4 Beste Anti-rimpel Crèmes Test van 2022

Laatste update: 21.01.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Anti-rimpel Crèmes – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Zodra je ouder wordt, is het uiteraard niet meer dan normaal dat er af en toe al eens een rimpeltje te voorschijn komt. Toch proberen heel wat mensen daar op tijd iets aan te doen door een degelijke anti-rimpel crème te gebruiken. Uit ons grondig onderzoek is gebleken dat je met de anti-rimpel crème van Revitalift Laser X3 L’Oréal Paris absoluut een product van topkwaliteit aankoopt. Dit product is bovendien geschikt voor gelijk welk huidtype en biedt zelfs een meervoudige werking. Met de Nivea Q10plus Dagcrème SFP haal je zeker en vast een waardig alternatief in huis. Deze anti-rimpel crème is namelijk voorzien van meerdere elementen die de huid helpen versterken en verzorgen. Bovendien is het helemaal niet zo duur in vergelijking met het voorgaande product.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Anti-rimpel crèmes koopgids

 

Heel wat bekende merken zoals L’Oréal Paris, Nivea en Garnier bieden heel wat verzorgingsproducten aan waaronder ook een volledig assortiment aan anti-rimpel crèmes. Toch is het belangrijk om niet zomaar de eerste de beste anti-rimpel crèmes aan te kopen. Het is een goede aanbeveling om rekening te houden met een aantal factoren en van daaruit de verschillende producten en aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Probeer bijvoorbeeld aandacht te besteden aan het doel, het prijskaartje en de extra kenmerken ervan.

Wat is anti-rimpel crème

Alvorens je op zoek gaat naar een degelijke anti-rimpel crème dan is het toch belangrijk dat je perfect weet wat het allemaal inhoudt. Zoals de naam het al doet vermoeden is dit een crème waarmee je bestaande rimpels kunt verminderen en minder vaag maken. En je kunt er toekomstige rimpels mee uitstellen. Maar een anti-rimpel crème is natuurlijk veel meer dan dat. Heel wat anti-rimpel crèmes bieden ook bescherming tegen heel wat andere elementen zoals bijvoorbeeld de zon. Verder heb je ook heel wat producten die de huid strakker zullen maken en voldoende zullen hydrateren.

Het is dus belangrijk om op zoek te gaan naar de voor jou ideale anti-rimpel crème. Het is hierbij dan ook een goed idee om zoveel mogelijk rekening te houden met je huidtype en je eigen behoeften en verwachtingen. Dit zal het zoeken naar de voor jou ideale anti-rimpel crème beslist een pak eenvoudiger maken. Uiteraard zal het ene product net een tikkeltje duurder zijn dan het andere maar het is altijd mogelijk om onderweg een anti-rimpel crème aanbieding te spotten die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

Het doel van de anti-rimpel crème

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer duidelijk werd, is het niet aan te raden om zomaar de eerste de beste anti-rimpel crème aan te kopen. Bepaalde crèmes zullen voor jou namelijk net iets minder geschikt zijn en voor anderen dan weer wel. Wij zouden jou kunnen aanraden om bijvoorbeeld rekening te houden het je huidtype. Zo bestaan er verschillende soorten huidtypes. Mensen met een droge huid zullen bijvoorbeeld gebaat zijn met een vettige anti-rimpel crème.

Houd ook zeker rekening met het feit of je last hebt van een al dan niet erg gevoelige huid. Zo heb je mensen die heel wat crèmes niet kunnen verdragen doordat er bepaalde bestanddelen in verwerkt zitten. Zij krijgen dan vaak te maken met allergieën en vervelende huidaandoeningen die jeuk veroorzaken. Indien je dit in je achterhoofd houdt, kun je iets gerichter op zoek gaan en hoef je die vervelende kwaaltjes helemaal niet mee te maken.

 

Het prijskaartje van anti-rimpel crèmes

Je zult versteld staan van de ruime keuze die er momenteel bij heel wat rekken in de winkel ligt. Dit maakt het er natuurlijk niet eenvoudiger op om er de voor jou juiste anti-rimpel crème uit te kiezen. Het zal je dan ook niet verwonderen dat er heel wat verschillende prijskaartjes zullen waar te nemen zijn. De prijzen worden in de eerste plaats vooral bepaald door de eigenschappen van de anti-rimpel crème. Een anti-rimpel crème met meer opties en mogelijkheden zal in theorie dan misschien niet meer tot de goedkope anti-rimpel crèmes behoren.

