fbpx

Beste barbiehuis

Laatste update: 22.10.19

 

Barbiehuizen test van 2019

 

 

Is jouw dochter ook zo’n grote fan van Barbie en haar vriendje Ken? Dan wil ze ook graag een huis waar ze samen met hen hun avonturen kan beleven. Wij hebben er vijf voor je geselecteerd, gebaseerd op het advies van onze klanten. Het Kidcraft barbiehuis ontbreekt in deze selectie. Deze huizen behoren niet echt tot de categorie goedkope barbiehuizen.  

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Barbie Malibu DLY32

 

Barbie spreekt tot de verbeelding. Ze is altijd gekleed volgens de laatste mode en ze rijdt rond in de snelste cabrio´s. Dit vakantiehuis past natuurlijk perfect bij haar uitstraling. Hierin kan ze helemaal in haar eigen stijl een fantastische vakantie doorbrengen met haar vriendje Ken. Mogelijk het beste barbiehuis voor je dochter!

Dit huis heeft maar liefst 3 verdiepingen. Het beschikt over 4 kamers en een dakterras met alle bijbehorende accessoires. Alle verdiepingen zijn met de lift te bereiken. Deze kan ook echt op en neer gaan. Het dakterras heeft een echte in- en uitklapbare parasol. Er wordt zelfs een tablet op poppenformaat bijgeleverd.

In de reviews voor dit barbiehuis wordt heel positief geoordeeld. De kwaliteit is super te noemen en het biedt heel veel spelfantasie aan de kinderen. Dit huis behoort tot de duurdere categorie en een aantal kopers vindt de prijs dan ook een beetje aan de hoge kant.

 

Koop bij bol.com (€142.5)

 

 

 

 

Barbie Star Light DPB51

 

Dit barbiehuis van Mattel sluit helemaal aan op de barbiefilm Star Light. Hierin gaat ze op avontuur om het heelal te redden. Je zult dan ook allemaal ruimte gerelateerde afbeeldingen zien en het heeft veel glitters en sterren. Het is geschikt voor meisjes van 3 jaar en ouder.

Dit barbiehuis is inklapbaar en heeft een zilveren draaghandvat. Je kunt het dus overal mee naartoe nemen. Naast een slaapkamer en een badkamer beschikt het ook over een aparte oefenruimte voor het hoverboarden. Twee hoverboards worden meegeleverd. Bij de accessoires voor dit barbiehuis worden zelfs een haarborstel en flesjes met badproducten voor de badkamer meegeleverd.

Klanten, die dit barbiehuis reeds kochten voor hun dochters zijn heel lovend. Voor een redelijke prijs ontvang je een top product. Het biedt hun kind heel veel spelplezier en prikkelt heel duidelijk de fantasie. Zij waarderen dit huis met maar liefst 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€65.55)

 

 

 

 

Barbie Dreamtopia FTV98

 

In dit droomkasteel kun je al je dromen samen met Barbie tot leven laten komen. Je kunt je fantasie eindeloos op de loop laten gaan met de 4 magische speelzones die de kamers iedere keer weer veranderen. Hier is Barbie ook helemaal gelukkig met haar lieve puppy Honey die natuurlijk wordt meegeleverd.

Dit barbiehuis is geschikt voor de leeftijd van 6 – 8 jaar. Het is heel eenvoudig in- en uitklapbaar en het  heeft een handvat. Je kunt het dus heel makkelijk meenemen als je je fantasie verhalen wilt delen met je vriendinnen. Het wordt geleverd met maar liefst meer dan 15 onderdelen voor nog meer spelplezier.

Kopers van dit barbiehuis zijn erg tevreden met hun aankoop en hun dochters ook. Het heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding en het biedt hun kind heel veel spelplezier. De fantasie wordt erg geprikkeld. Een enkele koper vond de stabiliteit een beetje minder.

 

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Mega Bloks 80226U

 

Dit huis van Mega Bloks doet qua prijs vermoeden dat het hier wel eens om een barbiehuis aanbieding zou kunnen gaan. Mega Bloks is producent van grote blokken voor kleine handjes. In dit beach house kan Barbie van een perfecte strandvakantie genieten samen met haar vriend Ken.

Het is een bouwset die eenvoudig te monteren is en geschikt is voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Het is vervaardigd uit roze kunststof en past dus perfect bij de droomwereld van Barbie. Het heeft een bubbelbad dat ook echt met water kan worden gevuld. De maar liefst 129 onderdelen die worden meegeleverd zorgen voor eindeloos spelplezier.

Dit artikel is sinds kort aan onze collectie toegevoegd. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over reviews van kopers. Op basis van de prijs mag je toch wel aannemen dat het de fantasie van je dochter toch echt zal prikkelen en heel veel spelplezier zal geven.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

Poppenhuis 60x30x90 cm

 

Dit is een royaal houten barbiehuis dat je niet zomaar verplaatst. De afmetingen zijn 60 x 30 x 90 cm. Wel is het eenvoudig te monteren en met zijn afmetingen erg toegankelijk voor je dochter. Een heel mooi barbiehuis waarin ze haar fantasie ruim baan kan geven.

Het huis heeft drie verdiepingen. Hierover zijn naast speelruimtes de woonkamer, badkamer en keuken verdeeld. Op de zolderverdieping bevindt zich de slaapkamer. De verdiepingen zijn bereikbaar via een ingebouwde trap. Dit barbiehuis is vervaardigd uit grenenhout en wordt geleverd inclusief 18 miniatuurmeubels.

Ook dit barbiehuis is pas onlangs aan onze collectie toegevoegd. Wij hebben tot nu toe dan ook nog geen beoordelingen van gebruikers mogen ontvangen.

 

Koop bij bol.com (€106.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status