fbpx

Beste beautycase

Laatste update: 15.10.19

 

Beautycases test van 2019

 

 

Beautycases koopgids

 

Vrouwen vinden het belangrijk dat ze er op gelijk welk moment van de dag verzorgd en vooral goed uitzien. Het kan dan ook een goede aanbeveling zijn om alvast even op zoek te gaan naar één van de beste beautycases. Toch is dit niet altijd makkelijk en dat heeft vooral te maken met het ruime assortiment. Daarom willen wij jou alvast helpen door een aantal richtlijnen mee te geven. Zo kan het een goed idee zijn om te letten op het design, het prijskaartje, de voordelen en de eventuele extra kenmerken wanneer je de beautycases gaat vergelijken. Probeer eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan.

 

 

Wat is een beautycase

 

Je zult je misschien wel afvragen wat een beautycase nu precies is en wat je er zoal mee kunt doen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je weet wat dit wilt zeggen alvorens je er eentje aankoopt. Toch vermoeden we dat de meeste vrouwen wel zullen weten wat er nu eigenlijk bedoeld wordt met een beautycase. Het is een soort van tasje of opbergzakje waarin je al je make-up spulletjes en verzorgingsproducten kunt in bewaren. Zo kun je kiezen voor een grote of een kleine beautycase afhankelijk van wat je allemaal wilt meenemen.

Het is in de eerste plaatst uiteraard wel belangrijk dat de beautycase kwalitatief ook voldoende sterk is. Maar daarnaast blijken ook heel wat vrouwen ook vrij veel belang te hechten aan het design van een degelijke beautycase. Het lijkt ons daarom alvast een goed idee om eerst zoveel mogelijk beautycases even rustig te bekijken. Vervolgens heb je een duidelijk overzicht en kun je veel makkelijker een uiteindelijke beslissing maken.

 

 

De voordelen van een degelijke beautycase

 

Indien je zelf nog geen beautycase in huis hebt, dan is het nu het juiste moment om dit alsnog te doen. Je zult je misschien wel afvragen waarom je een beautycase nodig hebt maar toch brengt dit heel wat voordelen met zich mee. Indien je bijvoorbeeld als vrouw regelmatig op zakenreis moet dan is een beautycase handig. Je kunt er al je make-up en verzorgingsspulletjes probleemloos in bewaren. Uiteraard kun je een beautycase ook gebruiken wanneer je zo nu en dan eens een plezierreisje maakt.

Verder zijn er ook heel wat vrouwen die ook in het dagdagelijkse leven een beautycase bij zich houden. Dit nemen ze vaak mee in hun handtas of in het handschoenenkastje van hun wagen. Zoals reeds vermeld willen vrouwen er steeds goed uitzien en verzorgd voorkomen. Indien het echter heel warm is dan kan de make-up al snel wat vervagen. In dat geval is het als vrouw alvast een enorme geruststelling indien je je make-up in de wagen of in de toiletten nog even wat kunt bijwerken.

 

 

Het mogelijke prijskaartje en het design

 

Naast het kwalitatieve kenmerk van een beautycase vinden steeds meer vrouwen ook het design belangrijk. Uiteraard zal een originele beautycase van Chanel net iets duurder te betalen zijn dan een neutrale beautycase uit een grootwarenhuis. Daarnaast zal het prijskaartje ook beïnvloedt worden door tal van andere factoren. Denk maar aan het formaat van de beautycase maar natuurlijk ook de gebruikte materiaalsoorten. Uiteraard beslis je helemaal zelf welk bedrag je er wilt maar vooral ook kunt aan uitgeven.

Het kan daarom een goed idee zijn om eventjes een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin geven meerdere klanten een positief of een negatief advies over een bepaald product. Dat kan best wel handig zijn indien je bijvoorbeeld twijfelt tussen verschillende beautycases en door de bomen het bos niet meer ziet. Probeer verder ook rekening te houden met eventuele promoties. Je weet namelijk nooit dat je wel eens een aantrekkelijke beautycase aanbieding tegenkomt.

 

 

Materiaal, formaat en eventuele extra kenmerken

 

Zoals we hierboven reeds min of meer hebben aangegeven, is er heel wat mogelijk op het gebied van beautycases. Zo zul je onder andere een duidelijk beeld moeten hebben over het formaat van de voor jou ideale beautycase. Zo kun je kiezen voor een klein en compact make-up tasje. Deze beautycases zullen vaak gemaakt zijn uit zachte materiaalsoorten zoals polyesterweefsel. Maar ook kunststof of plastic behoort tot de mogelijkheden. Verder kun je ook kiezen voor een echte beautycase koffer. Dat kan handig zijn voor professionele make-up artiesten bijvoorbeeld.

Stel dat je bijvoorbeeld gaat trouwen en er komt iemand bij jou thuis om je te helpen met het aanbrengen van je make-up. In de meeste gevallen zal de persoon voorzien zijn van een grote beautycase koffer. Deze modellen zijn vaak uitgerust met een handig telescopisch handvat en transportwieltjes. Zo kun je de koffer veilig en zonder problemen van de ene ruimte naar de andere gaan verplaatsen. Indien je een koffer aankoopt, probeer dan een product te kopen dat voorzien is van een cijferslot. Deze behoren misschien niet meteen tot de goedkope beautycases maar zijn wel veilig.

