Beste bedhek

Laatste update: 26.05.20

 

Bedhekken test van 2020

 

Als de kindjes nog klein zijn, maar toch al beschikken over een eigen bedje dan kan een bedhekje vaak wel een goede aanbeveling zijn. Het zorgt er niet alleen voor dat je kindje een veilige nachtrust tegemoet gaat maar dat je ook als ouder veel rustiger zult zijn. Toch is het niet de bedoeling om zomaar het eerste het beste bedhekje aan te kopen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse bedhekken. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Baninni Giraffe dat vanwege de lage prijs vast en zeker deel uitmaakt van de goedkope producten. Met het Safety 1st Draagbare Bed Rails bedhekje mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief dat makkelijk te installeren is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bedhekken koopgids

 

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijk bedhek dan zul je heel wat verschillende producten en zelfs aanbiedingen tegenkomen. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk bedhekken met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door te letten op bepaalde factoren zoals bijvoorbeeld het nut, het prijskaartje, het formaat, de bevestigingsmethode en het type bedhek. Zo zul je vroeg of laat vast en zeker een goede keuze kunnen maken uit de verschillende beste bedhekken. En misschien is het ook nog wel een bedhek aanbieding die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Het nut van een degelijk bedhek

Je zult je misschien wel gaan afvragen waarom je nu precies een bedhek moet gaan aankopen. Toch kun je dergelijk product in heel wat verschillende situaties gaan gebruiken. Stel dat je binnenkort bijvoorbeeld een eerste kindje krijgt, dan kan een bedhek werkelijk ideaal zijn. Het zorgt ervoor dat je kindje een goede maar vooral veilige nachtrust zal hebben. Dankzij het bedhek zal je kindje onmogelijk uit zijn of haar bedje kunnen vallen. En dat is natuurlijk ook positief voor je eigen gemoedsrust.

Een bedhekje kun je natuurlijk ook nog in andere situaties gaan gebruiken. Bijvoorbeeld bij oudere personen die lijden aan bepaalde ziektes zoals dementie of alzheimer. In zulke situaties kan een bedhek net een extra veiligheid bieden. En dit is misschien voor heel veel mensen confronterend maar toch zijn er heel wat degelijke bedhekken die speciaal ontworpen zijn voor senioren. Het is enkel maar de bedoeling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken en er voor jezelf het beste bedhek uit te kiezen.

 

Het eventuele budget

Doordat er verschillende soorten bedhekken op de markt gebracht zijn, zul je merken dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Zo zul je bijvoorbeeld heel goedkope bedhekken hebben van amper 25 euro maar er zijn ook exemplaren die je veel duurder zult betalen. Eerst en vooral is het belangrijk dat het bedhek veilig is en van goede kwaliteit is. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat je kindje ’s nachts uit bed valt. Verder is het ook een goed idee om voor jezelf op voorhand even te bekijken welk budget je er wilt en vooral ook kunt aan spenderen.

Wil je een bedhek met iets meer opties en mogelijkheden dan zul je dit vaak ook iets duurder gaan betalen. Het kan misschien helpen om ook even de verschillende online beoordelingen die door klanten worden geschreven, te bekijken. Zo kun je al min of meer een idee krijgen over de eigenschappen van een bepaald bedhek en of het al dan niet iets voor jou is. Bovendien raden wij jou ook aan om zeker de mogelijke promoties niet uit de weg te gaan. Je weet nooit of je ergens wel eens een leuk koopje zou kunnen doen.

 

Het type bedhekje

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar het ideale bedhekje dan zul je merken dat er heel wat verschillende soorten bestaan. Het is dus belangrijk hiervan op de hoogte te zijn want zo kun je makkelijker het voor jou ideale bedhekje opsporen. Zo kun je kiezen voor een uitschuifbaar bedhekje dat je bijvoorbeeld gewoon tijdens het slapen gaan kunt uitschuiven en vervolgens gaan vastklikken. Dit maakt het voor jou ook makkelijker om bijvoorbeeld het bedje te verschonen.

Verder heb je ook de mogelijkheid om te gaan kiezen voor een vast bedhekje. Een nadeel hiervan is dat het vaak iets moeilijker is om de lakens en het bed te verschonen. Je moet je net iets meer in bochten wringen om dit te kunnen doen. Tot slot bestaat er ook nog zoiets als een degelijke drempel bedhekje. Dit zorgt er ook voor dat je kindje niet uit het bed valt.

 

 

Het formaat van het bedhekje, plaatsing en bevestigingsmethode

Sommige bedhekken zijn net een tikkeltje groter zijn dan andere modellen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste afmeting hebt besteld, is het een goed advies om je te baseren op de matras of het bedje. Wat is de lengte van de matras waarop je kindje slaapt bijvoorbeeld. Op die manier kun je ook veel makkelijker het formaat van het bedhekje bepalen. Houd daarnaast ook rekening met de plaatsing van het bed.

