Beste bedlamp

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bedlampen test van 2021

 

Een bedlamp hoeft niet alleen functioneel te zijn maar is voor heel veel gebruikers ook decoratief. Het kan de kamer meteen een pak gezelliger en warmer laten ogen. In onze koopgids leggen we uit met welke belangrijke kenmerken je zoal rekening kunt houden. Daardoor zal de zoektocht naar de voor jou perfecte bedlamp meteen een pak makkelijker verlopen. Verder kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde hedendaagse bedlampen even op een rijtje plaatsen. Zo zou je kunnen kiezen voor de Varta Minions Despicable Me bedlamp, indien je kindje echt wel dol is op alles wat met de Minions te maken heeft. Is je kindje dol op het konijntje “Nijntje”? Kies dan voor de Mr Maria Original MFFS01 bedlamp.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bedlampen koopgids

 

Tegenwoordig is er een ruime keuze wanneer je op zoek gaat naar de voor jou ideale bedlamp. Het is dan ook niet altijd makkelijk om alle toestellen te bekijken en vergelijken. We begrijpen dat je op een gegeven moment door de bomen gewoon het bos niet meer ziet. En daarom willen wij jou helpen. Door specifiek te letten op bepaalde factoren zoals het type, het materiaal, het formaat en het prijskaartje kan de zoektocht al meteen een pak makkelijker worden. Zo zul je vroeg of laat vast en zeker een goede keuze kunnen maken uit het ruime assortiment van beste bedlampen.

 

 

Het nut van een bedlamp

 

Je zult je misschien afvragen waarom je nu een bedlamp nodig hebt. Toch zijn er heel wat mensen die op zoek gaan naar een degelijke bedlamp. Een bedlamp is eigenlijk een toestel dat zal zorgen voor een zacht en dimbaar licht in de kamer. Dit kan best aangenaam zijn voor kindjes of zelfs volwassen personen die liever in slaap vallen met een klein lichtje in de kamer. Het lichtje zorgt ervoor dat de kindjes of deze personen makkelijker kunnen kalmeren. Zo kunnen deze personen op een eenvoudige manier een aangename nachtrust tegemoet gaan.

Uiteraard hoeft een bedlamp niet alleen functioneel te zijn. Een bedlamp kan ook gewoon gebruikt worden om de kamer sfeervoller en gezelliger te maken. Wanneer een bedlamp eerder gebruikt wordt om sfeer te creëren dan wordt het design vaak net iets belangrijker. Een designvolle bedlamp zal je niet altijd tussen de goedkope bedlampen hoeven te verwachten. Alhoewel het natuurlijk altijd mogelijk is om enkele leuke aanbiedingen tegen te komen die volledig aan jouw verwachtingspatroon blijken te voldoen.

 

 

Design en mogelijke prijskaartje

 

Zoals we al vernoemd hadden, bestaat er vandaag de dag een ruim assortiment op het gebied van bedlampen. Dit is wel heel leuk want zo heb je meer mogelijkheden maar het maakt het ook moeilijker om op zoek te gaan naar de voor jou ideale bedlamp. Het spreekt voor zich dat er dan ook wel verschillende prijskaartjes zullen opduiken. De prijs van de bedlamp kan door verschillende factoren beïnvloedt worden zoals het soort lamp en het materiaal waaruit deze gemaakt is.

Uiteraard speelt ook het design een belangrijke rol in de uiteindelijke prijsbepaling. Zo zal een bedlamp in de vorm van een Minion bijvoorbeeld net iets duurder te betalen zijn dan een neutrale standaard bedlamp. Je kiest uiteraard helemaal zelf hoeveel geld je er wilt maar vooral ook kunt aan spenderen. Is het design belangrijk om hecht je toch meer belang aan de kwaliteit van de lamp. Het kan alvast helpen door even de verschillende online beoordelingen te bekijken en wie weet kom je zelfs nog een bedlamp aanbieding tegen.

