5 Beste Arganolieën Test van 2020

Laatste update: 02.06.20

 

Arganolieën – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je op zoek naar de beste arganolie maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou uiteraard even een handje helpen. In onze koopgids bespreken we een aantal factoren die belangrijk kunnen zijn in de zoektocht naar de voor jou perfecte arganolie. We leggen daarin ook uit wat de effecten van dit type olie kunnen zijn. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde arganolie producten. Daarvoor hebben we niet alleen rekening gehouden met de online reviews maar ook met het advies en de ervaringen van klanten. Uit onderzoek is onder andere gebleken dat je met de Kneipp Douchecrème 200 ml alvast voor een topproduct kiest. Het is een zachte douchecrème gemaakt op basis van arganolie die de huid keer op keer weer doet stralen. Na 1 douchebeurt zul je het resultaat beslist al kunnen voelen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Organiz Serum Moroccan arganolie. Indien je je haar zo goed mogelijk wilt verzorgen en versterken dan is dit product een echte aanrader.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Arganoliën koopgids

 

De beste arganoliën kunnen je helpen als je vaak last hebt van een droge huid of droog en kapot haar. Ook bij uitgedroogde en beschadigde nagels kun je met arganolie alleen maar goed doen. Daarom hebben wij een klein onderzoek verricht en weten we waarop je zou kunnen letten als je de verschillende oliën gaat vergelijken. Het is belangrijk om eerst goed te weten te komen wat arganolie precies inhoudt. Let daarnaast eventueel ook op de samenstelling, de voordelen en de prijs.

 

 

De samenstelling van arganolie

Alvorens je arganolie aankoopt, is het aangewezen om goed te weten wat dit precies inhoudt. Vroeger werd dit heel vaak alleen in Marokko gebruikt maar tegenwoordig kun je arganolie praktisch overal aankopen. Het is een heel zeldzame soort olie die heel wat voordelen met zich meebrengt. Niet alleen naar de huid toe maar ook naar het haar en de nagels. Het wordt niet voor niets het “Marokkaanse goud” genoemd en in Marokko wordt het al eeuwenlang gebruikt.

Arganolie wordt gemaakt op basis van de arganbomen. Deze zijn heel erg schaars doordat je ze enkel kunt terugvinden in Marokko. Meer bepaald in het zuiden van het land. Arganolie is opgebouwd uit een heleboel onverzadigde maar toch essentiële vetzuren. Dit zijn vetzuren die je lichaam dus niet zelf kan aanmaken maar die het lichaam wel nodig heeft. Dus het lichaam probeert deze vetzuren dan uit voedingsstoffen te halen of uit verzorgingsproducten. Omega 9 en Omega 6 zijn voorbeelden van onverzadigde vetzuren die in arganolie aanwezig zijn.

Verder is arganolie ook enorm rijk aan één van de meeste krachtige antioxidanten namelijk vitamine E. Dit zorgt er dus voor dat de huid zoveel mogelijk beschermd wordt en dat rimpelvorming kan tegengehouden worden. Daarnaast bevat het ook veel polyfenolen die voor een kalmerende werking zorgen. Zo kun je ontstekingen en allergische reacties behandelen of zelfs voorkomen.

 

De voordelen van arganolie

Zoals min of meer duidelijk werd in het voorgaande stukje biedt arganolie dus heel wat voordelen op verschillende vlakken. Zo is het in de eerste plaats enorm goed voor de huid. Dankzij de unieke samenstelling waar onder andere vitamine E deel van uitmaakt, wordt de huid extra gevoed. Bovendien kun je de huid helpen beschermen tegen veroudering of allergische reacties. Verder is het ook heel erg goed voor de nagels. Arganolie kan werkelijk heel wat soelaas bieden als je vaak last hebt van uitgedroogde en beschadigde nagels. Bovendien kan het de nagelriemen verzachten en soepeler maken. Vaak is één enkel drupje genoeg.