Afhankelijk van de manier waarop je het bed hebt geplaatst, zul je misschien wel eens 2 bedhekjes kunnen nodig hebben. Als het bed bijvoorbeeld tegen een wand aanleunt dan heb je met 1 bedhekje al genoeg. Anders wordt het wanneer je het kinderbedje meteen in het midden van je slaapkamer hebt geplaatst.

In elk geval is het belangrijk om het hekje steeds zoveel mogelijk in het midden van de degelijke en duurzame kindermatras te gaan plaatsen. Dus het is niet te bedoeling dat je het bedhek aan het voeteinde plaatst of ter hoogte van het hoofdeinde want zo kan je kindje zich best wel pijn doen. Zorg er verder ook voor dat er voldoende ruimte overblijft voor je kindje om op een handige en makkelijk manier uit bed te komen.

 

Bedhek Reviews – Top 5

 

Met behulp van een degelijk bedhek kun jij ervoor zorgen dat zowel jouw kind alsook jijzelf een veilige en ontspannen nachtrust tegemoet gaat. Uiteraard is het wel belangrijk om er het beste bedhek uit te kiezen. Om het jou iets gemakkelijker te maken, hebben wij 5 topproducten geselecteerd. We hebben hierbij rekening gehouden met de verschillende reviews en het advies dat door de klanten gegeven werd.

 

 

Baninni Giraffe

 

Met het Baninni Giraffe bedhek kun jij vanaf nu een zalige nachtrust tegemoet gaan. Bovendien hoef je er helemaal niet veel budget voor te voorzien aangezien het tot de goedkope bedhekken behoort.

Het bedhekje heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 40 cm. Je kunt dit model op om het even welk bed bevestigen en het zorgt ervoor dat de overgang naar een groter bed veel minder angstaanjagend wordt. Het is voorzien van een bijzonder veilig kliksysteem en een vergrendelingssysteem.

De meerderheid van de kopers blijkt bijzonder positief te reageren op de mogelijkheden en de opties die het product aanbiedt. Een kleine minderheid van de klanten vindt echter dat het bedhekje toch niet zo handig is in gebruik.

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en duurzaam bedhekje te zoeken. Dankzij dit bedhekje kun je vanaf nu genieten van een uitstekende nachtrust. Je zult merken dat het ook helemaal niet te veel moeite en energie kost om het bedhek te installeren. Hieronder een overzicht van de populairste kenmerken.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult meteen versteld staan van de lage prijs. Zo zou het zelfs eens het product met de laagste prijs kunnen zijn.

Formaat:

het bedhekje is ongeveer 120 cm breed en zo’n 40 cm hoog.

Veiligheid:

het grote pluspunt van dit bedhek is dat het voorzien is van een betrouwbaar kliksysteem in combinatie met een veilig vergrendelingssysteem.

Handig in gebruik:

het bedhek is makkelijk te bevestigen op eender welk bedje. Het zorgt ervoor dat je kindje ’s nachts niet uit bed valt en dan ben je als ouder ook meteen een pak geruster.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

slechts enkele kopers zijn niet helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Koop bij bol.com (€29.9)

 

 

 

 

Safety 1st Draagbare Bed Rails

 

Indien je op zoek bent naar een bedhek die niet alleen degelijk is maar ook nog eens over een voordelige prijs beschikt, dan hoef je dit product van Safety 1st zeker eens te bekijken. Het zou zomaar een bedhek aanbieding kunnen zijn.

Het bedhekje is maar liefst 101 cm breed en zorgt er perfect voor dat je kindje op geen enkel moment uit het bed kan vallen. Bovendien is het handig en snel te plaatsen en na gebruik kun je het ook gemakkelijk opvouwen. Dit bedhekje is vooral ideaal voor matrassen met een dikte tussen 10 en 24 cm.

Heel wat kopers merken op dat het product voorzien is van een correcte prijs kwaliteit-verhouding en het daarnaast ook bijzonder duurzaam is. Enkele gebruikers vinden het bedhekje dan weer niet zo comfortabel voor hun kindje.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor dit bijzonder bedhek van eht bekende merk Safety 1st. Om te weten te komen of dit product al dan niet aan jouw wensen en verwachtingen kan voldoen, is het handig om de voor- en nadelen hieronder alvast even grondig te bekijken.

Voordelen
Formaat:

je zult merken dat het product een maximale breedte van wel 101 cm heeft. Daarnaast is het hekje ideaal om te plaatsen in combinatie met een matras die maximaal 24 cm dik is.

Budget:

indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijk bedhek, dan lijkt dit product alvast de ideale oplossing te zijn.

Nadelen
Niet comfortabel:

we merken dat een beperkt aantal klanten toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van het aangeboden comfort van dit bedhekje.

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

Childhome Beuk/Mdf 120 cm

 

Het bedhek van het bekende merk Childhome zul je niet meteen tussen de goedkope bedhekken hoeven te zoeken vanwege de hogere prijs ervan. Het model heeft een breedte van 120 cm en is te verkrijgen in 2 neutrale kleuren.