 

 

Het soort bedlamp

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar de voor jou ideale bedlamp dan zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Het begrip van een bedlamp kan je nu eenmaal heel ruim gaan opvatten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de standaard bedlampjes. Dit zijn de exemplaren die je gewoon op je nachtkastje kunt plaatsen. Ze beschikken meestal over een behoorlijk lang snoer dat je met het stopcontact moet verbinden. Vaak zijn deze lampen vrij compact en ook makkelijk te verplaatsen.

Uiteraard bestaan er veel meer soorten bedlampen. Je kunt namelijk ook opteren voor een bedlamp die aan het hoofdbord van je bed wordt gemonteerd of aan de wand. Dit zul je vooral tegenkomen in een volwassen slaapkamer. Daarin worden de bedlampen vaak verwerkt in het hoofdbord van het bed. Ideaal als je bijvoorbeeld ’s avonds graag nog even de tijd neemt om te lezen. En tot slot kun je ook kiezen voor een handige staande bedlamp. Deze kun je makkelijk optillen en verplaatsen wat ook altijd handig is.

 

 

Het formaat en de materiaalsoorten

 

Bedlampen bestaan tegenwoordig in verschillende vormen, formaten materiaalsoorten. Welke materiaalsoort, vorm of welk formaat je ook kiest, is uiteindelijke meer een persoonlijke keuze. Zo zou je kunnen opteren voor een bedlamp die vervaardigd is uit bijzonder duurzaam en hoogwaardig kunststof. Maar er zijn evengoed exemplaren op de markt die bestaan uit aluminium, metaal of staal. Kortom er zijn heel wat opties.

Ook wat betreft de vorm en het formaat kun je heel wat kanten op. Zo kun je kiezen voor een gezellige ronde bedlamp maar er zijn ook heel wat bedlampen in de vorm van verschillende figuurtjes. Dit is natuurlijk altijd leuk als je kinderen hebt. Een bedlamp die je aan de muur monteert zal vaak iets meer plek in beslag nemen dan een staand model.

 

 

Extra kenmerken en opties

 

Sommige bedlampen zullen ook over iets meer opties beschikken. Zo kan het handig zijn om een bedlamp aan te kopen die op batterijen werkt. Dit zorgt ervoor dat je de bedlamp makkelijk kunt verplaatsen en overal mee naartoe kunt nemen. Het is ook een goede aanbeveling als je over meerdere lichtstanden of zelfs sluimerstanden kunt beschikken. En sommige personen hechten dan weer meer belang aan het feit om de bedlamp energiezuinig en milieuvriendelijk is.

 

 

Bedlamp Reviews – Top 5

 

 

Sommige kindjes of volwassen slapen liever met een klein bedlampje aan. Daardoor worden ze rustiger en kunnen ze een goede nachtrust tegemoet komen. Tegenwoordig is er echter heel wat keuze op het gebied van bedlampjes. Wij hebben daarom 5 topproducten geselecteerd door rekening te houden met de vele online reviews en het advies en de gebruikerservaring van de kopers. Bekijk deze opties dus eens rustig en kies er de voor jou beste bedlamp uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Varta Minions Despicable Me

 

Met deze leuke Minions bedlamp van het merk Varta haal je zeker en vast een leuke en aantrekkelijke nachtlamp in huis. Het is een staand model dat je zeker tussen de goedkope bedlampen zult kunnen terugvinden.

Dit schattige bedlampje werkt op basis van 3 kleine AA batterijen en is uitgerust met een handige en eenvoudige touchsensor. Verder zul je vrij vlug merken dat het lampje over 2 lichtstanden beschikt namelijk eentje in lage modus en een andere in hoge modus. Er is ook een sluimerstand voorzien na ofwel 30 ofwel 60 minuten.

Slechts een kleine minderheid van de kopers vindt dat het om een gedateerd design gaat omwille van het feit dat de Minion-rage ondertussen wel over is. Toch zijn de meeste gebruikers duidelijk helemaal tevreden over het leuke design en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van het product.

Ben je op zoek naar een originele bedlamp voor je zoontje of dochtertje? En is hij/ zij toevallig dol op alles wat met de Minions te maken heeft? Dan zou dit product misschien wel eens in goede aarde kunnen vallen. Om het voor jou net iets makkelijker te maken, zetten we alvast de populairste kenmerken even op een rijtje.

