Beste afslankband

Laatste update: 03.06.20

 

Afslankbanden test van 2020

 

Er zijn verschillende manier om gewicht te verliezen of om aan je conditie te werken. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat personen die een abonnement nemen bij de plaatselijke sportschool of fitness. Maar je kunt natuurlijk ook zelf investeren in een eigen fitnessapparaat. Het voordeel hierbij is dat je zelf beslist wanneer je wilt trainen. Zo kan een degelijke afslankband alvast een goede aanbeveling zijn. De Plastimea Meabelt 400 blijkt alvast een bijzonder goede aankoop te zijn. Je kunt er namelijk verschillende spiergroepen mee trainen en onderhouden. Ook wanneer je kiest voor de Merkloos Zweetband, mag je zeker zijn van een uitstekende afslankband. Dit apparaat zal er namelijk voor gaan zorgen dat je tijdens het sporten of het trainen gewoon meer zweet gaat produceren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Afslankbanden koopgids

 

Als je gewicht wilt verliezen dan kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt een abonnement nemen op de fitness, maar je kunt ook een afslankband kopen. Zo zijn er verschillende soorten en formaten. Wil je echt gaan voor de beste afslankbanden dan houd je rekening met een aantal andere factoren. Denk maar aan het nut, het effect en het materiaal als je de aanbiedingen gaat vergelijken.

 

 

Nut van een afslankband

 

Heel veel mensen willen graag gewicht verliezen of een aantal centimeters verliezen aan de taille. Je kunt dit gemakkelijk bereiken door naar de fitness te gaan. Het probleem is vaak dat mensen lange werkdagen hebben en dan te moe zijn om naar de fitness te rijden. Of de openingsuren die helemaal niet overeenkomen met je werk.

Je kunt ook letten op je voeding. Ervoor zorgen dat je een evenwichtig voedingspatroon hanteert. Dit in combinatie met wat beweging levert vaak heel mooie resultaten op. Toch is er momenteel nog iets helemaal anders op de markt namelijk de afslankband. Sommige mensen zul je ook horen spreken over de shaper of de zweetband. Dit zijn allemaal termen die naar één en hetzelfde product verwijzen.

Een afslankband zal je helpen in het vermageringsproces. Afhankelijk van het type dat je aankoopt of wenst, zul je aanzienlijk minder centimeters hebben rond je taille, dijbenen of armen. Het is belangrijk dat je weet dat er heel wat mogelijkheden zijn als je op zoek gaat naar de voor jou ideale afslankband. Eenmaal jij het juiste toestel hebt gekocht, kun je beginnen met het vermageringsproces. Houd er wel rekening mee dat het aan te raden is om dit te combineren met een beetje beweging en een evenwichtig voedingspatroon.

 

 

Soort afslankband

 

In je zoektocht naar de ideale afslankband zul je merken dat er heel wat verschillende modellen mogelijk zijn. Het is dan ook een aanbeveling dat je voor jezelf eerst uitmaakt wat je van het product verwacht. En vooral waar je de centimeters wilt verliezen.

Zo heb je de typische afslankbanden om rond je buik of taille te dragen. Deze zijn vaak gemaakt uit een speciaal soort materiaal en zijn bedoeld om centimeters te verliezen rond je taille of je buik. De afslankband zal in de eerste plaats een corrigerende druk uitoefenen op die bepaalde zone. Naast deze druk zal de band er ook voor zorgen dat je op die plaats begint te zweten. Om die reden spreekt men ook heel vaak van zweetband. Dit vochtverlies kan dan op een gegeven moment leiden tot een iets slanker ogende taille of buik.

Als je liever centimeters wilt verliezen op je dijbenen, bovenbenen of de armen dan bestaan er ook afslankbanden daarvoor. Zo heb je de typische afslankbroekjes die gemaakt zijn uit hetzelfde materiaal en die gericht zijn op de billen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf op voorhand uitmaakt waar je precies gewicht wilt verliezen.

