5 Beste booglampen Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste booglampen (Reviews) van 2020

 

Ben je van plan om de woonkamer even wat op te frissen en gezelliger te maken? En moet je daarom op zoek naar de beste booglamp? Dan zul je meteen aangenaam verrast worden door het ruime assortiment. Zo kun je kiezen voor een staande booglamp of eentje die je ter hoogte van de eettafel kunt plaatsen. Kies je voor een specifieke Kwantum booglamp of ben je van plan gewoon even langs Ikea te passeren? Kortom, het kan een heus karwei zijn om de beste booglamp eruit te zoeken. Daarin hebben wij alvast 5 topproducten voor jou geselecteerd. En wie weet zit er wel een booglamp aanbieding tussen.

 

 

1. Duverger Vintage Booglamp Mat 218 x 45 x 225

 

Ben je op zoek naar een duurzame booglamp die tegelijk een echte blikvanger is? Dan lijkt dit product van Duverger misschien wel iets voor jou te zijn. De hoge prijs zal verhinderen dat je dit product tussen de goedkope booglampen kunt spotten. Toch merken we dat heel wat klanten zich niet ergeren aan het prijskaartje, wat misschien wil aanduiden dat de kwaliteit meer dan uitstekend is.

Deze xxl booglamp heeft een totaal formaat van maar liefst 218 x 45 x 225 cm en is hoofdzakelijk uit duurzaam metaal vervaardigd. De voet of het onderstel van de lamp echter, bestaat dan weer uit zwart marmer. De lamp is makkelijk te installeren en kun je zelfs in hoogte verstellen. De bediening gebeurt volledig elektrisch daar je de booglamp op het lichtnet of met behulp van een adapter kunt aansluiten.

De maximale reikwijdte van de lamp bedraagt maar liefst 230 cm en de lamp is gelabeld met het loge A+. Dit duidt aan dat de lamp behoorlijk energiezuinig te werk gaat. Een blik op de online reviews toont vooral aan dat klanten positief reageren op de uitstekende kwaliteit. Verder wordt ook een positief advies gegeven op het fraaie design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Retro design Booglamp Staande Vloerlamp Opaalwit

 

In tegenstelling tot het vorige product zul je merken dat het prijskaartje bij deze booglamp meteen een pak lager ligt. Dat is uiteraard een echte meevaller. Deze staande booglamp wordt gekenmerkt door een retro design en is afgewerkt in een prachtige opaalwitte kleur met hier en daar een zilver accent. Ben je op zoek naar een blikvanger dan is dit product misschien wel iets voor jou.

De lamp is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit duurzaam metaal, gecombineerd met een zware voet uit marmer en een lampenkap uit kunststof. De lamp wordt gekenmerkt door een formaat van maar liefst 30 x 30 x 146 cm en is bovendien in hoogte verstelbaar. Door middel van het snoer met stekker is het mogelijk om de booglamp makkelijk en snel op het lichtnet aan te sluiten.

De lamp wordt gekenmerkt door een E27 fitting en beschikt over een maximaal vermogen van maar liefst 40 Watt. Deze voordelen zorgen ervoor dat klanten voornamelijk positief reageren en het product gelijk aanbevelen.

 

Koop bij bol.com (€83.95)

 

 

 

 

3. Qazqa Arc Staande booglamp 1 lichts H1700 mm

 

Ben je niet alleen op zoek naar een kwalitatieve booglamp maar ook naar eentje die energiezuinig te werk gaat? Dan lijkt deze staande booglamp van het bekende merk QAZQA Arc misschien wel iets voor jou te zijn. De lamp wordt gekenmerkt door het energielabel A++ en is bovendien in meerdere kleuren en designs te bekomen.

De lamp heeft een totale afmeting van maar liefst 120 x 30 x 170 cm en de lampenkap heeft een formaat van 30 x 30 x 18 cm. De lampenkap is vervaardigd uit duurzaam en modern stof en wordt gecombineerd met een basis vervaardigd uit staal. Doordat je de lamp op 2 verschillende plekken kunt aanpassen, is het niet alleen mogelijk om de hoogte maar ook de overspanning te bepalen.

We merken voornamelijk heel wat positieve reacties van klanten op het product op. Zo kun je de lamp makkelijk op het lichtnet aansluiten en maakt deze gebruik van een E27 fitting met een wattage van ruim 20 Watt. Echter wordt de lichtbron niet meegeleverd en zul je deze zelf nog moeten aankopen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Kokoon Busch Booglamp Metaal 75 x 110 x 194

 

Mag het toch nog allemaal net iets specialer zijn dan kun je altijd even deze unieke booglamp van Kokoon bekijken. De booglamp maakt deel uit van de Kokoon Busch serie en is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren. Dit exemplaar is afgewerkt in het wit en past daardoor in diverse interieurs.

De lamp heeft een maximaal formaat van maar liefst 75 x 110 x 194 cm en is voorzien van wel 5 lampenkappen. Deze lampenkappen zijn op stevige armen bevestigd en zijn bovendien draaibaar. Je kunt dus zelf, in meer of mindere mate de richting bepalen. Dit maakt de lamp uniek en modern. Voor de productie van deze unieke booglamp heeft men vooral gebruik gemaakt van stevig metaal.

De lamp wordt gekenmerkt door een E27 fitting en beschikt over een maximaal vermogen van maar liefst 100 Watt. Ondanks het enorme vermogen, is de lamp bijzonder energiezuinig en dat wordt aangeduid met het energielabel A++.  Kopers reageren voornamelijk positief en zijn gecharmeerd door het design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tiffany Tafellampje met gebogen kap 41 x 26 cm Clayre & Eef

 

Indien je toch eerder op zoek bent naar een compacte booglamp dan kunnen wij jou dit exemplaar van Clayre & Eef aanraden. De lamp heeft een totaal formaat van 41 bij 26 cm en zou daardoor ideaal functioneren als een soort van tafellamp. De gebogen lampenkap zorgt voor een gezellige klassieke toets.

De lamp is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam ijzer in combinatie met een kap uit stevig glas. De bruinachtige/ roze kleur zorgt voor een landelijke stijl en maakt van deze lamp echt een blikvanger. De lamp maakt gebruik van een handige gloeilamp en kun je vervolgens makkelijk met het lichtnet verbinden.

In tegenstelling tot de vorige booglampen maakt dit product gebruik van een E14 fitting en een maximaal vermogen van 40 Watt. Tot op heden hebben klanten het product steeds beoordeeld met de maximumscore van 5 sterren waardoor het hier duidelijk om een topproduct gaat.

 

Koop bij bol.com (€88)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status