Beste body shaper

Laatste update: 27.05.20

 

Body shapers test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke body shaper maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou misschien wel enkele richtlijnen aanbieden met onze koopgids. Indien je echter dringend op zoek bent naar een body shaper, dan kun je meteen verder scrollen naar onze top 3. Daarin bespreken we graag de 3 best beoordeelde body shapers van het moment. En wie weet zit er wel iets tussen dat ook aan jouw verwachtingen kan beantwoorden. Zo zou je kunnen kiezen voor de Saizi Waist Trainer XXL Shapewea body shaper. Een prachtige body shaper die je bovendien kunt bekomen in diverse pasvormen waarbij XS het kleinste maatje is en XXL de grootste maat. Ook wanneer je kiest voor de LaFaja Waist Trainer Semi Vest body shaper, kies je voor kwaliteit. Het product is bovendien niet alleen te bekomen in diverse kleuren maar ook in heel wat pasvormen. Voor elk wat wils dus!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Body shapers koopgids

 

Een body shaper kan echt wel een goede aanbeveling zijn als je er dag in dag uit goed wilt uitzien. Toch is het niet zo eenvoudig om de perfecte body shaper te vinden. Het is daarom een goed idee om de beste body shapers te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Op die manier zul je een beter idee krijgen van wat er zoal op de markt gebracht is en ook een goede keuze kunnen maken. Zo zou je bijvoorbeeld rekening kunnen houden met bepaalde factoren zoals het gebruiksgemak, het design en het prijskaartje. Maar ook het materiaal en de pasvorm kunnen belangrijk zijn. Door eventuele promoties niet uit de weg te gaan, kun je ook altijd nog een aantrekkelijk body shaper aanbieding tegenkomen.

 

 

Wat is een body shaper en het nut ervan

 

Je zou jezelf misschien wel kunnen afvragen waarom je eigenlijk een body shaper nodig hebt. Eigenlijk zou geen enkele vrouw een body shaper hoeven te gebruiken want elke vrouw is perfect zoals ze is. Toch kunnen sommige vrouwen best wel onzeker zijn over hun lichaam. In zo een gevallen kan een body shaper dan misschien wel soelaas brengen. Een body shaper is eigenlijk een product waarmee je de vorm van je lichaam wat kunt proberen verbergen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een klein buikje dan kun je dit door middel van een degelijke body shaper een beetje gaan verdoezelen.

Je zult je buikje dus minder of zelfs niet meer zien wanneer je de body shaper aan hebt. En dat is natuurlijk altijd leuk en prettig als je binnenkort naar een trouwfeest moet of gewoon een etentje met vrienden gepland hebt staan. Toch is het belangrijk om niet meteen het eerste het beste product aan te kopen. Het is altijd een goed idee om zoveel mogelijk body shapers te bekijken en deze met elkaar te gaan vergelijken. Probeer ook aandachtig te zijn voor eventuele aanbiedingen. Het is altijd mogelijk dat je vroeg of laat even een leuk en aantrekkelijk koopje tegenkomt.

 

 

Het design en het prijskaartje

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale body shaper zul je merken dat er toch wel wat prijsvariaties kunnen optreden. Uiteraard zal de prijs door verschillende factoren beïnvloed worden. Zo een specifiek merk een invloed kunnen uitoefenen op de prijs net zoals ook de gebruikte materiaalsoorten en het design de prijs kunnen laten schommelen. Probeer daarom voor jezelf alvast even een aantal dingen op een rijtje te plaatsen. Ben je van plan om de body shaper regelmatig te gebruiken? En wat is het bedrag dat je maximaal wilt maar vooral kunt spenderen aan een body shaper.

