5 Beste Babymatrassen Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

 Babymatrassen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je voor de eerste keer mama of papa bent geworden dan komen er heel wat nieuwe dingen op je af. De spullen die je nodig hebt om je baby alle comfort aan te bieden zijn eindeloos. Toch is een goede babymatras echt wel een must. Indien je niet veel tijd hebt om aandachtig onze koopgids te lezen dan kun je gerust een kijkje nemen naar de 3 beste babymatrassen die wij voor jou hebben geselecteerd. Uit het onderzoek is gebleken dat je met de Ledikant Matras SG25 een degelijk product in huis haalt. En dit bovendien tegen een betaalbare prijs. Daarnaast blijkt ook de Hauck Sleeper Babymatras een goede oplossing te zijn en al helemaal indien je je kindje wilt meenemen tijdens je jaarlijkse kampeertrip.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Babymatrassen koopgids

 

Een babymatras kopen vergt heel wat aandacht van de ouders. Je wilt het beste voor jouw baby zodat hij of zij goed kan slapen. Er bestaan verschillende soorten en groottes van babymatrassen. Ook de dikte is belangrijk en of het hypo-allergeen is. Zit er verder nog een goede matrasbeschermer bij en hoeveel zal een babymatras kosten. En om de babykamer extra op te fleuren kun je bijvoorbeeld beroep doen op een grote pluche speelgoed knuffelbeer.

Hoeveel soorten babymatrassen zijn er

Je kunt verschillende babymatrassen kopen voor je kind. Een matras gemaakt met een polyether vulling is de meest voorkomende babymatras. Het is een synthetisch schuim die lijkt op de textuur van een badspons. De dichtheid van het schuim wordt vergroot door minder lucht over te laten en daardoor is het ook steviger. PE-matrassen kunnen dus verschillen in hardheid en dichtheid. Deze matrassen zijn goedkoop en hebben een lange levensduur. Ze zijn echter niet zo comfortabel als andere soorten en de stevigheid is niet altijd even goed verdeeld.

Een babymatras van geheugenschuim is ook wel beter bekend als een visco-elastische of traagschuim matras. Een groot voordeel van deze soort is dat je geen last hebt van drukpunten maar bewegingen zijn wel moeilijker. Ook kunnen deze matrassen hard worden bij koude temperaturen en is daardoor beter geschikt in regio’s met een warm klimaat. Het houdt de lichaamswarmte goed vast.

Een koudschuim babymatras beschikt over veel veerkracht en is comfortabel. Ook bij dit soort matrassen kan de stevigheid en de dichtheid verschillen. Dit soort matras houdt warmte goed vast en wordt meestal gecombineerd met andere materialen om een topproduct te vormen. Het is een duurzame maar ook dure matras.

Een matras met pocketvering mag dan al wat ouderwets lijken, toch kan dit nog een goede keuze zijn om in de wieg te gebruiken. Deze matrassen beschikken over een goede ventilatie. Ze zijn redelijk duur maar hebben wel een goede kwaliteit. Deze matrassen zijn moeilijker te vinden tegenwoordig.

 

Grootte en dikte

De grootte van de babymatras zal afhangen van de grootte van de wieg die je gekocht hebt. Toch zal een matras minimum een lengte van 80 cm en een breedte van 40 cm moeten hebben om genoeg comfort te voorzien voor je baby.

Over de dikte van een babymatras doen verschillende meningen de ronde op het internet. We kunnen enkel besluiten dat het best is om een matras te kopen met een dikte van minimum 4 cm en minder dan 15 cm.

De stevigheid van een matras is ook belangrijk, zeker bij baby’s. Een babymatras moet stevig zijn want met een zachte matras is er het risico dat het hoofdje van de baby wegzakt in de matras en dit kan verstikkingsgevaar veroorzaken.

Het is belangrijk dat de matras perfect in de wieg past zodat de lichaamsdelen van de baby niet vast kunnen raken tussen de matras en de wieg. Vraag ook na wat het maximum belastbaar gewicht van een babymatras is.

