Beste antivirus

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Antivirussen test van 2021

 

Wanneer je regelmatig je computer of laptop gebruikt dan is de kans dat je met een computervirus in contact komt meteen ook groter. Toch is het mogelijk om computervirussen te vermijden met behulp van een degelijk antivirus programma. Doordat het niet altijd eenvoudig is om te weten welke antivirus nu het beste is, zijn wij voor jou op zoek gegaan naar de 3 beste modellen. Zo behoort het Panda Pro antivirus zeker en vast tot de 3 beste antivirussen van dit moment. Het is een degelijk apparaat waarmee je je netwerk meteen kunt gaan beveiligen en dit door middel van de Wifi. Er is natuurlijk ook de mogelijk om voor de McAfee te kiezen. Het is een zeer bekend antivirus programma dat bijzonder gemakkelijk en snel te installeren is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Antivirussen koopgids

 

Het internet heeft gezorgd voor een grote technologische vooruitgang maar brengt ook risico’s met zich mee. Er is altijd het gevaar dat er een virus je computer binnendringt en je bestanden beschadigt. Om dit te voorkomen kun je best een goed antivirus programma kopen. Bij het kopen van deze software moet je letten op de prijs, de reviews en meningen van andere kopers en tegen welke gevaren ben je beschermd met het programma.

 

 

Reviews en meningen van andere kopers

 

Bij een antivirus programma ben je nooit helemaal zeker hoe goed de software zal werken. Het lijkt dan ook vanzelfsprekend dat je eerst op zoek gaat naar beoordelingen van andere kopers om te kijken welke mening zij hebben over de antivirus software. Toch vergeten vele mensen om dit te doen. Het grote nadeel daaraan is dat je een miskoop kunt maken omdat je niet genoeg geïnformeerd bent over de mogelijkheden van het antivirus programma.

Houd wel in gedachten dat niet alle reviews geschreven zijn door reëele gebruikers. Het hangt een beetje van de website af waar je de reviews op leest.

Je kunt ook terecht op verschillende fora waar gebruikers hun meningen delen over bepaalde producten. Gemeenschappen zoals Quora zijn natuurlijk ook geschikt om informatie te vergaren over antivirussen.

Je kunt ook om advies vragen aan experten op het vlak van antivirussen. Er bestaan zelfs pagina’s online of tijdschriften waar de testresultaten van experts in bekend gemaakt worden zodat je kunt zien welk antivirus het goed doet en welke je beter links laat liggen.

 

 

Gratis of betaald?

 

Bijna elk antivirus programma beschikt over een beperkte versie die je gratis kunt downloaden en installeren op je PC, zo blijf je beschermd tegen virussen maar het kan wel zijn dat je dan geen wekelijkse updates ontvangt om tegen de nieuwste virussen beschermd te zijn of dat je minder functies kunt gebruiken. Denk daarbij aan een firewall of een functie om alle onnodige bestanden van je computer te verwijderen en de snelheid te optimaliseren.

Als je de computer niet zoveel gebruikt en ook geen gevaarlijke sites bezoekt dan heb je meestal genoeg met het gratis programma van een fabrikant. Als je echter een gevorderde computergebruiker bent dan is het beter om te betalen voor de volledige versie.

Met een compleet antivirus ligt de bescherming veel hoger en ben je naast virussen ook beschermd tegen phishing, pop-ups, enzovoort. Je kunt ook gebruik maken van vele extra functies om de drivers van je computer te optimaliseren of ongewenste bestanden eenvoudig te verwijderen. Houd er ook rekening mee dat niet alle antivirussen geschikt zijn voor PC en Mac. Controleer dit wanneer je een antivirus koopt.

 

 

Welke bescherming wil je genieten?

 

Je kunt verschillende eisen stellen bij de aankoop van je antivirus. Het standaard programma zal je beschermen tegen verschillende soorten virussen maar er zijn nog andere nuttige functies die je kunt overwegen.

Met een anti spam functie zul je geen spam e-mails meer ontvangen in je inbox. Alle e-mails worden gefilterd door het programma en op basis van bepaalde kenmerken worden de spam e-mails gefilterd. Anti phishing is natuurlijk ook heel handig, zo kunnen mensen met slechte bedoelingen niet aan je kredietkaartgegevens komen.

