Beste Amerikaanse blender

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Amerikaanse blenders test van 2021

 

Met behulp van een degelijke Amerikaanse blender kun jij vanaf nu elke ochtend een heerlijke smoothie klaarmaken. Uiteraard kun je met een blender nog tal van andere heerlijke gerechtjes klaarmaken. Bekijk daarvoor alvast even onze koopgids waarin we duidelijk uitleggen met welke factoren je rekening zou kunnen houden bij de aankoop van een blender toestel. Het is natuurlijk ook mogelijk om meteen door te klikken naar onze top 3. Hieruit is gebleken dat de Tefal Perfectmix Blender BL811D een bijzonder krachtig en duurzaam toestel is. Dat ook nog eens makkelijk te onderhouden is aangezien het in de vaatwasser kan. Een waardig alternatief is vast en zeker de Philips Avance HR3655/00 Amerikaanse blender. Je kunt het apparaat gebruiken om verschillende ingrediënten te malen en verwerken en zelfs om ijs mee te crushen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Amerikaanse blenders koopgids

 

Met een Amerikaanse blender kun je verschillende smoothies maken maar je kunt het ook gebruiken om sauzen te blenden. Bij de aankoop van een blender moet je met enkele factoren rekening houden zoals de mengbeker, de veiligheid, het onderhoud, een ronde of vierkante blender, de prijs, enzovoort. Er zijn nog veel meer belangrijke kenmerken maar we gaan even dieper in op enkele.

 

 

De blenderkan of mengbeker

 

Een vierkante kan zorgt ervoor dat je ingrediënten sneller gemengd worden want ze worden tijdens het mengen meer naar beneden geduwd. Een ronde kan gebruikt circulatie en dit kan ervoor zorgen dat niet alle ingrediënten goed gemengd zijn.

De meeste kannen beschikken over een maatverdeling zodat je meteen de juiste hoeveelheden kunt gebruiken in de mengbeker. Daarbovenop hebben de meeste modellen ook een schenktuit zodat je de gemengde ingrediënten makkelijker kunt uitschenken. Controleer ook of je de kan van de blender kunt afnemen zodat je het makkelijker kunt schoonmaken, gelukkig is dit bij de meeste modellen wel mogelijk.

Een belangrijke beslissing is kiezen tussen een mengbeker gemaakt van glas of van kunststof. Een glazen mengbeker is duurder dan één van kunststof en weegt natuurlijk ook meer maar is wel eenvoudiger in gebruik. Glas is beter bestand tegen hitte en zal minder snel beschadigd raken. De meeste modellen met een glazen mengbeker beschikken ook over mesjes die sterk genoeg zijn om ijs mee te crushen.

Vergeet ook niet de grootte van de kan in acht te nemen. Een te grote blender voor één persoon kan tot gevolg hebben dat de ingrediënten aan de zijkant blijven plakken omdat de blender niet vol genoeg zit. Als je dan een kleine blender koopt voor vele personen kan het zijn dat de blender te vol zit en de ingrediënten zich niet goed kunnen verplaatsen.

 

 

Veiligheid van een blender

 

Omdat een blender scherpe mesjes bevat kan het dus gevaarlijk zijn. Om je eigen veiligheid en die van anderen te waarborgen mag je de blender enkel aanzetten als wanneer hij stevig vastgeklikt is en vast op het aanrecht staat. Houd een blender uit de buurt van kinderen, die hebben veelal de neiging om met nieuwe apparaten te willen spelen zonder rekening te houden met mogelijke gevaren.

Zorg er dus voor dat jouw blender over antislipvoetjes beschikt zodat het niet kan wegglijden tijdens het blenden. Vele modellen beschikken ook over een veiligheid waardoor het apparaat niet werkt als alle onderdelen niet vastgeklikt zijn. Dit maakt het een stuk veiliger want als het deksel niet vastzit zal de blender niet werken en kunnen er dus geen ongevallen gebeuren.

Het kan handig zijn om te kiezen voor een blender met een deksel met vulopening. Zo kun je zonder problemen ingrediënten toevoegen tijdens het blenden zonder gevaar te lopen. Deze vulopening is groot genoeg om ingrediënten toe te voegen maar te klein om een hand in te steken.

