5 Beste bluetooth receivers Test Van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bluetooth receivers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke bluetooth receiver en kun je maar geen keuze maken? Dan willen wij jou graag even op weg helpen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten. Zo zou je kunnen opteren voor de Audioengine B1 bluetooth receiver die jou wordt aangeboden in een stevige en duurzame opbergtas. Echter blijkt ook de Bluetooth Audio Transmitter een meer dan goede aanbeveling te zijn. Bovendien functioneert dit apparaat ook als een transmitter. Hieronder voegen we graag nog een derde product toe zodanig dat je er voor jezelf de beste bluetooth receiver kunt uitkiezen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bluetooth receivers Koopgids

 

Wat is een bluetooth receiver en waarvoor kun je een dergelijk apparaat zoal gebruiken? Wat zijn de aansluitingsmogelijkheden en hoe zit het dan met het uiteindelijke prijskaartje? Wij zoeken het graag voor jou uit in de koopgids hieronder. Op die manier weet je waarmee je rekening kunt houden en wordt het iets makkelijker om de verschillende bluetooth receivers met elkaar te vergelijken. Daar sommige apparaten best wel prijzig zijn, lijkt het ons een goede aanbeveling om eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan.

Wat is een bluetooth receiver en het gebruiksgemak

Een bluetooth receiver kan beschouwd worden als een soort van draadloze audio ontvanger die je zonder problemen op een extern apparaat kunt aansluiten. Denk bijvoorbeeld maar aan een home cinema set, een versterker of speaker apparaat. Op die manier ontstaat de mogelijkheid om, door middel van de bluetooth functie, draadloos muziek- én audiobestanden te streamen vanaf je tablet, laptop of smartphone.

Toch willen wij jou aanraden om niet zomaar de eerste de beste bluetooth receiver aan te kopen. Het assortiment is behoorlijk ruim en de keuze wordt er dus niet altijd makkelijker op. Kies echter voor een kwalitatieve bluetooth receiver, ook al bestaat de kans dat je dan vaak iets meer zult betalen. Merken zoals Yamaha, iFi Audio en Focal zijn alvast gekend omwille van hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

De voor- en nadelen van een bluetooth ontvanger

Het grootste pluspunt van een kwalitatieve bluetooth receiver is dat je helemaal geen internet meer nodig zult hebben om een degelijke draadloze verbinding tot stand te brengen. Op die manier kun je dus zonder problemen muziek en andere bestanden vanaf een extern apparaat streamen, enkel en alleen met behulp van de bluetooth verbinding.

Houd er wel rekening mee dat het bereik van een bluetooth verbinding iets beperkter zal zijn dan het bereik dat je met wifi kunt creëren. Maximaal wordt geschat op een bereik van ongeveer 10 meter. Verder blijkt het geluid ook iets onderheviger aan storingen. Ook dat zou eventueel een struikelblok kunnen zijn voor sommige klanten maar laat je hier niet gelijk door afschrikken.

 

De werking en het bereik

Het klinkt uiteraard heel logisch dat de werking van een bluetooth receiver vooral steunt op het principe van bluetooth. Bluetooth is een handige functie waarmee het mogelijk wordt om, op een geheel draadloze wijze, gegevens te gaan uitwisselen tussen verschillende externe apparaten. In de meeste gevallen zal 1 van de apparaten dan als zender genoteerd staan en de andere apparaten geklasseerd worden als zogenaamde ontvanger.

Zoals hierboven reeds min of meer vermeld, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de afstand tussen de apparaten, zender en ontvanger, niet te groot is. Bij voorkeur niet meer dan 10 meter. Echter bestaan er tegenwoordig ook heel wat bluetooth receivers die een bereik van ruim 100 meter ondersteunen. Echter zal het prijskaartje hier jammer genoeg ook wel navenant zijn.

Een verbinding op basis van bluetooth zal bovendien steeds plaatsvinden door middel van een bepaalde radiofrequentie. Zodra je dus de bluetooth functie inschakelt, zal het toestel geheel automatisch de omgeving gaan scannen en op zoek gaan naar andere apparaten waarvan de bluetooth functie staat ingeschakeld. Vervolgens zul je een bericht krijgen indien er al dan niet apparaten worden gedetecteerd.