 

Is de matras genoeg beschermd

Vele babymatrassen zijn speciaal bewerkt om baby’s met een allergie een goede nachtrust te bezorgen. Dat is zeker aan te raden want net na de geboorte kun je niet met zekerheid weten of je baby een allergie heeft. Koop dus beter een hypoallergene matras om zeker te zijn, zo hoef je achteraf geen tweede matras te kopen als je eerst een goedkoop product koopt.

Sommige matrassen zijn ook voorzien van anti-muggen of anti-insect middelen zodat je baby niet wakker wordt vol met muggenbeten. Het is echter niet wetenschappelijk bewezen dat deze middelen echt werken dus je hoeft zelf uit te maken als dit belangrijk voor je is. De middelen die gebruikt zijn kunnen zelfs schadelijk zijn voor je baby dus informeer je best eerst over alle mogelijke effecten.

Om muggenbeten te vermijden is het belangrijker dat de matras goed ademt. Als de matras over een goede ventilatie beschikt dan zal je baby minder zweten en daardoor ook minder muggen aantrekken. Een goede ventilatie vermindert ook het risico op verstikking.

Matrasbeschermer en prijs

De meeste babymatrassen worden geleverd met een beschermer. Deze matrasbeschermer zorgt ervoor dat de matras zelf minder vuil wordt. Je kunt deze beschermer er makkelijk afhalen om schoon te maken. Een propere wieg is heel belangrijk voor de gezondheid van je kind. Het is daarom heel nuttig om een matrasbeschermer aan te schaffen zodat je niet de hele matras moet schoonmaken. Het zorgt ook voor meer stevigheid aan de bovenkant van de matras en voorkomt slijtage en scheuren.

Om een goede babymatras te vinden aan een mooie prijs kun je verschillende online aanbiedingen vergelijken. Zoek naar een goede aanbeveling van een koper die een review geplaatst heeft, dit kan ook helpen bij je keuze.

 

5 Beste Babymatrassen (Reviews) van 2022

 

Een babymatras koop je niet zomaar, want je wilt wel zeker weten dat het de beste babymatras is voor je kind. Wil je dat de kinderen in de buurt van je slapen, maar toch in hun eigen bedje dan is het zeker handig om zo een matras in huis te hebben. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen en ook verschonen. Gelukkig zijn er nog goedkope babymatrassen te vinden van een goede kwaliteit. Lees hieronder de beschrijving van 5 verschillende babymatrassen.

 

1. Ledikant Matras SG25 Anti-allergische wasbare hoes met rits

 

Volgens heel veel verschillende kopers haal je met deze babymatras een degelijk product in huis. de matras behoort toe aan het merk Princessdekbedden en is ideaal voor een ledikantje. De matras heeft een totale afmeting van 60 x 120 x 10 cm en voelt heel erg comfortabel aan.

Je hoeft je ook helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van de matras. De matras is namelijk voorzien van een beschermhoes die je er zonder problemen en in een mum van tijd kunt afritsen. Je mag deze bovendien gewoon in de wasmachine en de droogtrommel stoppen. Verder is de babymatras ook nog eens anti-allergisch.

Doordat de matras vervaardigd is uit Poly Comfort schuim SG25 mag je er zeker van zijn dat je kindje van een goede nachtrust zal kunnen genieten. De matras is bovendien in meerdere kleurtjes te verkrijgen. De matras is niet alleen voorzien van een correcte prijs-kwaliteitverhouding maar ziet er bovendien ook heel fraai en praktisch uit.

Het is niet altijd makkelijk om te weten te komen wat nu precies de beste babymatras is. In elk geval heeft dit product van het bekende merk Princessdekbedden heel wat positieve reacties gekregen. Het loont dan ook de moeite om alvast even een kijkje te nemen naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
Formaat:

de matras heeft een maximale afmeting van maar liefst 60 x 120 x 10 cm en past dan ook in om het even welk ledikantje.

