fbpx

Beste badkamerverlichting

Laatste update: 22.10.19

 

Badkamerverlichtingen test van 2019

 

 

Badkamerverlichtingen koopgids

 

Het is niet altijd eenvoudig wanneer je badkamerverlichting gaat kopen. Tegenwoordig is er zoveel onderscheid waardoor de keuze alleen maar moeilijker wordt. Het kan daarom een goede aanbeveling zijn om zoveel mogelijk rekening te houden met een aantal factoren. Zo kun je letten op het gebruiksgemak, het prijskaartje, de soort verlichting, de extra kenmerken en de mogelijkheden wanneer je de beste badkamerverlichtingen gaat vergelijken. Probeer ook zeker rekening te houden met eventuele promoties want op die manier kun je eenvoudig een badkamerverlichting aanbieding tegenkomen.

 

 

Het gebruiksgemak

 

We mogen de badkamer zeker als één van de belangrijkste ruimtes in een huis beschouwen. Zodra je ’s morgens opstaat dan gaat de meeste personen meteen naar de badkamer toe. Ook wanneer je ’s avonds na een lange werk- of schooldag thuis komt dan is de badkamer vaak het eerste toevluchtsoord. Het is dan ook belangrijk om voldoende tijd te spenderen aan het uitkiezen van de juiste badkamerverlichting. Het is nu eenmaal niet de bedoeling om elke week de verlichting te veranderen.

Je zult meteen versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die er vandaag de dag voorhanden zijn. Zo heb je badkamerverlichting die verschilt op basis van het formaat en het design maar ook op basis van de mogelijkheden en de kenmerken. Uiteraard zal dit ook allemaal een positieve of negatieve invloed uitoefenen op het uiteindelijke prijskaartje. Bekijk daarom zoveel mogelijk modellen alvorens je overgaat tot een uiteindelijke beslissing.

 

 

Het mogelijke prijskaartje

 

Zoals we reeds min of meer vermeld hebben in het voorgaande stukje, is er heel wat mogelijk op het gebied van badkamerverlichting. Het zal dan ook niet verwonderen dat er heel wat verschillende prijskaartjes waar te nemen zijn. We raden je daarom aan om in de eerste plaats even na te denken over het beschikbare budget. Wat is het bedrag dat je maximaal en zonder problemen kunt en wilt uitgeven. Hecht je veel belang aan een bepaald design of moet de verlichting voor jou vooral functioneel zijn.

Het kan hierbij ook een goed idee zijn om even een blik te werpen op de verschillende online reviews die door kopers bij een product geplaatst worden. Daarin worden vaak heel wat handige tips en advies vermeld die je eventueel zouden kunnen verder helpen. Houd ook zeker rekening met eventuele aanbiedingen en bekijk ook alle goedkope badkamerverlichtingen zeer goed. Vroeg of laat zul je dan zeker een badkamerverlichting tegenkomen die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Taakverlichting of omgevingsverlichting

 

Wanneer je op zoek gaat naar degelijke badkamerverlichting dan moet je je in de eerste plaats de vraag stellen of je voor taakverlichting of omgevingsverlichting kiest. Omgevingsverlichting kun je eigenlijk vergelijken met sfeerverlichting. Terwijl taakverlichting veel belangrijker en groter is en meer licht biedt. Taakverlichting zou je dus eigenlijk ook wel als functionele verlichting kunnen beschouwen. Het zorgt voor voldoende licht zodat het mogelijk is om dagelijkse taken zoals aanbrengen en verwijderen van make-up, je wassen, je scheren veel gemakkelijker worden.

Wanneer we het hebben over omgevingsverlichting dan gaat dit vooral over de sfeer die je wilt brengen in de badkamer. Vaak gaat het hier om een dimlicht op een klein schemerlampje dat moet zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de badkamer. Alvorens je dus op zoek gaat naar badkamerverlichting is het dan ook een goed idee dat je weet waar je naar op zoek bent. Zo zul je merken dat de zoektocht plots een pak eenvoudiger gaat verlopen.

 

 

Het soort badkamerverlichting

 

Nadat je de keuze gemaakt hebt tussen taakverlichting of omgevingsverlichting, zul je merken dat er nog heel wat verschillende types verlichting zijn waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld opteren voor ingebouwde badkamerverlichting. Vaak gaat het hier dan om één of meerdere spots die je in het plafond of in een badkamermeubel kunt laten inbouwen. Wanneer het gaat om verlichting in een bepaald badkamermeubel dan kan dit zowel aan de binnenkant alsook aan de buitenkant van het meubel zijn.

Je kunt ook badkamerverlichting hebben die verwerkt zit in de badkamerspiegels. Of die je zelfs gewoon op de spiegels kunt bevestigen. De meest voorkomende soort badkamerverlichting is uiteraard de verlichting die je in het plafond of aan de wand bevestigd. En daar heb je heel wat keuze in. Sommige exemplaren dan weer net iets duurder in vergelijking met sommige andere modellen.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

 

Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om rekening te houden met eventuele extra kenmerken. Tegenwoordig is er zo een ruim assortiment aan badkamerverlichting dat bepaalde modellen iets meer opties aanbieden in vergelijking met andere modellen. Zo heb je heel wat badkamerverlichting waarbij het mogelijk is om met LED lampen te werken. Deze kun je al dan niet dimmen en van kleur laten veranderen.