De snelheid en de versie bluetooth

Bij de aankoop van een bluetooth receiver is het ook handig om rekening te houden met de snelheid ervan. Om de snelheid te kunnen bepalen moet je dan weer aandachtig zijn voor de bluetooth versie. Het spreekt voor zich dat een bluetooth 4.1 versie of 5.0 versie sneller zal reageren dan een bluetooth receiver met een 2.0 of 2.1 versie.

Echter zul je tegenwoordig ook heel wat bluetooth receivers zien verschijnen met een EDR vermelding. Deze afkorting staat voor “Enhanced Data Rate”. Een dergelijke bluetooth receiver is dus in staat om de data veel sneller te gaan versturen in tegenstelling tot een receiver die deze vermelding niet heeft gekregen.

 

Met welk prijskaartje hoef je rekening te houden

Tot slot willen we het nog even kort hebben over het mogelijke prijskaartje. Gemiddeld betaal je voor een degelijke bluetooth receiver ongeveer 150 euro. Uiteraard zijn er heel wat goedkopere varianten op de markt gebracht net zoals je voor sommige receiver ook veel meer budget zult moeten voorzien. Stel jezelf de vraag wat je wensen en verwachtingen zijn en of je van plan bent om de receiver regelmatig te gebruiken. Dit zal de keuze voor een bepaald type aanzienlijk makkelijker maken.

 

5 Beste bluetooth receivers (Reviews) van 2021

 

Tegenwoordig zijn er steeds meer gebruikers die op zoek gaan naar de beste bluetooth receiver. Een handig apparaatje dat je makkelijk aan een speaker, versterker of eventueel een home cinema set kunt koppelen. Zo wordt het mogelijk om je favoriete muziek vanop je smartphone of zelfs tablet te streamen. Er dan ook heel wat bekende merken zoals Soundlogic, Logitech en Maxxter die diverse bluetooth receivers op de markt gebracht hebben. Neem rustig een kijkje naar de 5 topproducten die wij voor jou geselecteerd hebben en bekijk hierbij eventueel ook de online reviews en het advies van klanten.

 

1. Audioengine B1 Bluetooth Receiver Meegeleverde kabels: AC + RCA

 

Door te kiezen voor de bluetooth receiver van Audioengine kies je niet meteen voor het goedkoopste exemplaar uit het rijtje. Toch lijken klanten, die tot op heden gereageerd hebben, zodanig tevreden te zijn over de aangeboden kwaliteit en het gebruiksgemak dat ze het hoge prijskaartje er zomaar bijnemen. Wat dan weer resulteert in een mooie eindscore van 5 sterren.

De B1 bluetooth receiver kent een behoorlijk compact formaat met een diepte van 25,4 mm, een hoogte van 88,9 mm en een breedte van 101,6 mm. Hij wordt geleverd inclusief een stevige draagtas, een informatieve handleiding en een AC en RCA kabel. Dankzij de bluetooth 4.0 versie inclusief een bereik van 30 meter, kun je makkelijk je favoriete muziek en afspeellijsten gaan streamen.

Daarnaast wordt deze bluetooth receiver evenzeer gekenmerkt door een spanning van 5 Volt en een uitgangsvermogen van 0,2 A. Kortom, een handig en compact apparaatje dat je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen en eenvoudig op andere externe toestellen kunt aansluiten.

Voordelen
Formaat:

de compactheid van deze bluetooth receiver en het lichte gewicht, maken het mogelijk om hem makkelijk en snel te verplaatsen.

Bluetooth:

hij wordt gekenmerkt door een recente 4.0 bluetooth versie die een ruim bereik garandeert van maar liefst 30 meter.

Opbergtas:

hij wordt geleverd inclusief een stevige opbergtas zodanig dat je hem na gebruik telkens weer veilig kunt opbergen.

Kabels:

bij aankoop worden eveneens een AC en RCA audiokabel meegeleverd.

Nadelen
Geen LCD display:

jammer genoeg is deze bluetooth receiver niet voorzien van een LCD display.