Je zult merken dat deze vragen echt een goede richtlijn kunnen vormen om op zoek te gaan naar de voor jou perfecte body shaper. Zo heb je bijvoorbeeld heel wat goedkope body shapers die je voor amper 10 euro kunt aankopen. Maar er bestaan natuurlijk ook heel wat andere producten die je veel duurder zult moeten betalen. In het laatste geval kunnen er prijzen optreden van 65 euro of zelfs meer. Het kan misschien helpen om eventjes de verschillende online beoordelingen van de klanten door te nemen. Ook deze reacties kunnen een goed hulpmiddel zijn in je zoektocht.

 

 

Het materiaal en de pasvorm

 

Je zult vrijwel meteen merken dat er heel wat verschillende soorten body shapers op de markt gebracht zijn. Dit wil dus ook zeggen dat je body shapers van verschillende materiaalsoorten kunt tegenkomen. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een body shaper die helemaal gemaakt is uit duurzaam en stevig latex. Dit voelt heel stevig en comfortabel aan maar zal jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope body shapers te vinden zijn. Je kunt ook opteren voor een exemplaar waarbij men gebruik maakt van een combinatie tussen latex en katoen.

Naast de materiaalsoorten is het ook vooral belangrijk om even stil te staan bij de pasvorm. In principe zullen de meeste body shapers in diverse maten aanwezig zijn. Het is belangrijk om echt de juiste maat te nemen en dit kun je alleen maar doen door het even aan te passen. Indien je een body shaper aankoopt in een te kleine maat dan zul je voelen dat deze heel hard aanspant en dus bijgevolg helemaal niet lekker zit. Indien je deze te groot koopt, dan zul je merken dat de body shaper eigenlijk geen enkel effect meer biedt.

 

 

Eventuele extra kenmerken en opties

 

Tot slot zul je merken dat er heel wat verschillende soorten body shapers bestaan waarbij bepaalde modellen over net iets meer opties en kenmerken beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Indien je bijvoorbeeld een mooi uitgesproken taille wilt creëren dan is een body shaper die op de rug hoger aansluit een echte aanbeveling. Verder zul je merken dat een body shaper die iets meer aansluit op de rug ook gewoon veel steviger zit en dus een beter effect zal creëren.

Het is ook een goed idee om te kiezen voor een body shaper met een iets gladdere of zachte buitenkant. Dit staat namelijk veel mooier onder eender welk kledingstuk. En dus zal niemand merken dat je een body shaper aan hebt. Let ook even op de sluiting methode. Een body shaper die gebruik maakt van een 3 haakssysteem is altijd handig. Het zorgt er namelijk voor dat het product echt veel beter aansluit en dus een beter effect zal geven.

 

 

Body shaper Reviews – Top 5

 

 

Als vrouw wil je er uiteraard altijd goed en verzorgd uitzien. Vaak zijn er dagen dat je je onzeker in je vel voelt en dan kan een body shaper meteen soelaas brengen. Omdat wij instaan voor jouw geluk, hebben wij 5 topproducten geselecteerd. We hebben dit niet zomaar gedaan maar na een grondig onderzoek waarbij we rekening hebben gehouden met het advies en de reviews. Bekijk de opties hieronder dus even rustig en kies er voor jou de beste body shaper uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Saizi Waist Trainer XXL Shapewea

 

Deze body shaper van het merk Saizi blijkt volgens heel wat kopers een degelijk model te zijn en bovendien ook nog eens aan een voordelige prijs. Het zou dus zomaar eens een body shaper aanbieding kunnen zijn.

De body shaper is het ideale model voor vrouwen en het zorgt ervoor dat de taille iets meer uitgesproken wordt. Dit model is beschikbaar in verschillende maten vanaf XS tot en met XXL. Zo hoef jij er gewoon jouw persoonlijke maat uit te halen en kan je jouw favoriete jurk aantrekken voor het feestje.

De meeste kopers zijn overtuigd van de goede kwaliteit en de duurzaamheid van deze body shaper en raden het dan ook iedereen aan. Een kleine minderheid van de klanten vindt het product toch vrij kwetsbaar en om die reden iets te prijzig.

