Beste broodtrommel

Laatste update: 21.01.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Broodtrommels test van 2021

 

Met behulp van een handige broodtrommel is het mogelijk om jouw brood langer te bewaren. Bovendien zal het daardoor ook veel langer vers blijven. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten broodtrommels op de markt gebracht dat het niet altijd eenvoudig is om een correcte en vooral snelle keuze te maken. Je kunt daarom ook altijd eens onze koopgids raadplegen waardoor je weet met welke elementen je eventueel rekening zou kunnen houden. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om onze top 3 van beste broodtrommels eens te raadplegen. Daaruit blijkt dat je met de Brabantia met Klepdeksel – Zwart een degelijk en duurzaam toestel in huis haalt. Het is een grote broodtrommel die ruimte biedt aan wel 2 tot 3 grote broden. De Wesco Grandy – Amandel is natuurlijk een waardig alternatief. Bovendien haal je met dit toestel ook een echte blikvanger in huis omwille van het typische retro-klassieke ontwerpt dat aan de jaren 40 doet denken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Broodtrommels koopgids

 

Een broodtrommel is een nuttige koop, vooral als je kinderen hebt. Je kunt de lunch van je kinderen erin bewaren want dankzij deze trommels blijft het voedsel langer vers. Je hoeft ook niet altijd zilverpapier te gebruiken om de boterhammen in te pakken dus op lange termijn spaar je nog geld uit. Waar moet je op letten bij het kopen van een broodtrommel? De prijs en het design zijn heel belangrijk natuurlijk. Maar ook de grootte of inhoud van de broodtrommel. Je kunt ook broodtrommels kopen om volledige broden thuis in te bewaren.

Soort broodtrommel

 

We komen meteen terug op de laatste zin van de inleiding. Broodtrommels worden over het algemeen gebruikt om je lunch in te bewaren zodat je het makkelijk kunt meenemen naar school of naar het werk. Maar een broodtrommel kan ook groot genoeg zijn en tot doel hebben om een vers gekocht brood bij je thuis langer te kunnen bewaren.

Dit is dus de eerste vraag die je jezelf moet stellen, wil jij een broodtrommel die nuttig is om thuis het brood langer te bewaren of zoek je een compacte broodtrommel voor je kinderen zodat je hun lunch naar school kunnen meenemen.

Bij de keuze van de soort trommel kun je meteen ook controleren hoe stevig de broodtrommel is. Voor kinderen koop je best een stevige broodtrommel die wel tegen een stootje kan want je weet maar nooit wanneer het op de grond zal belanden.

Sommige trommels beschikken over een thermos functie zodat je ze zelfs kunt gebruiken om je lunch warm te houden.

 

 

Modern of hip design

 

Eén van de belangrijkste factoren om over na te denken is het design van de broodtrommel, vooral als je een trommel voor kinderen koopt. Kinderen zullen willen populair of hip zijn met hun broodtrommel dus je houdt dan beter de laatste trends in het oog.

Als je kind vertelt hoe leuk alle kinderen een bepaalde televisieserie vinden, probeer dan een broodtrommel over deze serie te kopen. Het kunnen ook superhelden of cartoon personages zijn. Voor jonge meisjes zullen het misschien eerder prinsessen zijn of zelfs Disney films. De kleur kan ook een bepaalde rol spelen bij je aankoop. Als je op zoek bent naar een broodtrommel waar je kind blij mee zal zijn, laat je dan het best leiden door je kind. Sommige broodtrommels kun je zelfs personaliseren door er de naam van je kind te laten op drukken.

Voor volwassenen zal het design niet zo belangrijk zijn. Ze zullen eerder kiezen voor een broodtrommel die uit één kleur bestaat of die net beter is vanwege andere eigenschappen zoals de grootte of inhoud.

 

 

Grootte van de broodtrommel

 

Als je een grote broodtrommel koopt, zal de inhoud ook groter zijn en kun je er dus meer brood in bewaren. Als je op zoek bent naar een broodtrommel om brood bij je thuis te bewaren zullen deze zeker groter zijn dan de kleinere versies om je lunch mee te nemen. Afhankelijk van het soort brood die je koopt zul je een grotere of kleinere trommel kopen.

