Beste beveiligingscamera

Laatste update: 16.08.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Beveiligingscamera’s test van 2022

 

Er zijn tegenwoordig heel wat beveiligingscamera’s waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Daarom willen wij jou helpen door je deze koopgids aan te bieden. Echter kun je ook gelijk verder klikken naar onze top 3 waarin we jou de 3 best beoordeelde beveiligingscamera’s van het moment even kort voorstellen. Zo blijk je met de SecuFirst CAM114 IP alvast voor een topproduct te kiezen. Bovendien biedt deze beveiligingscamera je de mogelijkheid om volledig draadloos te werk te gaan. Verder zou je ook altijd nog kunnen kiezen voor de Netgear Arlo Pro beveiligingscamera. Bij de levering zul je merken dat de verpakking 2 duurzame afzonderlijke camera’s bevat.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Beveiligingscamera’s koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste beveiligingscamera’s? Dan kunnen wij jou vast en zeker helpen met deze koopgids. Zo is het in eerste instantie alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk camera’s te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Zo zou je kunnen letten op het gebruiksgemak en het prijskaartje maar ook het  type en de mogelijkheden en extra kenmerken kunnen een belangrijke rol spelen. Door eventuele promoties niet uit de weg te gaan, kun je bovendien altijd nog een aantrekkelijke beveiligingscamera aanbieding spotten.

 

 

Wat is een beveiligingscamera en het nut ervan

De meesten onder ons zullen wel al eens iets gehoord hebben over een beveiligingscamera, of er misschien wel eentje in huis hebben. Heb je zelf nog geen beveiligingscamera in huis maar ben je op zoek of wil je je oude exemplaar door een nieuw vervangen? Neem dan zeker de tijd om even verder te lezen. Beveiligingscamera’s kunnen namelijk handig van pas komen in verschillende situaties. Zowel bij particulieren alsook bij bedrijven, zowel buitenshuis alsook binnenshuis.

Sommige beveiligingscamera’s zullen bovendien over net iets meer mogelijkheden en opties beschikken in vergelijking met andere camera’s. Beslis daarom op voorhand voor jezelf waar je naar op zoek bent en welke eisen en verwachtingen je hebt. Zo wordt de zoektocht en de uiteindelijke keuze meteen een pak makkelijker. Met behulp van een degelijke beveiligingscamera kun je je eigendom bewaken en beveiligen maar het is ook handig om bijvoorbeeld je baby in de gaten te kunnen houden.

 

Het type beveiligingscamera

Je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat er toch heel wat verschillende soorten beveiligingscamera’s op de markt gebracht zijn. Zo kun je eventueel kiezen voor een handige IP-camera, die staat voor “Internet-Protocol” beveiligingscamera. Dat is een voorbeeld van een beveiligingscamera die gebruik zal maken van een krachtige wifiverbinding. Zo is het dan bijvoorbeeld mogelijk om op je smartphone, tablet of laptop even de beelden te bekijken.

Verder kun je ook kiezen voor een infrarood beveiligingscamera. Zoals de naam doet vermoeden, maakt dit apparaat gebruik van een handige infrarood verlichting. Ook ideaal om ’s nachts of bij schemerdonker van duidelijk en helder beeldmateriaal te kunnen kiezen. Indien je kiest voor een PTZ beveiligingscamera, dan kies je voor een exemplaar dat je vanop een bepaalde afstand kunt gaan kantelen of zelfs gaan draaien. Zo kun je makkelijk en zonder problemen in alle hoeken en kantjes controleren. Verder maak je voor jezelf ook de keuze tussen een binnen- of buitenshuis exemplaar.

 

Het type lens

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch is het ook een goede aanbeveling om even stil te staan bij het type lens waarover de camera beschikt. Zo zijn er heel wat beveiligingscamera’s die gebruik maken van een vaste lens. Het is dus niet mogelijk om een scherptepunt te bepalen of een bepaalde kijkhoek te gaan instellen. Wil je de kijkhoek echter kunnen aanpassen en bepalen dan kies je beter voor een variabele of instelbare lens.