Prijzig:

we vermoeden dat het hogere prijskaartje door sommige klanten wel eens als een struikelblok zal worden beschouwd.

Koop bij bol.com (€199)

 

 

 

 

2. Audio Receiver APTX HD 2in1 Low Latency Bluetooth 5.

 

In tegenstelling tot de vorige bluetooth receiver is dit exemplaar van Lubeez meteen een pak goedkoper. De lage prijs maakt hem dan ook een pak toegankelijker voor het grote publiek. Bovendien kies je met de Lubeez bluetooth receiver gelijk voor een 2-in-1 apparaat aangezien hij ook als een transmitter functioneert.

Hij blijkt uitgerust met een krachtige ingebouwde lithium batterij die een capaciteit van 300 mAh garandeert en probleemloos kan worden opgeladen. Echter kun je hem ook op de stroom aansluiten zodanig dat je de mogelijkheid krijgt om constant te streamen. Hij wordt jou aangeboden inclusief een 3,5 mm kabel die je op eender welke AUX ingang kunt aansluiten, een optische kabel, een oplaadkabel en een RCA kabel.

Dankzij de handige 5.0 bluetooth versie, inclusief ruim bereik, is het mogelijk om hem draadloos te verbinden met eender welke smartphone, tablet of pc die voorzien is van een eigen bluetooth functie. Slechts enkele klanten vinden het jammer dat er geen online ondersteuning wordt aangeboden en beschouwen de kwaliteit als matig.

Voordelen
Voeding:

hij maakt gebruik van een krachtige en makkelijk oplaadbare lithium batterij met een capaciteit van 300 mAh. Na 2 uurtjes is hij dan ook volledig opgeladen en kan hij een stand-by tijd garanderen van 200 uren.

Handig in gebruik:

deze bluetooth receiver en transmitter blijkt niet alleen een AUX uitgang te ondersteunen maar ook optische audio uitgangen. Verder kan hij ook worden ingezet in combinatie met het audiosysteem van je wagen.

Werktijd:

de transmitter en receiver leveren beiden een totale werktijd van maar liefst 15 uur.

Verpakkingsinhoud:

hij wordt geleverd inclusief een oplaadkabel, een optische kabel, een 3,5 mm kabel en een RCA kabel.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit, en bijgevolg het prijskaartje, toch wel beter had gekund.

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

3. Bluetooth Receiver Car Aux Audio Adapter Mini Wireless Hands-free Car Music Kit for Home C

 

Net zoals de vorige 2 bluetooth receivers zul je ook dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope producten kunnen spotten. De lage prijs doet vermoeden dat we hier wel eens met een bluetooth receiver aanbieding te maken kunnen hebben. Het product wordt jou aangeboden door het merk Tutitronics.

Op voorwaarde dat je wagen is uitgerust met een autoradio met jack 3,5 mm aansluiting, is het mogelijk om deze unieke bluetooth receiver te gebruiken. Sluit het apparaat op de jack 3,5 mm aansluiting aan, maak een connectie met bijvoorbeeld je smartphone en luister vervolgens al je favoriete liedjes. Dankzij deze receiver is het eventueel ook mogelijk om handsfree een inkomende oproep te beantwoorden. Kortom, een multifunctioneel en handig product.

De bluetooth receiver is bijzonder compact en licht van gewicht wat het dan weer comfortabel maakt om te verplaatsen. De klanten reageren dan ook voornamelijk positief op de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Echter zijn er ook enkele gebruikers die toch wel wat twijfels hebben over dit product.

Voordelen
Prijskaartje:

net zoals sommige andere bluetooth receivers uit dit lijstje, zul je ook dit product bij de aanbiedingen mogen verwachten.

Gebruiksgemak:

de installatie van deze receiver heeft helemaal geen voeten in de aarde en is dan ook snel geklaard. Maak hierbij bij voorkeur gebruik van de 3.5 mm aansluiting die je op bijvoorbeeld heel wat recente autoradio’s kunt terugvinden.

