Beste boodschappenwagen

Laatste update: 03.06.20

 

Boodschappenwagens test van 2020

 

Wanneer je boodschappen doet dan kan het soms wel een heel karwei zijn om alle boodschappentassen te moeten dragen. Een handige boodschappenwagen kan dan alvast een goede aanbeveling zijn. Wij helpen jou alvast een goede keuze te maken. In onze koopgids proberen we zoveel mogelijk richtlijnen en adviezen te geven zodat het makkelijker wordt om een keuze te maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon verder scrollen naar onze top 3. Zo zul je merken dat de Secc by Davidt’s Stockholm boodschappenwagen alvast een uitstekend toestel blijkt te zijn. Bovendien kun je deze trolley ook meteen gaan bestellen in 4 leuke vrolijke kleurtjes. Ook wanneer je kiest voor de Reisenthel Carrycruiser mag je zeker zijn van een uitstekende boodschappenwagen. Het is een duurzame boodschappenwagen waarbij je bovendien de mogelijkheid hebt om uit maar liefst 15 leuke kleuren en designs een keuze te maken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Boodschappenwagens koopgids

 

Een boodschappenwagen kan voor vele situaties handig zijn. Er bestaan verschillende soorten waarvan sommige je zelfs kunnen ondersteunen tijdens het wandelen. Dit is vooral interessant voor oudere mensen. Om de beste boodschappenwagens te kopen zijn er bepaalde factoren die belangrijk zijn zoals het design, het formaat, het materiaal en de prijs. We vergelijken eerst even de soorten wagens en daarna gaan we dieper in op de andere punten. Zo kun je onze tips gebruiken om de perfecte boodschappenwagen voor jezelf te kopen.

Soorten boodschappenwagens

 

De meest voorkomende soort is de boodschappentrolley met wieltjes en een trekstang die je gewoon achter je aan trekt. Je beschikt over genoeg ruimte in de trolley om bijna al je boodschappen te bewaren zodat je geen nood hebt aan extra zakken.

Tegenwoordig worden er ook design boodschappenwagens op de markt gebracht door sommige merken. Deze zijn speciaal ontworpen voor personen die de aandacht willen trekken wanneer ze naar de supermarkt gaan.

Andere modellen zijn geschikt voor oudere mensen omdat ze gebruikt kunnen worden als een rollator. Deze wagens zijn voorzien van vier wielen aan de onderkant en zijn stevig genoeg om ondersteuning te bieden aan de persoon die ze gebruikt.

Er zijn zelfs aanbiedingen die beschikken over een stoeltje zodat je tijdens het winkelen even kunt uitrusten. Wanneer je moet wachten aan de kassa komt dit stoeltje ook goed van pas.

Let tenslotte nog op het materiaal die gebruikt werd om de wagen te maken. Je kunt meestal een keuze maken tussen hardcover en softcover boodschappenwagens. De softcover komt veel meer voor en is gemaakt van stof en licht van gewicht.

 

 

Het design van de wagen

 

Meestal is een boodschappenwagen aanbieding nogal simpel maar stevig genoeg om een grote hoeveelheid producten mee te kunnen nemen. Toch zijn er tegenwoordig ook hippe modellen die je kunt gebruiken als een stijl item.

Als je op zoek bent naar een praktisch artikel dan kun je kiezen voor een opvouwbare boodschappenwagen. Zo kun je het product eenvoudig meenemen in de koffer van je auto en openvouwen wanneer je het nodig hebt om boodschappen in te bewaren.

De modellen met vier wielen hebben we al vermeld. Deze kun je makkelijk duwen of gebruiken als een soort van rollator om je te ondersteunen. Een boodschappenwagen met stoeltje is handig als je even uit wilt rusten.

Als je onderweg naar de supermarkt over een slecht wegdek of voetpad moet gaan dan kun je beter kiezen voor een boodschappenwagen met grote wielen. Deze rijden veel makkelijker over een slechte ondergrond of drempels.

 

 

Formaat

 

Dit punt is heel logisch, hoe groter de boodschappenwagen, hoe meer producten je kunt meenemen. Natuurlijk kan een te grote boodschappenwagen ook voor moeilijkheden zorgen, zo kan het artikel voor sommige mensen te groot zijn om mee te nemen en zal de wagen ook een stuk zwaarder wegen wanneer je het vult met boodschappen. Oudere mensen met minder kracht in hun armen zullen het daardoor moeilijker hebben om de boodschappenwagen mee te trekken.

Je kunt beter kiezen voor een normaal model maar met een hoge mand. Zo is het makkelijker om de spullen in de wagen te leggen want je hoeft minder te bukken. Dit is beter voor je rug en ook makkelijker voor mensen die niet meer zo beweeglijk zijn. Het gewicht van de wagen zelf wordt vooral bepaald door het materiaal die gebruikt is om het product te maken.

 

 

Materiaal

 

Een boodschappenwagen bevat meestal een frame van aluminium of een ander soort staal. Op dit frame zit de boodschappentas die op verschillende manieren kan bevestigd worden. Deze tas is kan gemaakt zijn van een soort stof maar je kunt er ook vinden die van een harde kunststof zijn gemaakt voor meer stevigheid.

Als je de kwaliteit van de wagen wilt controleren dan kun je letten op de dikte van de buizen en de grootte van de wielen. De goedkope boodschappenwagens zijn meestal voorzien van hele dunne buizen. Dit is niet aan te raden want deze buizen kunnen vlug breken of buigen waardoor het product nutteloos wordt. Het is een aanbeveling om de reviews van andere kopers te lezen zodat je meer informatie kunt inwinnen over de sterke en de zwakke punten van elk product.

