Beste as stofzuiger

Laatste update: 03.06.20

 

As stofzuigers test van 2020

 

Als je thuis ook een open haard hebt staan, dan besef je vast maar al te goed dat het een hele klus is om deze na gebruik weer helemaal schoon te krijgen. Een as stofzuiger kan dit proces aanzienlijk vergemakkelijken maar uiteraard is het dan wel een goed idee om meteen één van de beste toestellen aan te kopen. Zo haal je bijvoorbeeld met de Kärcher AD 4 Premium vast en zeker een uitstekende as stofzuiger in huis. Het is een krachtig apparaat dat je zonder problemen intensief kunt gebruiken. Verder is de Asstofzuiger 20L 1200Watt aszuiger een meer dan waardig alternatief dat gekenmerkt wordt door een maximaal vermogen van ruim 1200 Watt. Dit maakt het toestel krachtig en veelzijdig.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

As stofzuigers koopgids

 

Bij de aankoop van een as stofzuiger om je open haard mee schoon te maken moet je letten op enkele kenmerken die eigenlijk hetzelfde zijn als van een gewone stofzuiger. De capaciteit en de zuigkracht zijn belangrijk, maar ook de prijs en het filtersysteem vereisen je aandacht. Verder kunnen de snoerlengte, de veiligheid en de handgreep ook een rol spelen bij je keuze. Heel belangrijk bij een as stofzuiger is dat het beschikt over vuurbestendige onderdelen.

Vermogen en grootte van de zuiger

 

Laten we beginnen met het vermogen. Hoe groter het vermogen, hoe groter de zuigkracht van het apparaat zal zijn. Met een motor van bijvoorbeeld 1200 Watt beschik je direct over genoeg zuigkracht om grote hoeveelheden as vanuit je open haard te verwijderen. Een as stofzuiger moet over een groot vermogen beschikken om je open haar na gebruik goed schoon te krijgen.

Naast as opzuigen kun je de meeste van deze apparaten ook gebruiken als gewone stofzuiger. Kijk dus zeker uit naar een model die voor beide toepassingen geschikt is. Als je slechts een beetje stof en as moet schoonmaken, dan kun je best een klein model kopen. Deze zijn makkelijker te verplaatsen en nemen minder plaats in. Als je echter over een grote open haard beschikt dan koop je beter een grote machine die de haard vlug kan schoonmaken.

Hoe groter het apparaat, hoe zwaarder het ook zal zijn. Dat maakt het soms moeilijk om het toestel goed te kunnen verplaatsen en gebruiken. Daarom zijn de meeste as stofzuigers uitgerust met een handgreep en staan er wielen onder zodat het veel makkelijker is voor jou.

 

 

Vuurbestendige onderdelen

 

Het schoonmaken van je open haard of je barbecue brengt natuurlijk een risico met zich mee. Het is mogelijk dat de as nog aan het smeulen is of nog heet genoeg is om je apparaat te beschadigen. Om deze reden is het niet aanbevolen om een gewone stofzuiger te gebruiken om as op te zuigen.

Daarom zijn er as stofzuigers. Deze toestellen zijn uitgerust met een stofzuigerkop die vervaardigd is uit metaal en die bestand is tegen de hitte van een haard die nog warmte afgeeft. Ook is de slang gemaakt van hittebestendig materiaal zodat het geen schade kan oplopen door hete as.

Om het nog veiliger te spelen, kun je zoeken naar een as stofzuiger die voorzien is van een metalen reservoir waar de as kan in bewaard worden. Zo is er nog minder risico op brand want het metaal kan geen vuur vatten. Gebruik dus zeker een as stofzuiger om gevaar op brand te vermijden. Denk er ook aan om het reservoir van je as stofzuiger te legen voordat je begint met je open haard schoon te maken.