Voordelen
Kostenplaatje:

of het over de laagste prijs beschikt dat valt nog even af te wachten maar toch lijkt het hier echt wel om een aanbieding te gaan.

Voeding:

deze unieke staande bedlamp functioneert met behulp van 3 krachtige AA batterijen.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het product kindvriendelijk is en eenvoudig om te bedienen. Zo is het voorzien van een krachtige touchsensor en heb je de mogelijkheid om te schakelen tussen 2 beschikbare lichtstanden.

Sluimerstand:

het grote pluspunt is dat het bedlampje over een handige sluimerstand beschikt. Je kunt de sluimerstand automatisch laten inschakelen na 30 of 60 minuten.

Nadelen
Gedateerd:

een beperkt aantal klanten is niet helemaal overtuigd van het design dat volgens hen toch wel al gedateerd is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Mr Maria Original MFFS01

 

Het zal niet meteen een bedlamp aanbieding zijn dit model van het merk Mr Maria. Toch kunnen we heel wat positieve online reviews en dus enthousiaste klanten opmerken.

De lamp is gemaakt uit stevig en duurzaam kunststof en heeft de vorm van het bekende konijntje  Nijntje. De LED lamp van het bedlampje is bijzonder veilig doordat het nooit echt helemaal warm wordt. Verder is dit lampje ook helemaal recycleerbaar en dus milieuvriendelijk. Dankzij de afstandsbediening kun je het licht vanop afstand dimmen.

Ondanks de iets hogere prijs merken we op dat de overgrote meerderheid van de klanten alleen maar positief advies kan geven over dit bedlampje. Het beschikt over een uitstekende kwaliteit en is eenvoudig te bedienen. In combinatie met het fraaie design zou het hier wel eens om een topproduct kunnen gaan.

Ben je meer fan van Nijntje dan kies je maar beter voor dit unieke bedlampje. Dit product wordt jou aangeboden door het, al dan niet bekende merk Mr Maria. Ben je benieuwd of dit lampje aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Dan loont het de moeite om de voor- en nadelen ervan even te bekijken.

Voordelen
Materiaal:

het is een stevig product dat hoofdzakelijk vervaardigd is uit kunststof en best wel tegen een stootje kan.

Lichtbron:

het bedlampje is voorzien van een duurzame ledlamp die bovendien nooit oververhit zal raken. Meteen een pak veiliger ook voor kindjes. Daarnaast blijkt de ledlamp ook nog eens recycleerbaar te zijn.

Afstandsbediening:

bij de aankoop van het bedlampje krijg je er meteen een praktische afstandsbediening bij.

Nadelen
Kostenplaatje:

echter zul je wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bambolino Nijntje 33228

 

Net zoals het voorgaande product heeft ook dit bedlampje de duidelijke vorm van Nijntje meegekregen. Wat doet vermoeden dat het vooral bij jonge kindjes wel heel populair zou kunnen zijn.

Het lampje is helemaal gemaakt uit sterke kunststof die bovendien ook heel duurzaam is. Doordat het bedlampje op batterijen werkt, kun je het dus ook veel gemakkelijker verplaatsen en overal mee naartoe nemen. Het zachte licht dat vrijwel meteen in de ruimte zal worden verspreid, zorgt voor een rustgevende en aangename sfeer.

Slechts een kleine minderheid van de kopers vindt de kwaliteit iets minder. De meerderheid is echter duidelijk overtuigd van het leuke design en het aangename sfeerlicht. Bovendien neemt het niet zoveel plaats in beslag.

Voor de echte Nijntje’s fans lijkt ook dit unieke bedlampje een leuke aanbeveling te zijn. Het lampje wordt jou aangeboden en geleverd door het sterk gewaardeerde merk Bambolino. Het lampje wordt gekenmerkt door het figuurtje Nijntje die een lief knuffelbeertje vasthoudt. Ideaal om de speelkamer of babykamer extra gezellig te maken.

