5 Beste babyvoedingen Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste babyvoedingen (Reviews) van 2020

 

Ben je gericht op zoek naar biologische of natuurlijke babyvoeding of gaat je keuze misschien uit naar één specifiek merk? Zo zijn er heel wat merken zoals Nestle, Nutricia en Hipp die diverse soorten babyvoeding op de markt hebben gebracht. Zo kun je kiezen tussen verschillende soorten flesvoeding, rekening houdend met de leeftijd van je baby. Of je kunt ook kiezen voor groenten- en fruitpapjes. Kortom, heel wat mogelijkheden. Daarom hebben we voor jou 5 topproducten geselecteerd. Bekijk deze even rustig en kies er de voor jou beste babyvoeding uit.

 

 

1. Nutrilon Standaard 1 Zuigelingenvoeding 800 gram 0-6 maanden

 

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden op het gebied van babyvoeding. Zo kun je kiezen voor deze unieke formule van het bekende merk Nutrilon. Deze babyvoeding wordt geleverd in een stevige en duurzame verpakking met een totale inhoud van 800 gram. Ideaal voor pasgeboren baby’s en baby’s met een maximale leeftijd van 6 maanden.

Het grote pluspunt is dat je het kunt gebruiken in combinatie met borstvoeding. Je kunt dit product dus als een soort van aanvulling zien naast de borstvoeding. Uiteraard kun je de Nutrilon 1 zuigelingenvoeding ook als volwaardige voeding gebruiken. Mama’s die geen borstvoeding geven, hoeven zich dan ook helemaal niet schuldig te voelen. Het product zit boordevol belangrijke vezels, mineralen en onverzadigde vetzuren.

Een blik op de verschillende online reviews toont vooral heel wat positieve reacties van klanten aan. Klanten geven bijvoorbeeld een goed advies over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Het loont dan ook echte de moeie om deze babyvoeding even grondig onder de loep te nemen.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

2. Olvarit Variatiemenu Maaltijd 4 maanden 12 stuks

 

Ben je op zoek naar heerlijke groentenpapjes? Dan kan dit product van Olvarit misschien wel iets voor jou zijn. Deze babyvoeding wordt geleverd in een stevige verpakking die maar liefst 12 afzonderlijke groentehapjes telt met elk een inhoud van 125 gram. Bovendien levert de verpakking verschillende smaken op. Zo zou je kunnen kiezen voor de combinatie van wortel en aardappel of heb je toch liever bloemkool?

Deze babyvoeding wordt aanbevolen voor kindjes die de minimum leeftijd van 4 maanden reeds hebben bereikt. Je hoeft de borstvoeding of flesvoeding bovendien helemaal niet achterwege te laten. Je kunt het gewoon perfect met elkaar combineren en de groentehapjes zien als een smakelijke aanvulling.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan merken we dat er toch heel wat klanten zijn die het product aanraden. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar vinden heel wat klanten het product ook handig om mee te nemen. Echter is er één enkele klant die de prijs toch wel iets te duur vindt.

 

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

3. Hero Baby 1 Standaard Flesvoeding  2×400 gram

 

Door te kiezen voor de babyvoeding van Hero kies je volgens sommige klanten voor kwaliteit en betaalbaarheid. In vergelijking met sommige andere soorten babyvoeding zou het hier misschien wel eens om een babyvoeding aanbieding kunnen gaan.

Hero baby 1 standaard babyvoeding wordt aangeraden voor kindjes van 0 tot en met 6 maanden oud. Dat heeft vooral te maken met de bestanddelen die verwerkt zitten in de babyvoeding. Het is een goede aanvulling voor mama’s die borstvoeding geven, maar ook voor mama’s die geen borstvoeding kunnen of willen geven. De melk bevat namelijk alle nodige voedingsstoffen die zo belangrijk zijn gedurende de eerste maanden. Denk maar aan de goede vetzuren, nucleotiden en prebiotische vezels.

We merken dat de meeste ouders duidelijk aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden van dit product. Zo wordt door velen een positief advies gegeven op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en verteerbaarheid. Echter vinden sommigen het prijskaartje, ondanks alles, toch nog iets te duur.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. HiPP Bio mlt.12 Gemengde Groenten met Rundvlees 6 stuks 250 gr

 

Is je kindje al wat ouder dan zou je ook altijd nog kunnen kiezen voor deze heerlijke groentenhapjes van het bekende merk HiPP. Bovendien zou je dit product best wel tussen de goedkope babyvoeding kunnen spotten. Zo telt de verpakking maar liefst 6 afzonderlijke potjes die elk een maximale inhoud van ruim 250 gram bevatten.

De groentenhapjes combineren tal van gemengde groenten met een beperkte hoeveelheid rundvlees en kunnen dan ook beschouwd worden als een volwaardige maaltijd. De hapjes zijn niet alleen zoutarm maar tevens ook vrij van melkproducten. De kleine stukjes rundvlees leren je kindje geleidelijk aan en op een positieve manier te kauwen. Verder werden er ook helemaal geen kleurstoffen en conserveermiddelen gebruikt.

Tot op heden hebben er nog maar 2 klanten een reactie bij het product geplaatst. Die blijkt echter bijzonder positief te zijn. Zo zijn de kopers positief wat betreft de uitstekende kwaliteit en de verhouding met het prijskaartje. Een echte aanrader dus!

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Mamuko Biologische Babypap 10 stuks vanaf 6 maanden

 

Ben je op zoek naar biologische babyvoeding? Dan kan dit product, jou aanbevolen door Mamuko misschien wel iets voor jou zijn. Deze babyvoeding is bovendien geschikt voor kindjes vanaf de minimum leeftijd van ongeveer 6 maanden oud.

Het is misschien niet meteen één van de goedkope soorten babyvoeding uit het lijstje maar je krijgt wel waar voor je geld. Zo bestaan de verpakking uit verschillende soorten Mamuko babyvoeding. Zo kun je kiezen tussen een combinatie van haver en maïs pap maar er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een papje van haver, gerst en groene boekweit bijvoorbeeld. Per smaak krijg je 3 tot maximaal 4 zakjes meegeleverd elk met een inhoud van 240 gram. Voor de bereiden van 1 papflesje heb je slechts 5 theelepels nodig van het poeder. Je kunt er dus toch een hele poos mee door.

Jammer genoeg stellen we vast dat er tot op heden nog geen reacties bij het product geplaatst zijn. De hoge prijs zou daar vast en zeker voor iets tussen kunnen zitten. Laat je echter niet meteen afschrikken hierdoor.

 

Koop bij bol.com (€47.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status