Daarnaast is er ook nog altijd een mogelijkheid om te kiezen voor een elektronische lens, ook wel “autofocus” lens genaamd. Dit type lens zou je min of meer kunnen vergelijken met bijvoorbeeld de instelbare lens. Toch is er één groot verschil en dat is dat je zult in- en uitzoomen door gebruik te maken van de recorder of de camera. Probeer hier dan ook rekening mee te houden.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

Zoals reeds vermeld zullen sommige beveiligingscamera’s over net iets meer functies en mogelijkheden beschikken. Sommigen zijn daarvan echt een meerwaarde terwijl andere opties eerder als een gadget kunnen ervaren worden. Zo kan nachtzicht alvast een welkome aanbeveling zijn. Als je op zoek bent naar een beveiligingscamera om buitenshuis te plaatsen, zorg er dan voor dat deze weersbestendig is. Niet elke beveiligingscamera kun je namelijk buiten installeren. Houd ook rekening met de installatie. Moet de camera aan de wand of toch eerder aan het plafond bevestigd worden?

 

Welk budget hoef je te voorzien

In je zoektocht naar de voor jou perfecte beveiligingscamera zul je merken dat er niet alleen heel wat verschillende soorten zijn, maar dus ook heel wat verschillende prijskaartjes. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een praktische beveiligingscamera. Beschik je bijvoorbeeld over een beperkt budget, dan zijn er al heel wat opties te vinden tussen de goedkope beveiligingscamera’s. In de categorie van de dure camera’s kun je verder altijd nog rekening houden met aanbiedingen en kortingen.

Bij enige twijfelen tussen de verschillende soorten camera’s kun je altijd nog even de verschillende online reacties van klanten op het product bekijken. Zo geven meerdere kopers hun ongezouten mening, positief of negatief over een bepaalde beveiligingscamera. Dit kan best wel handig zijn om je een beter beeld te vormen over een bepaald type en zo een uiteindelijke keuze te kunnen maken. Neem dus zeker even de tijd om de online reviews erbij te nemen!

 

Beveiligingscamera Reviews – Top 5

 

Een degelijke beveiligingscamera eventueel met recorder kan echt wel een goede aanbeveling zijn. Je zult merken dat niet alle producten tot de goedkope beveiligingscamera’s behoren maar het is altijd mogelijk om een aanbieding te spotten. Bovendien is een beveiligingscamera set vaak iets voordeliger dan wanneer je slechts één enkele beveiligingscamera aankoopt om bijvoorbeeld outdoor te gebruiken. Wij hebben voor jou alvast 5 topproducten geselecteerd. Neem gerust even een kijkje en houd ook zeker rekening met de online reviews en het advies van de klanten. Kies er vervolgens voor jou de beste beveiligingscamera uit.

 

 

SecuFirst CAM114 IP

 

Wanneer je op zoek bent naar een beveiligingscamera aanbieding dan hoef je zeker dit product van het bekende merk SecuFirst eventjes te bekijken. Vanwege de lage prijs lijkt het hier wel om een echt koopje te gaan. Bovendien reageren de meeste kopers duidelijk heel positief.

Deze beveiligingscamera met Wifi is echt wel handig want daardoor kun je helemaal draadloos werken. Het is ook mogelijk om deze draadloze beveiligingscamera gewoon op een router systeem te gaan aansluiten. Daarvoor heb je dan wel een extra kabel nodig. De camera is snel en makkelijk te installeren en biedt de mogelijkheid om de binnenkant van je huis steeds in de gaten te houden. Met dit beveiligingscamera systeem kun je zowel luisteren alsook meepraten en dit is een enorm voordeel.

