Beste bluetooth speaker

Laatste update: 02.12.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bluetooth speakers test van 2022

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijk en duurzame bluetooth speaker maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou graag even op weg helpen door te verwijzen naar onze koopgids omtrent bluetooth speakers. Echter kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3 waarin we jou vervolgens de 3 best beoordeelde hedendaagse bluetooth speakers presenteren. Zo blijkt de JBL Go Draagbare Mini Speaker alvast een bijzonder goede aanbeveling te zijn voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Bovendien laat dit toestel toe om eventuele inkomende oproepen te beantwoorden indien je dit wenst. Daarnaast zou je ook altijd nog kunnen kiezen voor de Bose SoundLink Mini II bluetooth speaker. Doordat het toestel zo compact is, kun je het makkelijk overal mee naartoe nemen en is het ook veel makkelijker op te bergen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bluetooth speakers koopgids

 

Bluetooth speakers verschijnen steeds meer in het straatbeeld en tegenwoordig lijkt iedereen er wel eentje te hebben. Heb je er zelf nog geen maar wil je graag op zoek naar één van de beste bluetooth speakers dan willen wij jou natuurlijk helpen. In de eerste plaats is het een aanbeveling even stil te staan bij het gebruiksgemak ervan. Wat is een bluetooth speakers precies en welke eigenschappen bezit het apparaat? Zijn er eventuele gebreken en wat met het prijskaartje? Neem vooral rustig de tijd om de verschillende apparaten met elkaar te vergelijken en houd hierbij ook rekening met de aanbiedingen.

 

 

Wat is een bluetooth speaker en het gebruiksgemak

Eenmaal je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke en duurzame bluetooth speaker dan is het natuurlijk best wel handig dat je weet wat daarmee bedoeld wordt. Een bluetooth speaker is eigenlijk een handig apparaatje waarmee het mogelijk is om op een draadloze manier je favoriete muziek te beluisteren. Je kunt dus een verbinding maken met je smartphone of eventueel met je tablet en op die manier je muziek streamen. Bluetooth speakers zijn bijzonder handig en bovendien ook energiezuinig.

Je kunt een bluetooth speaker makkelijk overal mee naartoe nemen en dat is best wel handig als je bijvoorbeeld even een weekje naar het strand wilt. Je zult bovendien merken dat het prijskaartje van een degelijke bluetooth speaker best wel mee valt. Zo heb je al heel wat opties en kwaliteit tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de geluidskwaliteit misschien niet altijd zal zijn waarop je gehoopt had.

 

Kenmerken en andere belangrijke eigenschappen en opties

Je zult merken dat een bluetooth speaker over heel wat mogelijkheden en opties beschikt. Toch zal de ene speaker net iets meer kenmerken bezitten in vergelijking met de andere bluetooth speaker. Het is daarom een goed idee om even voor jezelf na te gaan wat je nu precies verwacht van een dergelijk apparaat. Wat zijn je verwachtingen en je wensen? Dit zal de zoektocht naar de voor jou perfecte bluetooth speaker meteen een pak makkelijker maken.

Zo zijn bluetooth speakers in de basis eigenlijk heel eenvoudige standaard audiospelers maar dan met een aantal extra kenmerken en opties. Zo zijn de meeste bluetooth speakers niet alleen spatwaterdicht maar ook waterdicht. Verder is het mogelijk om handenvrij te bellen en kun je de speaker probleemloos door middel van de USB poort opladen. De meeste bluetooth speakers zijn verder ook voorzien van een handige NFC verbinding.

 

Zijn er ook beperkingen aan verbonden?

Uiteraard zijn er niet alleen voordelen aan verbonden maar is het belangrijk om toch ook even stil te staan bij de mogelijke minpuntjes. Eigenlijk is het belangrijkste minpuntje vooral de geluidskwaliteit. Als je muziek van je smartphone of je tablet gaat streamen dan wordt het geluidssignaal behoorlijk sterk gecomprimeerd, kleiner gemaakt dus. Dit zorgt ervoor dat bepaalde, toch wel belangrijke details eventueel kunnen wegvallen.

Vandaar vaak de iets mindere geluidskwaliteit. Zolang je buiten zit of onderweg bent, zul je merken dat dit niet echt bijzonder hard opvalt. Indien je de speaker ergens standaard in het huis wilt plaatsen, dan zul je die beperkte geluidskwaliteit natuurlijk wel gaan horen.

 

Mogelijke prijskaartje en design

Er zijn heel wat goedkope bluetooth speakers op de markt die je makkelijk kunt aankopen tegen een prijsje van 25 euro. Toch worden er ook heel wat duurdere exemplaren van ruim 400 euro of meer aangeboden. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf perfect weet wat je wilt en hoeveel je wilt of kunt uitgeven.

Houd er echter wel rekening mee dat een kleine bluetooth speaker niet alleen veel goedkoper is, maar ook iets minder qua geluidskwaliteit. Het is dan beter om voor een iets groter exemplaar te kiezen en iets meer geld te besteden zodat je over een kwalitatief apparaat beschikt. Door te letten op promoties kun je altijd nog een bluetooth speaker aanbieding tegenkomen.

 

Het formaat, het gewicht en het comfort

Bluetooth speakers heb je in heel wat verschillende vormen en formaten. Zo kun je opteren voor een bijzonder kleine speaker die ongeveer de grootte heeft van een standaard blikje fris. Maar je kunt ook opteren voor een groter exemplaar. De grootste bluetooth speaker heeft een maximale afmeting die je kunt vergelijking met een standaard schoenendoos. 