 

 

Filtersysteem

 

Dit is bij uitstek één van de belangrijkste factoren van een as stofzuiger. Omdat je zo’n fijn materiaal als as wilt stofzuigen, wil je natuurlijk niet hebben dat het overal in je huis geblazen wordt. Bij gewone stofzuigers kan dat gebeuren omdat ze niet uitgerust zijn met een speciaal filtersysteem om as op te zuigen. Voor de beste resultaten kun je kiezen voor een HEPA filtersysteem die alles uit de lucht zal zuigen. Houd er toch rekening mee dat sommige stofzuigers enkel geschikt zijn voor fijne en niet voor grove deeltjes, als dit zo is gebruik het toestel dan niet om de rest van je huis schoon te maken.

Een ander punt waar je veel belang kunt aan hechten is of de filter herbruikbaar is of niet. Sommige filters kun je gewoon even afspoelen en afwassen onder de kraan. Dit brengt veel gebruiksgemak met zich mee. Er bestaan ook apparaten met filters die je niet zelf kunt afwassen, beslis dus voor jezelf wat er voor jou belangrijk is. Als het gemakkelijk is om een filter schoon te maken dan zul je het ook meer doen. Zo vermijd je verstopte filters waardoor de as stofzuiger minder optimaal zal werken. Het zal ook minder zuigkracht vertonen en kan zelfs zorgen voor een slechte werking van je toestel.

Extra’s en prijs

 

Tenslotte kun je nog belang hechten aan de snoerlengte van het apparaat. Hoe langer het snoer, hoe meer bewegingsvrijheid je hebt. Ook nog even herhalen dat niet alle toestellen geschikt zijn voor alle soorten as. Sommige apparaten zijn enkel voor fijne deeltjes, als je dus ook grotere stukken as hebt van een stuk hout dat niet volledig afgebrand is, kies dan beter voor een toestel die zowel fijne als grove deeltjes kan opzuigen.

De prijs van een as stofzuiger ligt hoger dan van een gewone stofzuiger. Dit heeft te maken met het hoge vermogen en om het een specifiek gebruik heeft. Je kunt echter veel aanbiedingen vinden als je even een zoekopdracht maakt online. Bekijk de verschillende aanbiedingen en kies er de beste as stofzuiger uit.

 

As stofzuiger reviews – top 5

 

In de winter is er niets zo leuk of romantisch als een open haard gebruiken. Lekker naar de televisie kijken met de haardvuur en een paar glaasjes wijn, het leven kan toch mooi zijn. Natuurlijk na het gebruik van de open haard blijven er veel asresten achter en dit kan nogal moeilijk zijn om schoon te maken. Gebruik daarvoor een as stofzuiger zodat je je handen niet vuil hoeft te maken bij het schoonmaken van je haardvuur. Wij hebben een lijstje samengesteld met vijf verschillende producten, maak voor jezelf uit welke de beste as stofzuiger is.

 

 

Kärcher AD 4 Premium

 

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke as stofzuiger dan kun je alvast even dit product bekijken. Deze as stofzuiger is afkomstig van het bekende merk Kärcher en staat bekend om zijn enorme zuigkracht. Daardoor is deze stofzuiger een echte aanrader voor mensen die het toestel vaak zullen gebruiken.

Je kunt de as stofzuiger vooral gebruiken wanneer je bijvoorbeeld je barbecue toestel of je openhaard of pelletkachel eventjes wilt schoonmaken. Je kunt er ook zonder problemen dierenharen mee opzuigen. De telescopische steel zorgt ervoor dat je zelf de hoogte van de stofzuiger kunt instellen. Verder is er een sterke vlakfilter en afzuigfilter geïnstalleerd.

Ondanks de hoge prijs merken we toch vooral heel wat tevreden kopers op. De meeste klanten geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit van het product maar ook over de duurzaamheid en de kracht ervan. Kortom het is echt de moeite waard om dit eventjes te bekijken.

Wij helpen jou natuurlijk graag op zoek te gaan naar de beste as stofzuiger. En we merken dat veel gebruikers dit toestel van Kärcher aanraden omwille van de enorme zuigkracht waarover het toestel beschikt. Laten we alvast even een kijkje nemen naar de voordelen en de nadelen van dit apparaat.