Sommige badkamerverlichting wordt gekoppeld aan rustgevende geluiden. Op die manier kan een gezellige en rustgevende sfeer gecreëerd worden. Houd er wel rekening mee dat badkamerverlichting met extra opties en mogelijkheden vaak ook over een iets hoger prijskaartje beschikt.

 

 

Badkamerverlichting Reviews – Top 5

 

 

Ben jij misschien ook op zoek naar een mooie badkamerverlichting om boven de spiegel te plaatsen? Dan zul je meteen versteld staan van de vele mogelijkheden die er momenteel op de markt gebracht zijn. Wij hebben het voor jou net iets gemakkelijker gemaakt door een selectie te maken van 5 topproducten. Deze hebben wij gebaseerd op de reviews en het advies van de vele kopers. Nu hoef jij enkel nog maar een keuze te maken uit de beste badkamerverlichting.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Ranex Lazise Led Chroom

 

Deze badkamerverlichting van Ranex is ideaal als jij je modern uitgeruste badkamer even verder wilt aankleden. Aan de lage prijs te zien, zou het bovendien zomaar een badkamerverlichting aanbieding kunnen zijn.

Je kunt deze spiegellamp handig op 2 verschillende manieren installeren. Verder is de badkamerverlichting volledig waterdicht. Je hoeft dus helemaal geen schrik te hebben als het je bedoeling is om deze spiegellamp juist boven de wastafel te monteren. Dankzij de ingebouwde ledlamp kun je het toestel vrijwel meteen gebruiken en is het ook nog eens energiezuinig.

We merken dat de grote meerderheid van de kopers helemaal tevreden is over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product. Heel wat personen zijn overtuigd van het leuke design en de duurzaamheid van het product.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Philips Plafondlamp

 

Met deze leuke badkamerverlichting van het merk Philips kun jij meteen de badkamer een volledig andere uitstraling bezorgen. De lamp is ideaal om aan het plafond te installeren en ziet er heel modern uit. De witte kleur zorgt voor een extra moderne toets en een rustgevende factor.

De lamp is gemaakt uit metaal en is dus niet alleen vrij stevig maar ook heel erg duurzaam. Bovendien kun je er een spaarlamp in plaatsen waardoor je iets minder energie verliest. De lamp heeft een IP waarde van 44. Hierbij wordt aangegeven in welke mate de lamp bescherming biedt tegen vochtigheid en stof.

Enkele kopers zijn niet helemaal overtuigd van het gedateerde ontwerp van de badkamerverlichting. Andere gebruikers zijn dan weer wel volledig overtuigd. Bovendien vinden zij de lamp heel erg duurzaam en over een goede prijs-kwaliteitverhouding beschikken.

 

Koop bij bol.com (€44.75)

 

 

 

 

Beach Ceiling Philips

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze badkamerverlichting afkomstig van het merk Philips. Toch zul je dit model niet meteen tussen de goedkope badkamerverlichtingen moeten zoeken omwille van de hogere prijs.

De lamp is vervaardigd uit een combinatie van staal en kunststof en is niet alleen heel stevig maar vooral duurzaam. Bovendien is de badkamerverlichting spatwaterbestendig en daardoor ideaal om in je badkamer te plaatsen. Al dan niet net boven de wastafel. Het moderne ontwerp zorgt ervoor dat de lamp een heel klassevolle en tijdloze uitstraling krijgt.

De meeste kopers vinden dat de lamp er heel trendy uitziet en dat dit overeenkomt met de prijsbepaling ervan. Dit model blijkt dan ook zeer handig te zijn in gebruik en bovendien ook heel duurzaam. Eén enkele koper vindt dat de ronde tl-lamp toch wel heel prijzig is wanneer je die moet vervangen.

 

Koop bij bol.com (€61.99)

 

 

 

 

Lucide Sirene-Led

 

Als je op zoek bent naar een ideale lamp om aan het plafond van je badkamer te installeren, dan hoef je zeker dit model van Lucide eens te bekijken. De lamp is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en dus kun je het model kiezen dat je het liefste ziet.

De badkamerverlichting is gemaakt uit hoogwaardig metaal en beschikt over een warm licht. Het is ook mogelijk om de badkamerlamp eventueel op een dimmer aan te sluiten. Verder kun je de lamp zonder problemen draaien en is deze ook probleemloos te kantelen.

Aan de reacties te zien, durven wij vermoeden dat dit wel eens een badkamerverlichting aanbieding zou kunnen zijn. Werkelijk alle kopers zijn het helemaal eens over de voordelen en de mogelijkheden van dit product. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel de lamp waarnaar jij op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€42.95)

 

 

 

 

Eglo Woonexpress Palmera

 

Deze Eglo badkamerverlichting ziet er niet alleen heel trendy uit maar straalt ook een zekere klasse en rust uit. Dit model is vervaardigd uit staal maar werd afgewerkt met een combinatie van chroom en opaal mat glas.

Je kunt er eenvoudig weg 2 lampen in plaatsen van elk 40 Watt. Of je de lamp nu boven de spiegel plaatst of er naast, is helemaal geen enkel probleem. Er is namelijk een zekere beschermingsgraad tegen vocht ingebouwd.

We merken dat de meeste reacties van de kopers helemaal positief zijn. Ze vinden niet alleen het design aantrekkelijk maar ook de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het enige minpuntje is dat je de lamp helemaal geen ledlampen bevat bij de aankoop ervan.

 

Koop bij bol.com (€37.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status