Beste bluetooth autoradio

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bluetooth autoradio’s test van 2021

 

Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden op het gebied van bluetooth autoradio’s. Dit maakt de keuze dan ook niet altijd makkelijk. In onze koopgids kun je te weten komen waar je zoal rekening mee moet houden tijdens de zoektocht. Echter kun je ook gelijk verder klikken naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde hedendaagse bluetooth autoradio’s even op een rijtje plaatsen. Zo blijkt de Jvc KD-R871BT alvast een topproduct te zijn. Zo is het toestelletje uitgerust met een handige USB poort in combinatie met een AUX uitgang. Met de Pioneer DEG-X7800DAB bluetooth autoradio mag je alvast zeker zijn van een evenwaardig topproduct. Het gaat hier om een enkel DIN bluetooth radio die makkelijk en snel in de wagen te installeren is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bluetooth autoradio’s koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar één van de beste bluetooth autoradio’s maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou vast en zeker even op weg helpen. Het is alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijke bluetooth autoradio’s met elkaar te vergelijken. Houd hierbij rekening met eventuele aanbiedingen en promoties aangezien niet alle producten tot de goedkope bluetooth autoradio’s zullen behoren. Probeer daarbij aandachtig te zijn voor de voordelen, de kenmerken en eventuele extra functiemogelijkheden.

Wat is een bluetooth autoradio

Ben je van plan om een bluetooth autoradio aan te schaffen? Dan loont het alvast de moeite om niet meteen het eerste het beste product aan te kopen. Neem rustig de tijd om de verschillende apparaten te bekijken en met elkaar te vergelijken. Maar wat is nu precies een bluetooth autoradio? Bluetooth is een handige functie waarmee het mogelijk wordt gemaakt om een draadloze verbinding aan te gaan tussen meerdere externe toestellen. Hetzij weliswaar binnen een bepaalde afstand. Zo kun je bijvoorbeeld via bluetooth connectie maken met je smartphone, tablet of computer.

Een autoradio die voorzien is van bluetooth functioneert dan ook op dezelfde wijze. Bovendien zul je merken dat de meeste recente wagens reeds allemaal over bluetooth beschikken. Dit maakt het mogelijk om je autoradio te verbinden met je smartphone, op voorwaarde dat je op beide apparaten de bluetooth functie inschakelt. Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Of ben je vaak op de baan voor het werk? Dan kan het leuk zijn om je favoriete muziek vanaf je smartphone te streamen, en op de bluetooth autoradio te beluisteren.

Uiteraard is de ene bluetooth autoradio de andere niet, en zijn er dan toch wel hier en daar verschillen te noteren. Zo heb je bluetooth autoradio’s die voorzien zijn van een speciale technologie waardoor het geluid en de bassen er nog net iets beter door komen. Ook een USB poort en AUX uitgang kunnen handig zijn. Kortom heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat knopen om door te hakken.

 

De mogelijke voordelen

Het mag onderhand wel al duidelijk zijn dat een bluetooth autoradio toch wel heel wat pluspunten met zich meebrengt. In de eerste plaats kun je makkelijk en snel een verbinding maken met andere apparaten zoals bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Ook inkomende oproepen en tekstberichten kun je vanaf nu handsfree beluisteren door middel van de bluetooth autoradio. Wil je je favoriete muziek streamen vanaf je tablet of smartphone? Geen enkel probleem! Het enige dat je hoeft te doen is op beide apparaten de bluetooth functie inschakelen en klaar is Kees!

 

Met welk prijskaartje hoef je rekening te houden

Ondertussen heb je kunnen vaststellen dat er wel degelijk heel wat onderscheid kan gemaakt worden tussen de verschillende bluetooth autoradio’s. Het zal dan niet verwonderen dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes kunnen optreden. Zo kun je al snel een degelijke bluetooth autoradio aankopen voor amper 86 euro of minder. Echter bestaan er ook heel wat exemplaren die iets duurder zijn en waarbij je toch wel rekening moet houden met 140 euro of meer. Welke functies en opties acht je zelf belangrijk en wat is eerder een extraatje.

Bedenk voor jezelf ook het budget dat je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijke bluetooth autoradio. Misschien kan het helpen om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven klanten hun ongezouten mening, positief en/ of negatief over diverse bluetooth autoradio’s. Dit kan handig zijn, mocht je twijfelen tussen meerdere bluetooth autoradio’s. En wie weet kun je zo nog wel een aantrekkelijke bluetooth autoradio aanbieding spotten.

Extra kenmerken en mogelijke functies

Op het moment dat je de verschillende bluetooth autoradio’s met elkaar vergelijkt, zal het je duidelijk worden dat bepaalde exemplaren over net iets meer mogelijkheden beschikken. Zo kan het best wel handig zijn indien de bluetooth autoradio ook nog steeds voorzien is van een unieke cd-speler. Dat is echter bij heel wat nieuwe wagens niet langer het geval. En dat kan door sommigen dan ook als een minpuntje worden beschouwd.

Ook de aanwezigheid van een degelijke USB poort, al dan niet in combinatie met een AUX uitgang zijn alvast een meerwaarde. Er zijn ook heel wat bluetooth autoradio’s die je de mogelijkheid aanbieden om gebruik te maken van Spotify of van een DAB/DAB+ ontvangst. Indien je over een heldere en intense geluidskwaliteit wenst te beschikken, dan is een DAB+ ontvangst echt wel een aanrader. Houd er echter wel rekening mee dat alle extra’s ook een bepaald prijskaartje met zich meebrengen.