Als je last hebt van beschadigd of droog haar dan kan arganolie echt de ideale oplossing zijn voor jou. Ook als je te kampen hebt met striemen tijdens je zwangerschap of erna dan kun je heel eenvoudig wat arganolie smeren. Het zal ervoor zorgen dat de striemen minder zichtbaar zijn. Ook bij gesprongen of droge lippen, biedt arganolie de oplossing. Het werkt niet alleen kalmerend maar ook herstellend.

Sommige mensen hebben heel wat last van huidziekten. Denk maar aan psoriasis, eczeem of acne. Dit kun je heel gemakkelijk behandelen met behulp van arganolie. Doordat het kalmerend en ook ontstekingsremmend werkt, kan het de ideale oplossing zijn wanneer je last hebt van deze vervelende huidziekten.

 

 

Het kostenplaatje

Als je van plan bent om arganolie aan te kopen dan is het in de eerste plaats een goed idee om na te denken waarvoor je het wilt gebruiken. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten arganolie op de markt dat het belangrijk is om hiermee rekening te houden. Het is een aanbeveling om voor jezelf uit te maken welk bedrag je er kunt en maximaal wilt aan spenderen. Op die manier kun je al iets geruster op zoek gaan.

Je zult merken dat sommige producten zeker tot de goedkope arganoliën behoren terwijl andere flesjes dit helemaal niet zijn. Verder heeft het ook te maken met het doel van de olie. Zo kun je arganolie aankopen als een soort van douchegel maar ook als shampoo of massageolie. Hierbij is het dus normaal dat er lichte prijsverschillen kunnen optreden. Ook het volume waaruit het flesje arganolie bestaat, kan zeker een onderscheid maken in de uiteindelijke prijsbepaling ervan.

We raden je daarom zeker aan om bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen tussen de vele reacties die kopers bij de producten geplaatst hebben. Daar kun je vaak heel wat bruikbare tips ontdekken en extra informatie in terugvinden. Soms kunnen er ook wel eens aanbiedingen zijn. Het is dus zeker en vast een goed idee om deze promoties in de gaten te houden. Wie weet kun je zo wel een arganolie aanbieding tegenkomen die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 

5 Beste Arganolieën (Reviews) van 2020

 

Als jij ook vaak last hebt van een droge huid of droog en beschadigd haar dan zul jij zeker positief verrast zijn met het resultaat van arganolie. Uiteraard willen wij dat jij enkel gaat voor de beste arganolie. Daarom hebben wij enkele topproducten met elkaar vergeleken. Zo kun jij het product kiezen dat aan jouw verwachtingen voldoet.

 

1. Kneipp Vijgenmelk-arganolie Douchecrème 200 ml

 

Als je op zoek bent naar goedkope arganolieën dan ben je met de arganolie van Kneipp aan het goede adres.

Met deze arganolie douchecrème kun jij er vanaf nu voor zorgen dat de natuurlijke vochtbalans van je huid in stand wordt gehouden. Zo kun jij van een verkwikkende douche genieten en je zult merken dat je huid nadien heerlijk zacht aanvoelt. Bovendien ruikt het nog eens heel goed en is het geschikt voor alle huidtypes.

Uit de beoordelingen merken we op dat iedereen echt heel tevreden is over het product. Het beschikt niet alleen over een goede prijs-kwaliteitverhouding maar ruikt daarnaast ook nog eens heerlijk. De zachte huid die je achteraf hebt zorgt ervoor dat alle kopers een positief advies geven over dit product. In combinatie met de lage prijs zou het hier wel eens om een arganolie aanbieding kunnen gaan.

Arganolie wordt voor heel wat doeleinden gebruikt en biedt dan ook heel wat voordelen en mogelijkheden. Zo zou je het kunnen terugvinden in deze unieke douchecrème. Bovendien is het één van de goedkope producten uit deze lijst en misschien wel meteen de arganolie met de laagste prijs. Laten we dit even bekijken.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult werkelijk meteen versteld staan van de bijzonder mooie en betaalbare prijs van dit product met arganolie.