Verder wordt de prijs ook voor een groot deel bepaald door het merk waartoe het product behoort. Zo zal L’Oréal Paris vaak iets duurdere producten aanbieden in vergelijking met bijvoorbeeld Garnier. Bekijk dus eens rustig het budget dat je kunt en wilt uitgeven en vergelijk de verschillende modellen vervolgens met elkaar. Je kunt eventueel ook een kijkje nemen tussen de vele beoordelingen die klanten op het internet hebben geplaatst. Vaak kun je daar nog heel wat bruikbare tips en informatie in terugvinden.

Extra kenmerken en opties

Zoals we reeds min of meer hebben aangegeven, is het in eerste instantie belangrijk om rekening te houden met je huidtype. Indien je een hele droge huid hebt, dan ga je bijvoorbeeld best op zoek naar een anti-rimpel crème die ook voldoende hydrateert. Verder kun je kiezen tussen een nachtcrème en een dagcrème. Probeer indien mogelijk ook aandacht te besteden aan de ingrediënten die erin verwerkt zitten. In de meeste anti-rimpel crèmes zijn er vitaminen A, C en E aanwezig. De mate waarin deze vitaminen aanwezig zijn wordt bepaald door de volgorde waarin ze op de verpakking vermeld worden.

Er zijn bovendien ook heel wat anti-rimpel crèmes die een UV-filter bevatten. En dit is natuurlijk altijd een groot pluspunt omdat je op die manier ook beschermd wordt tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Zo hoef je niet nog een aparte zonnecrème aan te brengen. Het lijkt misschien heel banaal maar probeer ook te letten op de verpakking. Zo heb je anti-rimpel crèmes die aangeboden worden in een tube terwijl anderen dan weer in een soort van pompflacon of een gewoon potje worden aangeboden.

 

4 Beste Anti-rimpel Crèmes (Reviews) van 2022

 

Met het ouder worden kan het zijn dat er hier en daar al eens een rimpeltje komt piepen. Toch willen mensen de eerste rimpels het liefst van al zo lang mogelijk uitstellen. Daarom hebben wij een zoektocht gedaan naar de beste producten om eventuele rimpels tegen te houden. Op basis van de reviews van kopers hebben wij 5 producten kunnen opnemen in een lijst. Bekijk deze lijst eens rustig en haal er voor jou de beste anti-rimpel crème uit.

 

1. L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 Anti Rimpel Dagcrème 50 ml

 

L’Oréal Paris is één van de bekende merken als het gaat om verzorgingsproducten. Zo bieden zij niet alleen allerhande make-up aan maar ook de beste eaux de toilette en zelfs diverse anti-rimpel crèmes. Het zal dan ook niet verwonderen dat dit product niet tot de goedkope anti-rimpel crèmes behoort. Toch staat deze crème nu aan een voordelige prijs te koop.

Deze anti-rimpel crème is geschikt voor alle verschillende huidtypes. Het flesje bevat een hoeveelheid van 50 ml en heeft een 3-voudige werking. Het helpt rimpels te verminderen en versterkt tevens de huid. Verder maakt het de gezichtscontouren ook iets strakker.

Sommige personen vinden het product toch nog altijd iets te prijzig en niet duurzaam genoeg. Andere gebruikers vinden dan weer dat het helemaal voldoet aan de verwachtingen. Zij geven dan ook een positief advies over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Misschien kan dit wel het product zijn dat ook aan jouw verwachtingen voldoet.

L’Oréal Paris is zeker en vast een vaste waarde op het gebied van verzorgingsproducten en voor heel wat mensen is het dan ook veruit het beste merk. Het zal dus niet verwonderen mocht deze anti-rimpel crème dan ook één van de populairste producten zijn uit onze lijst. Bekijk dus zeker even de sterke en minder sterke punten van dit handige product.

Voordelen
Huidtype:

deze anti-rimpel crème is werkelijk geschikt voor vrouwen met gelijk welk huidtype.

