Beste alles-in-een computer

Laatste update: 17.01.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Alles-in-een computers test van 2021

 

Met een alles-in-één computer haal je meteen een degelijk apparaat in huis. Enerzijds omdat het niet zoveel ruimte in beslag neemt en anderzijds omdat het over alle optiemogelijkheden beschikt die ook een gewone standaard computer heeft. Wij hebben voor jou al even een onderzoek verricht om te kijken wat nu de 3 beste alles-in-één computers van het moment zijn. Zo mag je er zeker van zijn dat je met de Acer Aspire AC20-220 2GHz A6-7310 een krachtig toestel in huis haalt. Het toestel is niet alleen voorzien van een ruim geheugen maar beschikt ook nog eens over een hoge reactiesnelheid. De MSI Pro 20EX 7M-005EU alles-in-één computer hoeft natuurlijk helemaal niet onder te doen. Dit apparaat beschikt namelijk over een totale opslagcapaciteit van ruim 1000 GB.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Alles-in-een computers koopgids

 

Bij een alles-in-een computer maak je optimaal gebruik van de ruimte op je bureau, deze computer bevat namelijk alle onderdelen in het scherm en is even krachtig als een gewone desktop computer. De belangrijkste punten om aan te denken bij je aankoop zijn: de kracht en de grootte van de computer, wil je het toestel gebruiken om te werken of te gamen, de prijs van het apparaat, het design en merk.

Design en merk

Het grootste twijfelpunt bij kopers van een computer is de keuze tussen Apple en een PC van een ander merk. Een computer van het merk Apple is duurder maar zou op lange termijn makkelijker zijn om mee te werken. Ze hebben ook een modern design die veel meer aanspreekt, vooral bij de jeugd.

Een Apple computer heeft natuurlijk ook minpunten. Zo gebruikt het software en een besturingssysteem die eigen is aan Apple. Je kunt er dus meestal geen producten van andere merken op gebruiken tot groot ongenoegen van sommige gebruikers. Anderen blijven vasthangen aan een PC van een ander merk. Deze zijn meestal goedkoper en bieden ook goede kwaliteit aan.

Als je de computer wilt kopen om media op te bekijken op te gamen zul je waarschijnlijk wel een groot beeldscherm willen. Een groter beeldscherm neemt natuurlijk ook meer ruimte in dus wees er dan zeker van dat de computer wel op je bureau past. Op hetzelfde moment kun je dan ook letten op de dikte van het scherm.

 

De kracht van de computer

Bij de kracht van een computer moet je rekening houden met vele verschillende factoren. Welke processor zit in de computer? Wat is het werkgeheugen? Het merk Intel staat bekend voor zijn krachtige processors en met een werkgeheugen van 8 GB kun je al redelijk veel doen. Hoe krachtiger je computer, hoe sneller het apparaat zal werken.

De opslagruimte van de computer kan voor velen ook doorslaggevend zijn. Als je de computer wilt kopen om video’s te bewerken en je eigen kortfilms te maken, dan zul je zeker veel opslagruimte nodig hebben. Er bestaan tegenwoordig al computers met een opslagruimte van 1000 GB!

Heb je gekozen voor een computer met een groot beeldscherm maar de kwaliteit van de beelden is maar gemiddeld? Kijk beter uit voor toestellen met een HD beeldkwaliteit om optimaal te genieten van films en series. De geluidskwaliteit is daarbij ook belangrijk dus ga even na of de ingebouwde speakers wel krachtig genoeg zijn en helder geluid weergeven.

 

Veel of weinig betalen

Bij de aankoop van een product zoals een computer is de prijs voor sommigen een knelpunt. Je zou heel graag die goede game computer kopen maar hij is te duur. Voordat je overgaat tot de aankoop van een computer ga je best even na waar je juist naar op zoek bent. Vergelijk verschillende aanbiedingen online om tot de beste aankoop te komen.

Als je veel geld hebt dan kun je zonder problemen ook een goede en krachtige computer kopen. Voor mensen met een beperkt budget is het echter iets moeilijker. Een Apple computer valt al min of meer buiten de beperkingen. Gelukkig zijn er krachtige PC’s die niet te duur zijn. Het hangt er allemaal van af waarvoor je de computer wilt gebruiken.

