n n
n
n
ᐅ Beste 4K monitors. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste 4K monitors Test Van 2019

Laatste update: 10.12.19

 

5 Beste 4K monitors (Reviews) van 2019

 

4K monitors staan bekend om hun hoge resolutie en worden daarom ook vaak gebruikt in de gaming wereld. Zo zijn er dan ook heel wat merken die de beste 4K monitor op de markt proberen brengen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een apparaat van LG maar ook Samsung heeft reeds enkele mogelijkheden op de markt gebracht. Neem rustig de tijd om de 5 topproducten hieronder even te bekijken. En het is alvast een goed advies om ook even rekening te houden met de verschillende online reviews.

 

 

1. BenQ EL287OU 4K HDR Gaming Monitor FreeSync TN-paneel

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke 4K monitor? Dan loont het alvast de moeite om dit apparaat van het bekende merk BenQ even grondig onder de loep te nemen. In vergelijking met andere producten lijkt het hier wel om een 4K monitor aanbieding te gaan. Deze 4K HDR monitor is ideaal om te gebruiken tijdens het gamen vanwege de kracht en de helderheid.

Het is bovendien de ideale allround monitor die je dus niet alleen als ontspanning kunt gebruiken maar ook voor heel wat zakelijke en professionele doeleinden. Je beschikt over een handig TN-paneel en een handig 28 inch scherm met een maximale resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dankzij de automatische helderheid wordt de helderheid van het scherm aangepast aan het licht in de ruimte. In een donkere ruimte zal de helderheid dus iets lager zijn en bijgevolg minder schadelijk voor de ogen.

Verder kun je gebruik maken van de ingebouwde luidsprekers en de blauwe lichtfilter. Houd er echter wel rekening mee dat je de hoogte van het scherm jammer genoeg niet zomaar kunt verstellen. Wel is het mogelijk om het scherm lichtjes te kantelen. We merken dan ook vooral heel wat positieve reacties van klanten op.

 

Koop bij bol.com (€279)

 

 

 

 

2. LG 27UD58 4K Ultra HD Led Flat Zwart 27”

 

Je zou natuurlijk ook altijd kunnen opteren voor deze krachtige 4K monitor die bij jou thuis geleverd wordt door het bekende merk LG. Deze handige computer monitor wordt gekenmerkt door een scherm met een maximale grootte van 27 inch en een maximale resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Deze unieke Ultra HD 4K monitor is ontworpen op basis van IPS zodanig dat je kunt genieten van een uitstekende en heldere beeldkwaliteit. Ideaal om te gamen, maar natuurlijk ook geschikt voor zakelijk gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Screen Split-functie die het scherm in diverse secties zal onderverdelen. De FreeSync functie voorkomt dan weer eventuele haperingen in het beeld.

Verder is deze 4K monitor voorzien van heel wat verschillende kwalitatieve gamefuncties zoals bijvoorbeeld de Dynamic Action Sync. Ideaal om je vijanden te verrassen met een aanval. Een blik op de online reviews doet vermoeden dat het hier om een topproduct gaat, aangezien de kopers unaniem met een maximumscore van 5 sterren hebben beoordeeld.

 

Koop bij bol.com (€339.95)

 

 

 

 

3. Asus VP28UQG 28” 4K FreeSync TN paneel Mat schermoppervlak

 

Net zoals de eerste 4K monitor zul je ook dit product vast en zeker tussen de goedkope 4K monitors kunnen spotten. Ideaal dus voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe 4K monitor maar liever niet zoveel geld willen uitgeven aan een degelijk apparaat. Of wanneer je bijvoorbeeld over een iets beperkter budget beschikt.

De 4K monitor wordt gekenmerkt door een 28 inch scherm met een maximale resolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels. Het matte schermoppervlak is helder en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. De 4K monitor wordt aangevuld met een degelijke TN paneel en heel wat handige functies die goed van pas kunnen komen tijdens het gamen.

Een blik op de online reviews leert ons dat er toch al heel wat klanten zijn die een reactie geplaatst hebben bij dit product. Tot op heden zijn deze beoordelingen ook positief. Zo wordt niet alleen positief gereageerd over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van deze 4K monitor.

 

Koop bij bol.com (€257.87)

 

 

 

 

4. Samsung LS32R750UEUXEN Space Monitor 32” 4K 60 Hz ruimtebesparend

 

In vergelijking met de vorige 4K monitors die we hier in dit lijstje hebben besproken, zul je merken dat dit product net iets meer budget vraagt. Toch haal je een degelijke en duurzame 4K monitor in huis als we de vele positieve reviews van klanten bekijken.

De 4K monitor wordt gekenmerkt door een vrij groot scherm van maar liefst 31,5 inch in combinatie met een 4K resolutie van 3840 x 2160 pixels. Zo geniet je van een heldere en prachtige beeldkwaliteit waarin alle details en kleuren optimaal tot hun recht komen. De monitor wordt geleverd met een VA paneel en is daarnaast ook voorzien van een HDMI en DisplayPort aansluiting.

Het is een bijzonder degelijk product dat je bijvoorbeeld aan een bureau kunt vastklemmen of gewoon tegen de muur kunt plaatsen. Daardoor werkt het ook heel ruimtebesparend en ziet het er heel designvol en luxueus uit. Klanten reageren positief op de kwaliteit en de mogelijkheden maar toch vindt een enkele gebruiker het jammer dat er geen speakers aanwezig zijn.

 

Koop bij bol.com (€416.5)

 

 

 

 

5. Acer Nitro XV273KP 4K Gaming Monitor 144 Hz FreeSync

 

Indien het toch allemaal net iets meer mag zijn dan kun je ook nog altijd kiezen voor deze unieke 4K monitor van het bekende merk Acer. Dit product maakt deel uit van de Acer Nitro serie en zul je, vanwege de hoge prijs, niet tussen de goedkope 4K monitors hoeven te verwachten.

De monitor wordt gekenmerkt door een scherm met een grootte van 27 inch in combinatie met een 4K resolutie van 3840 x 2160 pixels. Het is gebaseerd op het IPS systeem en vandaar dus ook het gebruik van een krachtig IPS paneel. De monitor is bijzonder krachtig en biedt daardoor de mogelijkheid om snel te reageren. Ideaal voor gamers dus! Verder kun je ook gebruik maken van de handige FreeSync functie die voorkomt dat het beeld van de monitor gaat haperen.

Het is bovendien ook handig om te weten dat het IPS paneel makkelijk en zonder problemen in de hoogte kan worden versteld. Met een beeldverversing van ruim 144 Hz is het dan ook een topproduct. Jammer genoeg zijn er tot op heden nog geen online beoordelingen bij dit product geplaatst.

 

Koop bij bol.com (€829.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status