Comfort:

de receiver biedt je niet alleen de mogelijkheid om naar je favoriete muziek te luisteren maar zorgt er ook voor dat je eventueel inkomende gesprekken handsfree kunt gaan beantwoorden.

Nadelen
Matige kwaliteit:

ook hier moeten we jammer genoeg vaststellen dat een beperkt aantal klanten toch wel wat twijfelt aan de kwaliteit.

Koop bij bol.com (€3.99)

 

 

 

 

4. Bluetooth Receiver ontvanger voor in de auto FM transmitter met USB

 

De Wadu bluetooth receiver is een handig apparaatje dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de wagen. Hij is dan ook voorzien van een handige aansluiting waarmee je hem probleemloos op de sigarettenaansteker van je auto kunt installeren, rekening houdend met een aansluitspanning van 12 – 24 Volt.

Dankzij de ingebouwde microfoon is deze bluetooth receiver, eenmaal correct ingeschakeld, ook geschikt om inkomende gesprekken handsfree te beantwoorden. Verder biedt hij een echo- en ruisonderdrukking aan, een bluetooth 5.0 versie met een ruim bereik van 5 meter. 2 USB poorten en de mogelijkheid om het vorige of volgende nummer te selecteren. Hij is tevens voorzien van een compact doch helder en duidelijk leesbaar LCD display en wordt jou aangeboden inclusief een informatieve handleiding.

Ondanks het feit dat heel wat klanten duidelijk tevreden zijn over hun aankoop, zijn er toch ook enkele kopers die niet overtuigd blijken van de kwaliteit. Zo vermeldt één gebruiker dat deze bluetooth receiver jammer genoeg niet in de wagen past.

Voordelen
Formaat:

met een breedte van 4 cm in combinatie met een hoogte van 9 cm en een lengte van 4 cm, is deze bluetooth receiver behoorlijk compact.

Bluetooth:

hij wordt gekenmerkt door een 5.0 bluetooth versie die zonder problemen een behoorlijk ruim bereik van 5 meter weet aan te bieden.

Voeding:

je kunt hem makkelijk aansluiten op de 12 of 24 Volt sigarettenaansteker van je wagen.

Budgetvriendelijk:

je zult hem vast en zeker tussen de goedkopere bluetooth receivers uit het rijtje vinden.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts enkele klanten hebben een minder goede beoordeling gegeven omdat deze bluetooth receiver niet in hun wagen kan worden gebruikt.

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

5. Strex Bluetooth Via Aux 3.5MM Aux Bluetooth Audio Receiver

 

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met de bluetooth receiver van het, al dan niet bekende merk Strex. Houd er wel rekening mee dat je voor dit apparaat toch net iets meer budget zult moeten voorzien in vergelijking met de vorige 4 producten die we besproken hebben. Echter zul je merken dat het geld goed besteed wordt.

Door gebruik te maken van de 3.5 mm AUX aansluiting is het mogelijk om deze bluetooth receiver met je autoradio of speakerset te verbinden. Vervolgens kun je je favoriete muziek op een eenvoudige manier vanop je smartphone of tablet streamen. Het apparaat is voorzien van een krachtige en oplaadbare ingebouwde accu die probleemloos 12 uur muziek kan leveren. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je inkomende telefoongesprekken snel beantwoorden.

Het is een compact en lichtgewicht product dat een maximaal bereik van wel 15 meter aanbiedt. Verder kun je de bluetooth receiver ook gebruiken op het moment dat die wordt opgeladen. Klanten reageren positief op dit product en vinden dat je echt wel waar krijgt voor je geld.

Voordelen
Microfoon:

de bluetooth receiver is voorzien van een handige geïntegreerde microfoon waardoor het mogelijk wordt om inkomende gesprekken volledig handsfree te beantwoorden.

Voeding:

het toestel is uitgerust met een duurzame accu die je makkelijk kunt opladen. Een volledig opgeladen batterij levert een gebruiksduur van maar liefst 12 uur op.

Nadelen
Kostenplaatje:

in vergelijking met sommige andere bluetooth receivers uit deze top 5, lijkt de prijs hier toch wel wat hoger te liggen dan het gemiddelde.