Materiaal:

dit product bestaat volledig uit het kwalitatieve en duurzame Poly Comfort schuim SG25. Dit voelt niet alleen heel erg comfortabel en prettig aan maar heeft bovendien ook een lange levensduur.

Design:

je zult merken dat deze babymatras te verkrijgen is in meerdere verschillende kleurtjes. Zo kies jij het kleur dat het beste in de babykamer past.

Nadelen

Na het bekijken van de vele online beoordelingen kunnen we alleen maar vaststellen dat geen enkele koper een negatief advies heeft gegeven over dit product. Dit wil dus zeggen dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

Koop bij bol.com (€42.95)

 

 

 

 

2. Hauck Sleeper Babymatras 60x120cm Voor type bed: Campingbed

 

Gaat je kleintje binnenkort voor de eerste keer meer kamperen? Dan kan dit unieke babymatrasje van, het overigens bekende merk, Hauck vast en zeker goed van pas komen. Deze rechthoekige babymatras wordt gekenmerkt door een maximale afmeting van 60 x 120 cm en past daardoor vrijwel in eender welk campingbedje.

Het matrasje blijkt overigens uit polyester vervaardigd en voorzien van een unieke koudschuim vulling die bijdraagt aan het unieke slaapcomfort. Na gebruik kun je het babymatrasje eenvoudig opvouwen en opbergen in de meegeleverde draag- en opbergtas. Houd er wel rekening mee dat de matras niet voorzien is van een extra ventilatiefunctie noch beschikt over een afritsbare hoes.

Desondanks zien we gelijk een mooie gemiddelde eindscore van 4,6 sterren verschijnen wat duidelijk aantoont dat klanten tevreden zijn. Slechts één koper maakt de melding van een eerdere kwetsbare oncomfortabele babymatras.

Voordelen
Materiaal:

uit de beschrijving kunnen we opmaken dat de buitenkant van de matras uit 100% polyester bestaat terwijl men voor de binnenkant gebruik gemaakt heeft van koudschuim.

Formaat:

deze rechthoekige babymatras kent een totale afmeting van 60 bij 120 cm.

Handig in gebruik:

de babymatras, die overigens opvouwbaar blijkt te zijn, wordt geleverd in een stevige en duurzame opbergtas.

Nadelen
Niet duurzaam:

jammer genoeg heeft de kwaliteit van deze babymatras 1 koper niet direct weten te overtuigen.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

3. Slaaploods.nl Eagle Baby Matras 12 cm dik

 

Ook het bekende merk Slaaploods.nl mag niet ontbreken in het rijtje van babymatrasjes. In tegenstelling tot het vorige product, blijkt de matras gekenmerkt door een iets groter formaat van 120 bij 60 cm, aangevuld met een dikte van maar liefst 12 cm. Dit maakt het babymatrasje geschikt voor gebruik in een babybox.

De binnenkant van de babymatras bestaat voornamelijk uit hoogwaardig en duurzaam SG 25 schuim en wordt gecombineerd met een beschermhoes uit polyester. Je zult zien dat beschermhoes aan 3 zijden voorzien is van een rits en bijgevolg makkelijk te verwijderen is waarna je deze kunt wassen op een programma van 60 graden.

De beide zijden van de matras kunnen worden beslapen en blijken niet alleen antiallergisch maar ook anti-huisstofmijt te zijn. Dit maakt van deze babymatras dan ook een degelijk product dat goed onthaald wordt door de klanten en beloond werd met een mooie score van 4,6 sterren. Slechts één klant heeft twijfels over de kwaliteit en vindt de matras te warm.

Voordelen
Formaat:

de matras wordt gekenmerkt door een maximale afmeting van 120 bij 60 cm in combinatie met een dikte van wel 12 cm.

Veilig:

naast het feit dat het mogelijk is om op de beide zijden van de matras te slapen, is hij ook antiallergisch en al helemaal anti-huisstofmijt.

Onderhoud:

het is mogelijk om de polyester beschermhoes van de matras te ritsen en hem op een wasprogramma van 60 graden te wassen.

