Beste zitverhoger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

Zitverhogers test van 2018

 

 

Zitverhogers koopgids

 

Zitverhogers zijn vooral geschikt voor kinderen. Zo kunnen je kinderen hoger zitten in een stoel om aan de tafel te kunnen of in de auto zodat de gordel steviger rond de kinderen zit. Gordels zijn namelijk ontworpen voor volwassenen dus als kinderen lager zitten zijn ze meestal niet goed genoeg vastgemaakt. Bij het kopen van een zitverhoger kun je best op enkele factoren letten zoals de soort zitverhoger, de eigenschappen, de prijs, de veiligheid en de grootte en het gewicht van je kind.

 

Soorten zitverhogers

 

Je kunt de zitverhogers grofweg indelen in twee verschillende soorten: zitverhogers met of zonder rugsteun. De zitverhoger met rugsteun lijken op kleine stoeltjes die niet enkel een verhoging bieden maar ook steun geven aan de nek en het hoofd van je kinderen. Dit is handig bij mensen waarvan de achterbank van de auto een lage rugsteun heeft. Zo is je kind zeker genoeg ondersteund in geval van een botsing van achteren.

Als de rugsteun van je achterbank wel hoog genoeg is dan kun je een gewone zitverhoger kopen zonder rugsteun want je kind krijgt al genoeg ondersteuning van de achterbank. Deze modellen zijn goedkoper dan de eerste en nemen natuurlijk ook minder plaats in. Het belangrijkste blijft dat je kind veilig zit in de auto.

Verder heb je binnen deze soorten nog vele onderverdelingen volgens de leeftijd, grootte en gewicht van je kind. Stoelen voor baby’s zullen over meer veiligheidsvoorwaarden beschikken dan andere stoelen en zien er anders uit dan zitverhogers voor peuters. Als het over jongere kinderen gaat zul je meestal een model met rugsteun moeten kopen. Als de kinderen al wat ouder zijn kun je een gewone zitverhoger zonder rugsteun kopen.

 

 

Eigenschappen van een zitverhoger

 

Een goede eigenschap van een zitverhoger is de mogelijkheid om de gordel op de juiste hoogte voor je kind te kunnen instellen. Als de hoogte van de gordel verstelbaar is dan is dat een groot voordeel want kinderen groeien snel. Controleer ook of de gordel makkelijk terugtrekt.

Sommige modellen beschikken over meerdere clips aan de zijkant om de gordel te bevestigen naarmate de grootte van je kind. Als je kiest voor een zitverhoger zonder rugleuning dan beschik je veelal over een manier om de schootgordel vast te maken op heuphoogte van je kind.

Als je kind regelmatig slaapt in de auto dan is een zitverhoger met zijkanten aan de hoofdsteun een goede optie. Zo kan je kind het hoofd laten rusten tegen de zijkanten terwijl hij of zij slaapt. Voor gewone zitverhogers zonder rugleuning kun je een speciaal kussen kopen die je rond de nek van je kind doet.

De grootte van het kind is natuurlijk belangrijk. Als je kind redelijk zwaar is dan koop je best een stoel die je in de breedte kunt aanpassen. Als je kind groter is dan normaal dan kijk je best uit naar een zitverhoger met hoge gordels.

 

 

De veiligheid van een zitverhoger

 

De veiligheid is het belangrijkste onderdeel van een zitverhoger. Je wilt natuurlijk dat je kind voldoende beschermd is in geval van een ongeval. Hoe raar het ook mag klinken, een zitverhoger heeft een houdbaarheidsdatum, net als voedsel. Let daar dus zeker op bij de aankoop van zo’n stoeltje zodat je meteen weet hoe lang je het kunt gebruiken.

Omdat een zitverhoger duur is zijn er veel mensen die opteren voor een tweedehands product. Dit is zeker niet aanbevolen want je weet nooit zeker of het stoeltje al eens in een ongeval geweest is. Als dit het geval is dan is het stoeltje meestal onbruikbaar en moet je het eigenlijk weggooien want het biedt niet genoeg veiligheid meer voor je kind.

Voor de kinderen kan het ook een goed idee zijn om een zitverhoger te kopen met een afbeelding die ze leuk vinden. Zo kun je zitverhogers vinden met Disney prints of afbeeldingen van de favoriete tekenfilms van je kinderen. Ze zullen er met veel plezier gaan op zitten als ze het mooi vinden!

 

Prijskaartje van een zitverhoger

 

Zoals we al eerder vermeld hebben in ons artikel is een zitverhoger nogal duur om aan te kopen. Je kunt er natuurlijk wel voor een lange tijd gebruik van maken en op de veiligheid van je kind kun je geen prijs plakken.

Er zijn echter ook manieren om mooie aanbiedingen te vinden. Vooral online kun je bekende merken vinden voor een goedkopere prijs. Houd dan wel nog rekening met de bijkomende verzendkosten van een product. En omdat een zitverhoger geen klein voorwerp is kunnen deze verzendkosten nogal oplopen.