Er is zelfs een functie voorzien waardoor de beelden zelfs in het donker heel duidelijk zijn. Slechts één enkele gebruiker is echter van mening dat de handleiding van het apparaat niet echt duidelijk is.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Netgear Arlo Pro

 

Je kunt natuurlijk ook altijd de keuze maken om te kiezen voor deze beveiligingscamera van Arlo. Uiteraard zul je hier dan wel iets meer budget voor hoeven te voorzien. Dit product is eigenlijk een beveiligingscamera set aangezien de verpakking maar liefst 2 afzonderlijke camera’s telt.  Je kunt dus eventueel een camera binnen plaatsen en een andere beveiligingscamera voor buiten gebruiken.

Doordat de camera volledig draadloos werkt, heb je meteen ook iets meer bewegingsvrijheid. Want je kun de toestellen plaatsen of hangen waar je maar wilt. Verder hoef je je geen zorgen te maken indien het plots begint te regenen. De beveiligingscamera’s zijn volledig weerbestendig. De camera’s werken op een herlaadbare batterij en zijn ook voorzien van een infraroodsensor en bewegingsdetectie.

Jammer genoeg kun je deze beveiligingscamera’s niet vanop een afstand gaan kantelen of gaan draaien. Ondanks dit kleine minpuntje blijkt de overgrote meerderheid van de kopers wel duidelijk tevreden te zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nest Cam Outdoor

 

Wanneer je kiest voor de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera dan haal je opnieuw een set in huis die uit 2 afzonderlijke camera’s bestaat. De camera’s zijn afkomstig van het bekende merk Nest en behoren niet meteen tot de goedkope beveiligingscamera’s. Toch geven de meeste kopers een positief advies over dit product.

De beveiligingscamera’s zijn vooral geschikt om outdoor te gebruiken. Zo kun jij, zelfs vanop een afstand duidelijk merken wat er rondom je huis gebeurt. Dankzij de infraroodsensor is het ook mogelijk om scherpe en heldere beelden te bekomen in het donker. Indien er een beweging gedetecteerd wordt dan krijg je daar meteen een melding van op je smartphone of je tablet.

Ondanks de vele voordelen en de mogelijkheden van dit apparaat merken we op dat de meningen echter verdeeld zijn. Toch hoeft dit helemaal niet negatief te zijn. Het biedt namelijk iets meer ruimte tot verbetering.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Dashview / Full-HD 1080p

 

In vergelijking met sommige andere beveiligingscamera’s uit deze lijst, zul je merken dat je dit toestel zeker tussen de goedkope producten zult kunnen vinden. Het toestel is afkomstig van het bekende merk Dashview en is volledig waterbestendig. Indien je de camera buitenshuis plaatst dan hoef je dus niet te panikeren wanneer het begint te regenen.

Het is natuurlijk niet verplicht om de camera buiten te plaatsen. De beelden hebben een hoge resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels en maken zelfs de kleinste details zichtbaar. Elk geluid en elke beweging wordt zonder problemen gedetecteerd. Bovendien is niet alleen mogelijk om te horen wat er gezegd wordt maar kun je ook terug praten.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Verder is de beveiligingscamera makkelijk en snel te installeren en dat is voor andere gebruikers dan ook weer een sterk pluspunt.

 

Koop bij bol.com (€144.95)

 

 

 

 

E-Tiger ES-CAM3A

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de beveiligingscamera van het bekende merk eTiger. Dit product kun je zowel binnenshuis alsook buitenshuis bevestigen. Je zult merken dat de installatie bijzonder snel en makkelijk verloopt.

De camera’s werken volledig draadloos en daardoor heb je dan ook iets meer bewegingsvrijheid. Je zult merken dat de beelden vrij scherp en duidelijk zijn en dat heeft te maken met de resolutie van 1280 x 720 pixels.

Momenteel hebben nog maar 4 kopers een online beoordeling geplaatst. We merken dat de gebruikers werkelijk allemaal positief reageren op deze beveiligingscamera. Zo is dit product niet alleen van een uitstekende kwaliteit maar bovendien ook heel erg praktisch. Verder merken de kopers op dat je de camera’s snel en eenvoudig kunt installeren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status