Naast deze standaard apparaten zijn er ook elektrische afslankbanden. Deze hebben net dezelfde functie als de gewone broekjes of banden maar zullen gebruik maken van elektrische impulsen. Deze impulsen zullen de verbranding van vet stimuleren. Zoals reeds aangehaald blijft het belangrijk om dit te combineren met een evenwichtige en vooral gezonde voeding. Houd er wel rekening mee dat de elektrische variant niet tot de goedkope afslankbanden zal behoren.

 

 

Effect van een afslankband, het materiaal en de maat

 

Afslankbanden kom je in heel wat verschillende maten tegen. Afhankelijk van het model dat je kiest, heb je heel vaak de keuze uit verschillende maten van S tot zelfs een dubbele extra large. Uiteraard kies je dus voor de maat die ook overeenkomt met je gewone kledingmaat.

In je zoektocht zul je ook heel wat verschillende materialen tegenkomen. Het meest voor de hand liggende materiaal is neopreen. Dit is een stof die ervoor gaat zorgen dat de huid op die bepaalde plaats veel meer gaat zweten. In de meeste gevallen zal een afslankband vaak een combinatie zijn van deze stof met nylon. Uiteraard heb je ook modellen, vaak de elektrische varianten die gemaakt zijn uit veloform. En er zijn ook de banden die zijn opgevuld met allemaal kleine bolletjes.

Kortom als je een afslankband aanbieding aankoopt dan is het belangrijk dat je een aantal dingen heel goed beseft. Een gewone niet elektrische afslankband zal je vet niet gaan verbranden. Je kunt wel centimeters verliezen doordat je zweet en vocht verliest, maar dit is uiteraard wel tijdelijk. Zodra jij terug vocht of voedsel opneemt, komen deze centimeters er meteen ook weer bij. Daarom is het belangrijk om zo een band altijd te gebruiken in combinatie met een beetje dagelijkse beweging en vooral een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

 

 

Afslankband Reviews – Top 5

 

 

Er bestaan honderden manieren om gewicht te verliezen. Je kunt op dieet gaan, meer sporten en zelfs operaties ondergaan. Een andere manier om gewicht te verliezen is om een afslankband te gebruiken. We hebben enkele van de betere afslankbanden voor je samengevat in dit artikel. Het enige die nog rest is dat jij de beste afslankband kiest uit deze producten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Plastimea Meabelt 400

 

Deze afslankriem kun je gebruiken om verschillende spieren mee te trainen zoals de rug-, buik-, arm- en bilspieren. Je kunt tot 1 cm van je buikomtrek verliezen in slechts 10 dagen, en dit zonder inspanning. Je hoeft dit product enkel 10 minuten per dag te dragen.

De riem beschikt over 8 programma’s en 10 verschillende sterktes. Je kunt de riem op alle delen van je lichaam plaatsen en het is zelfs mogelijk om twee delen tegelijk te stimuleren. De band heeft een maximale omvang van 115 cm en wordt geleverd met 5 pads en 5 conductor patches.

Bij dit product is momenteel nog maar één review geplaatst maar de koper geeft goed advies over de kwaliteit van de afslankband. Het toestel functioneert goed en je kunt uit verschillende programma’s en niveaus van intensiteit kiezen.

Met behulp van een afslankband is het mogelijk om heel wat spiergroepen op een gezonde manier te trainen en te onderhouden. Met deze Plastimea Meabelt 400 kun je bijvoorbeeld niet alleen je armspieren en bilspieren trainen maar verder ook je rug- en buikspieren gaan onderhouden.

Voordelen
Werkwijze:

deze afslankband is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is deze afslankband dagelijks voor telkens 10 minuutjes te dragen.

Formaat:

deze afslankband heeft een totale omvang van maar liefst 115 cm en kan gebruikt worden op verschillende lichaamsdelen.