Gebruiksvriendelijk:

deze douchecrème, aangevuld met arganolie, zorgt niet alleen voor een stralende en glanzende huid maar helpt de natuurlijke vochtbalans ook te stimuleren en in stand te houden.

Huidtype:

het is een degelijk en duurzaam product dat kan gebruikt worden in combinatie met eender welk type huid.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:

we merken dat de meeste klanten van mening zijn dat de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van dit product helemaal correct is.

Nadelen
Oncomfortabel:

slechts één enkele kopers blijkt echter van mening te zijn dat deze douchecrème zorgt voor een onprettig vetlaagje op de huid.

Koop bij bol.com (€9.92)

 

 

 

 

2. Merkloos Organix Haarserum Moroccan Argan Olie

 

Als jij vaak last hebt van droog en misschien zelfs beschadigd haar dan is het heel belangrijk dat je dit gaat verzorgen. Dit probleem kun je gemakkelijk aanpakken met arganolie.

Arganolie heeft namelijk de uitzonderlijke gave dat het meteen doordringt tot in de haarschacht. Op die manier kun je je haar veel beter gaan beschermen tegen bijvoorbeeld zonlicht maar ook tegen de hitte van haardrogers. Bovendien voelt je haar daarna zijdezacht aan waardoor je niets anders meer zal willen.

Soms zijn er producten waarbij de meningen van de kopers verdeeld zijn. Bij dit product is dit ook het geval. Maar dit wil uiteraard niet zeggen dat het om een slecht product gaat want het is mogelijk dat dit product misschien wel volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Sommige kopers vinden dat het haar veel sneller vet wordt terwijl andere kopers echt volledig overtuigd zijn van het product.

Ben je iemand die vaak te kampen heeft met beschadigd of misschien wel droog haar? Dan is het natuurlijk van groot belang dat je je haar net dat tikkeltje meer verzorging aanbiedt. Vandaar dan ook dit product dat werd aangevuld met de positieve eigenschappen van arganolie. Laten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Handig in gebruik:

arganolie zal vrijwel meteen en geheel automatisch tot net in de haarwortel gaan doordringen.

Bescherming:

dit product met arganolie zorgt niet alleen voor glanzend en stralend haar maar zal je haar ook gaan beschermen tegen de gevaarlijke UV zonnestralen en de warme haardrogers.

Nadelen
Vet haar:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat het haar toch net een tikkeltje sneller vettig aanvoelt.

Matige kwaliteit:

een aantal gebruikers is ook niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Kneipp Vijgenmelk Arganolie Sugar Bodyscrub 200 gr

 

Dankzij de bodyscrub van het merk Kneipp kun jij vanaf nu altijd genieten van een zachte en gladde huid. De arganolie in combinatie met vijgenmelk zorgt hiervoor.

Dankzij de arganolie die diep doordringt in de huid kun je genieten van een optimale verzorging. De bodyscrub is ook nog eens voorzien van een fruitige geur die je het gevoel geeft in paradijselijke oorden te vertoeven.

Uit geen enkele review blijkt dat de kopers ontevreden zouden zijn over het product. Ze zijn overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan en zijn zeer tevreden over de heerlijke fruitige geur. Het is niet alleen heel aangenaam maar verzorgt de huid ook echt goed. Telkens weer kun je van een zachte huid genieten. Hierdoor krijgen wij al snel het vermoeden dat dit wel eens een topproduct zou kunnen zijn dat je dan ook meteen in huis moet halen.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke bodyscrub die je aangeboden wordt door Kneipp. Kneipp is alvast een bekend merk en wordt door sommigen misschien wel beschouwd als veruit het beste merk. In ieder geval staat het garant voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. Hieronder een overzichtje van de mogelijkheden.

Voordelen
Inhoud:

de bodyscrub wordt geleverd in een verpakking van maximaal 200 gram en combineert arganolie met een goede portie vijgenmelk.

Geur:

je zult het meteen kunnen vaststellen dat de bodyscrub gekenmerkt wordt door een bijzonder fruitige en paradijselijke geur. Dit wordt ook aangegeven op het bijbehorende etiket.