Nadelen
Te warm:

we stellen vast dat één enkele koper van mening is dat de babymatras wel heel erg warm aanvoelt.

Koop bij bol.com (€53.95)

 

 

 

 

4. Overige merken Baby Matras Ledikant Polyether 60x120cm

 

Als je een baby in huis hebt, dan zul je wel beseffen dat een degelijke babymatras bijdraagt aan een goede nachtrust voor ouder en kind. Met deze babymatras van het bekende merk Princessdekbedden haal je een matrasje in huis van 60 x 120 x 10 cm groot dat ideaal is om te gebruiken in een ledikant.

De matras voelt comfortabel en aangenaam aan en is volledig vervaardigd uit duurzaam poly comfort schuim SG25. Verder is het babymatras voorzien van een handige beschermhoes die je er makkelijk en snel kunt afritsen. Deze hoes kun je zonder problemen op 60 graden wassen en zo blijft de matras steeds proper en hygiënisch. Het is een duurzame babymatras die ook nog eens anti-allergisch blijkt te zijn.

Er zijn al heel wat klanten die een beoordeling bij het product hebben genoteerd. Echter, kunnen we tot op heden geen enkele negatieve online review onderscheppen. Het is een degelijke matras waarbij zowel de kwaliteit, de prijs alsook de gebruiksvriendelijkheid belangrijke pluspunten blijken te zijn.

Wanneer je binnenkort moet bevallen, dan komt er natuurlijk heel wat op je af. Het is daarom een aanrader om zoveel mogelijk zaken al op voorhand in orde te maken. Zo kun je bijvoorbeeld al een degelijke babymatras aanschaffen. Om te weten of dit exemplaar iets voor jou is, kun je alvast een kijkje nemen tussen de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Formaat:

het babymatrasje heeft een totale afmeting van 60 x 120 x 10 cm en is daardoor werkelijk geschikt om te gebruiken in combinatie met een ledikant.

Onderhoud:

je hoeft je geen zorgen te maken want de babymatras is voorzien van een degelijke afneembare beschermhoes. Deze kun je zonder problemen in de wasmachine en droogtrommel stoppen.

Anti-allergisch:

het is verder een bijzonder groot pluspunt dat deze babymatras ook helemaal anti-allergisch blijkt te zijn.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen maar positieve online reacties bij dit ledikant babymatrasje geplaatst. De kopers zijn niet alleen overtuigd van de kwaliteit maar ook van de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Aloë vera kinderwagenmatras Kadolis Handwas

 

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 babymatrasjes afsluiten met dit exemplaar van Kadolis, dat speciaal ontwikkeld werd voor gebruik in een kinderwagen. Dit unieke kinderwagenmatrasje biedt een optimaal ligcomfort aan dankzij de combinatie tussen de polyurethaanschuim vulling en de polyesterhoes. Bovendien kan de gewatteerde polyesterhoes er makkelijk worden afgeritst en vervolgens op een standaardprogramma van 30  ̊worden gewassen.

De totale afmeting van 72 x 33 cm in combinatie met de prachtige ovale vorm, maakt dat deze babymatras vrijwel perfect in eender welke kinderwagen kan worden geïnstalleerd. Bovendien is het matrasje niet alleen vrij van allerhande chemicaliën maar tevens ook antiallergisch, wat bijdraagt aan de algemene gezondheid van je kleintje.

We stellen ook hier een positieve eindscore van 4,6 sterren vast. Klanten zijn duidelijk tevreden over de kwaliteit en de duurzaamheid alhoewel het matrasje, volgens één koper, toch wel groter zou uitvallen.

Voordelen
Formaat:

de babymatras wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 72 bij 33 cm en getypeerd door zijn ovale vorm.

Materialen:

terwijl men voor de vulling koudschuim gebruikt, is de buitenkant voornamelijk gemaakt op basis van polyester.

Hoes:

de gewatteerde polyesterhoes kan makkelijk worden verwijderd en vervolgens op een standaard programma worden gewassen.