Verder heb je nog andere mogelijkheden zoals anti malware en anti spyware. Deze programma’s monitoren jouw gedrag op de computer om je te kunnen bestoken met spam.

Voor ouders kan het handig zijn om een antivirus met Parent Control te kopen, zo zijn de kinderen beter beschermd tegen gevaarlijk inhoud op websites of personen met minder goede bedoelingen.

Verder kun je met vele programma’s veilig internetbankieren en sommige hebben een game modus om bepaalde beveiligingen te verlagen zodat je geen last hebt tijdens het gamen. Er bestaan zelfs al functies om social media te beveiligen. Hoe meer functies je op je programma wilt, hoe duurder de software natuurlijk zal zijn, maar je computer zal veel meer bescherming genieten.

 

 

Prijs van een antivirus

 

Als je nu zeker van plan bent om een antivirus te kopen dan is de tijd gekomen om een budget op te stellen. Ken je de prijzen van een antivirus nog niet goed? Ga online om verschillende producten en hun prijzen te vergelijken zodat je een idee hebt van hoeveel geld je opzij zult moeten zetten.

Online kun je ook veel makkelijker interessante aanbiedingen vinden dan in de winkel. Dit heeft te maken met het feit dat vele online bedrijven weinig kosten hebben aan personeel en huur. We komen ook even terug op onze eerste aanbeveling om zoveel mogelijk reviews te lezen van andere kopers, maar controleer toch eerst even de geloofwaardigheid van de website waar je informatie op aan het zoeken bent.

 

 

Antivirus reviews – top 5

 

 

Elke dag worden er nieuwe virussen uitgevonden die jouw computer en bestanden schade kunnen aanrichten. Dus het is belangrijk om een goed antivirus programma te kopen of the installeren. Om jouw keuze iets gemakkelijker te maken hebben wij vijf verschillende opties in een lijstje samengevat. Neem een kijkje en kies het beste antivirus.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Panda Pro

 

Met dit antivirus programma kun je je netwerk via de wifi beveiligen en zo kun je zonder zorgen online aankopen doen en surfen. Dankzij zijn lage prijs behoort hij tot de goedkope antivirussen en je kunt hem installeren in het Nederlands of in het Frans.

Hij is geschikt voor zowel PC, Mac, Android als iOS dus je kunt hem gebruiken voor al je apparaten. Hij beschikt verder nog over een functie om je mobiele toestellen vanop afstand te lokaliseren en te vergrendelen of zelfs wissen in geval van verlies of diefstal.

De online reviews liegen er niet om, kopers vinden dit product echt top en geven er een positief advies over. Ze vinden dat deze antivirus aanbieding een goede verhouding heeft tussen de prijs en de kwaliteit. Hij is ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Het beschermt je PC perfect en beïnvloedt de prestaties niet, dus je kunt nog altijd even snel werken. Enkel één gebruiker vindt hem iets te duur.+

Dankzij de Panda Pro antivirus is het mogelijk om je netwerk volledig te beveiligen. Zo kun jij zonder zorgen online producten aankopen of gewoon surfen op het netwerk. Bovendien zul je versteld staan van de lage prijs ervan. Dit zou zeker een reden kunnen zijn dat het product tegenwoordig tot de populairste antivirussen behoort.

 

Voordelen:

 

Prijskaartje: in vergelijking met sommige andere producten uit onze selectie, heeft deze antivirus van Pando Pro wel degelijk de laagste prijs.

Taal: het is mogelijk om het antivirus programma in het Nederlands of in het Frans te installeren.

Handig in gebruik: de antivirus kun je perfect gebruiken in combinatie met Android en iOS apparaten. Ook een PC of Mac vormt geen enkel probleem.

 

Nadelen:

 

Prijskaartje: ondanks de lage prijs van het product, vindt slechts één enkele koper dat de antivirus toch nog veel te prijzig is.