Broodtrommels om je lunch in te bewaren zijn al een stuk compacter en kunnen zelfs ingedeeld zijn in verschillende vakjes om verschillend voedsel in te bewaren. Plaats je boterhammen in het grootste vak en een stuk fruit in een ander vak, zo blijft al het voedsel netjes gescheiden van elkaar. Ze bestaan sowieso in verschillende groottes afhankelijk van je eetlust.

Er bestaan ook kleine bakjes die je kunt gebruiken om een tussendoortje in te bewaren, dan wel los van je broodtrommel. Kleine snackdoosjes om bijvoorbeeld een stukje fruit of een gebakje in te bewaren. Zoals eerder vermeld zijn er ook de thermosbakjes om je voedsel warm te kunnen houden.

Prijs van een broodtrommel

 

Broodtrommels zijn over het algemeen niet te duur. Een lunchbox is natuurlijk goedkoper omdat het ook kleiner is. Als je natuurlijk een broodtrommel wilt kopen met een modern of vintage design kan het zijn dat je iets extra moet betalen.

Bij de aankoop voor broodtrommels voor kinderen kunnen ze ook duurder uitvallen als ze een bepaalde tekening of foto op de box hebben. Voor mensen die liever de goedkoopste producten kopen geven de reviews een positieve aanbeveling voor simpele brooddozen met een enkele kleur. Zo betaal je niet extra voor het design van de box.

Sowieso kun je eenvoudig de prijzen van broodtrommels online vergelijken om zo tot de beste aankoop te komen. Hoewel sommige in een hogere prijsklasse liggen zijn er toch veel mooie aanbiedingen te vinden.

 

 

Broodtrommel reviews – top 5

 

 

Een broodtrommel in huis hebben om je brood langer vers te houden en te beschermen tegen mogelijke insecten, is zeker handig. Of wat dacht je dan van een trommel voor je kind, zodat zij hun school lunch in een ideale broodtrommel kunnen meenemen. Lees hieronder de beschrijvingen van broodtrommels voor thuis of voor het kind en kies de beste broodtrommel voor u.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Brabantia met Klepdeksel Zwart

 

In de Brabantia Broodtrommel met Klepdeksel – Zwart kun je 2 tot zelfs 3 grote broden opbergen. Deze trommel zorgt ervoor dat je brood vers blijft. De goed afsluitbare klep heeft een magneet en de bodem van de trommel heeft een noppenpatroon, wat ervoor zorgt dat er ventilatie is in de broodtrommel.

Doordat de bovenkant van de trommel vlak is, kun je gemakkelijk andere voorraadpotjes erop plaatsen. Wel zou je voorzichtig moeten zijn om krasjes of deukjes te voorkomen. Haast elke persoon die dit product heeft aangeschaft is er tevreden mee. De trommel is ruim genoeg om grote broden op te slaan en het is handig in gebruik.

Aan de bovenkant kun je nog andere dingen kwijt en de broodtrommel in zwart staat mooi in de keuken. Je kunt het ook gemakkelijk schoonmaken. Deze trommel is voor de kopers van goede kwaliteit en ze geven positief advies hier voor.

Uit de reviews blijkt dat heel wat kopers erg tevreden zijn met de Brabantia broodtrommel omdat het zoveel voordelen biedt. Het behoort ook tot één van de populairste merken. Maar zijn er dan eigenlijk ook wel nadelen aan verbonden?

Voordelen
Formaat:

met deze broodtrommel van Brabantia kun je gemakkelijk 2 tot 3 grote broden gaan opbergen waardoor je er zeker van kunt zijn dat het brood langer vers blijft.

Handig in gebruik:

er zit een magneet in de klep waardoor je de broodtrommel echt heel goed kunt afsluiten. Het noppenpatroon in de bodem zorgt dan weer voor voldoende ventilatie in de trommel. Daarnaast kun je heel wat accessoires bovenop de trommel plaatsen aangezien het product een vlakke bovenkant heeft.