Nadelen
Valt groot uit:

ben je van plan om deze babymatras aan te kopen dan moet je er volgens één gebruiker rekening mee houden dat hij groter uitvalt dan verwacht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

ABZ Baby Matras met wasbare hoes Voor type bed box

 

Als binnenkort je kindje geboren wordt, is het belangrijk om alles reeds klaar te zetten. Indien je dus nog op zoek bent naar een kwalitatieve babymatras dan kan dit product van ABZ misschien wel wat voor jou zijn. Zo wordt de ABZ D25 babymatras gekenmerkt door een compact rechthoekig formaat van 95 bij 75 cm, aangevuld met een dikte van 5 cm. Kortom, ideaal om in eender welk ledikantje te plaatsen.

De matras is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit duurzaam en ondersteunend polyether en werd vervolgens afgewerkt met een afritsbare beschermhoes uit katoen. Het voordeel hiervan is dat je de hoes kunt wassen waardoor deze altijd 100% hygiënisch blijft. Verder blijkt de matras behandeld te zijn tegen de ontwikkeling en groei van bepaalde schimmels en bacteriën.

Wanneer we de online reacties bekijken, dan zien we dat deze antiallergische matras mét warmtehoudende laag bijzonder goed beoordeeld wordt. Heel wat klanten zijn tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit en vinden het een gebruiksvriendelijk product. Slechts één koper blijkt minder overtuigd van het aangeboden comfort.

Voordelen
Onderhoud:

de matras is voorzien van een afritsbare tijk uit katoen die makkelijk op een beperkt programma van 60 graden kan worden gewassen.

Materiaal:

je zult zien dat de matras voornamelijk uit duurzaam polyether werd gemaakt en werd afgewerkt met een beschermhoes uit katoen. Dankzij de warmtehoudende laag zal je kindje het nooit te koud hebben.

Veiligheid:

het is een comfortabele en ondersteunende babymatras die volledig antiallergisch blijkt te zijn.

Formaat:

de matras is maar liefst 95 bij 75 cm groot en wordt aangevuld met een dikte van ongeveer 5 cm. De matras voelt dan ook stevig, vormvast én veerkrachtig aan.

Nadelen
Niet comfortabel:

jammer genoeg moeten we vaststellen dat 1 koper van mening is dat de matras niet voldoende comfortabel is.

 

 

ABZ Boxmatras Parkmatras met wasbare hoes 95 x 75 cm

 

De Boxmatras – Parkmatras met wasbare hoes – 95 x 75 cm is een matras dat 6 cm dik is. De hoes ervan is afneembaar zodat je het kunt wassen en het is ook antiallergisch.

Het is dus handig in gebruik. De matras heeft een hoge densiteit van de kern en het is ook nog veerkrachtig en vormvast.

De matras is verder tegen huisstofmijten en schimmels behandeld, dat wil zeggen dat de mijten, bacteriën en schimmels het niet zullen overleven. Als je de reviews leest, zijn de gebruikers van dit product er tevreden mee.

Ze vinden het een goed product met goede kwaliteit. De matras ligt comfortabel en voelt zacht aan. Sommige gebruikers vinden het formaat prima en andere gebruikers hadden de matras net iets groter gewild. De matras komt trouwens ook met een goede verpakking.

Deze matras heeft samen met de ABZ Boxmatras 93 x 73 cm de laagste prijs van de producten die we besproken hebben. De afmetingen van deze matras zijn wel iets groter waardoor de matras geschikt is voor een grotere box.

Voordelen
Hygiëne:

de afneembare hoes kun je wassen op 40º om bacteriën en vuil te verwijderen. Dit komt ten goede van de gezondheid van je baby.

Vulling:

de matras bevat een vulling van polyether om voldoende stevigheid te genereren zodat je kindje niet wegzakt.

Prijs-kwaliteitverhouding:

de lage prijs zorgt voor grote tevredenheid bij de kopers en de kwaliteit van het product is uitstekend. De matras is dik en voelt zacht aan.