 

 

 

 

 

McAfee

 

Met de McAfee Antivirus kun je veilig online surfen en bankieren maar ook winkelen! Je kunt hem eenvoudig en snel installeren en hij beschikt ook over een firewall. Hij is perfect voor het blokkeren van virussen, malware, ransomware, spyware en ongewenste programma’s. Hij geeft ook waarschuwingen bij risicovolle websites en downloads.

Met de McAfee Shredder optie is je identiteit en privacy altijd beschermd want deze optie verwijdert belangrijke bestanden zoals bijvoorbeeld belastingdocumenten permanent van je PC. Met de QuickClean optie worden cookies en tijdelijke bestanden verwijderd zodat je computer snel blijft werken.

De online reviews over deze antivirus aanbieding zijn overwegend positief. Kopers zijn tevreden over de goedkope prijs en de kwaliteit die ze ervoor terugkrijgen. Het programma is gemakkelijk te installeren en werkt perfect. Het is verder ook nog gebruiksvriendelijk.

McAfee behoort zeker tot de populairste virussen omwille van het bekende merk. Misschien zal het door heel wat gebruikers ook als het beste merk bestempeld worden. Om dit te weten te kunnen komen, hoeven we gewoon even te kijken naar de voor- en nadelen die deze antivirus met zich meebrengt.

 

Voordelen:

 

Gebruiksgemak: dankzij de McAfee kun je vanaf nu terug veilig surfen of online bankieren. Verder heeft de antivirus ook een firewall en kunnen er op die manier bepaalde toepassingen en programma’s geblokkeerd worden.

QuickClean optie: dankzij de QuickClean optie is het mogelijk om cookies en tijdelijke bestanden onmiddellijk te verwijderen. Op die manier blijft je computer snel werken en functioneren.

McAfee Shredder: dankzij de McAfee Shredder optie kun je je persoonlijke gegevens en dus je identiteit afschermen en beveiligen.

 

Nadelen:

 

We merken dat de klanten helemaal overtuigd zijn van de voordelen en mogelijkheden die McAfee biedt. Dit maakt het voor ons lastig eventuele minpunten te ontdekken.

 

 

 

 

 

Bitdefender Lifetime Edition

 

Met de Bitdefender antivirus ben je verzekerd van bescherming voor de ganse levensduur van je PC. Hij kiest automatisch voor de beste veiligheidsopties en bescherming en je krijgt constant updates om je te beschermen tegen nieuwe virussen.

Met Bitdefender Advanced Threat Control volg je in realtime het gedrag van processen en toepassingen om verdachte activiteiten te kunnen opsporen. Gebruik één browser die je rekeningen beschermt om online transacties uit te voeren. Het programma past zich ook aan aan jouw gebruik om je computer sneller te laten werken.

De meeste kopers geven een positief advies over dit product, ze vinden hem echt top. De prijs ligt wel hoger dus hij behoort niet tot de goedkope antivirussen maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Het programma is gemakkelijk te installeren en is heel gebruiksvriendelijk. Sommige kopers vinden het jammer dat je het programma moet downloaden en dat het pakket dus niet met een CD-rom geleverd wordt.

Dankzij de Bitdefender antivirus is het mogelijk om je PC tot het einde volledig te beschermen. Je hoeft het programma dus niet steeds te vernieuwen want dit gebeurt allemaal automatisch. Verder wordt ook automatisch voor de beste en meest correcte veiligheidsmogelijkheden gekozen. Het loont dus zeker de moeite om de sterke punten en de minder sterke punten eens te bekijken.

 

Voordelen:

 

Comfort: het antivirus programma kiest niet alleen automatisch de beste veiligheidsmogelijkheden uit maar zal ook automatisch voor een update zorgen.

Bitdefender Advanced Threat Control: dankzij de Bitdefender Advances Threat Control is het nu ook mogelijk om op voorhand verdachte activiteiten of verdachte programma’s te detecteren.

Handig in gebruik: het programma is enorm eenvoudig om helemaal zelf te installeren. Verder zul je merken dat het antivirus programma zich ook volledig zal aanpassen aan jouw manier van werken. Op die manier zul je zien dat je computer veel beter zal functioneren en ook veel sneller.