 

 

Kostprijs

 

De meeste boodschappenwagens zijn niet duur om te kopen. Je kunt voor minder dan €20 al een goed model kopen waar je vele boodschappen in kunt meenemen en vele jaren kunt van genieten.

Bovendien is het eenvoudig om deze wagens online aan te kopen en meestal zelfs aan een betere prijs dan in de winkel. Als je graag online koopt kun je op verschillende webwinkels de prijs van een bepaald product vergelijken om zo de beste promotie te vinden.

Een groot voordeel is dat de boodschappenwagen aan huis wordt geleverd dus je hoeft zelf niet eens op verplaatsing te gaan.

 

 

Boodschappenwagen reviews – top 5

 

 

Het kan lastig zijn om al die tassen te dragen wanneer je naar de supermarkt geweest bent. Je kunt tegenwoordig je boodschappen veel makkelijker mee naar huis nemen met een boodschappenwagen. Neem een kijkje naar de volgende vijf topproducten die we voor jou vergeleken hebben en kies er zelf de beste boodschappenwagen uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Secc by Davidt’s Stockolm

 

Deze boodschappenwagen of shopping trolley is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een inhoud van 44 liter of 35 kg. De trolley beschikt over wielen aan de onderkant en een verstelbaar handvat waardoor het makkelijk is om de boodschappenwagen achter je aan te trekken.

De tas die op de trolley zit is waterafstotend en je kunt het ook makkelijk afnemen. De tas kun je sluiten met een touwtje en daarna kun je het nog extra beveiligen met een klep. Je kunt de boodschappenwagen makkelijk opvouwen zodat het minder ruimte inneemt.

De trolley is stevig en is handig in gebruik. Het is makkelijker om je boodschappen mee te nemen en je kunt het eenvoudig opvouwen wanneer je het niet gebruikt. De trolley rijdt goed en heeft een breed handvat om het mee te kunnen trekken.

 

Koop bij bol.com (€69.95)

 

 

 

 

Reisenthel Carrycruiser


De reisenthel boodschappenwagen is in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar en beschikt over een stevig frame van aluminium. De wagen is voorzien van wielen en heeft een verstelbare handgreep zodat je het makkelijk kunt verplaatsen. Maar je beschikt ook over een verstelbare schouderband om het te dragen.

De binnenvoering van de trolley kun je eenvoudig verwijderen en wassen, ook het binnenzakje is afneembaar. De wielen zijn groot zodat het makkelijker is om ze op trappen te trekken. Je kunt de trolley verticaal laten staan dankzij de plastic stand voeten.

Volgens de kopers is de trolley heel stevig en kun je het makkelijk besturen dankzij de grote wielen. De trolley is niet zwaar en maakt ook weinig lawaai als je over straat loopt. Je beschikt over genoeg ruimte om al je boodschappen mee te nemen.

 

Koop bij bol.com (€97.54)

 

 

 

 

ShoppingCruiser Shop & Relax

 

Deze boodschappenwagen met zitje is beschikbaar in twee kleuren namelijk fuchsia en zwart. Dankzij het zitje kun je na of zelfs tijdens de boodschappen even uitrusten. Het zitje heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kilo en is geplaatst aan de achterkant van de trolley.

De boodschappenwagen is voorzien van grote wielen aan de onderkant en heeft een handgreep zodat je de trolley makkelijk kunt verplaatsen. De grote wielen zorgen voor meer balans en comfort.  

De kopers geven enkel maar goed advies over deze boodschappenwagen aanbieding. De trolley is licht maar stevig en het zitje is heel handig. Je kunt de wielen er eenvoudig op vastklikken en het karretje is heel stabiel. Je beschikt over voldoende ruimte voor je boodschappen en de prijs is goedkoop.

 

Koop bij bol.com (€59.9)

 

 

 

 

Bamex Seattle

 

De boodschappenwagen van Bamex is beschikbaar in drie verschillende kleuren en heeft een licht aluminium frame. De ruime tas van polyester biedt genoeg plaats voor al je boodschappen en dankzij de wielen aan de onderkant kun je de wagen makkelijk verplaatsen.

Dit product is perfect voor mensen die op zoek zijn naar goedkope boodschappenwagens. Aan de achterkant is de wagen voorzien van een klein vakje met rits waar je kleine spullen in kunt opbergen. De tas zelf sluit je met een koord en een drukknop. Je kunt de wagen maximaal met 25 kg belasten.

De wagen rolt makkelijk over de ondergrond dankzij de grote wielen. De kopers geven ook goed advies over de stevigheid en je kunt dit karretje aan een winkelkar hangen terwijl je boodschappen doet. Verder lezen we nog in de reviews dat je deze wagen makkelijk kunt inklappen om het op te bergen.

 

Koop bij bol.com (€49.9)

 

 

 

 

Small Foot Company

 

Deze boodschappenwagen is gemaakt van hout en is speciaal voor kinderen. Je kind kan er mee spelen en zijn of haar speelgoed in de wagen leggen. De wagen heeft een hoogte van 59 cm en weegt slechts 2,5 kg. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

De kopers zijn in het algemeen tevreden over deze boodschappenwagen aanbieding. De wagen is perfect voor kleuters en je kunt er ook een beer of ander speelgoed in plaatsen. Het enige minpunt van dit speelgoed is dat de wieltjes te veel lawaai maken, je zou ze eventueel kunnen verwisselen met rubberen wieltjes maar dat zal wel wat werk kosten. Het karretje is heel stevig dankzij de houten constructie.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status