Koop bij bol.com (€22.95)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Coretek Bluetooth Receiver 4.1 Audio Music Streaming Handsfree Carkit & Thuisgebruik

 

Ben je op zoek naar één van de goedkope bluetooth receivers dan kunnen wij jou alvast dit product aanraden. De 4.1 audio bluetooth receiver wordt jou aangeboden door het, al dan niet bekende merk Coretek. Het is een handig apparaatje om music en andere audiobestanden op een makkelijke en snelle manier te streamen.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is deze 4.1 audio bluetooth receiver aansluiten op speakerset, autoradio of eventueel stereotoren. Gebruik hier bij voorkeur de 3.5 mm aux-poort voor. Vervolgens kun je op een eenvoudige manier een verbinding creëren met bijvoorbeeld je smartphone. Dankzij de ingebouwde DSP functie worden vervelende achtergrondgeluiden zonder problemen onderdrukt. Ook ruis wordt met behulp van deze functie aangepakt.

Verder geniet je een maximaal bereik van maar liefst 10 meter en kun je ook altijd nog gebruik maken van de energiebesparende functie. Wil je het toestel opladen? Dan kan dat best door gebruik te maken van de mini USB kabel. Jammer genoeg merken we heel wat verdeeldheid op tussen de verschillende klanten die op het product hebben gereageerd. Laat je hier niet door afschrikken.

Voordelen
Budgetvriendelijk:

je zult werkelijk aangenaam verrast zijn op het moment dat je de betaalbare prijs van het product onder ogen krijgt.

Gebruiksvriendelijk:

het is een compact en lichtgewicht apparaatje dat makkelijk te gebruiken is. Werkelijk ideaal om muziek bestanden en audiobestanden snel en probleemloos te streamen.

Installatie:

de installatie van de bluetooth receiver gebeurt bij voorkeur door gebruik van de 3.5 mm AUX-poort.

DSP functie:

de DSP biedt de mogelijkheid om, indien gewenst, storende omgevingsgeluiden zonder problemen te gaan elimineren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we stellen vast dat de kwaliteit niet aan de wensen en verlangens van sommige kopers lijkt te voldoen.

 

 

Philips AEA2000 Bluetooth Ontvanger Met AUX en RCA ingang

 

Door te kiezen voor de Philips AEA2000 bluetooth ontvanger kun je op een eenvoudige manier van je standaard laptop of pc met speakers, een kwalitatief en gebruiksvriendelijk draadloos geluidssysteem creëren. Je hoeft hem hiervoor enkel aan te sluiten op een AUX ingang of gebruik te maken van een RCA kabel. Vervolgens kun je een goede en stabiele ontvangst genieten met een bereik van maar liefst 10 meter.

Dit bereikt wordt ondersteund door de 2.1 bluetooth versie en maakt het apparaat compatibel voor gebruik met diverse andere bluetooth toestellen. Besef wel dat het hier enkel om een ontvanger gaat en dus geen transmitter. Toch is het een handig en degelijk apparaatje dat, met z’n maximale formaat van 74 x 22 x 74 mm behoorlijk compact is. Hij is tevens voorzien van een AUX – én RCA ingang en wordt gekenmerkt door een eenvoudige plug and play installatie.

Op het moment van aankoop worden tevens ook een RCA naar 3.5 mm audiokabel én een snelstartgids meegeleverd. We zien dat klanten het product beoordelen met 4,6 sterren en bijgevolg bijzonder tevreden zijn. Toch is er één koper die melding maakt van een matige kwaliteit en hoge prijs.

Voordelen
Toebehoren:

ben je van plan om deze bluetooth receiver aan te kopen dan krijg je er gelijk een snelstartgids én een RCA naar 3.5 mm audiokabel bij.

Bluetooth:

hij is voorzien van een bluetooth 2.1 versie en biedt bovendien een maximaal bereik aan van wel ruim 10 meter ver.

Formaat:

het betreft een compacte bluetooth receiver die gekenmerkt wordt door een totale afmeting van 74 x 22 x 74 mm.

