fbpx

Best bewaarbakje

Laatste update: 15.10.19

 

Bewaarbakjes test van 2019

 

 

Bewaarbakjes koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste bewaarbakken maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou maar wat graag op weg helpen. Wij kunnen je alvast de raad geven dat het erop aankomt om zoveel mogelijk exemplaren te bekijken en te vergelijken. Je zou hierbij kunnen rekening houden met het doel, het formaat maar ook met de gebruikte materialen. Zijn er eventueel extra kenmerken die handig kunnen zijn of toch maar niet? En welk effect heeft dit dan op het prijskaartje. Laten we samen even op zoek gaan, en dan zal de zoektocht naar het ideale bewaarbakje vast wat makkelijker verlopen.

 

 

Wat is een bewaarbakje en waarvoor dient het

 

Een bewaarbakje is eigenlijk heel eenvoudig een bakje waar je dingen in kunt bewaren. En eigenlijk mag je dit wel heel ruim opvatten. Een bewaarbakje kan bijvoorbeeld een degelijke broodtrommel zijn waarin je koeken of brood langer vers kunt houden. Maar het kan ook het ideale bakje zijn om babyvoeding in te bewaren. Natuurlijk zijn er ook heel wat bewaarbakjes waar je andere ingrediënten en etenswaren zonder problemen veilig in kunt opbergen. Bovendien zul je versteld staan van de enorme mogelijkheden die er zijn.

Zo heb je tegenwoordig bewaarbakjes in alle vormen en formaten, kleuren en designs. Sommige bewaarbakjes hoef je iets duurder te betalen terwijl anderen dan weer tot de goedkope bewaarbakken kunnen gerekend worden. Het kan alvast helpen, mocht je even de verschillende online beoordelingen bekijken die geplaatst zijn bij zulke bewaarbakken. Daarin geven verschillende kopers hun mening over het product. Dit kan positief of negatief zijn. Het is verder ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk rekening te houden met leuke promoties en aanbiedingen.

 

 

Inhoud en gebruikte materiaalsoorten

 

Wanneer je op zoek gaat naar het voor jou ideale bewaarbakje dan zul je heel wat verschillende vormen en formaten tegenkomen. Het is dus ook een goed idee om even te letten op de inhoud van zo’n bewaarbakje. Met de inhoud bedoelen we eigenlijk de capaciteit, dus onrechtstreeks de grootte ervan. Je zou jezelf de vraag kunnen stellen waarvoor je het bakje wenst te gebruiken. Wil je er bijvoorbeeld 2 broden in kunnen bewaren? Of is het toch bedoeld om babyvoeding in op te bergen.

Afhankelijk van het antwoord op de vragen, kun je op zoek gaan naar een groot of klein bewaarbakje. Verder zul je merken dat er ook heel wat onderscheid is op het gebied van gebruikte materiaalsoorten. Zo heb je bewaarbakken die uit metaal of aluminium gemaakt zijn. Maar je hebt er even goed uit degelijk kunststof, plastic of hout. Verder kun je ook altijd voor een bewaarbak uit textiel kiezen. Dat zul je vaak zien wanneer je op zoek gaat naar een bewaarbakje om babyvoeding of flesvoeding in te bewaren.

 

 

Het type en de mogelijke kenmerken en opties

 

Juist doordat er zoveel onderscheid is tussen de verschillende bewaarbakjes, zul je merken dat er ook heel wat soorten kunnen bestaan. Zo heb je de klassieke bewaarbakjes die rechthoekig of vierkant van vorm zijn. Maar je hebt ook ronde of ovale bewaarbakken. Je kunt kiezen voor een exemplaar met een deksel dat je kunt open- en dichtschuiven. Net zoals er ook heel wat modellen bestaan met een afneembaar deksel. 

Een bewaarbakje hoeft bovendien niet altijd een doos te zijn. Het kan ook evengoed een soort van draagtas zijn. Denk maar aan de tas waarin je de flesvoeding kunt bewaren.

Afhankelijk van welk exemplaar je kiest, zul je merken dat er bepaalde typische kenmerken en opties beschikbaar zijn. Zo heb je bij de draagtas de aanwezigheid van een handvat en misschien ook wel een verstelbare draagriem. Een rechthoekige doos kan bijvoorbeeld voorzien zijn van een antislip onderkant. Zo blijft het bewaarbakje steeds mooi en stabiel staan. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden maar je beslist uiteindelijk zelf welke opties voor jou belangrijk zijn en welke niet.

 

 

Met welk budget moet ik rekening houden?

 

In je zoektocht naar het voor jou ideale bewaarbakje, zul je merken dat er heel wat mogelijke prijsbepaling zijn. Zo kan de prijs bepaald worden door het formaat, maar ook vooral door de extra kenmerken en het design ervan. Het spreekt voor zich dat je helemaal zelf kunt kiezen hoeveel je bereid bent om uit te geven aan een degelijk bewaarbakje. Sommige mensen vinden enkel de kwaliteit belangrijk terwijl anderen toch ook heel wat belang hechten aan het design.

Indien je mocht twijfelen tussen 2 of meerdere exemplaren dan kan het handig zijn om je even te focussen op de verschillende online beoordelingen die het product gekregen zijn. Daarin kun je vaak al een realistisch beeld krijgen van de voor- en nadelen van een bepaald product. Ga eventuele promoties nooit uit de weg. Het zou jammer zijn mocht je hierdoor bijvoorbeeld een leuke bewaarbakje aanbieding mislopen.