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame body shaper? En vind je het een voordeel indien ook het prijskaartje nog eens lijkt mee te vallen? Dan kunnen wij jou aanraden om dit product alvast even onder de loep te nemen. De body shaper wordt jou aanbevolen door, misschien wel het beste merk Saizi.

Voordelen
Maat:

je hoeft je geen zorgen te maken want de body shaper wordt in tal van verschillende pasvormen geleverd. Zo kun je kiezen van een klein maatje XS tot een maatje XXL.

Comfort:

de body shaper is bijzonder eenvoudig om aan te trekken en zorgt ervoor dat je er op eender welk moment van de dag strak en goed uitziet.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken dat een beperkt aantal gebruikers van mening is dat de body shaper vrij kwetsbaar blijkt te zijn en snel stuk gaat.

Prijzig:

ondanks de aanvaardbare prijs vinden enkele klanten de prijs toch nog steeds iets te duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

LaFaja Waist Trainer Semi Vest

 

De LaFaja body shaper zul je omwille van het hogere prijskaartje niet meteen tussen de goedkope body shapers hoeven te zoeken. Dit model uit latex is beschikbaar in verschillende maten en kleuren zodat je er zelf het model kunt uitkiezen dat het beste bij jou past.

In vergelijking met sommige andere body shapers zul je merken dat dit model net een tikkeltje hoger aansluit op je rug en daardoor de taille iets meer uitgesproken wordt. Bovendien biedt het daardoor ook iets meer stevigheid. Doordat het glad is aan de buitenkant is het ideaal om onder gelijk welk type kleding te dragen. Het 3 haakssysteem zorgt ervoor dat de body shaper goed sluit.

De koper laat weten dat de body shaper in eerste instantie bijzonder goed aanvoelde qua kwaliteit en stevigheid. Na enkele dagen was dit al een pak minder. Het is daarom een goed idee om het zelf ook even uit te testen.

Indien je op zoek bent naar de body shaper met de laagste prijs dan lijkt dit product van LaFaja alvast niet de beste aanbeveling. Toch staat het hoge prijskaartje in verhouding met de geleverde kwaliteit en het prachtige design. De moeite waard om de populairste kenmerken eens even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame body shaper die volledig uit kwalitatief latex is vervaardigd.

Pasvorm:

je hoeft je geen zorgen te maken over de pasvorm aangezien je dit type body shaper in verschillende pasvormen kunt bestellen.

3 haakssysteem:

dankzij het 3 haakssysteem is het mogelijk om deze body shaper veilig en goed te kunnen sluiten.

Gebruiksgemak:

de body shaper sluit misschien net iets hoger op de rug aan en zorgt daardoor voor een prachtige taille.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je dus wel even rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde uitsteekt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

ForDig Waist Trainer S  Korset

 

Je zult versteld staan van de bijzonder voordelige prijs van deze body shaper van het merk ForDig. Deze body shaper is eigenlijk een soort korset dat je handig onder gelijk welk kledingstuk kunt dragen. Het biedt niet alleen meer stevigheid maar creeert ook een mooie uitgesproken taille.

Dit model bestaat uit een combinatie van latex met heel zacht katoen aan de buitenkant. Bovendien is helpt deze body shaper je ook te doen zweten. Door dit vochtverlies zul je merken dat je een beetje afvalt en dus heel wat centimeters zult afvallen ter hoogte van je taille.

Op dit moment moeten we vaststellen dat er nog geen beoordelingen bij dit product geplaatst zijn. Daardoor vermoeden wij dat het misschien wel eens om een vrij recente body shaper zou kunnen gaan.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame body shaper? Of beschik je misschien over een iets beperkter budget? Dan hoef je alvast niet langer te panikeren want dit product wordt gekenmerkt door een aanvaardbare prijs. De moeite waard dus om de mogelijkheden ervan even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Ontwerp:

je zou de body shaper kunnen vergelijken met een makkelijk aan- en uit te trekken korset dat je onder eender welk kledingstuk kunt aantrekken.