 

 

Onderhoud

 

Een ronde blender is makkelijker schoon te maken dan een vierkante blender omdat er geen hoeken in zitten. Zo kun je de overgebleven resten eenvoudig wegspoelen en hoef je niet veel meer te schrobben met een spons.

Toch zijn de meeste blenders in het algemeen eenvoudig om schoon te maken want de meeste onderdelen kun je eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen. Zo hoef je zelf niet te schrobben. Dit wordt meestal aangeduid in de gebruiksaanwijzing dus lees die eerst zodat je het zeker weet.

De voet van een blender kun je echter niet in de vaatwasmachine plaatsen omdat de motor en andere elektrische onderdelen zich daarin bevinden. De voet maak je best schoon met een natte doek. Het is belangrijk om je blender na elk gebruik goed te wassen want je wilt niet dat er geurtjes of restjes blijven hangen die bij het volgende gebruik in je smoothie gemengd worden.

 

 

Andere belangrijke punten en prijs

 

Het vermogen van een blender is natuurlijk ook belangrijk. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en krachtiger een blender zal zijn en je kunt er dus ook beter mee mengen. Als je kiest voor een apparaat met een hoog vermogen, zorg er dan voor dat de mesjes van je blender stevig genoeg zijn om het hogere vermogen aan te kunnen. Het is dan ook beter om een toestel met een glazen mengbeker te kopen voor een betere stevigheid.

Een blender zal ook over verschillende snelheden beschikken en sommige modellen zijn ook voorzien van een turbostand. Zo kun je sommige ingrediënten op een tragere snelheid mengen om je blender niet teveel te beschadigen.

Als je nu weet aan welke voorwaarden jouw ideale blender moet voldoen dan kun je beginnen op zoek gaan naar een product. Je kunt online verschillende aanbiedingen vergelijken en je baseren op de reviews van andere kopers. Online zul je meestal goedkopere producten vinden maar je moet wel nog rekening houden met de verzendkosten.

 

 

Amerikaanse blender reviews – top 5

 

 

Koop een blender en maak daarmee zelf al je ingrediënten fijn in de keuken. Afhankelijk van de mogelijkheden van de blender kun je soms ook ijs fijnmalen. Dat is een geweldige uitkomst om zelf je heerlijke smoothies te maken met verse ingrediënten. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste Amerikaanse blender.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tefal Perfectmix Blender BL811D

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke Amerikaanse blender? Dan kunnen wij jou alvast dit product van het bekende merk Tefal aanraden. Het is misschien niet het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het overduidelijk tussen de goedkope Amerikaanse blenders kunnen terugvinden.

Deze Amerikaanse blender is eigenlijk een soort van standaard blender die beschikt over een totaal vermogen van maar liefst 1200 Watt. Het behoort dus absoluut tot de krachtige apparaten. Verder heeft het toestel een inhoud van ruim 1,5 liter. Ideaal dus voor grote gezinnen. Verder heb je de mogelijkheid om te gaan kiezen uit 3 voorgeprogrammeerde functies zoals Auto Clean, Smoothie en Ice Crush.

Het is een handig apparaat dat je makkelijk kunt schoonmaken en dat bovendien ook hittebestendig is. De mengkom die gemaakt is uit glas kun je zonder problemen in de vaatwasmachine stoppen. We merken dat deze voordelen en kwaliteiten bijzonder goed in de smaak vallen bij de meeste kopers. Toch is een kleine minderheid van de gebruikers van mening dat de mengkan te zwaar weegt en onhandig is.

Het is niet altijd even makkelijk om nu te weten wat precies de beste Amerikaans blender is. Toch kunnen we duidelijk opmerken dat er heel wat positieve online beoordelingen zijn gekomen op dit product van Tefal. Dit doet vermoeden dat Tefal toch zeker bij de populairste toestellen behoort.

Voordelen
Vermogen:

het toestel zul je vast en zeker tussen de krachtige apparaten kunnen spotten. Zo beschikt het over een maximaal vermogen van ruim 1200 Watt en een toerental van 28.000 RPM.

Mengkan:

het apparaat is voorzien van een handige mengkan die volledig uit duurzaam en stevig glas is gemaakt. De kan heeft een maximale capaciteit van 1,5 liter en kun je gewoon in de vaatwasser plaatsen.

