5 Beste Bosmaaiers Test van 2020

Laatste update: 06.08.20

 

Bosmaaiers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een krachtige en degelijke bosmaaier kan ervoor zorgen dat je in een mum van tijd onkruid of ongewilde planten zomaar kunt verwijderen. In onze koopgids proberen we jou graag enkele tips en adviezen te geven om de zoektocht naar de ideale bosmaaier iets makkelijker te maken. We zijn daarnaast ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde bosmaaiers. Zo is de Benson 42.7 CC – 2 – Tact één van de betere apparaten in de aanbieding. Bovendien is het niet alleen een degelijke bosmaaier maar fungeert het ook als de ideale grastrimmer. Zo kun je natuurlijk ook nog altijd kiezen voor de Timberpro 2-in-1 bosmaaier. Dit elektrische apparat werkt op basis van een krachtige benzinemotor.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bosmaaiers koopgids

 

Met een bosmaaier kun je makkelijk onkruid uit je tuin verwijderen maar ook het gazon kort en gezond houden. Dit apparaat is vooral handig voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Als je van plan bent om zo’n toestel te kopen dan moet je kiezen tussen een bosmaaier die op benzine of elektriciteit werkt. Denk ook aan het maaisysteem, de veiligheid, de accessoires en de prijs.

 

Soorten bosmaaiers

Een bosmaaier kan op elektriciteit werken maar je kunt ook een model kopen dat op benzine werkt. Een elektrische bosmaaier heeft een krachtige motor maar moet je wel van stroom voorzien. Dit betekent dat je een stopcontact nodig hebt om de bosmaaier mee te verbinden. Dit zorgt voor minder bewegingsvrijheid en in vele gevallen heb je een verlengkabel nodig om bepaalde plekken van je tuin te kunnen bereiken. Het voordeel van dit toestel is dat het minder geluid zal maken wanneer je ermee werkt.

Een bosmaaier die op benzine werkt is krachtiger dan een elektrisch model en het is draagbaar. Omdat je geen stopcontact nodig hebt om het apparaat op aan te sluiten ben je ook niet beperkt in je bewegingsvrijheid. Dit type wordt vooral gebruikt door tuinieren en professionele diensten. Het apparaat maakt echter veel meer geluid.

 

Het maaisysteem van de bosmaaier

De meeste bosmaaiers kunnen de maaikop veranderen. Dit is heel handig want niet elke maaikop is geschikt voor elke klus. Zo kun je voor het maaien van een gazon beter een maaikop gebruiken met twee draden. Als je hoog gras op weinig tijd wilt maaien dan kun je beter een maaikop met vier draden gebruiken.

Materialen die harder zijn om te maaien zoals bijvoorbeeld kreupelhout of struiken, kun je niet met draden maaien. Om deze voorwerpen te bewerken heb je een bosmaaier nodig met een maaischijf. Deze kunnen tussen 3 en 40 tanden hebben naargelang het soort maaiwerk die je wilt verrichten. Hoe steviger de plant of struik die je wilt maaien, hoe meer tanden je zult nodig hebben op je maaischijf.

 

Veiligheid van de bosmaaier

Hoewel een bosmaaier een handig apparaat is om je tuin mooi te houden, kan dit apparaat toch een bepaald risico met zich meebrengen. Het is namelijk mogelijk dat de maaikop van het apparaat brokstukken of takjes doet opspringen. Als je niet voorbereid bent dan zou je wel eens gewond kunnen raken.

Het is daarom een goede aanbeveling om tijdens het gebruik een veiligheidsbril te dragen om zeker je ogen te beschermen. Als je een model gebruikt die op benzine werkt dan kan het ook goed zijn gehoorbescherming te dragen want deze toestellen kunnen redelijk veel geluid maken.