Nadelen

Uit de beoordelingen blijkt dat werkelijk alle kopers helemaal overtuigd zijn van dit product. Zij kunnen er dan ook niets slechts over vertellen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Wesco Grandy Amandel

 

De Wesco Grandy Broodtrommel – Amandel is apart vanwege haar retro-klassieke ontwerp van de jaren 40. Ben je dus iemand die van stijl en klassieke dingen houdt, dan is dit product zeker aangeraden voor u. Deze trommel heeft een scharnierend deksel en zorgt ervoor dat je brood, koekjes of gebak lang vers blijven.

Dit komt door de ventilatiegaatjes die het heeft, waardoor er luchtcirculatie ontstaat. Deze trommel is eenvoudig schoon te maken. Let wel dat het niet in de vaatwasmachine kan. De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Voor velen is de design heel erg mooi en fleurt het je keukenaanrecht helemaal op.

Daarnaast is het handig in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Enkele kopers zijn wel van mening dat deze trommel niet behoort tot de categorie van goedkope broodtrommels. En sommigen ervaren dat het brood niet zo vers meer blijft.

De broodtrommel van het merk Wesco is zeker niet het product met de laagste prijs. Toch staat de hoge prijs garant voor heel wat kwaliteit. Veel kopers vinden dat het product heel wat voordelen biedt die we graag even op een rijtje zetten gevolgd door de eventuele nadelen ervan.

Voordelen
Design:

het fraaie design van dit product is echt wel een groot voordeel voor heel wat gebruikers. Het model ziet er zowat retro-klassiek uit en kan dus ook echt wel beschouwd worden als een soort van gadget.

Gebruiksvriendelijk:

het product beschikt over ventilatiegaatjes die ervoor zorgen dat het brood langer vers blijft. Door het strakke design is het ook gemakkelijk met een vochtige doek schoon te maken.

Nadelen
Prijs:

ondanks de vele voordelen die deze broodtrommel heeft, kan de prijs voor sommige kopers echt wel een struikelblok blijven.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Disney Frozen Lunchbox Mepal

 

De Disney Frozen Lunchbox Mepal is de ideale broodtrommel voor een meisje, in het bijzonder als zij van de animatie ‘Frozen’ houdt. Deze trommel is gemaakt van plastic, maar is toch vaatwasmachine bestendig en ook nog microwave bestendig.

Helaas is deze trommel niet vriezer bestendig. In deze trommel kun je met gemak 4 boterhammen kwijt en het heeft een deksel met een drukknop. Als je de reviews leest, kun je stellen dat deze trommel van goede kwaliteit is. De sticker op de trommel raakt niet beschadigd door het in de vaatwasmachine te stoppen.

De trommel is ruim en is zeker ook stevig, want het kan wel tegen een stootje of val. De stevigheid is ideaal voor kinderen die soms wat onhandig zijn. Daarom is het niet erg dat deze trommel wat duurder is dan andere, hij is in elk geval wel top. Daarnaast is het ook een mooie broodtrommel waarin uw kind met trots brood zal meenemen naar school.

Deze broodtrommel van Frozen beschikt over de laagste prijs maar dit doet zeker en vast niets af aan de voordelen ervan. Mepal is misschien niet zo gekend maar toch zal deze broodtrommel veruit één van de populairste zijn onder kindjes. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen?

Voordelen
Design:

een design van Disney trekt altijd aan en zeker dit van Frozen. Het kan moeilijke eters stimuleren in het proces. Kortom ideaal voor jonge kindjes die dol zijn op Frozen.

Goede kwaliteit:

ondanks de lagere prijs in vergelijking met de andere producten is het wel een broodtrommel die garant staat voor kwaliteit.

Gebruiksvriendelijk:

ondanks het feit dat de broodtrommel uit plastic gemaakt is, kun je het toch in de vaatwasser stoppen zonder problemen. Ook de microgolfoven kan zonder enig probleem.

Nadelen
Vriezer:

de broodtrommel mag niet in de diepvries gestopt worden.