Hittebestendig:

verder is de mengkan volledig hittebestendig waardoor je het toestel zowel voor koude alsook warme bereidingen kunt gebruiken.

Handig in gebruik:

het toestel is makkelijk en eenvoudig te bedienen. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit meerdere voorgeprogrammeerde programma’s. Zo kun je kiezen tussen Smoothie, Auto Clean en Ice Crush.

Nadelen
Mengkan:

volgens een bijzonder kleine minderheid van de gebruikers zou de mengkan van het toestel toch wel vrij zwaar wegen. Dit maakt het niet altijd even handig om ermee te werken.

 

 

 

 

Philips Avance HR3655/00

 

In vergelijking met het eerste toestel zul je voor deze Amerikaanse blender van Philips toch net iets meer moeten betalen. Toch heeft het toestel duidelijk heel wat positieve online beoordelingen van klanten mogen ontvangen. Zo zul je het apparaat zonder twijfel tussen de krachtige blenders kunnen spotten dankzij het vermogen van ruim 1400 Watt.

Verder is de Amerikaanse blender voorzien van een handige mengkom die gemaakt is uit duurzaam en kwalitatief glas. Met een inhoud van maar liefst 1,8 liter is dit ideaal voor grote gezinnen. Het toestel beschikt over verschillende functies en programma’s zoals een Smoothie of Ice Crush programma. Het is bovendien mogelijk om de losse onderdelen van de blender gewoon in de vaatwasser te plaatsen.

De overgrote meerderheid van de gebruikers is duidelijk tevreden over de kwaliteit en de kracht van de blender. Toch vindt een kleine minderheid van de kopers de zware kan niet altijd makkelijk om mee te werken.

Met deze Amerikaanse blender van Philips haal je volgens heel wat kopers een degelijk en duurzaam toestel in huis. Bovendien is het ideaal voor grote gezinnen en is het makkelijk in gebruik. Laten we alvast even op zoek gaan naar wat nu precies de voordelen en de nadelen zijn van dit apparaat.

Voordelen
Vermogen:

het toestel is voorzien van een bijzonder krachtig vermogen van maximaal 1400 Watt.

Mengkan:

het toestel beschikt over een duurzame mengkan die volledig vervaardigd is uit bijzonder duurzaam en stevig glas. De kan heeft een inhoud van 1,8 liter.

Onderhoud:

je zult merken dat je de losse onderdelen van deze Amerikaanse blender gewoon zonder problemen in de vaatwasmachine zult kunnen wassen.

Handig in gebruik:

het is een handig apparaat dat eenvoudig te gebruiken is. Verder kun je ook kiezen uit meerdere vooraf ingestelde programma’s.

Nadelen
Formaat:

houd er wel rekening mee dat deze Amerikaanse blender vrij groot is en dus redelijk wat plek zal innemen.

Mengkan:

sommige kopers vinden dat de mengkan zwaar weegt en niet comfortabel is om mee te werken.

 

 

 

 

Tefal Blendforce Glass Tripl’Ax BL313A

 

De Tefal Blendforce Glass Tripl’Ax BL313A blender is het ideale product die jij kunt gebruiken in de keuken voor malen, hakken en snijden van al jouw ingrediënten. Je kunt met dit apparaat ook ijs fijnmalen, dus het maken van smoothies wordt nu gemakkelijk.

Het is voorzien van een glazen kan die hitte kan verdragen. Dit product komt met een handige mini-hakker voor het hakken van knoflook, ui en dergelijke. Er is ook een minimaler bij waarmee je kruiden, noten en granen kunt verwerken.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven. Een deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het voldoet aan de verwachtingen en het is gemakkelijk te gebruiken.

Het werkt snel en je kunt het ook gebruiken voor noten. Deze kopers geven positief advies voor dit product. Voor enkele kopers maakt dit product te veel lawaai en is het mes ervan zwak.

Met de Amerikaanse blender van het merk Tefal kun jij vanaf nu elke ochtend genieten van een heerlijke smoothie. Ook milkshakes en soepjes zijn helemaal geen probleem. De blender heeft een vermogen van ongeveer 1,75 liter en je kunt kiezen uit maar liefst 2 verschillende snelheidsstanden.