Nadelen
Formaat:

voor één koper mochten de afmetingen net iets groter zijn zodat de matras past in een box van 100 x 80 cm.

 

 

ABZ HR40 Comtex Junior matras 70×150 cm

 

De ABZ HR40 Comtex – Junior matras 70×150 cm is een matras die een warmte-vasthoudende laag heeft en gemaakt is van veerkrachtig koudschuim.

Deze matras is iets groter dan een babymatras omdat hij ook voor peuters geschikt is. Je kunt deze matras dus langer gebruiken en langer genieten van uw investering.

Verder heeft de matras een keurmerk en voorkomt ook rugklachten. Je kunt de matras gebruiken voor een ledikant bed. Volgens de ervaring van de kopers van dit product is deze matras stevig (niet te hard), maar toch comfortabel. De matras zakt niet weg als je erop gaat liggen, maar voelt toch zacht aan.

Het is daarom voor hen een product van goede kwaliteit. Een nadeel van dit product is dat het geen hoes heeft dat je kunt weghalen om te verschonen. Dit product behoort, gezien het prijskaartje, niet tot de categorie van goedkope babymatrassen die er te vinden zijn.    

Op het vlak van babymatrassen behoort ABZ tot de beste merken. Deze matras voorkomt rugklachten en bevat koudschuim voor meer comfort en die bovendien ook nog brandvertragend werkt.

 

Voordelen
Comfort:

de matras is stevig maar is toch licht van gewicht en zacht genoeg om voldoende comfort te bieden aan je kind. Een uitstekende kwaliteit voor de prijs die je betaalt.

Warmte:

de matras beschikt over een extra laag die de warmte vasthoudt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je peuter last zal hebben van koude tijdens het slapen.

Koudschuim:

de matras is gemaakt van koudschuim die zorgt voor een goede veerkracht en brandvertragend werkt.

Nadelen
Geur:

één van de kopers heeft een onaangename chemische geur waargenomen op de matras en vertrouwt dit niet. De geur wordt na enkele weken minder maar is natuurlijk niet aangenaam.

 

 

ABZ Boxmatras 93 x 73 cm met wasbare hoes

 

Met de Boxmatras – met wasbare hoes – 93 x 73 cm kun je verschillende kanten op.

Het is een matras die bestemd is om in de box te plaatsen. Zo hoef je niet elke keer naar de slaapkamer om te kijken als alles goed is met uw kind.

U kunt zo een box gewoon in de woonkamer of waar u maar wilt plaatsen en uw kind erin leggen om een middagdutje te doen. Je kunt zo een matras ook gewoon op de vloer plaatsen van de woonkamer als je geen box hebt. De hoes van deze matras is antiallergisch en is afneembaar, dus je kunt hem weghalen om te wassen.

De meeste kopers van dit product vinden dat het een goede kwaliteit heeft en dat het handig in gebruik is. Daarnaast is de matras ook nog comfortabel en toch wel stevig, ondanks het maar 6 cm dik is.

De populairste babymatrassen zijn deze van het merk ABZ want er komen meerdere items van dit merk voor in ons lijstje. Deze boxmatras heeft ook de meeste reviews ontvangen van kopers. ABZ matrassen zijn handig om te gebruiken en hebben meer voordelen dan nadelen. Maar wat vinden de kopers ervan?

Voordelen
Comfort:

deze matras is geschikt om in een box te plaatsen zodat je kindje niet enkel op een boxkleed moet zitten. Deze matras biedt dus extra comfort voor je kind.

Prijs-kwaliteitverhouding:

voor een lage prijs ontvang je een dikke matras die het slaapcomfort van je baby verhoogt. De matras is stevig en niet te zacht zodat je kind niet wegzakt.

Hygiëne:

de hoes van de matras is afneembaar en afwasbaar zodat je vuil en bacteriën kunt verwijderen.

Nadelen
Formaat:

de matras heeft een dikte van 6 cm en dit is voor sommige kopers te veel, ze zouden liever een fijnere matras kopen.