Koop bij bol.com (€14.24)

 

 

 

 

Mepal Met naam

 

De Mepal broodtrommel Met naam is een andere trommel van het bekende merk Rosti Mepal. Dit merk staat bekend om haar stevige producten. Deze broodtrommel met naam is heel erg handig voor uw kind.

Er kunnen 4 boterhammen in of een pakje sap met koekjes. Groot genoeg voor een complete school lunch van uw kind. Daarnaast kun je bij het bestellen van dit product een naam doorgeven, zodat deze trommel gepersonaliseerd kan worden. Dat is zeker uniek en gezien de prijs een broodtrommel aanbieding.

Door zijn ronde hoeken is het gemakkelijk om deze trommel schoon te maken. Het is ook nog vaatwasmachine bestendig. Als je het in de vaatwasmachine plaatst, kun je het liever omgekeerd op de bovenste rek plaatsen.

Wat ook opvalt is dat deze trommel een mooi en fleurig design heeft. Helaas zijn er geen reviews te lezen van dit product en kan er op basis daarvan geen advies worden gegeven.

Net zoals het vorige product van Frozen is ook deze brooddoos van het merk Mepal. Rosti Mepal wordt gezien als een heel bekend merk maar of het ook het beste merk is dat hangt af van de voordelen. We sommen deze even op gevolgd door de nadelen.

Voordelen
Formaat:

de broodtrommel is groot genoeg om een complete lunch aan jouw kind mee te geven. Er kunnen gemakkelijk vier boterhammen in of een sapje met wat koekjes.

Design:

het product is voorzien van een leuk ontwerp waardoor kindjes kunnen worden gestimuleerd om hun lunch op te eten. Bovendien is het ook mogelijk om de brooddoos te personaliseren.

Onderhoud:

dankzij de ronde gebogen hoeken waarover de broodtrommel beschikt, is het heel gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de broodtrommel ook gemakkelijk in de vaatwasser steken.

Nadelen
Deksel met drukknop:

om de broodtrommel te openen is er een drukknop in het deksel aanwezig. Voor echt kleine kindjes kan dit misschien soms nog een probleem geven.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Disney Met Beker Planes Blauw/oranje

 

De Disney Broodtrommel Met Beker Planes Blauw/oranje is ideaal voor een jongen, maar kan ook door een meisje gebruikt worden die de animatie ‘Planes’ leuk vindt.

Wat deze broodtrommel zo ideaal maakt, is dat het een beker erbij heeft. Op zo een manier stuur jij je kind niet alleen met boterhammen naar school, maar kun je nu ook een heerlijke of favoriete drank meesturen. Een complete lunch set is het dus. De beker en de broodtrommel zijn eenvoudig in elkaar te klikken.

De trommel is rechthoekig en de beker is ongeveer 19 cm lang. Dit product is van kunststof gemaakt.

Er bestaan jammer genoeg geen reviews van dit product, waardoor het moeilijk is om een advies daarover te geven. Ook staat er niet aangegeven als deze trommel vaatwasmachine bestendig is of niet.

In vergelijking met de vorige producten is deze broodtrommel zeker niet één van de duurste maar misschien wel de populairste. Disney wordt door velen ook beschouwd als het beste merk. Maar wat zijn dan nu precies de sterke kanten van dit product en wat nu juist de zwakkere kanten.

Voordelen
Design:

het ontwerp van de broodtrommel is van Disney en kan dus kindjes gemakkelijker gaan aantrekken. Het leuke design kan de lunch ook veel aangenamer maken.

Handig in gebruik:

deze broodtrommel is eigenlijk meer een set doordat het bestaat uit een broodtrommel en een drinkbeker. Je kunt beide elementen gemakkelijk en snel in elkaar gaan klikken. Hierdoor kun je beide zaken heel eenvoudig onderweg gaan meenemen.

Nadelen
Formaat:

de broodtrommel bestaat niet enkel en alleen uit een lunchbox maar ook nog eens uit een beker. Hierdoor moet je dus wel rekening houden met iets meer plaats in de boekentas van je kind.

Koop bij bol.com (€22.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status