Accessoires en toebehoren:

op het moment van de aankoop dan krijg je er meteen ook nog eens 5 pads en zelfs 5 degelijke conductor patches bij.

Gebruiksgemak:

je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen maar liefst 8 verschillende programma’s. Verder kun je ook de intensiteit van de training bepalen door een keuze te maken tussen de 10 verschillende sterktes.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

het behoort vast en zeker tot de populairste afslankbanden uit onze lijst. Echter is een enkele persoon niet overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

Koop bij bol.com (€29.9)

 

 

 

 

Merkloos Zweetband 

 

Deze afslankband of zweetband zorgt ervoor dat je meer zweet wanneer je aan het sporten bent. Het resultaat daarvan is dat je meer vet verbrandt en dus gewicht verliest. Een andere naam voor dit product is een saunaband.

Het product bevat Neotex technologie die ervoor zorgt dat je lichaamswarmte toeneemt wanneer de band in contact komt met de huid. De stof aan de buitenkant absorbeert het zweet zodat de band droog blijft tijdens het sporten. Het is een flexibele en comfortabele band.

Niet alle kopers zijn tevreden over dit product. Voor één koper is de kwaliteit ondermaats en is de band niet zo strak als eerst gedacht werd. Je moet opletten om de juist maat te kiezen want deze band is in verschillende maten beschikbaar. De meesten zijn dan ook tevreden en vinden dit een goed afslankband voor een mooie prijs.

Door te kiezen voor dit product kies je niet alleen voor een degelijke afslankband maar verder ook voor een goed werkende zweetband. Het product zal er dus voor gaan zorgen dat je tijdens het sporten ook net iets meer gaat transpireren. Laten we de verschillende kenmerken van het apparaat even op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Neotex technologie:

dankzij de Neotex technologie zal je lichaamswarmte aanzienlijk gaan stijgen zodra deze afslankband de huid raakt.

Gebruiksgemak:

ondanks het feit dat je behoorlijk gaat zweten, wordt het zweet aan de buitenkant geabsorbeerd. Op die manier zul je merken dat de afslankband tijdens het trainen behoorlijk droog blijft.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we merken dat een kleine minderheid van de klanten niet helemaal overtuigd is van de geleverde kwaliteit van deze afslankband.

Formaat:

het is ook belangrijk om er rekening te houden dat de band in verschillende maten te bestellen is. Dat wordt volgens sommige kopers niet altijd duidelijk vermeld.

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

Easy In Shape 125cm

 

Deze afslankband maak je vast rond je buik en is gemaakt van comfortabel neopreen. De band heeft een lengte van 125 cm en is compleet bedekt met klittenband om het vast te maken. De band is slechts in één maat verkrijgbaar maar is geschikt voor iedereen. Je kunt de band inkorten om het beter op jouw lichaam te laten passen.

Dankzij het neopreen materiaal zit de band niet in de weg wanneer je het aan gebruiken bent en beweegt het mee met je lichaam. Je verliest gewicht dankzij de verhoogde vetverbranding en deze band kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden.

Dit product behoort tot de goedkope afslankbanden dus de kopers zijn heel tevreden over de prijs. Het product is handig in gebruik en de kwaliteit is goed. Voor één koper heeft de band een onaangename oliegeur.

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een goed functionerende afslankband? Of beschik je over een beperkt budget? Dan kan dit product van Easy In Shape misschien wel iets voor jou zijn. Heel wat gebruikers beschouwen dit merk bovendien ook als veruit het beste merk.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult werkelijk meteen versteld staan van het mooie prijskaartje van dit product. In vergelijking met de andere 4 producten uit deze lijst, blijkt deze afslankband momenteel over de laagste prijs te beschikken.

Materiaal en formaat:

deze unieke afslankband is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en comfortabel aanvoelend neopreen. Verder is de band maar liefst 125 cm lang.