Voordelen
Vlakfilter:

doordat de stofzuiger zonder stofzak werkt, is er een vlakfiter geïnstalleerd. Deze vlakfilter moet ervoor zorgen dat de stofdeeltjes en het vuil niet langer in het toestel blijven hangen.

Afzuigfilter:

verder is er ook een afzuigfilter voorzien. De afzuigfilter zorgt ervoor dat restjes van andere stofdeeltjes zoveel mogelijk worden tegengehouden. Zo blijft de uitgeblazen lucht steeds proper en schoon.

Comfort:

dankzij de telescopische steel waarover deze as stofzuiger beschikt, zul je merken dat je steeds kunt kiezen voor een optimale maar vooral comfortabele werkhoogte.

Parkeerstand:

dankzij de parkeerstand kun je de as stofzuiger na gebruik zonder problemen en vooral veilig opbergen.

Nadelen
Prijzig:

we merken wel dat het niet meteen het toestel met de laagste prijs is en dit vinden sommige klanten best wel vervelend.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Asstofzuiger 20L 1200Watt aszuiger

 

Met deze unieke as stofzuiger van Hosel, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ondanks het compacte formaat en het lichte gewicht, levert de motor van deze as stofzuiger toch nog steeds een maximaal vermogen van maar liefst 1200 Watt. Zo geniet jij een optimale zuigkracht en een uitstekende werking van het apparaat.

De as stofzuiger is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam gecoat staal en is dan ook bijzonder stevig te noemen. Het toestel kan dus best wel tegen een stootje. De zuigmond daarentegen bestaat dan weer uit aluminium. De as stofzuiger beschikt verder over een makkelijk te legen reservoir met een totale inhoud van ruim 20 liter.

Verder is de as stofzuiger voorzien van een wasbare HEPA-fijnfilter die gecombineerd wordt met een vliesfilter. Dankzij de vliesfilter worden ook de kleinste stofdeeltjes gefilterd. Een blik op de online reacties toont aan dat klanten tevreden zijn over de aankoop van dit product. Dit wordt nogmaals beloond met een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke as stofzuiger dan loont het de moeite om dit product van Hosel even grondig te bekijken. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de belangrijkste voor- en nadelen. Deze kun je hieronder rustig bekijken.

Voordelen
Vermogen:

het is een bijzonder krachtige as stofzuiger die gekenmerkt wordt door een totaal vermogen van wel 1200 Watt. Een uitstekende zuigkracht en optimale werking zijn bij deze dan ook gegarandeerd.

Formaat:

de as stofzuiger is voorzien van een handig reservoir met een maximaal volume van ongeveer 20 liter. Het reservoir is eenvoudig te legen en handig in onderhoud.

Reinigingssysteem:

de as stofzuiger wordt gekenmerkt door een uitstekend reinigingssysteem waarbij een wasbare HEPA-fijnfilter probleemloos wordt aangevuld met een duurzame vliesfilter.

Nadelen

Tot op heden kunnen we alleen maar positieve reacties van klanten waarnemen. Bovendien is deze as stofzuiger unaniem beloond met een bijzonder hoge score van 5 sterren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kärcher AD 3.200 As- en droogzuiger

 

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn dan kun je altijd nog kiezen voor deze unieke as stofzuiger van het bekende merk Kärcher. De prijs mag dan wel iets duurder zijn, toch lijken de meeste klanten zich daar niet meteen aan te storen. Zo wordt er onder andere heel wat positief advies gegeven over de gebruiksvriendelijkheid en de aangeboden kwaliteit.

Deze unieke as stofzuiger wordt gekenmerkt door een krachtige motor met een maximaal vermogen van 1200 Watt. Je geniet daardoor een enorm sterke en bovenal langdurige zuigkracht. Verder is de as stofzuiger uitgerust met een uniek filtersysteem waarbij een vlakfilter gecombineerd wordt met een grofvuilfilter. Ideaal dus om stof en as in grote hoeveelheden, en zonder problemen te kunnen opzuigen.

