fbpx

Beste 10 inch tablet

Laatste update: 15.10.19

 

10 inch tablets test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een leuk en vooral origineel geschenk voor de verjaardag van je zoon of dochter? Dan heb je alvast gedacht aan een tablet 10 inch?  Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Samsung tablet 10 inch maar er zijn natuurlijk ook heel wat andere merken die een tablet aanbieden. Denk maar aan de Lenovo tablet 10 inch of de Huawei tablet 10 inch toestellen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Om te weten welke voor jou de beste 10 inch tablet is, hebben wij alvast een selectie gemaakt van 5 topproducten. Houd hierbij ook rekening met de online reviews en het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Samsung Galaxy Tab A

 

Ben je op zoek naar een degelijke 10 inch tablet dan kun je alvast even dit apparaat van het alombekende merk Samsung even bekijken. Toch zul je er rekening mee moeten houden dat het niet meteen tot de goedkope 10 inch tablets zal behoren.

Het toestel heeft een mooie zwarte kleur en een schermgrootte van ruim 10 inch. Verder beschikt het apparaat over een totale opslagcapaciteit van maar liefst 64 GB. Het toestel weegt bovendien ook vrij licht en is daardoor dus makkelijk overal mee naartoe te nemen. Verder beschikt het over verschillende functies zoals bijvoorbeeld de kids mode functie.

Het is echter wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze 10 inch tablet niet meteen functioneert op een 4G netwerk. Desondanks hebben de kopers momenteel alleen maar positieve online beoordelingen geplaatst. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid.

 

Koop bij bol.com (€265)

 

 

 

 

Huawei M3 Lite

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een 10 inch tablet van een ander bekend merk zoals bijvoorbeeld Huawei. Dit apparaat is afgewerkt in een mooie witte kleur maar kun je natuurlijk ook in het zwart bekomen.

Het toestel heeft een totale geheugencapaciteit van ruim 32 GB en biedt dan ook heel wat ruimte om bestanden op te slaan. Het scherm heeft een bijzonder hoge resolutie van ruim 1920 x 1200 pixels waardoor je dus kunt genieten van duidelijke en heldere beelden. Verder zal ook de lichtintensiteit naar de avond toe automatisch worden aangepast. Zo zullen je ogen minder snel geïrriteerd raken door het felle licht.

Het apparaat beschikt ook over krachtige speakers die aan de beide kanten geïnstalleerd zitten. De combinatie van deze voordelen en opties zorgt er dan ook voor dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk positief reageren.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Lenovo Tab 4

 

Ben je op zoek naar een 10 inch tablet aanbieding? Dan kun je misschien alvast even dit apparaat van het bekende merk Lenovo bekijken. In vergelijking met sommige andere toestellen uit deze lijst, lijkt deze tablet wel een koopje te zijn.

Het toestel beschikt over een duidelijk en helder IPS scherm. Verder is het toestel uitgerust met een maximale geheugencapaciteit van maar liefst 32 GB. Uiteraard is het mogelijk om het geheugen te gaan uitbreiden indien je dit wenst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om meerdere accounts te creëren zodat je met het hele gezin deze tablet kunt gebruiken.

Het is een degelijk apparaat dat in 2 kleuren te verkrijgen is. Toch is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel over een HD scherm beschikt en niet over een Full HD scherm. Dus voor sommige kopers kan dit eventueel een probleem zijn. Daarnaast is het niet mogelijk om gebruik te maken van het 4G netwerk.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Acer Iconia 10 B3-A50FHD-K039

 

Indien je op zoek bent naar een leuk en origineel geschenk voor de verjaardag van je partner dan kun je eventueel even stilstaan bij dit product. Deze Acer 10 inch tablet is misschien niet meteen één van de goedkope tablets maar het is alvast ook niet het duurste toestel.

Het toestel is beschikbaar in 2 kleuren namelijk zwart en wit en maakt gebruik van het Android 8.1 besturingssysteem. Verder heeft het apparaat een totale geheugencapaciteit van maar liefst 32 GB. Uiteraard is het wel mogelijk om het geheugen te gaan uitbreiden door gebruik te maken van een micro SD kaart.

Je zult merken dat het apparaat vrij compact is en weinig weegt en daardoor makkelijk mee te nemen is. Dankzij de Quad Core processor kun je bijzonder snel navigeren en schakelen tussen de verschillende beschikbare applicaties. Houd er wel rekening mee dat het toestel over een HD scherm beschikt en niet over een Full HD scherm.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Asus ZenPad 3 S (Z500M)

 

Tot slot is er dan ook nog de Asus 10 inch tablet. Indien je dit product wilt aankopen dan zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Het is een degelijk apparaat uit de serie Asus Zenpad en het is beschikbaar in 2 verschillende kleuren.

Het toestel maakt gebruik van het Android 6.0 besturingssysteem en beschikt over een totale geheugencapaciteit van maar liefst 64 GB. Daar kun je dus al heel wat films, video’s en andere bestanden mee opslaan.

Ondanks het feit dat de meeste reacties helemaal positief zijn, is slechts één enkele koper helemaal niet overtuigd. Zo is de klant van mening dat de kwaliteit van het apparaat ondermaats is en dat het prijskaartje veel te hoog is. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want misschien is dit toestel wel iets voor jou.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status