Je kunt makkelijker werken met een toestel die uitgerust is met een handgreep die onder een hoek staat ten opzichte van de steel want je hebt dan geen last van ongelijke belasting op je rug. Als je een bosmaaier koopt met een goede trillingsdemping dan zul je ook niet te vlug moe worden en kun je de ganse dag door werken.

Zorg er zeker ook voor dat je apparaat stevig genoeg is voor de struiken die je wilt maaien in je tuin.

 

Accessoires

Je doet er goed aan om een bosmaaier te kopen met een groot aanbod aan accessoires. Hoe meer accessoires en zaaguitrusting je bij de bosmaaier krijgt, hoe meer toepassingen het apparaat heeft.

De accessoires zijn meestal verschillende soorten maaikoppen of maaischijven om takken van verschillende diktes te kunnen maaien. Sommige modellen beschikken over een eenvoudige manier om de maaikop te verwisselen, bijvoorbeeld een kliksysteem. Zo kun je vlug veranderen en verlies je niet veel tijd tijdens het werk.

Bij andere toestellen moet je de accessoires manueel vastdraaien om zeker te zijn dat ze niet losraken tijdens het maaien. Sommige toestellen worden geleverd met een kleine gereedschapsset die je daarvoor kunt gebruiken.

 

Prijs van een bosmaaier

Een bosmaaier heeft een langere steel en is geschikt voor zwaarder maaiwerk dan een grastrimmer. Je kunt er dus vanuit gaan dat dit product ook een stuk duurder zal zijn. De beste manier om leuke aanbiedingen te vinden is om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Laat je niet teveel afleiden door aanbiedingen in de winkel maar zoek ook hetzelfde product eens op online.

Meestal kun je een product op een webwinkel goedkoper bestellen dan in de winkel en kun je op die manier dus geld besparen. Houd dat zeker in gedachten want het biedt nog een extra voordeel, je hoeft je huis op geen enkel moment te verlaten.

 

5 Beste Bosmaaiers (Reviews) van 2020

 

Heb je een grote tuin met een groot gazon, planten en ook veel wildgroei? Dan moet je deze tuin regelmatig onderhouden. Koop daarvoor een bosmaaier om op een efficiënte manier ongewilde planten of kruiden te kunnen maaien. Neem een kijkje naar de volgende vijf voorbeelden en kies er zelf de beste bosmaaier uit.

 

1. Benson Bosmaaier Grastrimmer

 

Met dit apparaat van Benson haal je niet alleen een degelijke bosmaaier in huis maar bovenal ook een uitstekende grastrimmer. Bovendien valt ook het prijskaartje hartstikke goed mee. Het is een krachtig apparaat dat je de mogelijkheid biedt om vlug te schakelen tussen het 3-tands mes en de draadkop.

Daardoor zul je merken dat het toestel niet alleen kan gebruikt worden om een gazon te maaien maar ook om iets stevigere gewassen aan te pakken. De comfortabele stuurgreep zorgt ervoor dat de bosmaaier makkelijk en zonder problemen te hanteren is. Verder krijg je er bij de aankoop ook meteen een stevige draagriem bij.

Momenteel stellen we vast dat er nog maar één enkele online beoordeling bij het apparaat is geplaatst. Toch merken we dat de koper duidelijk tevreden is over de voordelen en de uitstekende kwaliteit. Echter blijkt de draadkop toch niet zo stevig te zijn.

Het is niet altijd makkelijk om te weten wanneer je nu precies met een degelijke bosmaaier te maken hebt. In elk geval loont het de moeite om dit toestel van Benson eens wat grondiger onder de loep te nemen. Wij willen jou helpen en hebben daarom alvast een overzicht gemaakt van de voor- en nadelen van de bosmaaier.

Voordelen
Accessoires:

het toestel wordt geleverd met een degelijke en comfortabele draagriem, een 3-tands mes en een duurzame draadkop.

Comfort:

het apparaat is voorzien van een bijzonder comfortabele stuurgreep zodat de bosmaaier ten alle tijde goed te hanteren is.