 

Bluetooth autoradio Reviews – Top 5

 

Of je nu kiest voor een Sony of een Pioneer bluetooth autoradio, beide apparaten behoren tot de topproducten. Verder kun je ook opteren voor een bluetooth dab+ autoradio of een bluetooth autoradio met USB. Kortom, er zijn dus heel wat mogelijkheden op de markt gebracht. Wij willen jou daarom het advies geven om de 5 toestellen hieronder alvast even te bekijken. Houd hierbij ook rekening met de verschillende online reviews en de gebruikerservaringen. Kies er vervolgens dan voor jou de beste bluetooth autoradio uit.

 

 

Jvc KD-R871BT

 

Je zult dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope bluetooth autoradio’s kunnen terugvinden vanwege het lage en voordelige prijskaartje ervan. Deze JVC bluetooth autoradio wordt daardoor door heel wat klanten positief beoordeeld. Toch heeft het apparaat nog heel wat meer te bieden.

Deze autoradio beschikt namelijk niet alleen over bluetooth maar ook over een handige cd-speler, een USB poort en een AUX uitgang. De K2-technologie zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit. Verder is het mogelijk om het geluid nog lichtjes aan te passen dankzij de 13-bands equalizer.

We merken dat de meerderheid van de klanten duidelijk tevreden is over de verschillende optiemogelijkheden en de kwaliteit van deze bluetooth autoradio. Je kunt bovendien genieten van een uitstekende geluidskwaliteit en een helder en duidelijk leesbaar display.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Pioneer DEH-X7800DAB

 

Met deze Pioneer bluetooth autoradio haal je volgens heel wat klanten een topproduct in huis. Deze DIN bluetooth autoradio wordt aangeboden door het alom bekende merk Pioneer en beschikt uiteraard over heel wat meer mogelijkheden dan enkel en alleen maar bluetooth.

Zo kun je genieten van een handige USB poort, is er ook een cd-tuner aanwezig en kun je genieten van Spotify en DAB/DAB+. Op die manier zul je zeker zijn van een heldere en uitstekende geluidskwaliteit wanneer je naar je favoriete muziek luistert. Je kunt deze bluetooth autoradio bovendien zonder problemen gaan aansluiten op alle Apple iOS apparaten en zelfs op Android toestellen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn over de kwaliteit en de mogelijkheden van deze bluetooth autoradio. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag vermeld worden, dan heeft dit volgens een enkele klant vooral te maken met het gebrek aan Vlaamse zenders.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sony MEX-N5200BT

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze bluetooth autoradio van het bekende merk Sony. Dit apparaat behoort tot de Sony MEX serie en zou zomaar een bluetooth autoradio aanbieding kunnen zijn. De DIN autoradio biedt je bovendien ook de mogelijkheid om naar je favoriete cd’s te luisteren of om je smartphone er op aan te sluiten. Zo kun je zelf je afspeellijsten samenstellen.

Indien je je smartphone aan de autoradio koppelt dan ben je zelfs in staat om de autoradio door middel van stemgebruik te bedienen. Dankzij de USB poort kun je makkelijk een USB stick, telefoon of ander extern toestel gaan aansluiten. De dual bluetooth verbinding maakt het mogelijk om tot maximaal 2 smartphones op hetzelfde moment te gaan verbinden.

Tot op heden zijn er alleen maar positieve online beoordelingen bij het product neergeschreven. Zo geven kopers niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het mooie prijskaartje ervan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Pioneer MVH-S300BT

 

Net zoals één van de vorige apparaten zul je merken dat ook deze bluetooth autoradio geleverd wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Pioneer. Vanwege het economische prijskaartje zul je dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope autoradio’s kunnen spotten.

De autoradio is uiteraard niet alleen voorzien van een handige bluetooth functie maar ook van een USB poort en zelfs een AUX uitgang. Zo kun je er eventueel voor kiezen om je smartphone aan de autoradio te koppelen. Verder is deze autoradio compatibel met zowel Apple alsook Android apparaten.

Het is een handig apparaat dat makkelijk te bedienen is en voor een uitstekende geluidskwaliteit zorgt. Uit de online beoordelingen kunnen we dan ook meteen opmaken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de mogelijkheden van deze autoradio. Houd er wel rekening mee dat dit apparaat niet voorzien is van een degelijke cd-speler.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kenwood KMM-BT504DAB

 

Tenslotte wordt deze top 5 afgesloten met de bluetooth autoradio geleverd door Kenwood audio. Het is niet meteen het duurste apparaat en dat wordt duidelijk gewaardeerd door verschillende klanten. Deze enkel DIN bluetooth autoradio is bovendien ook voorzien van een degelijk en duurzame DAB+ radio. Echter zul je het wel zonder cd-speler hoeven te doen.

Dankzij de DAB+ radio kun je genieten van een heldere geluidskwaliteit zonder last te hebben van vervelende storingen en kraakgeluiden. De bluetooth functie maakt het mogelijk om handenvrij te bellen of om je muziek van je smartphone te streamen. Bij de aankoop krijg je er meteen ook een DAB+ raamantenne bij.

De meeste kopers zijn duidelijk positief en overtuigd van de voordelen van dit apparaat. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het heldere display. Jammer genoeg is er geen mute knop aanwezig.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status