Installatie:

de installatie van deze bluetooth receiver heeft helemaal niet zoveel voeten in de aarde. Zo kun je gebruik maken van een degelijke RCA kabel of gewoon via de AUX ingang.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens één klant had de kwaliteit toch wel wat beter mogen zijn.

Prijskaartje:

ondanks de aanvaardbare en betaalbare prijs van dit apparaat, vindt één koper het nog steeds te duur.

 

 

Logitech USB Unifying Receiver USB-ontvanger 10 meter bereik

 

Ook Logitech behoort tot de bekende merken op het gebied van bluetooth receivers. Dit product mag dan misschien iets duurder zijn in de aankoop, toch krijg je waar voor je geld. De receiver is niet alleen compact maar ook licht van gewicht. Kortom, handig om mee te nemen in bijvoorbeeld je rugzak, handtas of aktetas.

Het apparaat is voorzien van de 2.1 bluetooth versie en biedt een maximaal bereik aan van maar liefst 10 meter. Dankzij de bijbehorende geavanceerde en bovendien geheel draadloze 2.4 GHz technologie mag je zeker zijn van een krachtige en snelle verbinding. Je hoeft niet te vrezen voor vertragingen of zelfs uitval van de bluetooth adapter.

We merken dan ook vooral positieve reacties op bij de klanten. Zo wordt niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid. Slechts enkele klanten vinden het prijskaartje toch wel iets te duur.

Voordelen
Comfort:

de combinatie van het compacte formaat enerzijds en het beperkte gewicht anderzijds, zorgen voor een handzame en makkelijk mee te nemen bluetooth receiver.

Bluetooth:

je zult zien dat hij is uitgerust met een degelijke 2.1 bluetooth versie waarbij je een maximaal bereik geniet van ongeveer 10 meter ver.

Handig in gebruik:

je kunt de bluetooth receiver makkelijk en zonder problemen op het externe apparaat aansluiten en bovendien gebruik maken van de draadloze 2.4 GHz technologie.

Nadelen
Budget:

indien er toch een klein puntje van kritiek mag worden vermeld, dan heeft dit vooral te maken met het prijskaartje.

 

 

Bluetooth receiver 3.5mm A2DP Audio Adapter Compact design

 

Ook Knaldeals.com heeft een degelijke en duurzame bluetooth receiver op de markt gebracht. Een handig en compact product dat je ook makkelijk in de auto kunt gebruiken. De bluetooth receiver ziet eruit als een eenvoudige USB maar biedt heel wat mogelijkheden. Door middel van gebruik te maken van een audiosysteem zoals bijvoorbeeld de autoradio, is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier je favoriete liedjes van je smartphone te beluisteren.

De verbinding komt tot stand door gebruik te maken van de beschikbare bluetooth v2.0 en is daardoor niet alleen geschikt voor smartphones maar ook tablets en zelfs MP3 spelers. Je geniet verder een maximaal bereik van maar liefst 10 meter.

Een blik op de online beoordelingen toont aan dat het voor de ene koper echt wel een topproduct is, terwijl de andere klant toch wel wat twijfels heeft. Zo zou de bluetooth receiver toch vrij kwetsbaar zijn en bijgevolg niet beschikken over een optimale kwaliteit. Neem rustig de tijd om het allemaal even te bekijken.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

2 COMMENTAIRES

Guus van der Meulen

January 9, 2021 at 7:44 pm

Bij bluetooth geluidsoverdracht is de gebruikte codex superbelangrijk. LDAC, Aptx HD,……
Ik vind dat je je moet verdiepen in de codexes die de receiver ondersteunt. Goed geluid kan echt alleen met een voldoende goede codex.

Reply
10top Team

January 10, 2021 at 11:36 am

Hoi Guus,

Hartelijk dank voor de waardevolle tip in verband met de tekst over de bluetooth receivers.
Het is zeker correct dat de codex een belangrijk onderdeel vormt in het bepalen van de uiteindelijke geluidskwaliteit.
Echter is ons tekstje beperkt en moeten we het voor zoveel mogelijk gebruikers verstaanbaar houden maar we gaan het zeker bekijken.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
DMCA.com Protection Status