Handig in gebruik:

het is een krachtig apparaat dat snel schakelt tussen enerzijds de draadkop en anderzijds het 3-tands mes. Daardoor kun je niet alleen het gras gaan maaien maar kun je dit apparaat ook gebruiken om stevigere gewassen aan te pakken.

Nadelen
Draadkop:

volgens de koper is de draadkop van het toestel niet zo stevig en bijzonder kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Timberpro Bosmaaier 2-in-1 Benzine

 

Met deze unieke bosmaaier, geleverd door het bekende merk Timberpro, haal je volgens heel wat kopers duidelijk een topproduct in huis. We hebben hier te maken met een handig 2-in-1 apparaat dat volledig functioneert op basis van benzine. Je hebt hierbij een totale cilinderinhoud van maar liefst 52 cm3.

Het is een handig apparaat met een 1 cilinder motor die volledig luchtgekoeld werk. Verder heeft de motor een totaal vermogen van maar liefst 3.0 pk. De tankinhoud bedraagt ruim 700 ml. Het is een handig apparaat dat bijzonder makkelijk en probleemloos te bedienen is. De bosmaaier wordt bovendien geleverd met een handige mengbus, een montagekit, een versterkt draagharnas, enkele duurzame slagmessen van een verschillende formaat en een degelijke maaikop.

Kopers zijn vooral tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product. Deze bosmaaier is bijzonder comfortabel en handig in gebruik en dat resulteert in een uitstekende beoordelingen door vrijwel alle klanten.

Het is niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar de beste bosmaaier. Toch is het een goede aanbeveling om even een kijkje te nemen tussen de verschillende belangrijke kenmerkende eigenschappen van dit apparaat. Hieronder een kort overzicht.

Voordelen
Vermogen:

het is een bijzonder krachtig en duurzaam toestel met een totale capaciteit van wel 5200 Watt.

Maaidiameter:

deze bosmaaier is uitgerust met een stel vlijmscherpe messen en een maximale maaidiameter van maar liefst 30 cm.

Toebehoren en accessoires:

het product wordt geleverd inclusief een montagekit, een mengbus, een informatieve handleiding, een maaikop, een versterkt draagharnas en enkele degelijke slagmessen.

Nadelen

Tot op heden kunnen we geen negatieve reacties bij het product vaststellen. Daardoor is het voor ons best wel moeilijk om op zoek te gaan naar eventuele minpuntjes.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. MTD Benzine Bosmaaier Smart

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon opteren voor deze unieke MTD bosmaaier. Zo te zien blijken de kopers alvast aangenaam verrast te zijn met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze bosmaaier. Het is een bijzonder krachtig apparaat met een stevige motor en een totale motorcapaciteit van maar liefst 1000 Watt.

Het is geen elektrische bosmaaier maar een toestel dat functioneert op benzine en waardoor je dus ook iets meer bewegingsvrijheid zult ondervinden. Het is apparaat is niet alleen voorzien van heel wat verschillende opties maar bovendien is het ook mogelijk om heel wat zaken aan te passen. Zo kun je de lengte van de snijdraad makkelijk gaan verstellen. Het is een handig apparaat dat makkelijk te gebruiken is.

We merken dat er op dit moment 2 kopers een online reactie hebben geplaatst bij dit product. En unaniem zijn zij het erover eens dat deze bosmaaier een topscore van 5 sterren verdient. Kortom, het loont dan ook de moeite om het product even onder de loep te nemen.

Met deze bosmaaier haal je wel degelijk een duurzaam en degelijk toestel in huis. Bovendien is het ook een multifunctioneel apparaat dat ook kan gebruikt worden als haagschaar, verticuteermachine, blazer en zelfs paalzaag. Laten we daarom alvast even op zoek gaan naar de positieve en negatieve punten.