De as stofzuiger is voorzien van een handig 4 meter lang snoer dat je eenvoudigweg in het stopcontact steekt. Na gebruik kun je het snoer in de daarvoor voorziene opslagruimte opbergen, net zoals de diverse opzetstukken die bij de aankoop worden meegeleverd. De stofzuiger is bovendien compact en licht van gewicht wat het comfortabel maakt om mee te werken. Kortom, een echte aanrader.

Met deze unieke as stofzuiger kies je voor een degelijk en kwalitatief exemplaar dat jou aangeboden wordt door Kärcher. Kärcher is een vaste waarde op het gebied van stofzuigers en wordt daardoor niet voor niets als één van de betere merken beschouwd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit exemplaar? Lees dan vooral even verder.

Voordelen
Comfort:

je zult merken dat de as stofzuiger, in vergelijking met sommige andere gelijkaardige apparaten, niet zo groot is qua formaat. Ook het lichte gewicht is kenmerkend.

Filtersysteem:

de combinatie van de unieke vlakfilter met de grofvuilfilter zorgt ervoor dat je zonder problemen grote hoeveelheden stof, vuil en as kunt opzuigen.

Vermogen:

de as stofzuiger mag dan wel vrij compact zijn, toch zul je versteld staan van het krachtige vermogen dat moeiteloos 1200 Watt bereikt.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de as stofzuiger aangenaam is om mee te werken. Zo wordt het apparaat geleverd inclusief tal van praktische en degelijke toebehoren en accessoires. Het lange snoer biedt verder heel wat bewegingsvrijheid.

Nadelen
Prijzig:

tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst alhoewel we vermoeden dat het prijskaartje misschien als te duur zal worden beschouwd.

Koop bij bol.com (€121.9)

 

 

 

 

TecTake As 401049

 

Een ideale stofzuiger voor de open haard maar ook voor je oven of grill. Hij wordt geleverd met twee reserve stoffilters en is stevig gebouwd.

De stofzuigerslang is gemaakt van versterkt kunststof en het mondstuk van aluminium. De stoffilters zijn wasbaar en hij heeft een krachtige zuigmotor van 1200 Watt. Hij heeft een opslagcapaciteit van 20 liter en weegt ongeveer 4,5 kg.

Over dit product is nog maar één review geschreven maar de koper vindt het product top en geeft er dus vooral positief advies over. Het apparaat is handig in gebruik en je krijgt goede kwaliteit voor een aanvaardbare prijs.

Het snoer is lang genoeg en de zuigkracht is voldoende om je haard en dergelijke schoon te maken. Het enige minpuntje is dat het apparaat nogal veel lawaai maakt.

Deze stevige stofzuiger is het perfecte product om je open haard of oven mee schoon te maken. De motor heeft een vermogen van 1200 Watt en de container is gemaakt van staal om de as goed te bewaren. De belangrijkste voor- en nadelen van het product zetten we even in de verf, we kunnen je ook al vertellen dat dit product de laagste prijs heeft.

Voordelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

voor een goedkope prijs koop je een product van goede kwaliteit waar je jaren plezier zult aan beleven.

Filters:

het apparaat wordt geleverd met twee reserve stoffilters. Zo hoef je voor een lange periode geen extra filters meer te kopen. De lucht wordt ook niet meteen in de filters geblazen om de levensduur te verlengen.

Zuigkracht:

het toestel beschikt over een hoge zuigkracht die de as zonder problemen verwijdert uit de open haard.

Nadelen
Geluid:

volgens één van de kopers maakt deze stofzuiger te veel lawaai, dit kan te wijten zijn aan de hoge zuigkracht van het toestel.

Koop bij bol.com (€57.95)

 

 

 

 

XXL Multifunctionele Duty Aszuiger Zakloos Op Wielen 20L

 

Wil je toch liever niet meteen zo’n groot budget voorzien, maar tegelijk zeker zijn dat je een kwalitatieve as stofzuiger in huis haalt? Dan lijkt dit product misschien wel wat voor jou te zijn. De lage prijs maakt de as stofzuiger alvast een pak toegankelijker voor het grote publiek.