Effect:

het aparte ontwerp van dit type body shaper zorgt ervoor dat de taille net dat tikkeltje meer wordt uitgesproken.

Materiaal:

bij de productie van deze prachtige body shaper werd gebruik gemaakt van verschillende materiaalsoorten zoals latex en katoen.

Vochtverlies:

het grote pluspunt van dit product is dat het de zweetproductie op gang brengt. Het vochtverlies zorgt ervoor dat je toch ook enkele centimeters kunt afvallen.

Nadelen
Pasvorm:

het had een pluspunt geweest indien de body shaper in diverse pasvormen te verkrijgen was.

Koop bij bol.com (€14.95)

 

 

 

 

Slim Waist Shaper Abs corset body

 

De body shaper van het merk Verzendshop heeft een zwarte kleur en is beschikbaar in twee maten namelijk L en XL. Dit model is voorzien van een handige siliconenband die zorgt voor extra stevigheid en comfort.

Verder is het mogelijk om de schouderbandjes van de body shaper naar jouw wensen en voorkeur aan te passen. De steunfunctie in het midden van deze handige body shaper zullen een mooie en vrouwelijke taille gaan creëren.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over deze body shaper aangezien er momenteel nog geen reviews geplaatst zijn. Laat hier echter niet door afschrikken want het is natuurlijk altijd mogelijk dat deze body shaper aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

Mag het toch allemaal net iets specialer zijn dan kun je ook altijd nog kiezen voor deze unieke body shaper, afgewerkt in een opvallende elegante zwarte kleur. De body shaper wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde merk Verzendshop en is te bekomen in diverse pasvormen.

Voordelen
Siliconenband:

in tegenstelling tot sommige andere body shapers zul je merken dat men hier gebruik gemaakt heeft van een echte siliconenband. Zo wordt stevigheid en comfort gegarandeerd.

Schouderbandjes:

de schouderbandjes van de body shaper kun je makkelijk en probleemloos verstellen.

Gebruiksgemak:

ter hoogte van de taille is de body shaper voorzien van een extra steunfunctie. Daardoor wordt de taille nog net dat tikkeltje meer uitgesproken.

Nadelen
Geen kleine maten:

jammer genoeg is deze body shaper niet te bekomen in een pasvorm S of M.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

New Topje Beige XXXL

 

Tussen de goedkope body shapers zul je zonder twijfel die handige model van het merk New Body Shaper kunnen spotten. Met deze handige body shaper kun jij in een mum van tijd verlost zijn van die vervelende vetrolletjes en terug in jouw leuke jurkje passen.

Dit model is gemaakt van een zeer sterke textielsoort die bovendien ook heel zacht aanvoelt en over een ademende structuur beschikt. Daardoor zul je merken dat de body shaper ook meteen heel comfortabel aanvoelt en zich meteen aan je lichaamsvorm aanpast.

We merken dat de koper van deze body shaper niet helemaal overtuigd is omdat het product niet aan de verwachtingen voldoet. Misschien had het beter geweest mocht er een maatje kleiner voorhanden geweest zijn.

Ben je op zoek naar een body shaper in een grotere pasvorm? Dan kunnen wij jou aanraden om dit product alvast even grondig onder de loep te nemen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we de belangrijkste kenmerkende eigenschappen alvast even op een rijtje geplaatst.

Voordelen
Materiaal:

de body shaper is vervaardigd uit stevig en duurzaam textiel dat ook nog eens comfortabel en aangenaam aanvoelt. Verder geniet je een ademende structuur.

Handig in gebruik:

de body shaper is makkelijk aan- en uit te trekken en past zich bovendien vrij vlot aan de lichaamsvorm aan.

Nadelen
Matige kwaliteit:

na het bekijken van de online reviews stellen we vast dat één enkele koper toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn met de kwaliteit van de body shaper die wordt aangeboden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status