 

 

Bewaarbak Reviews – Top 5

 

 

Een bewaarbakje kan altijd wel bijzonder handig zijn om dingen veilig in op te bergen. Denk maar aan een bewaarbakje waarin je brood, babyvoeding of moedermelk in kunt bewaren. Het ruime aanbod maakt het niet altijd eenvoudig om er het beste bewaarbakje meteen uit te kiezen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met 5 topproducten. Bekijk deze eens rustig en probeer ook rekening te houden met de vele reviews en het advies van de kopers.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Wesco Grandy Broodtrommel

 

Tussen de goedkope bewaarbakjes zul je jammer genoeg dit product van Wesco niet meteen hoeven te zoeken. De broodtrommel heeft een ruime inhoud van maar liefst 1,5 liter en is beschikbaar in 2 verschillende kleuren namelijk rood en zwart.

Je zult meteen merken dat dit product helemaal vervaardigd is uit zeer duurzaam en kwalitatief staal. Verder zijn er ook ventilatiegaatjes voorzien aan de achterkant van deze handige broodtrommel. Zo blijft het brood of de koeken veel langer vers. Aan de voorzijde is er een handvat voorzien die iets meer comfort biedt.

Volgens één enkele koper zou de kwaliteit van dit product niet helemaal top zijn. Toch is de meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd van de degelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Koop bij bol.com (€55)

 

 

 

 

Brabantia Brilliant Steel

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke broodtrommel die bovendien ook vrij groot is dan loont het de moeite om dit product van Brabantia eens te bekijken. Deze broodtrommel is voorzien van een inhoud van maar liefst 18 liter en is beschikbaar in wel 8 verschillende kleuren.

Dit model is voldoende ruim om maar liefst 2 grote broden in te plaatsen. Bovendien heb je nog wat extra opbergruimte doordat de bovenkant van het bewaarbakje helemaal vlak is. Het noppenpatroon op de bodem zorgt dan weer voor voldoende ventilatie. Verder zijn de randen uit kunststof gemaakt ter bescherming en zijn er ook nog ophangogen voorzien.

We merken dat de kopers echt laaiend enthousiast zijn over dit bewaarbakje. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk en praktisch maar het ziet er ook heel erg trendy uit. Kortom het voldoet dan ook aan de verwachtingen van heel wat kopers.

 

Koop bij bol.com (€50.99)

 

 

 

 

Curver Chef@home Taartdoos Hoog

 

Zodra je de prijs van dit bewaarbakje ziet dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het wel eens over een bewaarbakje aanbieding zou kunnen gaan. Het is een soort van taartdoos met een formaat van 35 x 35 x 15 cm.

De taartdoos heeft een volume van ongeveer 2 liter en dus voldoende groot om een grote taart in te bewaren. Het product is voorzien van een transparant deksel en een handige rubberen handgreep. Op die manier kun je de taartdoos altijd handig vastnemen of verplaatsen. Verder zijn er ook enkele handige sluitclips voorzien.

Zodra we de online reviews bekijken dan merken we dat de meningen vrij verdeeld lijken te zijn. Dit is uiteraard helemaal niet zo erg aangezien het juist ruimte biedt om veranderingen door te voeren. Haast je dus zeker naar de winkel en oordeel vooral zelf. Wie weet is dit wel het product waar jij naar op zoek was.

 

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

Medela Moedermelkbewaarzakjes

 

Indien je op zoek bent naar een bewaarbakje om moedermelk veilig in op te bergen dan ben je misschien wel op zoek naar dit product van Medela. Deze bewaarzakjes zijn werkelijk ideaal om moedermelk te bewaren, te verplaatsen en zelfs gewoon te verwarmen.

Je kunt de moedermelk bewaarzakjes zowel plat neerleggen als ook gewoon rechtop plaatsen waardoor je meer ruimte kunt besparen. Bovendien zullen er dankzij deze bewaarzakjes, helemaal geen vitaminen of belangrijke voedingsstoffen voor je baby verloren gaan. De zakjes zijn ook voldoende groot om er eventueel een etiket op te kleven.

Heel wat kopers zijn van mening dat de bewaarzakjes veel te duur zijn in de aankoop. Echter zijn heel veel gebruikers dan weer wel overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van deze bewaarzakjes.

 

Koop bij bol.com (€15.95)

 

 

 

 

Medela koeltas zwart

 

Met deze handige koeltas van Medela is het mogelijk om op een veilige en efficiënte manier babyvoeding te bewaren. Het zorgt er niet alleen voor dat de babyvoeding of de moedermelk altijd koel blijft maar het biedt ook de mogelijkheid om je flesjes gemakkelijk te verplaatsen.

Zodra je dit product aankoopt dan zul je merken dat je er ook 4 handige flesjes van Medela bij krijgt die helemaal in de koeltas passen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken aangezien de flessen allemaal uit BPA-vrij materiaal gemaakt zijn.

Ondanks het feit dat sommige kopers het product te prijzig en te kwetsbaar vinden, is de meerderheid van de klanten wel degelijk overtuigd van de kwaliteit. Bovendien zijn ze ook van mening dat het om een bijzonder duurzaam product gaat dat ook eenvoudig te gebruiken is.

 

Koop bij bol.com (€31.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status