 

Belangrijkste gebruik: gamen of professioneel

In deze moderne tijden kun je de gebruikers van computers indelen in twee grote groepen: professionele gebruiker die de computer nodig hebben om te werken en gamers die een krachtige computer kopen om de nieuwste games mee te spelen. Daarnaast gebruik je een computer natuurlijk ook om je e-mails te lezen of het nieuws te volgen maar dat neemt allemaal minder tijd in beslag.

Opslagruimte is voor beide groepen belangrijk. De gamers hebben veel ruimte nodig om hun spellen te installeren en te kunnen bewaren en professionele gebruikers hebben ruimte nodig om presentaties en belangrijke documenten op te slaan. Als je dan nog eens in de filmindustrie werkt heb je nog extra ruimte nodig om alles video’s en beeldmateriaal op te slaan.

Gamers zullen ook uitkijken naar een computer met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en willen een krachtige grafische kaart zodat de spellen vlugger draaien zonder haperingen in het beeld.

Extra voordelen

Wat kan er nu nog belangrijk zijn bij de aankoop van een computer? De aanwezige aansluiting op het apparaat, natuurlijk. Over hoeveel HDMI aansluitingen beschikt het toestel? Zijn er USB verbindingen aanwezig? Dit kan heel belangrijk zijn als je veel met randapparatuur werkt of externe opslagapparaten.

Sommige beeldschermen van deze computer werken ook als touchscreen en dat kan voor vele gebruikers een pluspunt zijn. Ook moet je denken aan de muis en het toetsenbord, het is een groot voordeel als deze draadloos werken. Zo heb je geen last meer van overtollige kabels op je bureau.

 

Alles-in-een computer reviews – top 5

 

Een alles-in-één computer zul je ook vaak tegenkomen onder de benaming van all-in-one PC. Eigenlijk is dit gewoon een apparaat dat over alle mogelijkheden zoals een standaard desktop computer. In tegenstelling tot een klassieke desktop computer zal het wel niet zoveel ruimte in beslag nemen en veel minder energie gaan verbruiken. Om het jou net iets eenvoudiger te maken, hebben wij de reviews en het advies van de klanten doorgenomen. Zo hebben we een selectie kunnen maken van 5 topproducten. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is er voor jou de beste alles-in-één computer uitkiezen.

 

Acer Aspire AC20-220 A6-7310

 

Wanneer je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijke alles-in-één computer dan zul je merken dat er heel wat onderscheid is. Ook wat betreft het prijskaartje zijn er heel wat variaties. Zo zou dit apparaat van Acer wel eens een alles-in-één computer aanbieding kunnen zijn.

Deze computer is uitermate geschikt wanneer je bijvoorbeeld dagelijks het internet nodig hebt of regelmatig je mails hoeft te bekijken. Ook wanneer je heel wat presentaties en verslagen moet voorbereiden, is deze computer ideaal. Dit model beschikt over een harde schijf van maar liefst 1000 GB. Daarnaast is het toestel vrij snel dankzij de AMD A6 processor.

We merken dat de meerderheid van de kopers duidelijk helemaal tevreden zijn met dit apparaat. Het is een duurzaam toestel dat over een betaalbare prijs beschikt. Een enkele gebruiker vindt het echter jammer dat het toestel niet voorzien is van een draadloos toetsenbord en een draadloze muis.

Met deze alles-in-één computer van het merk Acer haal je volgens heel wat kopers een degelijk toestel in huis. Acer is zeker en vast één van de bekende merken en voor vele gebruikers trouwens ook het beste merk. Hieronder kun je alvast even de voordelen tegenover de nadelen afwegen.

 

Voordelen:

Dagelijks gebruik: deze computer is helemaal ideaal wanneer je bijvoorbeeld regelmatig je mails wenst te controleren of tekstverwerking nodig hebt.

Prijskaartje: in vergelijking met de andere 4 apparaten uit deze lijst, zul je merken dat deze alles-in-één computer over de laagste prijs beschikt. Daardoor zou het misschien wel eens het populairste apparaat uit de selectie kunnen worden.

Geheugen: met een harde schijf van maar liefst 1000 GB is het mogelijk om tot wel 400 uur aan film- en videomateriaal op te slaan. Daarnaast biedt het voldoende ruimte voor maar liefst 200000 foto’s.