Voordelen
Vermogen:

dit apparaat beschikt over een vrij groot vermogen van maar liefst 500 Watt. Daardoor zouden we het tot de krachtigere blenders kunnen rekenen.

Toebehoren:

zodra je het product aankoopt, krijg je er een aantal handige accessoires bij. Denk maar een hakker en een maler. Zo kun je ook knoflook, ui en nootjes verwerken.

Nadelen
Matige kwaliteit:

sommige kopers vinden dat het product toch wel vrij veel lawaai maakt. Andere klanten vinden dan weer dat het mes toch veel te zwak is.

 

 

 

 

Princess 212070

 

De Princess 212070 is een mooie Amerikaanse blender gemaakt van roestvrij staal met een glazen kan. Dit product heeft een aantrekkelijk en compact design, dus je hoeft het niet op te bergen en kunt het mooi in je keuken laten staat.

Het heeft een krachtige motor, waarmee je bijna alle ingrediënten kunt fijnmalen voor heerlijke en gezonde smoothies, soepen en shakes.

Doordat het een glazen kan heeft en een RVS messenblok met 6 messen, kun je zelfs ijs fijnmalen met dit product. Het is gemakkelijk om schoon te maken, want je kunt het in de vaatwasmachine plaatsen.

Sommige kopers vinden dat dit product gemakkelijk in gebruik is en dat het gemakkelijk te reinigen is. Handig is dat je tijdens het blenden nog ingrediënten kunt toevoegen. Enkele minpunten die andere kopers aangeven zijn dat je vanuit de kan moet overgieten en dat je de pulse knop niet vast kunt zetten.

Als je even een kijkje neemt tussen de goedkopere Amerikaanse blenders dan is er heel veel kans dat je dit apparaat van Princess tegenkomt. Princess is net zoals Philips en Bosch ook een vaste waarde in de keukenapparaten. Toch is het misschien bij het grote publiek net iets minder bekend. Het lijkt ons daarom dan ook een goed idee om even de voor- en nadelen van dit product grondig te bestuderen.

Voordelen
Materiaal:

de Amerikaanse blender is gemaakt uit stevig maar vooral duurzaam roestvrij staal. De kan is dan weer volledig uit glas vervaardigd.

Formaat:

deze blender is eerder vrij compact. Dit maakt het dan weer iets eenvoudiger om te verplaatsen of gewoon om op te bergen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

het is niet meteen mogelijk om de pulse knop vast te zetten. Dit wordt door sommige gebruikers wel als een minpuntje ervaren.

 

 

 

 

Philips Viva HR2056/00

 

Met de Philips Viva HR2056/00 blender kun je zachte en harde ingrediënten vermalen. Het is een ideaal product die je kunt gebruiken om sauzen te maken of om specerijen fijn te malen, maar ook om ijs fijn te malen.

Je maakt dus binnen de kortste tijd heerlijke en gezonde smoothies. Het is voorzien van een stevige plastieken kan en een roestvrijstalen mes.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een Amerikaanse blender aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. Ze zijn tevreden met de kwaliteit van dit product en voor deze prijs is het wel een voordelige koop.

Het is gemakkelijk schoon te maken en werkt snel. Voor hen is het dus een top product. Enkele minpunten volgens sommige gebruikers zijn dat het teveel lawaai maakt en dat het een poosje duurt voordat het alles heeft fijngemalen.

Net zoals het eerste product is ook deze Amerikaanse blender afkomstig van het bekende merk Philips. Bovendien heeft het wel degelijk de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten die we in de selectie hebben opgenomen. En juist daarom zou het wel eens deel kunnen uitmaken van de populairste blenders.

Voordelen
Aankoopprijs:

als je op zoek bent naar een blender aan een voordelig tarief dan is het zeker een goede aanbeveling om dit toestel van Philips eens te bekijken.

Gebruiksgemak:

met deze blender is het mogelijk om zowel zachte alsook iets hardere ingrediënten fijn te snijden en te vermalen.

Materiaal:

de kan is gemaakt uit plastiek dat vrij stevig en duurzaam is. Het mes is dan weer van roestvrij staal vervaardigd.

