n n
n
n
ᐅ Beste benzine grasmaaiers. Vergelijking en goedkope prijzen

Beste benzine grasmaaier

Laatste update: 10.12.19

 

Benzine grasmaaiers test van 2019

 

 

Of je nu over een grote of kleine tuin beschikt, het is belangrijk om het gazon regelmatig eens te maaien. Dat kan makkelijk met behulp van een krachtige benzine grasmaaier. Het is dan ook een goed advies om de 5 topproducten hieronder even te bekijken. Zo zul je merken dat er ook heel wat goedkope benzine grasmaaiers degelijk en krachtig zijn. Neem je tijd om de 5 optiemogelijkheden even rustig te bekijken en kies er vervolgens de voor jou beste benzine grasmaaier uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Powerplus POW63771

 

Ben je op zoek naar een degelijke benzine grasmaaier die bovendien over een redelijk prijskaartje beschikt? Dan heb je misschien wel gelukt want we hebben hier te maken met een aantrekkelijke benzine grasmaaier aanbieding. De lage prijs maakt het toestel toegankelijk voor mensen met een beperkt budget of personen die liever niet zoveel geld wensen uit te geven.

Het apparaat wordt geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk Powerplus en heeft een maximaal vermogen van maar liefst 1900 Watt. Daardoor behoort het tot de krachtige benzine grasmaaier toestellen die met een gemak een totale gazonoppervlakte van wel 400 m2 kunnen maaien. Het product heeft een maximale maaibreedte van ruim 41 cm en is bovendien voorzien van een handige opvangbak.

De stalen behuizing ziet er niet alleen robuust uit maar maakt de machine ook duurzaam en degelijk. Kortom, deze benzine grasmaaier kan vast en zeker wel tegen een stootje. De reviews vertellen ons dan ook meteen dat de kopers duidelijk unaniem tevreden zijn met de kwaliteit van dit apparaat. Dit wordt beoordeeld met een maximale score van maar liefst 5 sterren.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Kibani 196 cc / 4.7 pk

 

Met deze Kibani benzine grasmaaier haal je volgens klanten niet alleen een degelijk maar ook bijzonder krachtig en duurzaam apparaat in huis. Het apparaat is uitgerust mt een bijzonder krachtige 196 cc/4.7 pk 4-takt motor waardoor het mogelijk is om deze benzine grasmaaier op eender welk gazon te gebruiken.

Het apparaat werkt bovendien volledig draadloos en is zelfrijdend waardoor je helemaal niet zoveel kracht en energie hoeft te verspillen tijdens het maaien. De combinatie van de 53 cm maaibreedte en de 10 inch wielen, zorgen voor heel wat comfort tijdens het maaien. Verder is het mogelijk om de maaihoogte te gaan verstellen en je kunt hierbij kiezen uit maar liefst 8 verschillende standen.

Dankzij de opvangbak met een inhoud van wel 62 liter, wordt al het gemaaide gras meteen opgevangen. Zo komt het niet op het gazon terecht. Tot op heden kunnen we dan ook alleen maar positieve online beoordelingen van klanten waarnemen.

 

Koop bij bol.com (€299.99)

 

 

 

 

ACG46-Basic 140 cc B&S motor

 

Jammer genoeg zul je dit apparaat niet meteen tussen de goedkope benzine grasmaaiers hoeven te verwachten. Het prijskaartje is namelijk iets hoger in vergelijking met de vorige 2 apparaten die we besproken hebben. Toch lijken de kopers zich daar helemaal niet aan te ergeren

Het apparaat wordt geleverd door het bekende merk ACG en is uitgerust met een bijzonder krachtige motor die over een totaal vermogen van ruim 1900 Watt beschikt. Daardoor is het toestel in staat om grote gazons en tuinen met een maximale oppervlakte van maar liefst 1000 m2 probleemloos te maaien. Doordat de grasmaaier zelfrijdend is, hoef je bovendien niet zoveel kracht en energie te verspillen tijdens het maaien.

Verder kun je genieten van een ruime en duurzame opvangbak met een totale inhoud van wel 50 liter. De kopers zijn duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van het product.

 

Koop bij bol.com (€359.99)

 

 

 

 

Einhell 80 L GC-PM 52 S HW

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor deze Einhell benzine grasmaaier. Het is een degelijk apparaat dat je vast en zeker tussen de krachtige benzine grasmaaiers zult kunnen spotten. Zo is het toestel uitgerust met een sterke motor die over een totaal vermogen van wel 2800 Watt beschikt. Dit maakt deze handmatige grasmaaier geschikt om gazons met een maximale oppervlakte van wel 1800 m2 te maaien.

Het is een handig apparaat waarbij je de hoogte kunt aanpassen. Je kunt hierbij kiezen uit maar liefst 3 verschillende standen. Verder is er ook een snipperfunctie voorzien en kun je ook de snijhoogte of maaihoogte van het toestel gaan instellen. Het apparaat is uitgerust met een bijzonder grote opvangbak met een totaal volume van 80 liter.

Ondanks het feit dat je toch iets meer budget zult moeten voorzien, is de koper tevreden over dit apparaat. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de duurzaamheid maar ook over de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid van deze grasmaaier.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

McCulloch H40-125

 

Deze top 5 wordt uiteindelijk afgesloten met de benzine grasmaaier van het bekende merk McCulloch. Het is een handig en duurzaam toestel dat makkelijk te bedienen is. Je zult merken dat de benzine grasmaaier voorzien is van een bijzonder krachtige motor waardoor het geen enkel probleem is om gazons met een oppervlakte van 700 m2 te maaien.

Je hebt ook meer bewegingsvrijheid en veiligheid vanwege het draadloze aspect van deze benzine grasmaaier. Je kunt genieten van optimale maairesultaten dankzij het stalen maaidek. Het apparaat heeft een maaibreedte van maar liefst 40 cm en verder kun je de maaihoogte zonder problemen verstellen.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper een online beoordeling bij dit product geplaatst. De klant is niet alleen tevreden over de duurzaamheid en de veiligheid van deze benzine grasmaaier maar geeft verder ook een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€289)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status