Voordelen
Voeding:

dit unieke bedlampje werkt op een stel krachtige batterijen. Daardoor geniet je heel wat bewegingsvrijheid en zou je het lampje ook kunnen meenemen wanneer je kindje bij opa en oma gaat slapen bijvoorbeeld.

Materiaal:

net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze bedlamp voor het grootste gedeelte vervaardigd is uit stevig kunststof.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een beperkt aantal klanten is dan weer van mening dat ze toch wel iets meer verwacht hadden van de kwaliteit. Laat je hier niet meteen door afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Trendy Speelgoed Aquarium

 

Indien je op zoek bent naar een originele bedlamp dan kun je altijd dit model van het merk Trendy Speelgoed eens bekijken. Bovendien zou het zomaar een bedlamp aanbieding kunnen zijn omwille van de voordelige prijs ervan.

Dit model is niet alleen enorm handig maar ziet er ook heel erg leuk uit omwille van het onderwater tafereel. Dit onderwater tafereel komt helemaal tot uiting op het moment dat de lamp aanspringt. Zodra het donker wordt, zal er bijna helemaal automatisch een LED lampje aanspringen waardoor het aquarium tevoorschijn komt.

Het is een handig bedlampje dat je in het stopcontact aan de muur kunt bevestigen maar voor sommigen is de kwaliteit iets minder. Toch blijkt de overgrote meerderheid helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteit en het leuke design van dit product.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke bedlamp van het bekende, al dan niet het beste merk Trendy Speelgoed. Wil je liever niet zoveel budget spenderen aan een degelijke bedlamp, dan lijkt dit product alvast een schot in de roos te zijn. De lage prijs maakt het meteen een pak toegankelijker voor de meeste kopers.

Voordelen
Design:

het lijkt op het eerste zicht een heel doodnormale bedlamp. Echter zodra je deze inschakelt, verschijnt een prachtig en uniek onderwater tafereel.

Lichtbron:

het bedlampje is voorzien van een krachtige en duurzame ledlamp die bovendien ook milieuvriendelijk blijkt te zijn.

Gebruiksgemak:

je hoeft je geen zorgen te maken want de bedlamp springt automatisch aan op het moment dat het begint te schemeren en helemaal donker wordt.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online beoordelingen toont aan dat slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten minder tevreden is over de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Led Wolk Lamp 1W

 

Met deze leuke bedlamp haal je niet alleen een handig product in huis maar ook meteen een echte blikvanger. Het model is zowel geschikt voor jongens alsook voor meisjes en straalt iets heel vrolijk en rustgevend uit.

De bedlamp heeft de vorm van een leuk wolkje en bestaat uit maar liefst 52 kleinere LED lampjes. Deze geven allemaal een bijzonder warm en zacht licht af. De lamp werkt op basis van 3 kleine AA batterijen en kun je zowel staand gebruiken alsook bevestigen op de muur indien je dit wenst.

Doordat er momenteel nog geen reacties bij dit artikel geplaatst zijn, is het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies hierover te geven. Wij hebben het vermoeden dat het hier wel eens om een vrij recente bedlamp zou kunnen gaan.

Indien je op zoek bent naar een opvallende bedlamp, een echte blikvanger dan lijkt dit product alvast een goede keuze te zijn. De bedlamp is bovendien uniseks en kan daardoor perfect op een jongens- of meisjeskamer worden bevestigd. Hieronder alvast een overzichtje van de belangrijkste kenmerken.

Voordelen
Ontwerp:

op het eerste zicht lijkt het een vrij neutrale bedlamp te zijn in de vorm van een lief wolkje. Echter is de bedlamp uitgerust met wel 52 minuscule ledlampjes.

Voeding:

deze unieke bedlamp maakt gebruikt van slechts 3 krachtige AA batterijen.

Installatie:

je hebt heel wat mogelijkheden op het gebied van de installatie. Zo kun je de lamp aan de wand of de muur monteren of gewoon staand ergens in de kamer plaatsen.

Nadelen
Design:

het is mogelijk dat sommige klanten toch eerder op zoek zijn naar een iets opvallender design.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status