Nadelen
Kwetsbaar:

het product maakt toch vrij veel lawaai en zou volgens sommige klanten toch niet alles mooi kunnen fijnmalen.

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Philips Avance HR2093/00

 

De Philips Avance HR2093/00 blender heeft een krachtige motor met een vermogen van 800 watt. Met dit apparaat kun je bijna alle ingrediënten zoals fruit, groenten en zelfs ijs verwerken.

Doordat je ook ijs erin kunt verwerken, kun je de lekkerste ice coffee, smoothies, sappen etc. maken. Het heeft meerdere snelheden waaruit je kunt kiezen om jouw ingrediënten te mixen, malen, hakken en snijden.

Dit product is gemakkelijk om te onderhouden, omdat alle onderdelen die je kunt weghalen in de vaatwasmachine geplaatst kunnen worden. Let wel, dat dit product een glazen kan heeft en dus dan ook kwetsbaarder is.

Het overgrootste deel van de kopers is blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig om te gebruiken. De prijs van dit product is ook redelijk. Het enige minpunt voor enkele kopers is dat de glazen kan te zwaar is.

Drink jij op zomerse dagen ook graag eens een heerlijke milkshake? Of misschien heb je wel liever een lekkere smoothie van tijd tot tijd. Met deze Amerikaanse blender van Philips is dit vanaf nu dan ook helemaal geen probleem meer. Aan de reacties te zien, zou dit toestel zomaar tot de populairste blenders kunnen behoren. Dit kan zeker deels te maken hebben met de merknaam Philips dat door velen dan ook als het beste merk beschouwd wordt.

Voordelen
Vermogen:

deze blender van Philips is voorzien van een zeer krachtige motor met een vermogen van maar liefst 800 watt. Dit maakt het mogelijk om naast fruit en groenten ook nog ijs te verwerken.

Efficiëntie:

je kunt er heel wat kanten mee op. Met deze blender kun je niet alleen je ingrediënten mixen en malen maar ook nog eens in fijne stukje snijden of hakken.

Onderhoud:

alle losse opzetstukken kun je zonder problemen ook in de vaatwasmachine plaatsen. Dit maakt het toestel handig in onderhoud.

Nadelen
Kan:

de kan van de blender is gemaakt van puur glas en volgens sommige kopers net iets te zwaar waardoor het onhandig wordt.

 

 

Bosch MMB64G3M SilentMixx

 

Met de Bosch MMB64G3M SilentMixx kun je zoveel doen en heb je genoeg opties. Dit product is voorzien van vooringestelde programma’s waarmee je ijs kunt crushen, smoothies kunt maken en ingrediënten fijnmalen.

Het is voorzien van een hittebestendige glazen kan die je goed kunt gebruiken voor het fijnmalen van warme ingrediënten voor soepen of sauzen. Dit apparaat is prettig om te gebruiken, want het is ook super stil. Je krijgt een handige filter en chopper samen met dit product.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope Amerikaanse blenders.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het heeft een redelijke prijs en de kwaliteit ervan is ook goed. Dit product is ook eenvoudig in gebruik. Niet alle kopers zijn tevreden met dit product, want voor sommige kopers heeft het een te hoge prijs en het past niet optimaal.

Op het gebied van huishoudtoestellen is ook Bosch zeker en vast een vaste waarde en zijn heel wat klanten overtuigd van de goede kwaliteit en duurzaamheid. Toch zul je voor dit toestel net ietsje meer budget nodig hebben. Het is namelijk niet in het bezit van de laagste

prijs.

Voordelen
Opties:

het apparaat bevat meerdere programma’s die vooraf werden ingebouwd. Het is dus mogelijk om er bijvoorbeeld een smoothie mee te maken maar evengoed ijs mee te crushen.

Kan:

de kan van de blender is gemaakt uit stevig en duurzaam glas dat bovendien ook nog eens hittebestendig is.

Toebehoren:

bij de aankoop van het apparaat krijg je er een aantal handige toebehoren bij zoals een filter en chopper.

Nadelen
Prijzig:

het is een feit dat je voor kwaliteit en design vaak net dat tikkeltje meer hoeft te betalen. Toch kan de hoge prijs voor sommige klanten misschien ook wel een struikelblok zijn.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status