Handig in gebruik: het apparaat is voorzien van een display met een schermgrootte van ruim 19 inch. Daarnaast is deze computer voorzien van een krachtige AMD A6 processor waardoor alle bewerkingen in hoge snelheid worden uitgevoerd.

 

Nadelen:

Geen films en series: deze computer wordt niet echt aangeraden wanneer je vooral films en series wenst te kijken in Full HD.

Qwerty toestenbord: het is belangrijk om er rekening mee te houden dat dit apparaat over een qwerty toetsenbord beschikt. Dit zou voor sommige kopers een nadeel kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

MSI Pro 20EX 7M-005EU

 

In tegenstelling tot het voorgaande toestel zul je voor de MSI alles-in-één computer toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Toch is het nog lang niet het duurste toestel uit deze selectie waardoor het altijd mogelijk is om het apparaat tussen de goedkope alles-in-één computers te spotten.

Net zoals het voorgaande apparaat beschikt ook deze computer over een schermgrootte van maar liefst 19,5 inch en een resolutievan 1600 x 900 pixels. De computer is uitgerust met 4 GB aan intern geheugen. De totale opslagcapaciteit van dit model bevindt zich echter een pak hoger rond de 1000 GB. Je zult dus heel wat beeldmateriaal en foto’s kunnen opslaan.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat het product nog geen online beoordelingen heeft ontvangen. Het is echter mogelijk dat het om een vrij recent toestel gaat. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken.

Je kunt natuurlijk ook altijd voor dit apparaat van het merk MSI kiezen. Deze computer is iets duurder dan het voorgaande model maar zul je zeker ook nog tussen de goedkopere alles-in-één computers kunnen spotten. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen dan kun je alvast even de eigenschappen ervan raadplegen.

 

Voordelen:

Geheugen: het apparaat heeft een totale geheugencapaciteit van maar liefst 1000 GB. Hiervan bestaat ongeveer 4 GB aan intern geheugen.

Scherm: je kunt genieten van een behoorlijk groot scherm van ruim 19,5 inch. Hierbij bedraagt de resolutie 1600 x 900 pixels. Zo kun je genieten van een mooi en helder beeld.

 

Nadelen:

Geen reviews: doordat er momenteel nog geen online reviews zijn geplaatst, kunnen kopers zich geneigd voelen om het apparaat niet aan te kopen.

Geen gebruikerservaring: het gebrek aan reviews zorgt er ook voor dat we je nog geen advies kunnen geven over de gebruikerservaring van het toestel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

HP EliteOne 1000 G2

 

Ook met de HP alles-in-één computer mag je zeker zijn van een degelijk en krachtig toestel. Toch zul je meteen ook moeten beseffen dat je toch net iets meer budget zult hoeven opzij te zetten.

Deze alles-in-één computer beschikt over een schermgrootte van maar liefst 27 inch en een resolutie van ruim 3840 x 2160. In vergelijking met de voorgaande twee toestellen, is dit apparaat veel groter en sterker qua beeldkwaliteit. Het apparaat heeft een intern geheugen van ruim 8 GB. Dankzij de Intel Core i5 processor zul je merken dat alle bewerkingen snel en vlot verlopen.

Het is mogelijk dat het hoge prijskaartje de reden is dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Toch is het belangrijk om je hierdoor niet te laten afschrikken. Het is namelijk altijd mogelijk dat dit toestel helemaal aan je verwachtingspatroon voldoet.

Net zoals Acer is ook HP één van de bekende en vooral gewaardeerde merken op het gebied van computertoestellen. Toch zul je voor dit model moeten rekening houden met een iets hoger prijskaartje. Je zult echter merken dat er meteen heel wat verschil is met de voorgaande toestellen en dat deze computer heel wat te bieden heeft.

 

Voordelen:

Beeldkwaliteit: het apparaat is voorzien van een vrij groot beeldscherm van 27 inch. In combinatie met de hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels zul je kunnen genieten van een mooi en scherp beeld.

Vorm: je zult merken dat deze alles-in-één computer een gebogen vorm heeft. Daardoor wordt het beeld meteen een pak realistischer.

Snelheid: dankzij de aanwezigheid van de krachtige Intel Core i5 processor kun je er zeker van zijn dat alle mogelijke bewerkingen in een mum van tijd worden uitgevoerd.

 

Nadelen:

Budget: het is zeker en vast niet het toestel met de laagste prijs en dit zou dan ook een struikelblok kunnen zijn voor sommige kopers.