Voordelen
Vermogen:

je zult deze bosmaaier zonder twijfel tussen de krachtige apparaten kunnen spotten vanwege het maximale motorvermogen van maar liefst 1000 Watt.

Tankcapaciteit:

het is een duurzaam toestel met een ruime tankcapaciteit van wel 0,9 liter.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het toestel heel makkelijk te gebruiken is en dat het over een ergonomische handgreep beschikt. Verder kun je genieten van een maximale werkbreedte van ruim 42 cm en een gewicht van amper 6,8 kg.

Nadelen
Beperkte oplage:

we kunnen alleen positieve reacties waarnemen. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze bosmaaier bijna is uitverkocht.

Koop bij bol.com (€156.95)

 

 

 

 

4. Kibani Kantenmaaier Bosmaaier Benzine

 

Ben je niet alleen op zoek naar een degelijke en duurzame bosmaaier maar tegelijk ook naar een betaalbaar toestel? Dan loont het alvast de moeite om deze bosmaaier van het bekende merk Kibani even onder de loep te nemen.

We hebben hier te maken met een bijzonder krachtige bosmaaier waarvan de motor over een maximale capaciteit van ruim 1400 Watt beschikt. Het toestel is ergonomisch gevormd en in hoogte te verstellen om het comfort zoveel mogelijk te vergroten. Verder kun je genieten van een maximale maaidiameter van wel 43 cm. Het apparaat wordt geleverd in combinatie met tal van toebehoren en accessoires zoals onder andere een bougiesleutel, kabelbinders, inbussleutels, een moersleutel, een brandstofflacon, een draagriem en werkhandschoenen.

We merken dat heel wat kopers een positief advies geven over de kwaliteit en de duurzaamheid van dit apparaat. Toch merken we ook dat een enkele klant niet helemaal tevreden is over de kwaliteit van de meegeleverde draagriem.

Of je nu onkruid wilt wieden, gras wilt maaien of struiken wilt snoeien, deze multifunctionele bosmaaier is daarvoor het ideale apparaat. Het toestel is voorzien van een bijzonder krachtige 1.9pk 2-takt benzinemotor met een maximaal vermogen van ruim 1400 Watt.

Voordelen
Handig in gebruik:

het spreekt voor zich dat de maaidraad door frequent gebruik zal gaan afslijten. Door tijdens het maaien even met de draadkop op de ondergrond te gaan tikken, zul je merken dat er nieuwe maaidraad tevoorschijn komt.

Toebehoren:

het product wordt geleverd in combinatie met tal van toebehoren en accessoires. Zo kun je onder andere genieten van een paar stevige werkhandschoenen, een beschermbril, een gehoorbeschermer, een draagriem, enkele moersleutels, verschillende inbussleutels en zelfs een kabelbinder en schroevendraaier.

Nadelen
Slechte draagriem:

slechts één enkele gebruiker is echter van mening dat de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de meegeleverde draagriem ondermaats is.

Koop bij bol.com (€149.99)

 

 

 

 

5. Powerplus POWEG8010 Benzine Bosmaaier

 

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat ook deze bosmaaier geleverd wordt door het bekende merk Powerplus. Deze benzine bosmaaier heeft een totaal vermogen van maar liefst 1250 Watt en behoort daardoor tot de krachtige apparaten.

Je kunt het apparaat niet alleen als bosmaaier maar ook als grastrimmer probleemloos gebruiken. Met het gebruik van de krachtige en duurzame 42,7cc motor zul je merken dat het maaien een fluitje van een cent wordt. Verder is de het toestel voorzien van een ruime benzinetank met een maximaal volume van maar liefst 950 ml.

Momenteel heeft er nog maar één enkele koper een reactie bij deze bosmaaier geplaatst en het toestel bovendien beoordeeld met een maximale score van 5 sterren. De koper geeft een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid, de kwaliteit en de veiligheid van deze unieke bosmaaier.

