fbpx

Beste betonmixer

Laatste update: 15.10.19

 

Betonmixers test van 2019

 

 

Betonmixers koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de beste betonmixers. Daarom willen wij jou alvast helpen en hebben we een onderzoek gedaan naar de verschillen en belangrijke factoren. Zo zou je bijvoorbeeld op het prijskaartje en het gebruiksgemak kunnen letten. Maar daarnaast zou je ook rekening kunnen houden met het formaat en de kracht van de betonmixer. Het komt er dus op aan om zoveel mogelijk toestellen te bekijken en te vergelijken alvorens een definitieve keuze te maken. Door ook te letten op promoties kun je eventueel altijd nog een aantrekkelijke betonmixer aanbieding spotten.

 

 

Nieuw of tweedehands

 

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke betonmixer dan zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes zijn. Zo kun je één van de goedkope betonmixers kiezen voor ongeveer 65 euro. Maar je hebt natuurlijk ook de duurdere toestellen. Het is daarom een goede aanbeveling om voor jezelf een aantal dingen op voorhand op een rijtje te plaatsen. Ben je bijvoorbeeld van plan om de betonmixer regelmatig te gebruiken of is heb je het toestel slechts eventjes nodig.

Indien je bijvoorbeeld bezig bent met verbouwingswerken en de betonmixer enkel tijdens deze periode nodig hebt dan kan het misschien handig zijn om een apparaat te huren. Dit zal misschien iets goedkoper zijn dan wanneer je een toestel aankoopt. Als je in de bouwsector werkt dan heb je een betonmixer bijna dagelijks nodig en dan is het handig om een nieuw toestel aan te kopen. Bedenk ook welk budget je ter beschikking hebt staan. Dus hoeveel kun je en wil je uitgeven aan een degelijke betonmixer. Ga alvast de aanbiedingen niet uit de weg.

 

 

Wat is een betonmixer en het gebruiksgemak

 

Een betonmixer is een apparaat dat vooral in de bouwsector regelmatig gebruikt zal worden door bijvoorbeeld metselaars. Een aantal personen kennen dit toestel ook onder de naam van betonmolen. Zowel betonmolen alsook betonmixer verwijzen dus naar één en hetzelfde apparaat. Het is een krachtig toestel waarmee het mogelijk is om een mengsel, namelijk mortel of cement, te gaan maken. Met dat specifieke mengsel kun je dan bijvoorbeeld bakstenen op elkaar gaan vastzetten en op die manier bijvoorbeeld een huis bouwen.

Een betonmixer zal ervoor zorgen dat het mengsel gedurende een bepaalde tijd niet verhardt. Dit gebeurt doordat de betonmixer of de betonmolen een continu draaiende beweging maakt. Uiteraard wordt een betonmixer niet alleen door professionele werklui gebruikt. Je kunt dit apparaat ook zonder problemen als echte doe-het-zelver gaan gebruiken. Het is een krachtig toestel dat je de mogelijkheid biedt om meteen een grote hoeveelheid cement of mortel aan te maken. En hierbij hoef je dus niet te panikeren dat dit mengsel zal gaan verharden. Kortom het is een handig toestel.

 

 

Het formaat en de kracht van het apparaat

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar de voor jou ideale betonmixer dan zul je merken dat er tegenwoordig een ruim assortiment op de markt wordt aangeboden. Enerzijds is dat wel leuk en handig anderzijds zorgt het er ook wel voor dat het er niet makkelijker op wordt om een uiteindelijke beslissing te nemen. Je zult merken dat de diverse betonmixers ook heel wat kunnen verschillen op het gebied van het formaat en de kracht ervan. Om een zo goed mogelijke beslissing te kunnen nemen, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende elementen.

Wanneer je als metselaar werkt bijvoorbeeld dan is een groter en krachtiger toestel uiteraard een meer dan goede aanbeveling. Daarnaast moet je ook kijken of rekening gaan houden met het type mengsel dat je wilt gaan bewerken. Je hebt namelijk niet dezelfde kracht nodig om verf te mengen als wanneer je mortel of pleister gaat mengen. Kortom het is belangrijk om ook hier rekening mee te houden. Zo zul je merken dat bepaalde toestellen over iets meer vermogen beschikken en dus bijgevolg ook veel krachtiger zullen zijn.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

 

Daarnaast zul je merken dat sommige apparaten ook over iets meer mogelijkheden beschikken in tegenstelling tot andere betonmixers. Opnieuw is het belangrijk om hierbij rekening te houden met de doelstellingen en waarvoor je de betonmixer wilt gebruiken. Als metselaar kan een krachtig apparaat met een maximaal vermogen van maar liefst 1600 Watt best wel interessant zijn. Hierbij kan het een voordeel zijn als je ook nog eens kunt kiezen uit verschillende snelheidsstanden.

