fbpx

Beste 6 persoons tent

Laatste update: 23.10.19

 

6 persoons tenten test van 2019

 

 

Vertrek je binnenkort met vrienden op kampeervakantie? Dan heb je vast al gezocht naar een degelijke en duurzame tent. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat 6 persoons tenten op de markt gebracht. Het is misschien niet altijd makkelijk om goedkope 6 persoons tenten te vinden, die bovendien ook degelijk zijn. Toch is dit vast en zeker mogelijk, en wij helpen jou hier graag bij. We hebben alvast 5 topproducten geselecteerd door rekening te houden met de online reviews en het advies van kopers. Neem de tijd om deze producten even rustig te bekijken en kies er dan voor jou de beste 6 persoons tent uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Coleman Cook

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame 6 persoons tent, dan voldoet dit exemplaar van Coleman misschien wel aan de verwachtingen. De tent heeft alvast heel wat goede beoordelingen ontvangen van verschillende klanten. Het gaat hier om een grote tunneltent die is afgewerkt in een legergroene kleur.

De tent heeft een totale afmeting van 610 x 280 x 200 cm en is gemaakt uit duurzame materiaalsoorten. Zo is de binnentent vervaardigd uit duurzaam en ademend polyester in combinatie met een grondzeil uit PE. De tent is afgewerkt met een PU coating die heel wat bescherming biedt tegen bijvoorbeeld UV licht. Verder zijn er 2 slaapcompartimenten voorzien, die je eventueel van elkaar kunt scheiden door middel van een scheidingswand.

Het leef compartiment van de tent is voldoende hoog om er als volwassen persoon te kunnen staan. Verder kun je rekenen op een grote vooringang, enkele gezellige ramen en een praktische zijingang. Het zal niet verwonderen dat bijna alle kopers de tent meteen aanraden.

 

 

 

 

 

High Peak Tauris

Ook met deze tunneltent van het bekende merk High Peak, haal je een uitstekende tent voor 4 personen in huis. Indien je de tent als familietent gebruikt, en er kindjes mee op kampeertrip gaan dan kun je de tent ook voor maximaal 6 personen gebruiken. In tegenstelling tot het vorige exemplaar, is deze tunneltent afgewerkt in een neutrale donkergrijze kleur.

De tent beschikt over 2 slaapcompartimenten, maar je hebt ook de mogelijkheid om er bijvoorbeeld maar eentje te gebruiken. Het is aan te raden om eerst en vooral de buitentent op te bouwen, en er vervolgens de binnentent in te hangen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de binnentent ten alle tijd droog blijft.

De tent is uitgerust met praktische muggengaas deuren en enkele handige opbergvakken. Verder krijg je er bij de aankoop meteen ook een aantal handige spulletjes bij zoals haringen, onderhoudstips en enkele degelijke scheerlijnen. Beide klanten vinden het dan ook kortweg een topproduct.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Tent, kamperen, familietent

Ben je van plan om binnenkort met het hele gezin een leuke kampeertrip te maken? Dan kan deze degelijke familietent voor 6 personen misschien wel iets voor jou zijn. Bovendien is het een pak goedkoper in vergelijking met de vorige 2 tenten. Kortom, het lijkt hier wel om een 6 persoons tent aanbieding te gaan.

De tent is maar liefst 490 cm lang en is vervaardigd uit duurzame materialen zoals ademend polyester. Bovendien zul je merken dat het helemaal niet zoveel moeite en tijd kost om deze 6 persoons tent te installeren. Er zijn verschillende slaapcompartimenten voorzien, net zoals er ook een centrale leefruimte aanwezig is.

De tent is makkelijk schoon te maken, en dat is natuurlijk een belangrijk pluspunt voor heel wat kopers. Ondanks de goede kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze 6 persoons tent, is één enkele klant toch niet helemaal overtuigd.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Pavillo Campbase X6 – Visavis tent

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze visavis 6 persoons tent. Deze tent behoort toe aan het bekende merk Pavillo en is werkelijk voldoende groot voor 6 personen. In tegenstelling tot de vorige tenten uit onze lijst, zul je merken dat dit exemplaar een echte blikvanger is vanwege de oranje kleur.

De tent heeft een totale afmeting van maar liefst 610 x 240 cm en een hoogte van ruim 210 cm. De tent is vervaardigd uit duurzaam en ademend polyester, en ook makkelijk te onderhouden. Verder is er ook een insectennet voorzien dat niet alleen waterbestendig is, maar zelfs vuur vertragend werkt. Je kunt er het grijze dak, dat zorgt voor iets meer bescherming tegen de zon of de regen, kun je er ook zonder problemen afnemen.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een reactie geplaatst. De klant is positief over de uitstekende kwaliteit, maar vindt dat het toch heel wat tijd kost om de tent op te zetten.

 

Koop bij bol.com (€153.18)

 

 

 

 

vidaXL Tent groen

Heb je een beperkt budget? Of wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een 6 persoons tent? Dan hoef je je alvast niet langer zorgen te maken, want wij hebben de oplossing. Deze 6 persoons tent van het bekende merk vidaXL is werkelijk één van de goedkope exemplaren.

De tent heeft een totale afmeting van maar liefst 360 x 316 x 180 cm, en is vervaardigd uit duurzame materialen zoals glasvezel en stof. Er is een ruim slaapgedeelte voorzien net zoals 2 afzonderlijke ingangen. Elke ingang is uitgerust met een hor om insecten buiten te houden. Bij de aankoop van de tent krijg je niet alleen een opbergtas meegeleverd, maar ook scheerlijnen en zelfs haringen.

Jammer genoeg zijn er nog geen online beoordelingen geplaatst, en is het voor ons niet eenvoudig om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

 

Koop bij bol.com (€58.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status