fbpx

Beste bluetooth autoradio

Laatste update: 13.10.19

 

Bluetooth autoradio’s test van 2019

 

 

Of je nu kiest voor een Sony of een Pioneer bluetooth autoradio, beide apparaten behoren tot de topproducten. Verder kun je ook opteren voor een bluetooth dab+ autoradio of een bluetooth autoradio met USB. Kortom, er zijn dus heel wat mogelijkheden op de markt gebracht. Wij willen jou daarom het advies geven om de 5 toestellen hieronder alvast even te bekijken. Houd hierbij ook rekening met de verschillende online reviews en de gebruikerservaringen. Kies er vervolgens dan voor jou de beste bluetooth autoradio uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Jvc KD-R871BT

 

Je zult dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope bluetooth autoradio’s kunnen terugvinden vanwege het lage en voordelige prijskaartje ervan. Deze JVC bluetooth autoradio wordt daardoor door heel wat klanten positief beoordeeld. Toch heeft het apparaat nog heel wat meer te bieden.

Deze autoradio beschikt namelijk niet alleen over bluetooth maar ook over een handige cd-speler, een USB poort en een AUX uitgang. De K2-technologie zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit. Verder is het mogelijk om het geluid nog lichtjes aan te passen dankzij de 13-bands equalizer.

We merken dat de meerderheid van de klanten duidelijk tevreden is over de verschillende optiemogelijkheden en de kwaliteit van deze bluetooth autoradio. Je kunt bovendien genieten van een uitstekende geluidskwaliteit en een helder en duidelijk leesbaar display.

 

Koop bij bol.com (€86.99)

 

 

 

 

Pioneer DEH-X7800DAB

 

Met deze Pioneer bluetooth autoradio haal je volgens heel wat klanten een topproduct in huis. Deze DIN bluetooth autoradio wordt aangeboden door het alom bekende merk Pioneer en beschikt uiteraard over heel wat meer mogelijkheden dan enkel en alleen maar bluetooth.

Zo kun je genieten van een handige USB poort, is er ook een cd-tuner aanwezig en kun je genieten van Spotify en DAB/DAB+. Op die manier zul je zeker zijn van een heldere en uitstekende geluidskwaliteit wanneer je naar je favoriete muziek luistert. Je kunt deze bluetooth autoradio bovendien zonder problemen gaan aansluiten op alle Apple iOS apparaten en zelfs op Android toestellen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn over de kwaliteit en de mogelijkheden van deze bluetooth autoradio. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag vermeld worden, dan heeft dit volgens een enkele klant vooral te maken met het gebrek aan Vlaamse zenders.

 

Koop bij bol.com (€138.85)

 

 

 

 

Sony MEX-N5200BT

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze bluetooth autoradio van het bekende merk Sony. Dit apparaat behoort tot de Sony MEX serie en zou zomaar een bluetooth autoradio aanbieding kunnen zijn. De DIN autoradio biedt je bovendien ook de mogelijkheid om naar je favoriete cd’s te luisteren of om je smartphone er op aan te sluiten. Zo kun je zelf je afspeellijsten samenstellen.

Indien je je smartphone aan de autoradio koppelt dan ben je zelfs in staat om de autoradio door middel van stemgebruik te bedienen. Dankzij de USB poort kun je makkelijk een USB stick, telefoon of ander extern toestel gaan aansluiten. De dual bluetooth verbinding maakt het mogelijk om tot maximaal 2 smartphones op hetzelfde moment te gaan verbinden.

Tot op heden zijn er alleen maar positieve online beoordelingen bij het product neergeschreven. Zo geven kopers niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het mooie prijskaartje ervan.

 

Koop bij bol.com (€134.99)

 

 

 

 

Pioneer MVH-S300BT

 

Net zoals één van de vorige apparaten zul je merken dat ook deze bluetooth autoradio geleverd wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Pioneer. Vanwege het economische prijskaartje zul je dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope autoradio’s kunnen spotten.

De autoradio is uiteraard niet alleen voorzien van een handige bluetooth functie maar ook van een USB poort en zelfs een AUX uitgang. Zo kun je er eventueel voor kiezen om je smartphone aan de autoradio te koppelen. Verder is deze autoradio compatibel met zowel Apple alsook Android apparaten.

Het is een handig apparaat dat makkelijk te bedienen is en voor een uitstekende geluidskwaliteit zorgt. Uit de online beoordelingen kunnen we dan ook meteen opmaken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de mogelijkheden van deze autoradio. Houd er wel rekening mee dat dit apparaat niet voorzien is van een degelijke cd-speler.

 

Koop bij bol.com (€69.99)

 

 

 

 

Kenwood KMM-BT504DAB

 

Tenslotte wordt deze top 5 afgesloten met de bluetooth autoradio geleverd door Kenwood audio. Het is niet meteen het duurste apparaat en dat wordt duidelijk gewaardeerd door verschillende klanten. Deze enkel DIN bluetooth autoradio is bovendien ook voorzien van een degelijk en duurzame DAB+ radio. Echter zul je het wel zonder cd-speler hoeven te doen.

Dankzij de DAB+ radio kun je genieten van een heldere geluidskwaliteit zonder last te hebben van vervelende storingen en kraakgeluiden. De bluetooth functie maakt het mogelijk om handenvrij te bellen of om je muziek van je smartphone te streamen. Bij de aankoop krijg je er meteen ook een DAB+ raamantenne bij.

De meeste kopers zijn duidelijk positief en overtuigd van de voordelen van dit apparaat. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het heldere display. Jammer genoeg is er geen mute knop aanwezig.

 

Koop bij bol.com (€122.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status