Beste badbrug

Laatste update: 26.01.20

 

Badbruggen test van 2020

 

Wat is nu precies de beste badbrug? Kies je voor een exemplaar vervaardigd uit duurzaam natuurlijk hout of toch liever een badbrug uit kunststof? Welk formaat moet de badbrug hebben en hecht je belang aan bepaalde opties? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we zo vrij geweest om 5 topproducten te selecteren. Het gaat hier om de 5 best beoordeelde badbruggen door kopers. We hebben dus niet alleen rekening gehouden met het aantal online reviews maar ook met het advies dat door de klanten gegeven wordt.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Relaxdays badplank

 

Ben je op zoek naar een duurzame badbrug? Dan loont het vast en zeker de moeite om dit product van het bekende merk Relaxdays even te bekijken. Aan het prijskaartje te zien, zul je het vast en zeker tussen de goedkope badbruggen mogen verwachten.

Deze badbrug heeft een maximale lengte van maar liefst 110 cm en is volledig vervaardigd uit natuurlijk en duurzaam bamboe hout. Vervolgens werd het hout voorzien van een speciale coating zodat de badbrug bestand zou zijn tegen water. Ideaal dus om dit product in de badkamer te gebruiken. De badbrug biedt niet alleen ruimte om je verzorgingsproducten zoals shampoo en douchegel, te plaatsen. Er is verder ook plek voorzien om een boek, een glaasje wijn of eventueel je MP3 of smartphone te plaatsen.

Een blik op de online reviews, leert ons dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden is over dit product. Slechts één gebruiker heeft wat twijfels over de kwaliteit van de badbrug.

 

Koop bij bol.com (€33.92)

 

 

 

 

Luxe Bamboe badplank

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke badbrug? Of beschik je misschien over een iets beperkter budget? Dan hoef je je alvast niet langer zorgen te maken want met deze badbrug haal je een betaalbaar en degelijk product in huis.

Net zoals het vorige product is ook deze badbrug vervaardigd uit duurzaam natuurlijk bamboe hout. Het is een universele badbrug die dus gebruikt kan worden in verschillende badkuipen. De badbrug biedt je de mogelijkheid om niet alleen je douchegel en shampoo bij de hand te hebben maar ook je smartphone of misschien een heerlijk glaasje champagne. De antislip zorgt voor iets meer grip en stabiliteit.

Het lijkt wel of deze badbrug aanbieding een echt topproduct is. Alle kopers reageren tot op heden alleen maar positief en beoordelen het product met een topscore van 4 of 5 sterren. Neem dus zeker een kijkje naar deze unieke badbrug.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Songmics Badplank Verstelbaar

 

Ook Songmics levert een unieke en prachtige badbrug. Deze badbrug is volledig gemaakt uit bijzonder stevig natuurlijk bamboe hout. Vandaar ook de natuurlijke en typische houtkleur die rust en klasse uitstraalt.

Deze badbrug biedt je heel wat mogelijkheden. Zo is er een houdertje voorzien waar jij een stukje zeep op kunt plaatsen, net zoals een apart vakje douchegel en shampoo te plaatsen. Er is ook een plekje voorzien om een glaasje wijn of champagne neer te zetten, net zoals er een houder beschikbaar is om je tablet en smartphone in te plaatsen. Kortom, een luxueuze badbrug die zorgt voor een instant wellness gevoel.

De 2 kopers die tot op heden een reactie hebben geplaatst, reageren alleen maar positief. Ze hebben het product dan ook beoordeeld met een topscore van maximaal 5 sterren. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook over de prachtige vormgeving.

 

Koop bij bol.com (€39.94)

 

 

 

 

Aquanova Breed 80cm

 

Kies je voor deze badbrug van Aquanova dan kies je voor een product vervaardigd uit duurzaam en natuurlijk eikenhout. De badbrug heeft een maximale breedte van maar liefst 80 cm en een totale lengte van ruim 22 cm. De voorziene ruimte, die merkbaar is tussen de steuntjes aan de onderzijde van deze badbrug, bedraagt ongeveer 51 cm.

De badbrug biedt niet alleen de mogelijkheid om douchegel, shampoo en dergelijke op te plaatsen. Er is namelijk ook plek voorzien om je smartphone of tablet te plaatsen, een glaasje champagne en eventueel een goed boek. Na gebruik volstaat het om de badbrug even schoon te wrijven met een vochtig doekje.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product doordat er op dit moment nog helemaal geen reacties zijn geplaatst. Het is mogelijk dat het om een vrij recente badbrug gaat of misschien vinden sommige klanten het prijskaartje wel net iets te duur.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Yamazaki Tower

 

Tenslotte is er nog deze unieke badbrug van het al dan niet bekende merk Yamazaki. In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een badbrug aanbieding te gaan.

Deze badbrug is volledig vervaardigd uit duurzaam en makkelijk te onderhouden ABS kunststof en wordt gekenmerkt door een witte kleur. Wit oogt klassevol en stijlvol en zorgt ook voor een rustgevende factor. De badbrug heeft een maximale hoogte van 4,5 cm en een breedte die kan variëren van 57,5 cm tot maximaal 75 cm. Dit verschuifbare badrek is dan ook bijzonder handig om te gebruiken.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op de dag van vandaag nog helemaal geen reacties bij het product zijn geplaatst. Daardoor wordt het voor ons best wel moeilijk om verder op zoek te gaan naar eventuele minpuntjes en nadelen. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€35.49)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status