Effect:

dit product beschikt over een drievoudige werking. Zo zal het niet alleen rimpels helpen verminderen en voorkomen maar helpt het de huid ook te verstevigen. Verder zorgt het ook duidelijk voor iets strakkere gelaatscontouren.

Nadelen
Prijskaartje:

een kleine minderheid van de klanten stoort zich toch nog steeds aan de hoge prijs van het product.

Koop bij bol.com (€16)

 

 

 

 

2. NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 50 ml

 

Net zoals L’Oréal behoort ook Nivea tot één van de betere merken op gebied van verzorgingsproducten. Bovendien is dit product momenteel verlaagd in prijs waardoor het wel eens een anti-rimpel crème aanbieding zou kunnen zijn.

Dit product bestaat uit verschillende elementen die de huid helpen verzorgen. Wanneer je dit product meermaals gebruikt, kun je het Q10 gehalte in je huid helpen verhogen. Op die manier worden rimpels bestreden en worden reeds bestaande rimpels net dat tikkeltje minder zichtbaar. Bovendien zorgt deze crème voor een optimale hydratatie.

Uit de reviews kunnen we besluiten dat de meerderheid van de kopers helemaal overtuigd is van deze anti-rimpel crème. Het product heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is heel erg duurzaam. Slechts enkele kopers vinden het product nog net een tikkeltje te duur.

Ook het merk Nivea moet beslist niet onderdoen op de markt van de verzorgingsproducten en schoonheidsproducten. Deze anti-rimpel crème is dan ook geschikt voor alle vrouwen vanaf de leeftijd van 35 jaar. Laten we dan ook even kijken naar de andere eigenschappen waardoor het product gekenmerkt wordt.

Voordelen
Kostenplaatje:

in vergelijking met het voorgaande product is deze anti-rimpel crème van Nivea dan ook helemaal niet zo duur.

Huidtype:

het flesje van 50 ml kan gebruikt worden door vrouwen vanaf 35 jaar met om het even welk huidtype.

Gebruiksvriendelijk:

dit product helpt niet alleen de rimpels voorkomen en bestrijden maar zorgt ook voor een strakkere huid en een intensieve reiniging.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens één enkele gebruiker zou deze anti-rimpel crème minder geschikt zijn voor vrouwen met een vette huid.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel 25+ Energy Nachtcrème 40 ml

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze anti-rimpel crème afkomstig van het bekende merk Nivea. Het enige verschil is dat het hier gaat om een nachtcrème. Op die manier kun jij je gezicht ook gedurende de nacht verzorgen en optimaal hydrateren.

Dit product komt in een tube van maar liefst 50 ml en is geschikt voor werkelijk alle verschillende huidtypes. Je zult merken dat de crème vrij snel door de huid wordt opgenomen en gedurende de nacht zachtjes kan inwerken. Na meermaals gebruik, zul je merken dat de huid zachter en soepeler wordt. Op die manier kan de kans op rimpels iets vermeden worden.

Ondanks de ietwat onhandige verpakking zijn de meeste kopers lovend over dit product van Nivea. Ze zijn niet alleen enthousiast over de kwaliteit maar ook over de duurzaamheid ervan. In combinatie met het fraaie design zou het hier wel eens over een topproduct kunnen gaan.

Net zoals het vorige product is ook deze anti-rimpel crème afkomstig van het bekende merk Nivea. We merken opnieuw de overwegend positieve reacties van klanten op het product op. Dit doet ons vermoeden dat het misschien wel eens één van de populairste producten zou kunnen worden.

Voordelen
Doeltreffendheid:

deze anti-rimpel crème is werkelijk geschikt voor om het even welk huidtype. Het flesje bevat een hoeveelheid van ongeveer 50 ml.

Handig in gebruik:

het verschil met het voorgaande Nivea product is dat deze anti-rimpel crème eerder een nachtcrème is. Dus je brengt deze gewoon op vlak voor het slapengaan en dan kan de crème ’s nachts probleemloos door de huid opgenomen worden.

Nadelen
Prijzig:

een kleine minderheid van de klanten vindt dat dit product van Nivea toch best wel duur is.