De laatste bosmaaier in het rijtje is er opnieuw eentje van het bekende merk Powerplus. Om te weten te komen of dit multifunctionele toestel aan jouw verwachtingspatroon beantwoordt, kun je hieronder alvast een opsomming van de voordelen en de nadelen raadplegen.

Voordelen
Multifunctioneel:

we hebben hier te maken met een multifunctioneel apparaat dat je zowel als bosmaaier alsook als degelijke grastrimmer kunt gebruiken.

Toebehoren en accessoires:

je zult merken dat deze bosmaaier geleverd wordt in combinatie met tal van handige toebehoren en accessoiers.

Vermogen:

deze bosmaaier is voorzien van een bijzonder krachtige motor met een maximaal vermogen van maar liefst 1250 Watt.

Nadelen
Bijna uitverkocht:

indien je interesse hebt in dit apparaat dan zul je je maar beter haasten aangezien het toestel bijna helemaal is uitverkocht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Timberpro 2-in-1

 

Deze 2-in-1 bosmaaier van Timberpro werkt op benzine en kan gebruikt worden om te maaien met draad en ook met mes. Het beschikt over een 2-takt motor met 1 cilinder die luchtgekoeld werkt. De cilinderinhoud is 52 cm3 en de motor heeft een vermogen van 3.0 pk. Het toestel heeft een tank waar je 700 ml benzine in kunt gieten.

Het draagharnas van het apparaat is verstelbaar en rondom de messen is er een robuuste beschermkap geïnstalleerd. Het beschikt over een noodstopknop en is eenvoudig op te starten. Het kan ook gebruikt worden met de maaikop met dubbele snijdraad en wordt geleverd met een handleiding in drie talen: Engels, Frans en Duits.

De gebruikers geven een volledig positief advies over dit product in hun online reviews. Het toestel is veilig en eenvoudig in gebruik. Het is een duurzaam apparaat en is van topkwaliteit. De kopers zijn ook tevreden over de prijs van deze bosmaaier aanbieding.

Wanneer jij besluit om op zoek te gaan naar een nieuwe bosmaaier dan raden wij jou aan om vooral te kijken naar de kwaliteit en de degelijkheid van het apparaat. Volgens verschillende kopers behoort dit toestel van het merk Timberpro zeker en vast tot de beste en de populairste apparaten. Bekijk alvast even de voor- en nadelen van deze bosmaaier.

Voordelen
Gebruiksgemak:

dit toestel werkt op basis van benzine. Je kunt met deze bosmaaier zowel maaien met mes alsook met draad.

Motor:

het apparaat is voorzien van een krachtige 2-takt motor die ook luchtgekoeld functioneert. Daardoor hoef je helemaal geen schrik te hebben dat de motor zou verbranden.

Nadelen
Comfort:

volgens één enkele koper zou de bosmaaier ook niet in lengte verstelbaar zijn. Dit had toch wel aangenaam geweest indien dit mogelijk had geweest.

 

 

Bosch AFS 23-37

 

De Bosch AFS 23-37 is een elektrische bosmaaier die werkt op een accu en een vermogen heeft van 1000 Watt. Het apparaat is geschikt om gewoon gras maar ook wilde begroeiing te trimmen. Je kunt eenvoudig wisselen tussen het draadspoel of het mes en het toestel levert uitstekende snoeikwaliteit.

Het toestel is uitgerust met een handgreep en een verstelbare schouderriem voor meer comfort tijdens het werken. Je kunt na gebruik de draad gemakkelijk opbergen in de veiligheidsvoorziening.

De meeste commentaren van gebruikers zijn positief. Ze vinden het toestel handig in gebruik en zijn tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van het product. Het apparaat is veilig om mee te werken en heeft geen problemen met grof onkruid. Voor sommigen is de handleiding te kort en sluit het opbergvakje voor de draden niet goed af.