Deze unieke as stofzuiger is volledig zakloos en wordt gekenmerkt door een handig stofreservoir met een maximale inhoud van maar liefst 20 liter. Daarnaast kun je het toestel ook tot de krachtige as stofzuigers rekenen, met een totaal vermogen van wel 2000 Watt. Dit grote vermogen zorgt voor een bijzonder sterke en langdurige zuigkracht. Dit maakt de stofzuiger dan ook ideaal om de openhaard of de kachel even grondig schoon te maken.

Dankzij de wieltjes kun je deze as stofzuiger makkelijk van de ene ruimte naar de andere verplaatsen. Verder zul je merken dat de as stofzuiger voorzien is van een duurzame HEPA filter, en wordt er nog een extra HEPA filter zomaar meegeleverd. De mening van de koper blijkt, ondanks alles, verdeeld maar laat je hier niet meteen door afschrikken.

Met deze unieke as stofzuiger kies je voor een krachtig en degelijk apparaat. Ben je benieuwd om te weten te komen of dit toestel aan jouw verwachtingen kan voldoen? Dan kun je de voor- en nadelen hieronder alvast even grondig bekijken.

Voordelen
Vermogen:

de as stofzuiger wordt gekenmerkt door een krachtige motor met wel 2000 Watt aan totaal vermogen.

Filtersysteem:

deze unieke stofzuiger maakt gebruik van de duurzame en degelijke HEPA filters. Bovendien wordt er bij de aankoop van de as stofzuiger meteen een extra filter meegeleverd.

Zakloos:

de as stofzuiger werkt volledig zakloos maar is voorzien van een degelijk stofreservoir. Dit stofreservoir heeft een totale capaciteit van ruim 20 liter.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we merken dat de koper toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Formaat:

het is een XXL as stofzuiger dus je voorziet maar beter iets meer ruimte om het product op te bergen na gebruik.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Powerplus POWX324

 

De Powerplus stofzuiger is geschikt voor vele verschillende toepassingen. Het is een alleszuiger die je kunt gebruiken om te zuigen of te blazen en niet enkel droog maar ook nat. Hij heeft een roestvrije stalen tank en een krachtige motor van 1200 Watt.

Je kunt hem ook gebruiken om vloeistoffen te verwijderen. Hij heeft wieltjes om hem eenvoudig te verplaatsen en het snoer is 3,5 meter lang. Je kunt hem gebruiken zowel met als zonder stofzak. Deze wordt sowieso meegeleverd met het product.

De meningen van gebruikers zijn heel positief over dit product. De kopers vinden deze as stofzuiger aanbieding handig in gebruik en duurzaam.

Ze hebben hem kunnen gebruiken om puin en water op te zuigen en zijn verder ook nog tevreden over het design van het apparaat.

Deze alleszuiger is niet alleen geschikt om as op te zuigen maar ook om droog of nat te stofzuigen. De krachtige motor heeft een vermogen van 1200 Watt en de tank beschikt over een inhoud van 30 liter om een grote hoeveelheid as of vuil op te vangen.

Voordelen
Stofzuigerslang:

de slang heeft een ideale lengte om zelfs moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.

Stofafzuiging:

je kunt de lange slang aansluiten op gereedschap zoals powertools. Zo kun je het apparaat gebruiken om stofvrij te werken, bijvoorbeeld bij het maken van zaagsnedes. Bovendien kun je de stofzuiger instellen om automatisch in of uit te schakelen samen met de powertool.

Multifunctioneel:

je kunt er niet alleen as mee opzuigen maar het apparaat ook gebruiken om water of grof vuil te verwijderen.

Nadelen
Zuigkracht:

volgens één van de kopers valt de zuigkracht van het apparaat tegen, hoewel dit door andere kopers tegengesproken wordt.

 

 

Powerplus POW0350

 

De Powerplus POW0350 as stofzuiger heeft een vermogen van 1000 Watt en is een trommelstofzuiger.

