Beste backpack rugzak

Laatste update: 05.06.20

 

Backpack rugzakken test van 2020

 

Ben je van plan om binnenkort de wereld rond te trekken? Of staat een avontuurlijke reis naar één of ander continent misschien al langer op je lijstje? Kies voor vertrek alvast voor de beste backpack rugzak. Het assortiment is groot en de keuze daardoor niet altijd makkelijk en daarom willen wij jou helpen. We stellen dan ook graag de 3 best beoordeelde hedendaagse backpack rugzakken aan jou voor. Kies je bijvoorbeeld voor de The North Face backpack rugzak dan kies je duidelijk voor draagcomfort, kwaliteit en design. Echter moet de Dakine Backpack alvast niet onderdoen. Deze unieke rugzak wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een stevig handvat in combinatie met brede verstelbare schouderriemen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Backpack rugzakken koopgids

 

Wat is een backpack rugzak en heb je de mogelijkheid om tussen verschillende formaten te kiezen? Zijn sommige backpack rugzakken voorzien van handige extra functies of niet? En behoren deze dan nog tot de goedkope backpack rugzakken of toch niet meer? Deze en tal van andere vragen proberen wij in deze koopgids voor jou te beantwoorden. Op die manier wordt de keuze tussen de beste backpack rugzakken hopelijk een tikkeltje eenvoudiger. Het is alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk rugzakken te vergelijken. Ga aanbiedingen niet uit de weg!

Wat is een backpack rugzak en het gebruiksgemak

Ben je van plan om binnenkort de wereld rond te trekken? Of ga je misschien gedurende een aantal weken/ maanden een bepaald continent verkennen? In dergelijke gevallen is het niet meteen een aanbeveling om beroep te doen op een standaard reiskoffer met wieltje. Kies liever voor een echte backpack rugzak. Dergelijke rugzakken zijn gemaakt om mee te nemen tijdens lange tochten en avontuurlijke vakanties. Zo zijn ze handig en staan ze garant voor heel wat draagcomfort.

Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de verschillende backpack rugzakken. Zo kun je kiezen tussen verschillende formaten, materialen, kleuren en designs. Sommige van deze rugzakken bieden bovendien tal van extra functies en kenmerken. Dat zul je uiteraard ook wel voelen aan het prijskaartje daar het hier niet langer om een backpack rugzak aanbieding zal gaan. Neem dan ook rustig de tijd om de mogelijkheden te bekijken.

 

Grootte en inhoud van de backpack

Wanneer we het hebben over de grootte van de backpack rugzak dan hebben we het eigenlijk over de inhoud ervan. De inhoud of de grootte is afhankelijk van wat je van plan bent om te doen. Blijf je maar een weekje weg dan hoef je misschien niet meteen voor de grootste rugzak te kiezen. Ben je van plan om enkele maanden in Azië rond te trekken, dan is een groter exemplaar best wel handig. Houd er gewoon rekening mee dat het gewicht van je backpack rugzak niet hoger is dan 25% van je persoonlijke gewicht.

Het gewicht kan ook afhankelijk zijn van het vliegtuig waarmee je naar bestemming vliegt. De meeste maatschappijen hanteren een maximum gewicht van 23 kg. Algemeen kun je kiezen voor een backpack rugzak waarbij de inhoud lager ligt dan 40 kg, gesitueerd wordt tussen 40 en 60 kg, tussen 60 en 80 kilogram of tot maximaal 100 kg. Kortom, keuze zat en dat maakt het voor sommigen soms ook zo moeilijk.

 

Draaggemak en ergonomie

We hebben het al min of meer vermeld maar een degelijke backpack rugzak is gericht op een optimaal draagcomfort. En dat heeft vooral te maken met het feit dat dergelijke rugzakken vaak wel eens heel zwaar beladen kunnen worden. Het is dan handig indien je van een comfortabele pasvorm kunt genieten. Die wordt bekomen door de combinatie van schouder- en borstbanden. Bovendien zijn de verstelbare schouder- en borstbanden vaak iets breder waardoor ze de druk verdelen. Ook het gebruik van een heupband behoort tot de mogelijkheden.

