fbpx

Beste aceton

Laatste update: 15.10.19

 

Acetons test van 2019

 

 

Je wilt graag goed verzorgde nagels. Als je de nagellak van je nagels wilt verwijderen is het belangrijk om daar een goede aceton voor te hebben. Ook als je acrylnagels wilt vervangen moet je de oude met aceton verwijderen. Je wilt niet graag heel lang boenen tot je oude nagellak of nagels er goed af hebt. We hebben er vijf voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijker je keuze kunt maken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Cosmetics Zone

 

Misschien is dit wel de beste aceton voor jou. Hij verwijdert heel eenvoudig alle nagellak zonder hard te moeten poetsen. Ook heel geschikt voor het afnemen van gelnagellak. Niet meer veel gedoe met afvijlen van gelnagels, maar gewoon een watje met wat van deze aceton erop en klaar is Kees.

Deze aceton zorgt ervoor dat je nagels niet beschadigen en daardoor gaan scheuren. Hij valt niet direct in de categorie goedkope acetons, maar als je lief wilt zijn voor je nagels is dit een goed product. Het is ook een ideaal product je nagels te ontvetten voor een manicurebehandeling.

In de review wordt dit artikel door klanten aanbevolen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft wel een wat hogere prijs maar voor het verwijderen van nagellak is het een perfect product.

 

Koop bij bol.com (€9.99)

 

 

 

 

Reymerink 1 liter

 

Wil je nu niet zo heel veel geld uitgeven, dan is deze royale literfles mogelijk voor jou de beste aceton aanbieding. Zoals je mogelijk wel zult weten, kun je aceton ook heel goed gebruiken als ontvettingsmiddel van bijvoorbeeld keukengerei. Dit product behoort tot de categorie goedkope acetons.

Deze aceton verwijdert zonder problemen alle soorten nagellak, dus ook gelnagellak. Je hoeft niet meer eindeloos te vijlen om je gelnagels te verwijderen. Sluit wel na gebruik de fles goed af. Aceton heeft de eigenschap heel snel te verdampen en dat is dan ook zonde.

Door kopers die jou voorgingen, wordt over deze aceton zeer lovend gesproken. Het product is heel erg makkelijk in gebruik. Naast verwijderen van nagellak ook handig voor andere schoonmaakklussen. Kortom, een top product.

 

Koop bij bol.com (€16.99)

 

 

 

 

DeOplosmiddelspecialist 1 liter

 

Zoals ook al bij het vorige product aangegeven, is aceton ook een heel goede vetverwijderaar. Het ontvet niet alleen je nagels wanneer je bijvoorbeeld een manicurebehandeling wilt. Het is ook heel handig als je oppervlakken wilt reinigen alvorens deze te verven.

Dan wil je toch niet zo’n duur product kopen en dan is deze royale verpakking ideaal. Doe wel voorzichtig want aceton is licht ontvlambaar. Dit product leent zich ook heel goed voor het verwijderen van gelnagellak. Deze lak laat zich met een gewone nagellakreiniger vaak wat moeilijker afnemen.

Helaas hebben wij voor dit product nog geen beoordeling door kopers mogen ontvangen. Wij kunnen daarom dan ook niet echt een objectieve mening geven.

 

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

Sencebeauty 200 ml

 

Deze nagellakremover is speciaal bedoeld voor het verwijderen van gelnagellak. Dit  product bespaart je veel vijlwerk om de lak te verwijderen. Gewone nagellak laat zich vaak veel eenvoudiger afnemen. Gelnagellak houdt weliswaar veel langer, maar is ook een stuk lastiger te verwijderen.

Hij wordt geleverd in een flacon met een inhoud van 200 ml. Hij behoort hiermee niet echt tot de goedkope categorie maar zal wel je nagels reinigen zonder restjes achter te laten. En dat is dan eigenlijk ook wel heel plezierig.

Ook hier hebben wij nog geen reviews van klanten ontvangen. Dit is natuurlijk wel jammer, want zo kunnen wij je hier dan ook niet aan een goed objectief koopadvies helpen.

 

Koop bij bol.com (€10.54)

 

 

 

5 x Nagellak Remover Karaïb

 

Dit zou wel eens het product van jouw keuze kunnen zijn. Deze nagellakremover bevat aceton en zal de nagellak van je nagels verwijderen zonder restjes achter te laten. Eenvoudig een beetje van de vloeistof op een watje sprenkelen en de klus is zo geklaard.

Deze nagellakremover wordt geleverd in een verpakking van 5 glazen flesjes met elk een inhoud van 125 ml. Zoals reeds eerder vermeld heeft aceton de neiging om snel te verdampen. Als je steeds één flesje gebruikt tot het leeg is, wordt de inhoud van de andere niet blootgesteld aan de lucht. De flesjes behouden hiermee hun inhoud.

Tot nu toe mochten wij nog geen advies van onze klanten ontvangen voor deze nagellak remover. Maar mogelijk spreekt de toch wel exotische naam van dit product je wel aan en is dit voor jou een reden het toch eens uit te proberen.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status