Je kunt dus beter verschillende producten vergelijken voordat je overgaat tot een beslissing. De reviews van eerdere kopers kunnen je daar zeker bij helpen. Zij kunnen meer informatie aanbieden over de voor- en nadelen van elk product.

 

 

Zitverhoger reviews – top 5

 

 

Als ouder of verzorger wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. De veiligheid van het kind staat dan centraal, ook als jij deelneemt in het verkeer. Wil jij als ouder op een verantwoordelijke manier jouw kind vervoeren, dan is het ideaal om een zitverhoger aan te schaffen. Bekijk de opties hieronder en koop de beste zitverhoger.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Disney Minnie Mouse

 

De Auto Zitverhoger Minnie Mouse is een leuk en ideaal product waarvan haast elk meisje zal houden. Dit product heeft een mooi en leuk design die zeker opvalt en aantrekkelijk is voor kinderen.

Het heeft een grote foto van Minnie Mouse, de overbekende animatiefiguur. Voor de fans van Minnie Mouse is dit zeker een leuk product.

Je kunt het gebruiken om in de auto te plaatsen, zodat jij jouw kind op een veilige manier kunt vervoeren. Na het gebruiken kun je het weer gemakkelijk weghalen.

Voor dit product staat er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De koper is tevreden met dit product, want het is handig in gebruik en comfortabel voor het kind.

Dit product heeft ook een fraai design. Het is in het bijzonder een leuk product voor meisjes. Voor deze koper is dit een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Carpoint Groep 2-3

 

Met de Auto Zitverhoger Kind kun je jouw kind veilig vervoeren. Neem je haast elke dag deel aan het verkeer samen met je kinderen, dan is dit het ideale product dat je kunt gebruiken.

Het heeft een leuk design waarbij de hoes met twee kleuren gecombineerd is. Dit product is handig in gebruik, want je kunt de hoes eraf halen om te wassen.

Na het wassen kun je de hoes weer gemakkelijk eraan bevestigen. Gebruik dus deze zitverhoger om jouw kind nu veilig te vervoeren.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een zitverhoger aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, is er voor dit product tot nu toe nog geen review geplaatst.

Het is mogelijk dat dit product wel aangeschaft is door kopers, maar dat er nog geen gebruikerservaring gedeeld is.

 

 

 

 

 

 

 

Cosmic Zwart/Rood

 

De Kinderzitverhoger Zwart/Rood is een geweldig product dat jij als ouder of verzorger kan gebruiken om kinderen te vervoeren. Als je een kind met dit product vervoert, dan kies jij om op een verantwoordelijke manier deel te nemen aan het verkeer.

Dit product heeft een fraai design, want het is gemaakt met een combinatie van twee kleuren namelijk rood en zwart.

Door gebruik te maken van deze twee kleuren, vormt het een mooi contrast met elkaar en maakt het van dit product zeker een blikvanger. Je kunt dit product schoon houden door het op een eenvoudige manier te vegen met een doek.

Voor dit product staat er nog geen review geschreven. Het is mogelijk dat mensen dit product wel hebben aangeschaft, maar dat zij nog geen ervaring hebben gedeeld. Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld, is het moeilijk om op basis hiervan een advies uit te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

Hello Kitty Roze

 

De Hello Kitty zitverhoger is voor bijna elk meisje een favoriet, want dit product is uiteraard gemaakt in de kleur roze. Het is een geweldig product die jij als ouder kunt gebruiken, om jouw kind op een verantwoorde wijze te vervoeren.

Het heeft ook een leuke afbeelding van Hello Kitty erop samen met een mooie strik. Dit plaatje in het geheel maakt dat dit product een mooi en fraai design heeft. Dit product is gemaakt van polyester. Het is eenvoudig in gebruik en je kunt het ook gemakkelijk schoonmaken door het te vegen met een doek.

Ook voor dit product staat er nog geen review geschreven. Het is mogelijk dat mensen dit product wel hebben gekocht, maar nog geen beoordeling hebben gegeven hiervoor.

Omdat er nog geen gebruikerservaring is gedeeld, is het moeilijk om op basis hiervan een advies uit te brengen voor dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Nania Dreamy Denim Grey

 

De Nania Dreamy – Denim Grey kun je gebruiken om jouw kind op een veilige manier door het verkeer heen te brengen.

Dit product is geschikt voor kinderen van groep 2 en 3. Het kan door kinderen gebruikt worden die vanaf 15 kg wegen tot een maximaal gewicht van 36 kg.

Het is eenvoudig om te gebruiken, want je kunt het met de autogordel bevestigen. Het is ook gemakkelijk schoon te houden, doordat je het gewoon met een vochtige doek kunt afnemen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope zitverhogers en dat kun je ook merken aan het aantal reviews dat er staat geschreven voor dit product.

Voor dit product staat er nog geen enkele review geschreven en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of