Het bedhekje is gemaakt van heel stevig en duurzaam beukenhout. Je kunt dit model op vrijwel elk bed bevestigen behalve op een boxspring. Door het bedhekje veilig tussen de lattenbodem en de matras te plaatsen, kun je ervoor zorgen dat je kind niet uit zijn of haar bedje kan valt.

Ondanks de hogere prijs van dit product zien we toch dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is over het product. Ze vinden het niet alleen heel erg handig maar bovendien ook nog eens bijzonder duurzaam en comfortabel.

Kies je voor het bedhekje van Childhome dan kies je voor de combinatie van kwaliteit, degelijkheid en design. Het bedhekje is afgewerkt in een prachtige witte kleur en oogt daardoor heel neutraal doch elegant. De moeite waard dus om het even van naderbij te bekijken.

Voordelen
Design:

indien je de witte kleur van het product toch maar niets vindt dan heb je nog altijd de mogelijkheid uit andere kleuren.

Materiaal:

het is een bijzonder duurzaam en stevig bedhek dat helemaal uit natuurlijk beukenhout werd vervaardigd. Het kan dus best wel tegen een stootje.

Installatie:

je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat het bedhekje makkelijk te installeren is. Je hoeft het product alleen maar te bevestigen tussen enerzijds de matras en anderzijds de lattenbodem.

Nadelen
Kostenplaatje:

jammer genoeg zul je merken dat de prijs van dit product toch wel net iets boven het gemiddelde ligt. De hoge prijs kan het bedhekje dan ook minder toegankelijk maken voor het grote publiek.

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Childhome Childwheels „Do Not Disturb”

 

Net zoals één van de vorige producten is ook dit bedhek afkomstig van het bekende merk Childhome. Het beschikt over een breedte van maar liefst 120 cm en is volledig gemaakt uit staal. Daardoor kun je er zeker van zijn dat het bijzonder stevig en duurzaam is.

Het bedhek kan in principe op gelijk welk bed gemonteerd worden. Toch wordt het vooral aangeraden voor bedjes waarvan de lengte geschat wordt tussen 164 en 200 cm. Of een matras met een dikte vanaf 13 cm tot en met 20 cm. Je kunt het bedhekje dan vervolgens veilig tussen de lattenbodem en de matras gaan plaatsen.

Ondanks het feit dat één enkele gebruiker het bedhek bijzonder oncomfortabel vindt, merken we dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is. Zo zijn er heel wat klanten die het heel comfortabel vinden en handig in gebruik.

Net zoals het vorig besproken bedhek zul je merken dat ook dit product jou wordt aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Childhome. Het bedhekje is maar liefst 120 cm breed en biedt heel wat veiligheid zodanig dat je kindje niet uit bed kan vallen. Kortom, een veilige nachtrust voor jou en je kind.

Voordelen
Materiaal:

je zult merken dat het om een bijzonder stevig bedhek gaat dat best wel tegen een stootje kan. Dat heeft te maken met het feit dat het product uit staal geproduceerd is.

Installatie:

het kost weinig moeite om het bedhek te installeren. Zo kun je het gebruiken in combinatie met een minimale lengte van 164 cm en een maximale lengte van 200 cm.

Nadelen
Niet comfortabel:

een blik op de online beoordelingen leert ons dat slechts één koper toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van het comfort.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

A3 Baby & Kids Trombone

 

Het bedhek van Baby & Kids is wel 79 cm breed en helemaal gemaakt uit metaal. Het is dus niet alleen bijzonder stevig maar ook nog eens heel erg duurzaam. Je hoeft dus helemaal geen schrik meer te hebben en je kunt ervan op aan dat je kindje niet uit bed zal vallen.

Bovendien wordt de overgang naar een volwassenen bed meteen ook veel gemoedelijker gemaakt. Verder is het mogelijk om de breedte van het hek aan te passen tot maar liefst 125 cm waardoor het vrijwel op elk type bed past. De 3 extra spijlen bieden een tikkeltje meer veiligheid.

Aan de reacties te zien zou dit hier wel eens over een topproduct kunnen gaan. We merken dat werkelijk alle kopers helemaal tevreden zijn en het product dan ook kunnen aanraden.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met dit unieke bedhek van merk Baby & Kids. Het is een duurzaam bedje dat je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben de belangrijkste kenmerken alvast even voor jou op een rijtje geplaatst.

Voordelen
Materiaal:

je hoeft je geen zorgen te maken over de stevigheid van het bedje daar het geheel uit metaal is vervaardigd.

Formaat:

het is een vrij compact bedhekje met een minimale breedte van 79 cm en een maximale breedte van 125 cm. Kortom, makkelijk om mee te nemen in de kampeerwagen als je op reis vertrekt.

Nadelen
Niet comfortabel:

echter stellen we vast dat slechts één gebruiker toch wel wat twijfels blijkt te hebben over het comfort dat wordt aangeboden. En dat is uiteraard best wel jammer.

Koop bij bol.com (€29)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status