Goede prijs-kwaliteitverhouding:

het valt heel hard op dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de correcte verhouding tussen enerzijds de prijs en anderzijds de kwaliteit.

Nadelen
Te prijzig:

ondanks de vele uitstekende reacties, merken we op dat slechts één enkele gebruiker dit product met arganolie toch wel net iets te duur blijkt te vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Argane Achifae Arganolie puur biologisch 50ml 

 

Met de arganolie van het merk Argane Achifae kun jij vanaf nu zonder problemen op een natuurlijke manier jouw huid en haar verzorgen. Dit komt omdat het bestaat uit vitamine E en belangrijke vetzuren zoals omega 3.

Dit product zal je helpen om je huid, haar en je nagels te voeden en te beschermen. Met dit product is het ook mogelijk om het probleem van een droge huid en droog haar aan te pakken en te verbeteren. Arganolie voelt helemaal niet vet aan doordat het snel wordt opgenomen door de huid. Als je vaak last hebt van acne bijvoorbeeld dan is dit product ook een echte aanrader.

Als we de beoordelingen van de kopers lezen dan kunnen we jou enkel aanraden om het product zo snel mogelijk in huis te halen. Werkelijk alle kopers zijn heel tevreden over dit product. Het heeft niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding maar is bovendien ook nog eens heel erg handig in gebruik en duurzaam.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor dit unieke product met arganolie dat geleverd wordt door het al dan niet bekende merk Argane Achifae. Ideaal om zowel de huid alsook het haar van een uitstekende verzorging te voorzien. Toch is het altijd een aanrader om op voorhand even een kijkje te nemen naar de mogelijkheden ervan.

Voordelen
Natuurlijk:

het product is vrijwel op een natuurlijke manier tot stand gekomen. Je kunt dus niet alleen genieten van een goede portie gezond arganolie maar ook van omega 3 en vitamine E.

Gebruiksgemak:

of je nu te kampen hebt met een droge en gevoelige huid, of wanneer je nagels vaak scheuren of barsten, dan is dit product alvast een bijzonder goede aanbeveling.

Nadelen
Te duur:

opnieuw moeten we vaststellen dat slechts één koper dit product toch wel net iets te duur vindt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Body lotion met Aloë Vera en Argan olie 200ml

 

Sommige mensen hebben vaak last van een geïrriteerde of droge huid. Dan is deze bodylotion met arganolie en aloë vera  van het merk Olive plus een echte aanrader.

Het helpt de huid niet alleen haar normale structuur te herstellen maar biedt ook een kalmerende werking. Je kunt dit product gerust tweemaal per dag gebruiken of gewoon na het douchen. Als je echt heel erg last hebt van een droge huid dan is meermaals per dag een echte aanrader omdat het juist zo goed hydrateert.

We merken op dat alle kopers even tevreden zijn over dit product. Er wordt niet alleen positief advies gegeven over de prijs-kwaliteitverhouding ervan maar ook over de duurzaamheid van het product. Bovendien voelt de huid extra zacht aan en ruikt het nog eens heel lekker.

Tenslotte is er nog altijd de optie om te gaan kiezen voor de arganolie van Olive. Bovendien is het ook het product waarmee we onze top 5 feilloos gaan afsluiten. Olive is bekend bij heel veel gebruikers en staat niet alleen garant voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voordelen
Bodylotion:

het gaat hier eigenlijk meer over een soort van bodylotion waarbij arganolie werd gecombineerd met een scheutje aloë vera.

Effect:

dit product wordt vooral aangeraden voor mensen die te kampen hebben met een droge en/of gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing:

het is mogelijk om deze bodylotion tot maar liefst tweemaal daags in gebruik te nemen. Bovendien is het ook een echte aanbeveling indien je bijvoorbeeld te kampen hebt met een droge huid.

Nadelen
Uitverkocht:

jammer genoeg moeten we vaststellen dat deze arganolie op dit moment tijdelijk helemaal is uitverkocht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status