Geen reviews: het gebrek aan online beoordelingen maakt het voor ons behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over de eventuele minpunten van het toestel.

Koop bij bol.com (€1999.95)

 

 

 

 

Lenovo ThinkCentre M920z

 

Net zoals het voorgaande toestel zul je ook deze alles-in-één computer van het merk Lenovo niet meteen tussen de goedkope exemplaren hoeven te zoeken. Toch zul je verrast zijn door de mogelijkheden die deze computer te bieden heeft.

Het apparaat is voorzien van een scherm met een grootte van ruim 23,8 inch in combinatie met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Je zult dus zonder twijfel kunnen genieten van een uitstekende beeldkwaliteit. Ook hier is het apparaat voorzien van een Intel Core i5 processor waardoor je met gemak een internet pagina kunt openen.

In combinatie met het ruime interne geheugen is deze alles-in-één computer zeker en vast de moeite waard om eens van naderbij te bekijken. Toch moeten we ook hier vaststellen dat er nog geen beoordelingen werden geplaatst.

Ook met de Lenovo alles-in-één computer mag je zeker zijn van een krachtig apparaat. Het toestel is niet alleen voorzien van een groter beeldscherm maar kan ook rekenen op een hoge resolutie. Op die manier kun je meteen gezellig in de zetel van je favoriete tv-serie genieten.

 

Voordelen:

Beeldscherm: het scherm heeft een grootte van 23,8 inch. In combinatie met de resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels kun je genieten van een fantastisch beeld. Ideaal dus wanneer je naar je favoriete serie of film wenst te kijken.

Snelheid: het toestel is voorzien van de Intel Core i5 processor. Je kunt er dus zeker van zijn dat alle bewerkingen tegen een hoge snelheid worden uitgevoerd. Zo zul je nooit lang hoeven te wachten om een internetpagina te openen.

 

Nadelen:

Geen gebruikerservaring: het is jammer dat we jou voorlopig geen verder advies kunnen geven omtrent deze alles-in-één computer. Dit heeft vooral te maken door het ontbreken van online beoordelingen.

Prijskaartje: het is mogelijk dat sommige kopers het toestel niet meteen durven aankopen vanwege het hogere prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

MSI Pro 24X 7M-007XEU

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om voor de MSI alles-in-één computer te opteren. In vergelijking met sommige andere toestellen uit deze lijst, zou dit apparaat zomaar eens een aanbieding kunnen zijn.

Bovendien kun je genieten van een groot beeldscherm van ruim 23,8 inch en een hoge resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels. Deze alles-in-één computer is voorzien van een totale geheugencapaciteit van 1000 GB. Je zult dus meteen heel wat beeldmateriaal en foto’s zonder problemen kunnen opslaan.

We vermoeden echter dat het hier nog om een vrij recent toestel gaat. Dit zou alvast kunnen verklaren waarom er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is ook mogelijk dat sommige kopers het apparaat reeds hebben aangekocht maar nog niet de tijd gevonden hebben om een review te plaatsen.

Net zoals één van de voorgaande apparaten is ook dit model afkomstig van het bekende merk MSI. Het is een krachtig apparaat dat voorzien is van een grote opslagcapaciteit. Je kunt dus zonder problemen heel wat foto- en beeldmateriaal opslaan. Ideaal wanneer je je vakantiefoto’s op de computer wilt overzetten.

 

Voordelen:

Geheugen: met een totale geheugencapaciteit van maar liefst 1000 GB is er voldoende ruimte om video- en filmmateriaal op te slaan. Net zoals ook een heleboel vakantiefoto’s. Het interne geheugen bedraagt hierbij 8 GB.

Processor: het apparaat is voorzien van een Intel Pentium processor waarbij de frequentie maar liefst 2,3 GHz bedraagt. De pagina’s en bewerkingen zullen dus in een mum van tijd kunnen worden uitgevoerd.

 

Nadelen:

Geen review: doordat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het niet zo eenvoudig om jou verder advies te geven omtrent de gebruikerservaring.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Apple iMac 21,5″

 

Deze iMac all-in-one PC heeft een prachtig 21,5 inch beeldscherm, snelle grafische voorzieningen en krachtige Intel i5 processors. Hij is amper 5 mm dik aan de randen van de behuizing!

