fbpx

Beste accu grasmaaier

Laatste update: 22.10.19

 

Accu grasmaaiers test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een degelijke accu grasmaaier maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen jou graag even op weg. We zijn op zoek gegaan naar 5 topproducten die door heel wat klanten positief beoordeeld zijn geweest. Neem dus rustig je tijd om deze apparaten even te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste accu grasmaaier uit. Wij willen jou verder ook het advies geven om eventjes de tijd te nemen om de verschillende online reviews te doorlopen. Wie weet zit er zo wel ergens een aantrekkelijke accu grasmaaier aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Bosch Rotak 43 Li

 

Indien je op zoek bent naar een accu grasmaaier aanbieding dan is dit product van het bekende merk Bosch misschien niet meteen een aanbeveling. Het prijskaartje is misschien iets hoger waardoor je het toestel niet tussen de goedkope accu grasmaaiers zult spotten. Toch merken we heel wat positieve online beoordelingen op.

Het toestel is voorzien van een krachtige Lithium-Ion accu die over een maximale accuspanning van maar liefst 36V beschikt. Daarnaast kun je de accu makkelijk en zonder problemen opladen en dit duurt amper 140 minuten. Het apparaat heeft een totale maaibreedte van 43 cm en is voorzien van een handige opvangbak. Deze opvangbak heeft een volume van zo een 50 liter.

Ondanks de vele voordelen merken we toch dat de meningen veeleer verdeeld zijn. Dat is uiteraard helemaal niet erg want op die manier ontstaat er iets meer ruimte tot verbetering. Neem alvast de tijd om dit product even rustig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€439.23)

 

 

 

 

Gardena Accu-kooimesmaaier

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze Gardena accu grasmaaier. Het prijskaartje is al iets voordeliger in vergelijking met het vorige apparaat dat we besproken hebben. Het is een krachtig toestel dat ideaal is om een oppervlakte van maximaal 400 m2 te maaien.

Het is een krachtig toestel dat in een mum van tijd je gazon gemaaid heeft. Ondanks de kracht van het apparaat zul je merken dat deze grasmaaier zo goed als geluidloos functioneert. En dat is natuurlijk een aangenaam pluspunt. Verder is de grasmaaier voorzien van een krachtige oplaadbare accu en vlijmscherpe messen. Er is ook een handige opvangbak voorzien.

De kopers die op dit moment een reactie hebben geplaatst, zijn werkelijk helemaal positief. Zo geven de meesten niet alleen een aangenaam advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Kortom voor hen is dit een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

Black+Decker 54V Dualvolt

 

In vergelijking met de andere 4 toestellen uit deze lijst van de accu grasmaaiers zul je merken dat dit product niet meteen over het laagste prijskaartje beschikt. Toch is het de moeite waard om het apparaat alvast even te bekijken.

Je zult meteen merken waarom het prijskaartje iets hoger ligt. De grasmaaier is namelijk voorzien van maar liefst 2 bijzonder krachtige en duurzame oplaadbare batterijen van elk 54 V. Dit wil zeggen dat het om een krachtige accu grasmaaier gaat die zonder problemen een gazon met een oppervlakte van wel 800 m2 aan kan. Daarnaast beschikt het toestel over vlijmscherpe messen en een totale maaibreedte van ruim 48 cm.

Ook hier merken we op dat de reacties alleen maar positief zijn. De kopers geven in eerste instantie een positief advies over de uitstekende kwaliteit van het apparaat. Daarnaast blijkt het ook om een gebruiksvriendelijk en bijzonder duurzaam toestel te gaan. En dat wordt duidelijk gewaardeerd.

 

Koop bij bol.com (€499)

 

 

 

 

Makita DUR181Z

 

In vergelijking met de vorige apparaten uit deze lijst zul je meteen versteld staan kijken van het mooie en voordelige prijskaartje van dit apparaat. Het lijkt hier wel om een accu grasmaaier aanbieding te gaan. Deze Makita accu grasmaaier is eigenlijk meer een soort van trimmer en daardoor ideaal voor kleinere oppervlakten.

Het toestel beschikt over een totale accuspanning van maar liefst 18 V. Bovendien biedt deze trimmer je ook de mogelijkheid om zelfs het gras te maaien in moeilijk te bereiken hoeken en kantjes. Het apparaat is vrij licht van gewicht en daardoor aangenaam en comfortabel om mee te werken.

Het valt ons meteen op dat bijna alle gebruikers het erover eens zijn dat het hier om een duurzaam toestel gaat dat bovendien gebruiksvriendelijk werkt. Er is ook een enkele koper die laat weten dat deze accu grasmaaier trimmer eigenlijk ook heel veilig te werk gaat.

 

Koop bij bol.com (€81.6)

 

 

 

 

Einhell GE-CM 36 Li

 

Deze top 5 wordt uiteindelijk afgesloten met de krachtige accu grasmaaier van het bekende merk Einhell. Het is een bijzonder krachtig apparaat dat voorzien is van een duurzame Lithium-Ion accu. Deze accu heeft een totale accuspanning van ruim 18 V en kun je makkelijk opladen. In amper 1 uur tijd is het toestel volledig opgeladen.

Verder zul je merken dat de accu grasmaaier voorzien is van vlijmscherpe messen die makkelijk een gazon van 200 m2 kunnen maaien. De maaibreedte bedraagt maximaal 36 cm.

Je zult merken dat het om een kwalitatief uitstekend apparaat gaat dat door heel wat kopers aangeraden wordt. Verder zijn er ook verschillende gebruikers die het positief vinden dat deze accu grasmaaier zo wendbaar en krachtig is. Kortom een echt topproduct.

 

Koop bij bol.com (€269.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status