 

 

Beautycase Reviews – Top 5

 

 

Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed en verzorgd uitzien. Vaak kan het een grote geruststelling zijn als je doorheen de dag je make-up nog even kunt bijwerken. Een beautycase kan in dat geval best wel handig zijn. Omdat er tegenwoordig zoveel keuze op de markt gebracht is, is het niet altijd eenvoudig om er de beste beautycase uit te kiezen. Daarom hebben wij op basis van de online reviews en het advies van de klanten, 5 topproducten kunnen selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Reisenthel WJ7027

 

Met deze leuke beautycase kun jij vanaf nu de belangrijkste make-up onderdelen gewoon overal mee naartoe nemen. Bovendien zul je versteld staan van de voordelige prijs. Het zou zomaar eens een beautycase aanbieding kunnen zijn.

Deze beautycase is afkomstig van het bekende merk Reisenthel en is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren. Je mag er dus zeker van zijn dat jouw favoriete beautycase er tussen zit. De make-up tas is gemaakt uit stevig polyesterweefsel en is voorzien van 1 hoofdvak en een aantal binnenvakjes.

Aan de online reviews te zien, durven we stellen dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Werkelijk alle klanten zijn laaiend enthousiast over deze beautycase. We kunnen jou enkel aanraden om zo snel mogelijk jouw beautycase te bestellen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Tectake 400720

 

Deze handige beautcase zul je misschien niet meteen tussen de goedkope beautycases hoeven te zoeken. Toch kunnen we duidelijk stellen dat de koffer op heel wat positieve beoordelingen kan rekenen.

De koffer is vrij groot en bestaat uit 4 compartimenten waardoor je al je make-up spullen heel netjes kunt ordenen. Bovendien kun je elk compartiment afzonderlijk vergrendelen met een slot. De binnenkant van deze beautycase is helemaal afgewerkt met zacht en duurzaam fluweel. Het telescopische handvat biedt net iets meer comfort net zoals ook de rubberen transportwieltjes.

Deze beautycase is vrij groot en daardoor volgens één enkele gebruiker minder geschikt voor kinderen. Toch zijn de meeste klanten helemaal overtuigd en vinden ze het de ideale koffer om te gebruiken als schoonheidsspecialiste of nagelspecialiste.

 

Koop bij bol.com (€69.95)

 

 

 

 

CarryOn 113251

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke beautycase die niet te groot en niet te klein is, dan kun je altijd dit model van CarryOn eens bekijken. Bovendien is het een koffer met een slot die je daardoor altijd handig kunt vergrendelen.

De beautycase is gemaakt uit bijzonder stevig en duurzaam polypropyleen en heeft een witte kleur. De koffer meet 33 x 28 cm en is daardoor vrij compact in vergelijking met het voorgaande model. Dit maakt het meteeno ook iets eenvoudiger om overal mee naartoe te nemen. Dankzij het cijferslot kun je de beautycase veilig afsluiten.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers werkelijk helemaal tevreden zijn over deze beautycase. Indien er toch een klein puntje van kritiek moet gegeven worden, dan vinden enkele klanten de prijs iets te hoog.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

AA Commerce Polka Dot

 

Deze leuke en vooral handige beautycase zul je eerder tussen de goedkope beautycases kunnen terugvinden omwille van de voordelige prijs ervan. Dit model is afkomstig van het bekende merk AA Commerce en beschikt over een leuke vintage Polka Dot design.

De tas meet 19 x 11 x 13 cm en is onderverdeeld in 2 grote compartimenten die je kunt afsluiten door middel van een ritssluiting. Elk compartiment afzonderlijk is dan nog eens onderverdeeld in een heleboel handige opbergvakjes. Het handvat maakt het heel wat comfortabeler om de beautycase overal mee naartoe te nemen.

Als we de online reviews bekijken dan zou het hier wel eens om een topproduct kunnen gaan. Werkelijk allebei de kopers zijn laaiend enthousiast over deze beautycase en raden het product meteen aan. Ze geven goed advies over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding en het leuke design.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Samsonite Spark sng Beauty Case

 

Deze beautycase is afkomstig van het bekende merk Samsonite en kan je jammer genoeg niet meteen een beautycase aanbieding. Dit heeft te maken met de iets hogere prijs ervan. Deze Samsonite beautycase is beschikbaar in 3 mooie felle kleurtjes zodat jij de tas kunt kiezen die je zelf het liefste ziet.

De koffer is gemaakt uit heel stevig en duurzaam polyester en kan dus zeker tegen een stootje. Deze beautycase is onderverdeeld in verschillende opbergvakjes die je kunt afsluiten door middel van een ritssluiting. De draagriem biedt nog eens extra comfort waardoor je de tas zelfs eventueel als een soort reistas zou kunnen gebruiken.

Voor één enkele koper is deze beautycase wel behoorlijk duur. Toch zijn de meeste klanten helemaal overtuigd van de degelijkheid en de uitstekende kwaliteit ervan. Verder is deze koffer bijzonder handig om te gebruiken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status