5 Beste accu heggenscharen Test Van 2020

Laatste update: 27.05.20

 

5 Beste accu heggenscharen (Reviews) van 2020

 

Het ruime assortiment maakt het niet altijd makkelijk om de beste accu heggenschaar te spotten. Er zijn zoveel topproducten die de moeite waard zijn. Zo kun je kiezen voor een accu heggenschaar van Bosch, Makita, Stihl of Gardena. Kies je voor één van de goedkope accu heggenscharen of mag het toch allemaal net een tikkeltje meer zijn? Bekijk de 5 apparaten hieronder en kies er vervolgens het voor jou beste product uit. Neem eventueel de tijd om ook de reviews en het advies van klanten even te bekijken.

 

 

1. Bosch AHS 50-20 LI Accu Heggenschaar 2.5 Ah 18 V Li-Ion accu en snellader

 

Ben je op zoek naar een degelijke 18v accu heggenschaar? Bekijk dan alvast even dit apparaat van Bosch. Bosch staat bekend omwille van z’n kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien gaat het hier om een apparaat dat voorzien is van een krachtige 2.5 Ah 18 V Li-Ion accu in combinatie met een snellader. Doordat het om een snoerloos apparaat gaat, geniet je meer bewegingsvrijheid.

Het gaat hier om een heggenschaar met een maximale zwaardlengte van wel 50 cm en een mesafstand van 20 mm. Dankzij het Quick-Cut systeem is het mogelijk om in één enkele beweging dunne takken en twijgjes af te knippen. Daarnaast hoef je niet te vrezen dat de machine blokkeert bij iets dikkere takken vanwege het „anti-blocking” systeem. Het toestel is compact en licht van gewicht en daardoor comfortabel om mee te werken.

Ook het snoeien langsheen muren en dicht bij de grond, is geen enkel probleem dankzij het „Mes-Protector” systeem. We merken hoofdzakelijk positieve reacties op van klanten die tevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€146)

 

 

 

 

2. Black+Decker GTC1845L20-QW Heggenschaar 18V

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk zeker zijn van een degelijke en duurzame accu heggenschaar? Dan kan dit product van BLACK+DECKER misschien wel een oplossing bieden. De lage prijs doet vermoeden dat het hier wel eens om een accu heggenschaar aanbieding zou kunnen gaan.

De heggenschaar is vrij compact en licht van gewicht en daardoor bijzonder handig en comfortabel om mee te werken. De handgrepen zijn bovendien ook ergonomisch gevormd en bieden daardoor extra comfort aan. Je geniet volledige bewegingsvrijheid daar het apparaat geheel snoerloos is en gebruik maakt van een 18V 2.0Ah Lithium-ion batterij.

Dankzij de E-Drive technologie kun je er zeker van zijn dat het toerental behouden blijft en er bijgevolg ook geen kracht verloren gaat. Daarnaast dien je altijd beide handen te gebruiken zodanig de heggenschaar te kunnen starten. Wat dus ook veiligheid garandeert op het moment dat er kindjes rondlopen thuis. Kopers reageren dan ook vooral positief en spreken in sommige gevallen zelfs van een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€97.99)

 

 

 

 

3. Gardena ComfortCut Li-18/50 heggenschaar 18 V meslengte 50cm

 

Net zoals het vorige product zul je ook deze accu heggenschaar tussen de goedkope apparaten kunnen spotten. De lage prijs maakt de heggenschaar dan ook bijzonder toegankelijk bij het grote publiek. De heggenschaar wordt jou aangeboden door GARDENA en maakt deel uit van de Gardena Comfortcut serie.

De accu heggenschaar maakt gebruik van een bijzonder krachtige en oplaadbare 18 Volt Li-ion accu. Echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je de accu en snellader er, bij de aankoop van het apparaat jammer genoeg niet bij krijgt. Het toestel weegt behoorlijk weinig en is daardoor makkelijk te hanteren. Verder geniet je een maximale meslengte van wel 50 cm en een mesopening van ruim 16 mm.

Doordat het geluidsniveau op maximaal 89 dB ligt, is het misschien niet meteen één van de meeste stille apparaten. Desondanks kunnen we hoofdzakelijk positieve online reviews waarnemen waarin klanten niet alleen een positief advies geven over de gebruiksvriendelijkheid maar ook over de duurzaamheid.

 

Koop bij bol.com (€92.99)

 

 

 

 

4. Makita DUH651Z Heggenschaar met Dubbel accu systeem

 

Mag het toch allemaal net een tikkeltje meer zijn dan kun je altijd nog kiezen voor deze unieke accu heggenschaar van het bekende merk Makita. Het apparaat geniet een dubbel accu systeem dat even makkelijk te hanteren is als een 18 Volt apparaat maar dan met de kracht van maar liefst 36 Volt. Daarnaast is het mogelijk om het toerental, dat varieert van 1000 tot 1800, zonder problemen in te stellen.

Het apparaat is vrij licht van gewicht en voorzien van stevig ergonomisch gevormde handgrepen. Ideaal en comfortabel om gedurende een langere periode met het toestel te werken. Je geniet een mesafstand van maar liefst 36 mm en takken van maximaal 18 mm dik zijn alvast geen probleem. Daarnaast kun je gebruik maken van de elektrische rem die extra veiligheid aanbiedt.

Tot op heden is er nog maar één klant die een reactie bij het product heeft geplaatst. De koper reageert duidelijk positief op het krachtige vermogen en het feit dat het apparaat snoerloos werkt. Ondanks alles vindt de klant het toestel wel nog iets te zwaar wegen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Wolf Accu Heggens LI-ION 72V LI PWR 55 H

 

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke accu heggenschaar van WOLF-Garten. De heggenschaar is voorzien van een krachtige oplaadbare Li-ion accu van maar liefst 72 Volt. Zodra de batterij helemaal is opgeladen dan kun je de heggenschaar makkelijk 1 uur lang zonder problemen gebruiken.

De heggenschaar wordt gekenmerkt door een maximale meslengte van maar liefst 55 cm waardoor ook iets hoger gelegen takken en twijgjes helemaal geen probleem vormen. Dankzij de kracht van het apparaat en de vormgeving van de messen, kun je takken tot maximaal 26 mm dik snoeien. Zowel de accu als de lader worden bij de aankoop gewoon meegeleverd.

Wanneer we de online reviews bekijken dan stellen we vast dat er tot op heden nog maar 1 koper een reactie heeft geplaatst. Toch heeft de klant de accu heggenschaar met een maximumscore van maar liefst 5 sterren beoordeeld, waardoor het hier wel om een topproduct lijkt te gaan. Echter zou het prijskaartje misschien door sommigen als een minpuntje kunnen worden bestempeld.

 

Koop bij bol.com (€286.75)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status