 

 

Betaalbaar-slaapcomfort 60×120 cm

 

De Baby Matras – 60×120 cm is geschikt voor een ledikant bed en is gemaakt van ventilerend luxury foam comfort schuim. Dat betekent dat deze matras heel comfortabel kan aanvoelen.

En dat merk je ook aan de reviews van de gebruikers. Haast elke koper is tevreden met dit product. Niet alleen omdat het comfortabel is, maar het is ook van goede kwaliteit.

Doordat er een continue conformiteit aanwezig is, heeft deze babymatras ook een ergonomische verantwoorde functie. Een ander voordeel is dat je de hoes van de matras kunt verwijderen om het te wassen of te verschonen. Hoewel de matras vrijwel stevig is, is het ook nog licht. Dat kan heel erg handig zijn om te gebruiken voor wanneer uw kindje ziek is.

Dit product heeft trouwens ook een geweldig prijskaartje, want een soortgelijke babymatras kan al gauw tweemaal duurder kosten in een babywinkel. Je kunt de verkoop van dit product dus wel een babymatras aanbieding noemen.

Als je op zoek bent naar een goede babymatras voor een ledikant bed dan is dit product perfect voor jou. Het product is gemaakt van comfortschuim en bevat geen CFK. We geven je even de belangrijkste voor- en nadelen van deze matras.

Voordelen
Afneembare hoes:

je kunt de hoes van de matras eenvoudig verwijderen om het schoon te maken. Zo zorg je voor een betere hygiëne op de babymatras.

Pasvorm:

de matras past perfect in een ledikant en heeft een goede dikte die zorgt voor comfort voor je baby.

Prijs-kwaliteitverhouding:

voor een mooie prijs ontvang je een lichte maar stevige matras. De prijs online ligt een stuk lager dan in de winkel.

Nadelen
Design:

slechts één koper klaagt over het design van de matras, voor de rest worden er geen negatieve commentaren gegeven over dit product.

 

 

Overige merken Ledikant Polyether 60x120cm

 

De Baby Matras – Ledikant Polyether 60x120cm zorgt voor goed ligcomfort en ondersteuning. De matras is 10 cm dik en je kunt het gebruiken voor een ledikant type bed.

Het is verder ook nog CFK vrij en antiallergisch. De hoes van deze matras is afneembaar, dus als je het wilt wassen kun je hem gewoon weghalen en daarna terugplaatsen. Dit maakt dat de matras handig in gebruik is, maar ook omdat je het overal kunt plaatsen waar je het wilt. Je kunt het bijvoorbeeld zelfs gebruiken als kampeerbedje.

De meeste kopers van deze matras raden dit product aan en geven een positief advies daarover. De matras heeft een mooi design en ligt comfortabel.

Het is een matras van goede kwaliteit. Vergeleken met de prijs van andere babymatrassen, valt de prijs van dit product ook mee.

Deze babymatras is geschikt voor een ledikant en heeft een dikte van 10 cm om genoeg comfort te bieden voor je kind. De matras is CFK vrij en is dus veilig om te gebruiken voor je baby. We zetten nog even de belangrijkste voor- en nadelen op een rijtje.

Voordelen
Hygiëne:

de matras is CFK vrij en je kunt de hoes eenvoudig verwijderen om het schoon te maken. Zo blijft de matras vrij van bacteriën en stof wat voordelig is voor de gezondheid van je baby.

Kwaliteit:

voor de prijs die je betaalt ontvang je een comfortabele matras waarop je baby kan genieten van een goede nachtrust.

Gebruik:

de matras is perfect voor een ledikant maar sommige kopers geven aan dat je het ook voor een campingbedje kunt gebruiken. Ideaal voor avontuurlijke ouders die hun kindje willen meenemen.

Nadelen
Dikte:

volgens de beschrijving heeft de matras een dikte van 10 cm maar volgens een koper is dit slechts 5 cm. De matras wordt ook opgerold geleverd waardoor het niet meteen in vorm komt.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status