Verder beschikt hij over 8 GB werkgeheugen en een harde schijf van 1 TB. Er ontbreekt wel een CD en DVD lezer. Hij behoort niet tot de goedkope alles-in-een computers.

Het is algemeen bekend dat Apple gelijk staat aan kwaliteit maar u betaalt er ook iets meer voor.

De online reviews geven een positief advies. Koper van deze alles-in-een computer aanbieding zijn heel tevreden over de topkwaliteit en daarom vinden ze de prijs ook aanvaardbaar.

 

 

HP 20-c005nd

 

De HP20-c005nd behoort tot de goedkope alles-in-een computers. U kan hem perfect gebruiken om op het internet te surfen, series te bekijken online of aan schoolprojecten te werken.

Dankzij het HD scherm kunt u rekenen op een heldere weergave van foto’s en video’s. De DTS Studio Sound luidsprekers zorgen daarbij ook nog eens voor een prachtig geluid. U beschikt over 1000 GB opslagruimte om al uw bestanden te bewaren. Hij beschikt over HP Lounge om al uw muziek in 1 programma te beheren en toegang te krijgen tot duizenden radiostations.

De online reviews geven een goed advies, kopers zijn tevreden over deze snelle all-in-one PC en vinden het voor de prijs een vlotte computer die prima presteert. Hij is wel niet geschikt als gamecomputer. Zowel de muis als het toetsenbord werken draadloos dus geen wirwar aan draden overal. De extra aansluitingen zijn nogal moeilijk te bereiken omdat ze aan de achterkant van het scherm zitten.

 

 

Acer Aspire Z3-705 7206T NL

 

Deze alles-in-een computer aanbieding beschikt over Full HD beelschermresolutie! Hij is geschikt voor dagelijks gebruik en dankzij de Intel Core i3-5005U processor worden uw taken sneller uitgevoerd.

Ook hij heeft een opslagruimte van 1000 GB voor al uw bestanden.  Hij is uitgerust met Acer TrueHarmony stereoluidsprekers en Dolby Digital Plus Home Theater zodat al het geluid levensecht klinkt. Hij heeft een behuizing van 35 mm en neemt dus heel weinig ruimte in beslag. U kan deze all-in-one PC bedienen met uw vingers dankzij het touchscreen.

De kopers van dit apparaat zijn over het algemeen heel tevreden. We lezen positieve reviews over het touchscreen en het snelle opstarten. Hij werkt vlot en is ook nog eens stil, je hoort de PC bijna niet. Een minpuntje volgens de gebruikers is dat het toetsenbord en de muis niet draadloos zijn, maar gelukkig kunt u dit nu ook al apart kopen.

 

 

MSI Wind Top Adora20 2BT-017EU

 

De MSI Wind Top Adora20 behoort ook tot de goedkope alles-in-een computers en is ook de goedkoopste PC in ons lijstje. Hij heeft een 19,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1600 x 900 en een intern geheugen van 4 GB.

De totale opslagcapaciteit bedraagt 500 GB en hij heeft een ingebouwde Intel HD Graphics grafische adapter. Zijn Intel Celeron processor heeft een frequentie van 2 GHz. Deze computer is heel geschikt voor gamers.

De online reviews liegen er niet om. Koper van deze all-in-one desktop zijn heel tevreden met hun aankoop. Ze vinden dat de computer een goede kwaliteit heeft voor een goedkope prijs. Hij is simpel te installeren, gewoon de stappen volgen en klaar!

 

 

Lenovo Ideacentre 510S-23ISU

 

De Lenove beschikt over een HD touchscreen en Intel Core i5 processor. Hij is perfect om te internetten en om foto’s en video’s te bekijken.

Het 23 inch beeldscherm biedt een goede beeldkwaliteit en nauwkeurige kleurweergave om nog beter van uw foto’s of series te genieten.

Hij heeft echter enkel een opslagcapaciteit van 256 GB. Hij heeft 4 USB 3.0 poorten om randapparatuur op te kunnen aansluiten. Hij beschikt ook over een HDMI-uitgang om een extra beelscherm aan te sluiten.

Voormalige kopers vinden hem eenvoudig in gebruik maar zijn toch niet helemaal tevreden over de prestaties. Er is nog veel ruimte voor verbetering. Door zijn prijs behoort hij ook niet tot de goedkope alles-in-een computers.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status