Verpakking:

niet alle gebruikers vinden de verpakking even gemakkelijk en handig om op te maken.

Koop bij bol.com (€9)

 

 

 

 

4. Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 Dagcrème 50 ml Anti Rimpel

 

Sommige mensen spenderen liefst niet hun volledige budget aan degelijke verzorgingsproducten. Deze anti-rimpel crème van Garnier biedt niet alleen kwaliteit maar ook een lage prijs. Haast je dus zeker naar de winkel en neem een kijkje tussen de goedkope anti-rimpel crèmes.

Dit product is vooral geschikt voor vrouwen met een iets rijpere huid. De crème werkt niet alleen verzorgend maar hydrateert de huid ook heel goed. De anti-rimpel crème probeert de huid zoveel mogelijk te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Op die manier kun je vroegtijdige rimpels en pigmentvlekjes proberen tegenhouden.

Eén enkele koper vindt dat het product de huid toch wel snel irriteert. Andere kopers vinden dit dan weer niet en zijn lovend over de goede kwaliteit ervan. Bovendien is het ook helemaal niet duur. Bekijk dit product dus zeker eens rustig want je weet nooit of het misschien wel iets voor jou is.

Als je al een tijdje op zoek bent naar een degelijke anti-rimpel crème en daar liefst niet zoveel geld wilt of kunt aan spenderen dan kunnen wij jou dit product van Garnier aanraden. In vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst, beschikt deze anti-rimpel crème wel degelijk over de laagste prijs.

Voordelen
Budget:

je zult helemaal verwonderd staan kijken van het meer dan voordelige tarief van deze anti-rimpel crème.

Flacon:

dit flesjes met een inhoud van 50 ml is hoofdzakelijk geschikt voor de iets rijpere huid.

Doel:

dit product zal je huid helpen beschermen tegen de gevaarlijke UV stralen. Op die manier worden eventuele rimpels of pigmentvlekken vermeden.

Nadelen
Irritatie:

één koper laat ons weten dat het product wel behoorlijk wat irritaties opwekt.

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

4. L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum 15 ml Anti Rimpel

 

Deze anti-rimpel crème van L’Oréal zou zomaar eens een topproduct kunnen zijn als we de reviews bekijken. De flacon heeft een inhoud van 16,5 ml en kan gebruikt worden door vrouwen met een verschillend huidtype.

Dit product is gebaseerd op de bekende filler injecties. De anti-rimpel crème helpt dus niet alleen om verouderingstekens te voorkomen maar ook om de uitstraling zo jeugdig mogelijk te houden. Bovendien is het ook helemaal niet zo duur als de alom bekende filler injecties.

Het grootste struikelblok voor één enkele gebruiker is toch wel de hoge prijs van het product. Dit staat tegenover het feit dat de overgrote meerderheid uitermate tevreden is van de kwaliteit ervan. Verder is het gemakkelijk te gebruiken en ruikt het enorm heerlijk.

Net zoals het eerste product is ook deze anti-rimpel crème afkomstig van het alombekende merk L’Oréal Paris. Dit verklaart dus ook meteen de iets hogere prijs en de vele overwegend positieve reacties van de klanten. Laten we dus even de sterke en de minder sterke punten van het product op een rijtje plaatsen. Op die manier kun je te weten komen of het product al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Huidtype:

deze anti-rimpel crème is werkelijk geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en met om het even welk huidtype.

Werking:

dit product zal in de eerste plaats de huid enorm goed gaan hydrateren en reinigen. Daardoor zal je merken dat de huid iets veerkrachtiger wordt. Na een aantal weken zul je opmerken dat bepaalde rimpels minder zichtbaar worden ter hoogte van het voorhoofd en de lippen.

Gebruiksaanwijzing:

dit is een serum en daarom is het aan te raden om dit aan te brengen onder je dagelijkse dagcrème. Je kunt het product ook ’s nachts gebruiken in combinatie met je nachtcrème.

Nadelen
Prijzig:

ondanks de vele positieve eigenschappen die het product met zich meebrengt, merken we toch dat een aantal gebruikers zich storen aan de bijzonder hoge prijs van deze anti-rimpel crème.

Koop bij bol.com (€12.45)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status