Compartimenten en onderverdeling

Verder raden wij jou aan om even na te denken hoeveel vakjes en opberg compartimenten je nodig zult hebben. Zo heb je backpack rugzakken die slechts uit 1 hoofdcompartiment bestaan maar je kunt ook kiezen voor exemplaren met bijvoorbeeld 2 hoofdvakken. Verder zijn meerdere kleine opbergvakjes ook wel handig om eventueel je portemonnee, laptop of smartphone veilig in te bewaren. Reisdocumenten en paspoort is ook altijd handig om in een apart vakje te steken net zoals een drankje.

 

Extra functies en toebehoren

Verder zul je merken dat bepaalde backpack rugzakken over net iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere. Zo kan het handig zijn indien de rugzak geleverd wordt inclusief een degelijke geïntegreerde regenhoes. Indien je een backpack rugzak aankoopt zonder ingebouwde regenhoes, probeer er dan zeker eentje aan te kopen. Verder kan ook een afzonderlijke flightbag best wel een meerwaarde zijn. En last but not least, zorg voor een veilig slotje zodat het mogelijk is om aparte vakken ook veilig af te sluiten.

 

Budget

Als je van plan bent om een degelijke backpack rugzak aan te kopen dan moet je algauw rekening houden met een prijskaartje van ongeveer 150 euro. Dat lijkt een absurd hoog bedrag maar je krijgt dan ook heel wat kwaliteit en draagcomfort in ruil. Echter bestaan er ook exemplaren die bijvoorbeeld amper 100 euro kosten maar ook veel kleiner zijn. Ben je op zoek naar een vrij grote backpack rugzak dan zijn zelfs prijskaartjes tot 250 euro mogelijk. Ben je van plan om de rugzak vaak te gebruiken en wat zijn je verwachtingen? Bedenk op voorhand hoeveel geld je maximaal wilt en kunt spenderen hieraan.

 

Backpack rugzak Reviews – Top 5

 

Of je nu een trektocht maakt van 1 week of je besluit op wereldreis te gaan, een degelijke backpack rugzak is dan geen overbodige luxe. Zo kun je kiezen voor een backpack rugzak met wieltjes of een exemplaar zonder wielen afhankelijk van waar je naartoe besluit te gaan. We zijn zo vrij geweest om even een selectie te maken van 5 topproducten. Deze kun je hieronder raadplegen en er vervolgens de voor jou beste backpack rugzak uitkiezen. En wie weet zit er ergens wel een mooie en aantrekkelijke backpack rugzak aanbieding tussen.

 

 

The North Face

 

Ben je op zoek naar een duurzame backpack rugzak voor dames? Dan is het alvast een goed advies om dit exemplaar even grondig onder de loep te nemen. De backpack rugzak wordt geleverd door het bijzonder bekende merk The North Face en is een unisex rugzak. Deze backpack rugzak kan daardoor zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden.

De rugzak heeft een totale afmeting van 50 x 34 x 19 cm, wat overeenkomt met een maximale inhoud van maar liefst 26 liter. De rugzak is vervaardigd uit duurzaam polyester, dat bovendien weerbestendig is, en wordt gekenmerkt door een neutrale grijze kleur. Toch kun je de rugzak ook nog in 7 andere kleuren bekomen.

De rugzak biedt heel wat opbergruimte en wordt onderverdeeld in verschillende compartimenten. Door middel van een stevige ritssluiting kun je de rugzak makkelijk openen en weer sluiten. Deze voordelen resulteren in een uitstekende beoordelingen door kopers. Zo wordt niet alleen de kwaliteit maar ook de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van het product geprezen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Dakine Backpack

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke unisex backpack rugzak geleverd door Dakine. De rugzak komt uit de Dakine Wonder serie en wordt gekenmerkt door een opvallende stoere print. De backpack rugzak is echter beschikbaar in maar liefst 85 kleuren en prints. Kortom, voor elk wat wils.