Bosch behoort zeker en vast tot de bekende merken en misschien is het ook wel het beste merk op het gebied van elektronische toestellen. We zien meteen dat deze bosmaaier op heel wat positieve online reviews kan rekenen ook al heeft het niet meteen de laagste prijs. Hieronder kun je een overzicht terugvinden van de voor- en nadelen van dit apparaat.

Voordelen
Kracht:

het is een bijzonder krachtige bosmaaier die over een vermogen beschikt van maar liefst 1000 watt.

Snijdiameter:

het mes van deze bosmaaier heeft een duidelijke snijdiameter van ruim 23 cm. De draad heeft een iets grotere snijdiameter die rond de 37 cm ligt.

Nadelen
Onveilig:

een kleine minderheid van de kopers is van mening dat het toestel toch niet zo veilig is om het te gebruiken.

Handleiding:

bij de aankoop van deze bosmaaier krijg je er meteen ook een handleiding bij om je op weg te helpen. Eén enkele gebruiker vindt dat deze handleiding toch iets duidelijker had mogen zijn.

 

 

Maxx 2-in-1

 

Deze 2-in-1 bosmaaier van MAXX werkt op benzine en heeft een 2-takt motor met 1 cilinder die een inhoud heeft van 45 cm3. Dit apparaat kan gebruikt worden om te maaien met een dubbele snijdraad of met een mes. De tankinhoud van het toestel is 700 ml en het heeft een verstelbare gordel voor meer werkcomfort.

Je kunt veilig snijden met de messen dankzij de robuuste beschermkap en het apparaat is uitgerust met een noodstopknop. Het toestel heeft verder nog een eenvoudig opstartsysteem en wordt geleverd met een Engelse gebruiksaanwijzing. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope bosmaaiers.

Over dit product zijn nog maar twee beoordelingen geschreven maar deze zijn volledig positief. Het toestel is handig in gebruik en heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De kopers vinden dit apparaat top en geven een goed advies hiervoor.

Indien je op zoek bent naar een bosmaaier die over een goede kwaliteit en degelijkheid beschikt maar toch niet zo duur is in de aankoop dan kun je altijd dit toestel eens bekijken. Dit is eigenlijk een 2-in-1 bosmaaier die afkomstig is van het bekende merk MAXX. Het toestel werkt op benzine en is bijzonder eenvoudig om mee te werken.

Voordelen
Gebruiksgemak:

je kunt deze bosmaaier gebruiken om enerzijds te gaan maaien met een mes. Maar je kunt ook gebruik maken van de dubbele snijdraad.

Tankreservoir:

het toestel is voorzien van een degelijk tankreservoir dat over een inhoud van ruim 700 ml beschikt.

Handig in gebruik:

het toestel is voorzien van een degelijke beschermkap en een verstelbare gordel. Verder krijg je er bij de aankoop ook nog een Engelse handleiding bij waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.

Prijskaartje:

je zult deze bosmaaier zeker en vast tussen de goedkope apparaten kunnen terugvinden omwille van de voordelige prijs.

Nadelen

Op dit moment kunnen we alleen maar vaststellen dat werkelijk alle kopers helemaal overtuigd zijn van de voordelen van deze bosmaaier. Daardoor is het voor ons niet zo eenvoudig om op zoek te gaan naar eventuele nadelen ervan.

 

 

Motors multi 4-in-1

 

Deze multifunctionele bosmaaier kan dankzij de meegeleverde opzetstukken ook gebruikt worden als haagschaar en kettingzaag. Dit apparaat werkt op benzine en beschikt over een 2-takt motor met een vermogen van 3.0 pk.  Als bosmaaier kun je het toestel zowel met draadkop als maaimes gebruiken.

Ook over deze bosmaaier aanbieding staan tot nu toe nog maar twee reviews geschreven en deze halen zowel positieve als negatieve punten aan. Het toestel is handig in gebruik en heeft een mooi design. De prijs/kwaliteitsverhouding van het product is ook uitstekend.

