetgeen je zelf verkiest.

Een goede aanbeveling is om gebruik te maken van alle bestaande informatie online om verschillende aanbiedingen te vergelijken. Je kunt je baseren op de beoordelingen van vorige kopers die hun tevredenheid of ongenoegen neergepend hebben.

Hoewel een stofzuiger een redelijk bedrag kan kosten is het wel een goede investering op lange termijn en is het veel sneller om stof te verwijderen dan een bezem.

 

 

Zakloze stofzuiger reviews – top 5

 

 

Ben jij iemand die graag schoonmaakt, omdat jij houdt van een schone omgeving? Is het moeilijk om dat te doen, omdat je last hebt van een allergie? Dan is een zakloze stofzuiger met een speciale filter wel een optie voor jou. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste zakloze stofzuiger.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips PowerPro FC8769/91

 

De Philips PowerPro FC8769/91 zakloze stofzuiger heeft een krachtige motor met een vermogen van 750 watt. Dit product is energiezuinig, maar heeft toch een 100% stofopname op harde vloeren.

Het is voorzien van een TriActiveMax-mondstuk voor maximale stofopname. Het heeft verder een stofreservoir van 2 liter die je op een eenvoudige manier kunt ledigen. Met dit product heb je dus geen stofzuigerzakken nodig. Voor het gemak heeft het een lang snoer van 7 meter. Let wel, dat het op tapijt minder prestaties levert.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het is licht van gewicht en goed hanteerbaar.

Dit product heeft ook een goede prijs. Voor enkele kopers heeft dit product een matige kwaliteit, want het is kwetsbaar en het heeft ook nog een hoge prijs.

 

 

 

 

 

 

 

Miele Blizzard CX1 Red PowerLine

 

Met de Miele Blizzard CX1 Red PowerLine zakloze stofzuiger krijg je het beste resultaat bij het schoonmaken. Het is voorzien van unieke Vortex-technologie die ervoor zorgt dat grof stof en fijn stof apart van elkaar gehouden worden.

Dit product kun je beter gebruiken op harde vloeren, want op een tapijt levert het minder prestaties op. Het heeft een innovatief en onderhoudsvrij filtersysteem, waarbij het ledigen van het reservoir gemakkelijk is.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zakloze stofzuigers. Toch zijn de meeste kopers tevreden met dit product. Het is eenvoudig in gebruik en is van goede kwaliteit.

De prijs van dit product is ook redelijk. Voor deze kopers is dit een top product. Andere kopers vinden dat de prijs van dit product te hoog is en dat het te kleine achterwielen heeft.

 

 

 

 

 

 

 

AEG LX7-1-DB

 

Met de AEG LX7-1-DB zakloze stofzuiger kun je op een eenvoudige en stille manier schoonmaken. Dit product is voorzien van een Silence Pro systeem die ervoor zorgt dat je kunt stofzuigen zonder veel lawaai te maken. Met het easy empty systeem kun je het stof gemakkelijk uit het reservoir verwijderen.

Handig van dit apparaat is dat het een snoer heeft met een lengte van 9 meter. Het komt samen met een roestvrijstalen telescopische buis en zuigmond die je speciaal voor meubels en kieren kunt gebruiken.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen. Het overgrootste deel van de kopers is wel blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

Daarnaast is de prijs van dit product ook goed, dus geven deze kopers positief advies voor dit product. Enkele kopers vinden dat dit product kwetsbaar is en dat het snoer te kort is.

 

 

 

 

 

 

 

Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence

 

De Bosch BGS51262 Relaxx’x ProSilence is een krachtige zakloze stofzuiger die ervoor zorgt dat je binnen een korte tijd een schone vloer hebt. Het is voorzien van een innovatieve SensorBagless™ technologie die dit product onderhoudsarm maakt. Het heeft een compressor technologie waardoor het meer kracht geeft en minder energie verbruikt.

Daarnaast is er voor gezorgd dat dit apparaat geluidsarm is. Het heeft een speciale wasbare filter, dat ook geschikt is voor mensen met allergieën. Door een schonere omgeving zullen zij ook minder last hebben van hun allergie. Dit apparaat is voorzien van 4 zwenkwielen en het heeft een ergonomische handgreep.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft dit product een goede prijs. Voor sommige kopers heeft dit product een te hoge prijs en is het lastig in gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

Samsung VCC43E0V3B/XEN

 

Met de Samsung VCC43E0V3B/XEN zakloze stofzuiger wordt het schoonmaken van uw huis of kantoor prettiger gemaakt. Het heeft een stofreservoir dat twee aparte compartimenten heeft, je kunt dus langer hiermee schoonmaken. D

it product is voorzien van een HEPA-filter die ervoor zorgt dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen en verwerkt worden. Het is dus een ideaal apparaat voor mensen die allergisch zijn tegen stof of voor astmapatiënten. Nu kunnen zij ook zonder enige moeite het huis schoonmaken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een zakloze stofzuiger aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. Dit product is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik.

De prijs ervan is goed en maakt het een voordelige koop. Enkele kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en daarom kwetsbaar is.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of