De rugzak heeft een totale afmeting van 46 x 30 x 15 cm en een maximale inhoud van maar liefst ruim 15 liter. De tas is vervaardigd uit duurzaam polyester en kun je makkelijk openen en sluiten met behulp van een betrouwbare ritssluiting. De schouderriemen zijn verstelbaar en verder is er ook nog een stevig handvat voorzien. Je kunt heel wat spullen in deze rugzak opbergen die voorzien is van meerdere compartimenten.

Een blik op de online reviews, leert ons dat de meerderheid van de klanten duidelijk positief reageren. Het is een stevige en duurzame rugzak die perfect doet wat je ervan verwacht. Echter vindt één enkele koper het voorvak net iets te klein.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nomad Batura

 

Door te kiezen voor de NOMAD Batura backpack rugzak, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid. De tas is vervaardigd uit duurzaam polyester en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Zo kun je kiezen tussen een blauwe, rode of zwarte Batura backpack rugzak. Houd er wel rekening mee dat dit product niet tussen de goedkope backpack rugzakken te verwachten is.

De rugzak heeft een maximale grootte van 63 x 35 x 23 cm en wordt gekenmerkt door een maximale inhoud van ruim 55 liter. De rugzak is niet alleen voorzien van een groot opbergvak maar beschikt ook over tal van kleinere opbergvakjes. De combinatie van de verstelbare schouderbanden, de verstelbare heupband en de verstelbare borstband, zorgt voor een unieke backpack rugzak. Ideaal als je binnenkort op wereldreis wilt vertrekken.

Ondanks de hoge prijs van deze backpack rugzak, merken we toch vooral heel wat positieve reacties van de klanten op. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over het design en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€85.99)

 

 

 

 

Active Leisure Ampato

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een duurzame backpack rugzak? Of beschik je misschien over een beperkt budget? Dan niet langer getreurd want wij hebben de oplossing voor jouw probleem. Bekijk alvast even deze unieke backpack rugzak, geleverd door het bekende merk Active Leisure. De rugzak is bovendien beschikbaar in meerdere kleuren en prints.

De rugzak is volledig gemaakt uit duurzaam en degelijk polyester en heeft een totale afmeting van wel 50 x 35 x 30 cm. Dit komt ongeveer overeen met een totale inhoud van maar liefst 25 liter. Je kunt de tas en de verschillende vakjes veilig openen en sluiten door middel van de ritssluiting. De combinatie van enerzijds de verstelbare schouderbanden en anderzijds de wandelstok lussen en de compressie banden bieden net iets meer comfort. Verder kun je ook genieten van een geïntegreerde regenhoes en een praktisch heupbandje.

De koper is tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en het design van deze backpack rugzak aanbieding. Toch vindt de klant dat de rugzak ook bijzonder kwetsbaar is en dat is best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€52.95)

 

 

 

 

Imaginarium Origami

 

Tenslotte is er ook nog de optie om te kiezen voor deze leuke backpack rugzak met wieltjes. Dit model wordt geleverd door het merk Imaginarium en is werkelijk ideaal om gebruikt te worden door kindjes. De trolley is bovendien beschikbaar in 2 verschillende prints. Zo kan je kindje zelf een keuze maken.

De trolley heeft een totale afmeting van 31 x 47 x 20 cm en wordt gekenmerkt door een maximaal volume van maar liefst 30 liter. De wieltjes zorgen ervoor dat de trolley makkelijk en zonder veel problemen te verplaatsen is. Daarnaast is er ook een uitschuifbaar aluminium handvat voorzien dat ook net dat tikkeltje meer comfort biedt. De trolley wordt verder ook gekenmerkt door een handige fleshouder en een praktisch naamvakje.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen reacties bij het product geplaatst zijn. Dat is uiteraard bijzonder jammer en maakt het voor ons best wel moeilijk om jou verder advies hierover te geven.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status