Houd er wel rekening mee dat een kleine speaker vaak niet de gewenste geluidskwaliteit oplevert. Bluetooth speakers zijn niet alleen behoorlijk compact maar ook licht van gewicht. Dit maakt het dan weer extra handig om overal mee naartoe te nemen. Zo kun je makkelijk eens een weekje naar het strand of een dagje picknicken in het park.

 

Voeding

Een bluetooth speaker is voorzien van een bijzonder krachtige oplaadbare accu. Deze accu kun je makkelijk opladen door middel van gebruik te maken van de micro-USB poort. De oplaadtijd echter, kan variëren van speaker tot speaker. Sommige speakers zijn in amper anderhalf uur helemaal opgeladen terwijl andere apparaten er makkelijk 6 uur lang over doen. Bovendien moet je beseffen dat je op een bepaald moment de oplaadbare accu wel eens zult moeten vervangen.

 

Bluetooth speaker Reviews – Top 5

 

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een degelijke bluetooth speaker. En dat is meteen ook de voornaamste reden waarom heel wat verschillende merken de beste bluetooth speaker op de markt willen brengen. Om het toch net allemaal iets eenvoudiger te maken, zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Deze kun je hieronder rustig bekijken en daarna een keuze te maken. Wij willen jou wel het advies geven om ook even naar de online reviews van de kopers te kijken. Deze kunnen je eventueel goed op weg helpen.

 

 

JBL Go Draagbare Mini Speaker

 

Indien je liever niet teveel geld wilt spenderen aan een degelijke bluetooth speaker dan kun je altijd dit model even bekijken. De lage prijs doet vermoeden dat het hier wel eens over een bluetooth speaker aanbieding zou kunnen gaan.

Deze JBL bluetooth speaker is niet alleen vrij compact maar weegt ook behoorlijk weinig. Dit zorgt ervoor dat je het toestel gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Het apparaat heeft een neutrale grijze kleur maar is ook in tal van andere kleurtjes beschikbaar. Deze bluetooth speaker werkt op basis van een krachtige accu die probleemloos 5 uur lang meegaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om via de luidspreker telefoongesprekken te beantwoorden. Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat heel wat kopers het product aanraden. Verder vinden vele kopers het toestel ook gebruiksvriendelijk en zorgt het voor een uitstekend geluid.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bose SoundLink Mini II

 

Ook met deze Bose bluetooth speaker kun je rekenen op een degelijk toestel. Toch zul je voor dit model net iets meer budget hoeven te voorzien. Alhoewel de meeste gebruikers zich daar niet meteen lijken aan te storen.

Het apparaat is beschikbaar in 3 neutrale kleuren en heeft een totale accuduur van maar liefst 10 uur lang. Daarnaast biedt het toestel je ook de mogelijkheid om via de speaker telefoongesprekken aan te gaan. Je krijgt er bij de aankoop niet alleen een kabel bij maar ook meteen een krachtig oplaadstation en een wandoplader.

Bij dit apparaat zijn heel wat reacties binnengekomen die vooral heel positief zijn. De meeste klanten zijn niet alleen tevreden over de uitstekende prijs maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Kortom het is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een degelijke bluetooth speaker.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Harman Kardon Go+Play

 

In vergelijking met deze Harman Kardon bluetooth speaker was het voorgaande toestel eigenlijk nog gewoon een koopje. Dit model is dan ook niet meteen ideaal voor mensen die liever niet teveel geld willen uitgeven. Toch zien we heel wat positieve reacties opduiken bij dit toestel.

Het toestel heeft een zwarte kleur maar kun je ook in het grijs bekomen. Zodra de batterij helemaal is opgeladen dan kun je deze bluetooth speaker probleemloos 8 uur lang gaan gebruiken. Dankzij de 360 graden functie kun je het geluid overal goed horen.

Ondanks het feit dat je het niet meteen tussen de goedkope bluetooth speakers hoeft te verwachten, kan het apparaat toch op heel wat positieve reviews rekenen. Een andere koper is wel van mening dat het om een vrij groot toestel gaat en dat je dus toch best wel wat extra ruimte voorziet.

 

Koop bij bol.com (€295.99)

 

 

 

 

Philips BT50 Groen

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke bluetooth speaker dan loont het vast en zeker de moeite om dit apparaat te bekijken. Deze Philips bluetooth speaker beschikt over een 3,5 mm connectiviteit en is vrij compact. Daardoor kun je het gemakkelijk plaatsen en meenemen.

Zodra je het apparaat helemaal hebt opgeladen dan kan het gemakkelijk tot wel 6 uur lang meegaan. Het toestel biedt een bluetooth bereik van maar liefst 10 meter aan en is gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast is het in verschillende kleuren te verkrijgen.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen 3,5 mm audiokabel bij de aankoop van het toestel wordt meegeleverd. Dit zou eventueel voor sommige kopers wel storend kunnen zijn. Toch is de meerderheid van de gebruikers duidelijk tevreden en wordt het apparaat sterk aangeraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sony SRS-XB20

 

Met deze Sony bluetooth speaker haal je een bijzonder handig apparaat in huis dat bovendien geheel draadloos werkt. Ook het prijskaartje valt volgens heel wat kopers bijzonder goed mee.

Het apparaat is niet alleen spatwaterdicht maar ook nog eens waterdicht. Je hoeft dus niet te panikeren wanneer het bijvoorbeeld plots begint te regenen. Op het moment dat de batterij helemaal is opgeladen dan kun je dit toestel tot wel 12 uur lang probleemloos gebruiken. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende kleuren.

We merken vooral heel wat tevreden klanten op. Zo zijn er verschillenden die een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit van het toestel terwijl anderen het een gebruiksvriendelijk apparaat vinden. Kortom een echte aanrader.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status