Klittenband:

de klittenband zorgt ervoor dat je de afslankband makkelijk kunt aan- en uittrekken. Verder kun je de afslankband op die manier ook iets meer gaan aanspannen.

Nadelen
Geur:

een enkele koper vindt dat de afslankband ruikt naar een allesoverheersende oliegeur. En dat is best wel jammer maar wordt niet bevestigd door de andere klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

DisQounts Roze

 

Deze sauna vest hoef je gewoon te dragen tijdens het sporten zodat je gewicht kunt verliezen door meer te zweten. Je hoeft geen enkele extra inspanning te leveren, je doet gewoon hetzelfde als voorheen maar met de thermokleding. Je kunt dit product makkelijk aan- of afdoen dankzij de sluiting van haak en oog.

De vest zit strak rond je lichaam en zorgt daardoor voor ondersteuning. Je kunt dit product in twee kleuren bestellen namelijk geel of roze. Het is ook verkrijgbaar in drie verschillende maten te weten S, M en L. Deze vest is ontworpen voor vrouwen.

Deze afslankband aanbieding is momenteel nog niet beoordeeld geweest door andere gebruikers. Door een gebrek aan reviews kunnen wij je geen advies geven over dit artikel.

Door te kiezen voor de DisQounts Roze afslankband kies je niet alleen voor kwaliteit maar bovenal ook voor design. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met een soort van sauna vest of zweetband aangezien dit product ervoor zorgt dat je tijdens het sporten nog net dat tikkeltje meer gaat zweten.

Voordelen
Comfort:

je zult merken dat deze afslankband bijzonder makkelijk aan- en weer uit te trekken is. Je kunt hierbij gebruik maken van de aanwezige sluiting die gebaseerd is op een haak en oog.

Ondersteuning:

je zult merken dat deze afslankband of sauna vest behoorlijk strak rond het lichaam zit waardoor je over voldoende ondersteuning beschikt.

Formaat en design:

er zijn maar liefst 3 beschikbare maten waaruit je kunt kiezen en verder kun je kiezen tussen een geel of roze exemplaar.

Nadelen
Geen reviews:

jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online beoordelingen geplaatst. Daardoor is het bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

WT Trading B.V.

 

Met de thermische afslankband van WT Trading B.V. wordt de vetverbranding in je lichaam tijdens het sporten gestimuleerd zodat je meer vet en water uit je lichaam drijft. Je huid wordt daardoor sterker en je verliest ook meer gewicht. Doordat je meer zweet worden ook meer giftige stoffen uit het lichaam afgevoerd.

Je kunt de band perfect onder je kleding dragen en het product is geschikt voor mannen en vrouwen. De band is gemaakt van polyester en neopreen en bestaat uit een dubbele laag textiel. De buitenste band blijft droog terwijl de binnenste band al het vocht absorbeert. Deze band heeft de maat M en werkt beter als het strak zit, je kunt het dus beter een maatje kleiner bestellen.

Dit product heeft nog geen reviews van andere kopers ontvangen.

Tenslotte kunnen we het rijtje van de beste afslankbanden afsluiten met de WT Trading B.V. afslankband. Door de vetverbranding in het lichaam extra te gaan stimuleren op momenten dat je aan het sporten bent, wordt er niet alleen meer vet maar ook meer vocht uit je lichaam afgevoerd.

Voordelen
Materiaal:

de uitstekende combinatie tussen verschillende materiaalsoorten zoals polyester en neopreen zorgt voor een betrouwbare en effectieve afslankband.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de buitenste band van dit product zo goed als volledig droog blijft terwijl de binnenste band van deze afslankband vrijwel meteen al het transpiratievocht gaat absorberen.

Nadelen
Maatje kleiner:

er zijn nog niet echt negatieve online reacties op het product gekomen maar toch wordt het aangeraden om deze afslankband een maatje kleiner te kopen dan je persoonlijke maat.

Koop bij bol.com (€10.25)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status