Verder zul je merken dat sommige betonmixers je de mogelijkheid bieden om zowel de snelheid alsook de temperatuur helemaal zelf te gaan regelen en in te stellen. Dit is uiteraard een aangename en sterk aanbevolen luxe. Uiteraard zullen alle deze extra opties en mogelijkheden ook een invloed uitoefenen op het prijskaartje. Toch is het vooral belangrijk om uit te kijken naar een betonmixer die echt volledig aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Betonmixer Reviews – Top 5

 

 

In bepaalde sectoren zoals bijvoorbeeld in de bouw kan een betonmixer echt van grote en onschatbare waarde zijn. Toch is het belangrijk om meteen de beste betonmixer aan te kopen. Wij hebben daarom een aantal topproducten geselecteerd die jij eens rustig kunt bekijken. Zo zijn er heel wat goedkope betonmixers die misschien wel aan jouw verwachtingspatroon kunnen voldoen. Neem dus gerust je tijd en bekijk de 5 opties hieronder eens. En wie weet zit er zelfs wel ergens een leuke betonmixer aanbieding bij die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Powerplus POWX084

 

Deze betonmixer van het bekende merk Powerplus zal vast en zeker niet meteen een betonmixer aanbieding zijn omwille van de hoge prijs ervan. Toch blijken er heel wat klanten tevreden te zijn als we de reviews bekijken.

De betonmixer van Powerplus heeft een vermogen van wel 1600 watt en kun je dus zeker tot de krachtige apparaten rekenen. Je kunt bovendien kiezen uit 2 snelheidsstanden wat altijd handig is als je met verschillende substanties zoals verf, beton of pleister hoeft te werken. Bij de aankoop krijg je er verder ook een handige roerstaaf bij.

Slechts één enkele koper vindt het toestel behoorlijk onhandig om te gebruiken. De meerderheid is echter helemaal overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de enorme duurzaamheid van deze betonmixer.

 

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

Hitachi UM16VST(LA) 

 

Met deze betonmixer van Hitachi haal je echt wel een degelijk en duurzaam product in huis als we de kopers mogen geloven. Het is een krachtig toestel dat over een motor beschikt met een vermogen van 1500 watt.

Dankzij de aanloopstroombegrenzing zal de motor vrij zachtjes en langzaam kunnen gestart worden. De grote bumpers die aanwezig zijn, bieden dan weer extra bescherming tegen eventuele beschadigingen. Verder kun je de snelheid van de betonmixer helemaal zelf kiezen en instellen.

Alle kopers zijn het er helemaal mee eens dat dit een bijzonder handige betonmixer is. Verder heeft één enkele koper ook een positief advies over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van het product terwijl uit een andere review blijkt dat de klant het ook een heel duurzaam toestel vindt.

 

Koop bij bol.com (€168.99)

 

 

 

 

Ferm PMM1006 

 

Deze handige betonmixer van het bekende merk FERM is voor heel wat kopers een topproduct. Dankzij het extra lange snoer van 3 meter is er voldoende bewegingsvrijheid wat voor heel wat gebruikers wel belangrijk is.

Het toestel is voorzien van een krachtig vermogen van maar liefst 1400 watt en heeft een aansluitspanning van rond de 230 Volt. Je kunt kiezen uit 2 snelheidsstanden en deze ook zelf instellen. Op die manier kun je zowel zachte alsook iets dikkere substanties gaan mengen of mixen zoals verf, pleister of mortel.

De kopers blijken helemaal tevreden te zijn over de degelijkheid en de kwaliteit van dit toestel. Haast je dus maar naar de winkel want misschien beantwoordt deze betonmixer ook wel helemaal aan jouw verwachtingspatroon.

 

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Tiptop24 Betonmixer 1600W

 

Deze krachtige betonmixer van het merk Tiptop24 zul je misschien niet meteen tussen de goedkope betonmixer terugvinden. Dit heeft te maken met de iets hogere prijs in vergelijking met sommige andere betonmixer toestellen uit de selectie.

De betonmixer is uitgerust met een motor die een vermogen heeft van maar liefst 1600 watt en is voorzien van een 230 Volt netspanning. Het is mogelijk om te kiezen uit maar liefst 2 verschillende snelheidsstanden. Het snoer heeft een lengte van 1,8 meter en biedt dus voldoende bewegingsvrijheid.

Doordat er momenteel nog geen online reviews geplaatst zijn, is het voor ons niet zo eenvoudig om jou verdere informatie te geven. Het is mogelijk dat de hoge prijs een struikelblok vormt of misschien gaat het hier gewoon om een vrij recente betonmixer.

 

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

Silverline Met Lage Snelheid

 

In vergelijking met sommige andere betonmixers is dit model misschien iets minder krachtig met een vermogen van rond de 600 watt. Toch hoeft het zeker helemaal niet onder te doen voor de andere toestellen.

Deze betonmixer is afkomstig van het bekende merk Silverline en is voorzien van een sterke en vooral duurzame metalen vertanding. Verder kun je zowel het D-handvat alsook het zijhandvat van het toestel helemaal verstellen naar jouw eisen en wensen. Er zijn ook meerdere snelheidsstanden beschikbaar.

Wij krijgen het vermoeden dat het hier wel eens om een vrij nieuwe betonmixer zou kunnen gaan. Dit zou enigszins kunnen verklaren waarom er momenteel nog geen enkele online review geplaatst werd. Laat je hierdoor echter niet door afschrikken. Misschien is dit namelijk wel het product waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€71)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status