De container heeft een maximale capaciteit van 15 liter en wordt gebruikt met een stofzak. Hij is ideaal voor het reinigen van ondergronden zoals tapijten of een harde vloer. De snoerlengte bedraagt 3,5 meter. Dankzij zijn lage prijs behoort hij ook nog eens tot de goedkope as stofzuigers!

De meningen over dit apparaat zijn verdeeld. De meesten zijn er tevreden over. Ze vinden dat je goede kwaliteit krijgt voor een goedkope prijs en dat hij eenvoudig in gebruik is.

De zuigkracht is niet optimaal maar hij is perfect voor koppels in een klein appartement. Hij is klein en compact dus makkelijk op te bergen.

De minpunten van dit product zijn dat het snoer te kort is voor sommigen. Ook vinden ze dat hij een matige kwaliteit heeft en daardoor nogal kwetsbaar is.

Deze as stofzuiger heeft een container met een lagere capaciteit namelijk 15 liter. Het vermogen van de motor ligt ook iets lager dan bij de andere producten maar het is nog altijd een product van hoge kwaliteit. Deze stofzuiger is geschikt voor kleinere haarden.

Voordelen
Multifunctioneel:

naast het opzuigen van as uit een open haard, is het apparaat ook geschikt om harde vloeren en tapijten mee te stofzuigen.

Formaat:

dankzij het compacte formaat neemt de stofzuiger weinig plaats in en is het product geschikt voor mensen die een kleinere woning hebben.

Prijs-kwaliteitverhouding:

voor de lage prijs die je betaalt, krijg je een redelijk product. Je moet echter geen apparaat van hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Nadelen
Steel:

de steel van de stofzuiger is erg kort en niet ideaal voor grote personen.

Reservoir:

het apparaat werkt met stofzakken die je apart moet kopen. Als je geen stofzak plaatst dan maakt het toestel veel geluid en wordt het stof uit het reservoir geblazen.

 

 

Einhell TC-AV 1250 W

 

In vergelijking met het vorige apparaat lijkt deze as stofzuiger wel gewoon een koopje te zijn. De as stofzuiger is afkomstig van een heel bekend merk namelijk Einhell en krijgt toch ook heel wat mooie online reviews.

Je zult deze as stofzuiger vast en zeker tussen de krachtige toestellen kunnen vinden. Het product is uitgerust met een motor die over een vermogen van maar liefst 1250 Watt beschikt. Verder is de stofzuiger voorzien van een handig reservoir met een totale inhoud van ruim 20 liter. Dankzij de 4 handige zwenkwielen kun jij de de stofzuiger makkelijk en snel van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

De as stofzuiger is voorzien van een snoer met een lengte van wel 1,2 meter. Volgens sommige kopers is dit wel iets te kort en is er niet voldoende bewegingsvrijheid. Toch zijn er ook heel veel gebruikers die dan weer een positief advies geven over de kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel.

Indien je liever niet veel geld wenst uit te geven aan een degelijke as stofzuiger dan is het een aanrader om dit toestel van Einhell even te bekijken. Zodra je het prijskaartje ziet dan lijkt het wel om een aanbieding te gaan. Laten we alvast even de voor- en nadelen van het product op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Comfort:

de as stofzuiger is voorzien van 4 degelijke en duurzame zwenkwieltjes waardoor je het apparaat makkelijk en snel kunt verplaatsen. Er is ook een handgreep voorzien zodat je de stofzuiger gemakkelijk kunt optillen.

Kracht:

het toestel behoort tot de krachtige as stofzuigers die over een maximaal vermogen van ruim 1250 Watt beschikken. Dit wil dus zeggen dat de stofzuiger zeker geschikt is voor intensief gebruik.

Reservoir:

je kunt met deze as stofzuiger genieten van een vrij groot reservoir dat over een maximale capaciteit van maar liefst 20 liter beschikt. Je kunt de bovenkant van het reservoir losmaken en op die manier het reservoir legen.

Nadelen
Snoer:

het snoer heeft een maximale lengte van ruim 1,2 meter. Dat is op zich niet slecht maar sommige kopers vinden het toch wel best kort.

