fbpx

 Beste aftershave

Laatste update: 15.10.19

 

Aftershaves test van 2019

 

Het valt niet mee om op zoek te gaan naar de beste aftershave. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de gebruikerservaringen maar ook met het advies dat klanten gegeven hebben. Zo zul je onder andere kunnen kiezen voor aftershaves van Hugo Boss, Tabac, Nivea en Axe. Neem daarom de tijd om deze 5 opties hieronder even rustig te bekijken. En wie weet zit er wel ergens een aftershave aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Van Gils Classic

 

In vergelijking met sommige andere aftershave producten zul je merken dat dit product niet meteen tot de goedkope aftershaves kan gerekend worden. Toch heeft het product heel wat positieve reviews van klanten mogen ontvangen. De aftershave wordt geleverd door het bekende merk Van Gils en heeft een totale inhoud van 50 ml. Je kunt ook voor een kleiner of groter flesje kiezen.

De aftershave kun je bovendien vergelijken met een soort van lotion die perfect kan gebruikt worden op eender welk huidtype. De aftershave wordt gekenmerkt door een stoere, donkere en krachtige geur waarbij onder andere bergamot, citroen, sinaasappel en ceder bestanddelen in terug te vinden zijn. De frisse geur is ideaal om zowel overdag als ook naar de avond toe te gebruiken.

De reacties liegen er niet om. Het blijkt hier echt wel te gaan om een topproduct waarbij kopers niet alleen een positief advies geven over de kwaliteit maar ook over de geur en de duurzaamheid. Kortom, wacht niet langer en bestel het product nu.

 

Koop bij bol.com (€30.08)

 

 

 

 

Tabac Original Mild

 

Net zoals scheerschuim levert het merk Tabac ook een unieke en kenmerkende aftershave. Deze milde aftershave maakt deel uit van de Tabac Original serie en heeft een totale inhoud van maar liefst 100 ml. Indien je het product nog nooit gebruikt hebt, maar wel eens een keertje wilt proberen dan kun je uiteraard ook kiezen voor een beperkte inhoud van bijvoorbeeld 50 ml.

De aftershave kan gebruikt worden op een droge en gevoelige huid maar ook op een vettige huid. Kortom, het is geschikt voor alle huidtypes. De aftershave zorgt niet alleen voor een typische houtige mannelijke geur maar zorgt verder ook voor een kalmerend werking na het scheren. Dit dankzij het lage alcoholgehalte in combinatie met hamamelis.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers een positieve reactie bij het product hebben geplaatst. Toch zijn slechts 2 kopers niet helemaal overtuigd van de werking van deze aftershave. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€18.09)

 

 

 

 

Nivea Men Sensitive

 

Heb je last van een droge ietwat gevoelige huid? En heb je na het scheren vaak last van wondjes en huidirritaties? Dan loont het de moeite om deze aftershave balsem grondig onder de loep te nemen. Het product wordt geleverd door het bekende product NIVEA. De verpakking telt maar liefst 2 flesjes aftershave balsem met elk afzonderlijk een totale inhoud van zo’n 100 ml.

Naast de verzorgende werking zorgt deze unieke aftershave balsem ook voor een kalmerend effect op de gevoelige huid. Het product bevat helemaal heel alcohol en voelt daardoor heel zacht aan. De aanwezigheid van Kamille en Hamamelis zorgt dan weer voor het kalmerende effect. Kortom, een topproduct dat beschikbaar is in verschillende geurtjes.

En zo denken de klanten er ook helemaal over. Gebruikers geven niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de duurzaamheid en de betaalbare prijs.

 

Koop bij bol.com (€11)

 

 

 

 

Axe Dark Temptation

 

Door te kiezen voor de aftershave van Axe kies je meteen voor een degelijke voordeelverpakking. Je zult namelijk meteen merken dat de verpakking maar liefst 4 flesjes aftershave bevat die elk afzonderlijk een maximale inhoud van ruim 100 ml hebben. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor slechts 1 flesje Axe aftershave waardoor het prijskaartje dan per stuk zal meegedeeld worden.

Deze aftershave van Axe staat bekend omwille van zijn unieke geur. De geur is ietwat zoet en doet denken aan chocolade. Heb jij een vrouw die houdt van chocolade dan is deze aftershave precies wat je hebben moet. Deze vitaliserende aftershave kan bovendien gebruikt worden op eender welk huidtype.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over de voordelen van dit product. Het loont dan ook de moeite deze Axe aftershave even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

Old Spice

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de aftershave van Old Spice. Old Spice doet misschien bij sommige gebruikers niet meteen een belletje rinkelen terwijl het voor andere klanten dan weer als muziek in de oren klinkt.

De verpakking telt een stevige fles aftershave met een totaal volume van maar liefst 100 ml. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een groter flesje van ruim 150 ml. Deze aftershave lotion staat bekend omwille van zijn kruidige geur die mening vrouwenhart op hol zal doen slaan. Ben je benieuwd naar dit product, neem dan alvast even een kijkje of probeer het gewoon eens uit.

De meeste kopers zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de duurzaamheid van het product en raden deze aftershave dan ook iedereen aan. Echter wat het voor één enkele klant een ware teleurstelling. Zo is de gebruiker van mening dat de geur bijzonder zwak is en dat het prijskaartje veel te duur is.

 

Koop bij bol.com (€13.85)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status