 

Nadelen:

 

Prijskaartje: deze antivirus zul je niet meteen in de categorie van goedkope programma’s hoeven te zoeken. Ondanks de vele mogelijkheden zou de hoge prijs eventueel wel een struikelblok kunnen zijn.

Downloaden: bij de aankoop krijg je er geen CD-rom bij. Dit wil dus zeggen dat je eerst zelf nog het programma moet gaan downloaden.

 

 

 

 

Kaspersky

 

Dit antivirus programma kun je installeren op drie verschillende apparaten en je kunt kiezen tussen Nederlands of Frans. Je kunt het programma zowel op Windows als op Mac installeren en het biedt ook beveiliging aan tablets en smartphones. Je hebt geen CD-rom nodig voor de installatie want je hoeft het programma gewoon te downloaden via jouw persoonlijke code.

Het programma beschermt je PC tegen alle mogelijke online dreigingen en werkt op de achtergrond zodat het je systeem niet te veel nadelig beïnvloedt. Met je online account kun je je instellingen eenvoudig beheren. De licentie is één jaar geldig.

De gebruikerservaringen geven een positief beeld over dit programma. Hij is iets duurder maar toch zijn de kopers nog tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product. Hij is gemakkelijk te installeren en scant zowel je computerprogramma’s als de websites die je bezoekt.

Ben je het ook zo beu dat je computer niet beveiligd is en je op die manier niet veilig kunt surfen of bankieren? Dan is het misschien een goed idee om een antivirus programma aan te schaffen. Dit programma van Kaspersky krijgt veruit alleen maar positieve reacties. Daardoor durven wij vermoeden dat het hier misschien wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

 

Voordelen:

 

Taal: het is mogelijk om de taalinstellingen te wijzigen en hierbij kun je kiezen tussen Nederlands en Frans.

Gebruiksgemak: dit antivirus programma kun je zonder problemen op maar liefst 3 verschillende toestellen gaan installeren. Zo kun je het perfect op Windows toestellen en op Mac plaatsen. Verder kun je er ook je tablets en smartphones mee beveiligen.

Handig in gebruik: voor de installatie hoef je helemaal geen CD-rom te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is het programma downloaden door middel van je persoonlijk aangekochte code.

 

Nadelen:

 

Prijzig: het is niet meteen één van de goedkope programma’s en dit zou voor sommige gebruikers misschien wel als een struikelblok kunnen gezien worden.

Licentie: je PC is beschermd gedurende 1 jaar. Dit is ook de periode waarin je licentie geldig is en daarna hoef je een nieuwe aan te kopen.

 

 

 

 

 

AVG

 

Met het AVG antivirus programma bescherm je je PC tegen virussen maar het beschikt ook over privacy functies om je gegevens te beschermen.

Alle soorten bedreigingen zoals malware of virussen worden gedetecteerd en geblokkeerd en bestanden worden gecontroleerd voordat je ze opent. Zelfs e-mails en websites worden aan controle onderworpen voordat je ze leest of bezoekt.

Het programma doet z’n werk zonder daarbij de prestaties van jouw computer te beïnvloeden, je kunt nog altijd met dezelfde snelheid verderwerken.

Over deze antivirus aanbieding zijn momenteel nog geen reviews geschreven door kopers. Op basis daarvan kunnen we je geen advies geven over dit product.

Wil je niet enkel je PC tegen virussen kunnen beschermen maar is het ook je bedoeling om je persoonlijke gegevens te beschermen? Dan kunnen wij jou zeker aanraden om deze antivirus van AVG eens grondig te bestuderen. En wie weet is het wel het product waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Voordelen:

 

Veiligheid: dankzij dit programma zijn je persoonlijke gegevens en je PC helemaal beschermd.

Gebruiksvriendelijk: je hoeft geen schrik te hebben dat de snelheid en werking van je computer worden aangetast. Ook met het antivirus programma zal je computer even snel blijven werken.

 

Nadelen:

 

Reactie: momenteel zijn er nog geen reviews geplaatst. Het gebrek aan gebruikerservaring kan voor sommigen een nadeel zijn.

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status