 

 

Kärcher AD 3.200

 

Deze as- en droogzuiger is compact, praktisch en veelzijdig. Hij beschikt over een vermogen van 1200 Watt en heeft een hoge zuigkracht. Je kunt direct grote hoeveelheden as opzuigen dankzij het unieke filtersysteem die bestaat uit een vlakfilter en een grof vuil filter. Hij is ook veilig door de metalen container en de zuigslang.

De handgreep zorgt voor een optimaal werkcomfort en is geschikt voor alle moeilijke bereikbare plaatsen in de open haard. In de opslagruimte kun je snel het snoer en alle meegeleverde accessoires opbergen om zo meer ruimte te besparen. Je kunt hem ook gebruiken als gewone stofzuiger.

De online reviews geven een positief advies voor dit product. Alle kopers vinden hem zeer krachtig en eenvoudig in gebruik. Hij is duurzaam en heeft vele hulpstukken. Je klopt best de filter even uit na elke schoonmaakbeurt.

Kärcher wordt door vele mensen gezien als het beste merk op vlak van professionele stofzuigers. De AD 3.200 is een compact apparaat met een hoog vermogen waarmee je grote hoeveelheden as mee kunt opzuigen. Zo kun je snel opnieuw je open haard gebruiken.

Voordelen
Stil:

hoewel het toestel beschikt over een goede zuigkracht maakt het toch weinig lawaai, je kunt dit apparaat dus tot de categorie van stille stofzuigers rekenen.

Wendbaarheid:

de stofzuiger beschikt over soepele wielen waardoor het makkelijk is om het apparaat te verplaatsen tijdens het stofzuigen.

Accessoires:

dankzij de meegeleverde hulpstukken kun je dit apparaat ook gebruiken om andere plaatsen schoon te maken. Het is dus niet alleen handig om as op te zuigen maar ook om droog of nat te zuigen.

Nadelen
Filter:

het is aangeraden om de filter na elke zuigbeurt even uit te kloppen om de overtollige as te verwijderen.

 

 

Kärcher AD 3.000

 

Met deze Kärcher as- en droogzuiger kun je professioneel huishouden. Hij heeft een hoge zuigkracht en een lange stofzuigtijd. Je kunt hem gebruiken voor grote hoeveelheden as en droog vuil. Hij is compact en stabiel en heeft wielen om hem eenvoudig te verplaatsen. Verder kun je ook eenvoudig de accessoires opbergen.

Hij behoort tot de goedkope as stofzuigers en heeft een vermogen van 1200 Watt. Hij weegt 4,6 kg en de inhoud van het reservoir is 17 liter. De kabel van 4 meter lang maakt het ook makkelijker om hem te verplaatsen.

De kopers van dit apparaat geven een overwegend positief advies voor deze as stofzuiger aanbieding. Ze zijn heel tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit want hij is goedkoop maar de kwaliteit is top. Verder is hij handig in gebruik, mede door de hoge zuigkracht en het gemak om hem te legen.

De producten van Kärcher behoren tot de populairste stofzuigers. De meeste kopers zijn heel tevreden over de kwaliteit van dit merk. In vergelijking met de Powerplus POWX324 heeft deze stofzuiger een kleiner reservoir, maar de motor beschikt over hetzelfde vermogen van 1200 Watt.

Voordelen
Geluid:

het apparaat beschikt over voldoende zuigkracht om as op te zuigen en maakt niet te veel lawaai. Je kunt er ook vloeistoffen mee opzuigen.

Reservoir:

het reservoir heeft een inhoud van 17 liter zodat je geen stofzak nodig hebt en het is makkelijk te legen na elke poetsbeurt.

Verplaatsbaarheid:

dankzij de wielen aan de onderkant van het toestel kun je het makkelijk verplaatsen doorheen de ruimte om overal te stofzuigen.

Nadelen
Accessoires:

er worden te weinig hulpstukken meegeleverd. Zo ontbreken er stukken om de vloer te kunnen schoonmaken. Zonder deze hulpstukken is het toestel enkel handig om as op te zuigen uit de open haard.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status