Het apparaat is wel niet echt veilig en is zeker niet te gebruiken in de aanwezigheid van kinderen. Het afdekplaatje van het opzetstuk van de kettingzaag is gemaakt van plastic dus mocht de ketting eraf schieten is het niet stevig genoeg om je volledig te beschermen.

Voordelen
Voeding:

het toestel werkt op basis van benzine en is uitgerust met een bijzondere krachtige 2-takt motor. Deze 2-takt motor is voorzien van een duidelijk vermogen van maar liefst 3.0 pk.

Prijs-kwaliteitverhouding:

de meeste kopers zijn het er duidelijk over eens dat dit apparaat over een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding beschikt. Het is helemaal niet zo duur voor de kwaliteit en de degelijkheid die geboden worden.

Handig in gebruik:

op het moment dat je de bosmaaier gebruikt dan kun je kiezen om het maaimes of de draadkop te gebruiken.

Nadelen
Niet veilig:

een enkele koper oppert dat bepaalde onderdelen aan het toestel niet zo heel veilig zijn. Zo is het afdekplaatje van het opzetstuk bijvoorbeeld helemaal vervaardigd uit plastic. Dit is niet voldoende stevig indien de ketting er mocht afschieten.

 

 

VidaXL 1kW

 

Met deze bosmaaier van vidaXL kun begroeiing in je tuin afsnijden. Het toestel is uitgerust met een 4-takt motor die luchtkoelend is dus de motor zal niet doorbranden. Deze bosmaaier verbruikt weinig olie en stoot ook weinig gas uit.

Je kunt twee bladen gebruiken op dit product: de nylon snijden het tand zaagblad. Je kunt deze bosmaaier uit elkaar halen om hem eenvoudig op te bergen en het wordt geleverd met een draagriem voor extra veiligheid en comfort tijdens het werken.

Over dit product is slechts één beoordeling geschreven en de gebruiker is niet tevreden over deze aankoop. Na levering werkte het toestel niet dus de koper heeft het teruggestuurd. Wegens gebrek aan beoordelingen na gebruik kunnen wij geen precies advies geven over dit apparaat.

Met deze Motors multi 4-in-1 haal je een zeer degelijk toestel in huis. Met dit apparaat ben je niet alleen in het bezit van een bosmaaier maar meteen ook van een kantenmaaier, een heggeschaar en zelfs van een takkenzaag al dan niet met een verlengstuk. Hieronder willen wij jou graag wat extra informatie verschaffen omtrent de voor- en nadelen van het toestel.

Indien je redelijk wat last hebt van onkruid om andere begroeiing in je tuin dan kun je deze bosmaaier van vidaXL zeker en vast gebruiken. Het apparaat is bijzonder krachtig te noemen en beschikt over een degelijke 4-takt motor. Bekijk hieronder alvast even de voor- en nadelen van deze bosmaaier.

Voordelen
Motor:

de motor van deze bosmaaier is helemaal luchtkoelend. Dit wil dus zeggen dat je geen schrik hoeft te hebben dat de motor bijvoorbeeld zal doorbranden.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om deze bosmaaier helemaal te demonteren. Op die manier bespaar je heel wat ruimte achteraf wanneer je de bosmaaier wilt opbergen. Verder krijg je er ook een handige draagriem bij om het comfort te verhogen.

Nadelen
Lastig in gebruik:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het apparaat toch wel behoorlijk lastig is om mee te werken.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alidus
Alidus
1 month ago

Vida XL is een onbetrouwbare leverancier dit dient nadrukkelijk vermeld te worden.

10top Team
Admin
10top Team
1 month ago
Reply to  Alidus

Hoi Alidus,

Bedankt voor je reactie.
Wij proberen rekening te houden met de mening van alle kopers die gereageerd hebben. Zo zijn sommigen helemaal overtuigd van Vida XL en anderen iets minder.

Met vriendelijke groeten

DMCA.com Protection Status