fbpx

Beste bureaulamp

Laatste update: 15.10.19

 

Bureaulampen test van 2019

 

 

Bureaulampen koopgids

 

Soms kan het gebeuren dat je thuis nog wat hoeft te werken of enkele taken van school nog moet in orde brengen. Een degelijke bureaulamp kan dan natuurlijk wel een goede aanbeveling zijn. Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende modellen en aanbiedingen op de markt. Het spreekt voor zich dat de ene lamp jou meer zal aanspreken dan de andere. Wanneer je de beste bureaulampen gaat vergelijken dan kun je altijd letten op het gebruiksgemak, het materiaal, het formaat, de extra kenmerken en de mogelijkheden. En soms kan het gebeuren dat jouw favoriete lamp tot de goedkope bureaulampen behoort.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch kan een degelijke en duurzame bureaulamp echt wel een goede aanbeveling zijn. Zo kan een bureaulamp echt wel van pas komen wanneer je ’s avonds laat nog wat wilt verder studeren of je wilt voorbereiden voor het examen van de dag nadien. Ook wanneer je niet langer naar school gaat maar al werkt, kan een bureaulamp een oplossing bieden. Bovendien hoef je dit niet alleen voor verplichte taken te gebruiken. Wanneer je vaak en graag creatief bezig bent tot laat in de nacht, dan kan een bureaulampje soelaas bieden.

Je zult meteen versteld staan van de enorme keuze aan bureaulampen die er vandaag de dag op de markt gebracht is. Dit ruime assortiment maakt het er natuurlijk niet eenvoudiger op om meteen een goede keuze te maken. Het kan daarom zeker helpen, indien je op voorhand al even mocht nadenken over wat je precies zoekt. Denk hierbijook aan de leeftijdscategorie. Een kind van 5 jaar zal een kleurrijke bureaulamp van Star Wars of Frozen misschien wel aantrekkelijker vinden.

 

 

Het materiaal en het formaat

 

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte bureaulamp dan zul je ook merken dat er een enorme varieteit aan verschillende materiaalsoorten en formaten aanwezig is. Sommige bureaulampen zijn net iets kleiner dan andere modellen. Het komt er hierbij vooral op aan dat je kijkt naar je persoonlijke interesses en verlangens. Probeer hierbij ook enigszins rekening te houden met de beschikbare ruimte. Indien je een klein bureautje hebt dan hoef je niet de volledige ruimte door een lamp te laten innemen.

Wat betreft de materiaalsoorten zul je heel wat bureaulampen waarnemen die helemaal of gedeeltelijk uit kunststof zijn gemaakt. Kunststof is niet alleen stevig maar daardoor ook bijzonder duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een exemplaar dat uit RVS vervaardigd is. Al dan niet in combinatie met een kap uit stevig en duurzaam glas. Tot slot zul je ook heel wat bureaulampen kunnen spotten die uit gelakt staal, PVC of zelfs uit duurzame houtsoorten zijn gemaakt.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

 

In de zoektocht naar de perfecte bureaulamp zul je merken dat bepaalde modellen over net iets meer opties beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Uiteraard is dit iets heel persoonlijk. Iedereen kiest zelf zijn of haar perfecte bureaulamp uit. Toch kan het handig zijn om een bureaulamp te kopen die voorzien is van antislip voetjes. Op die manier blijft de lamp altijd mooi en stevig staan en hoef je niet te vrezen dat deze plots omver valt.

Daarnaast hebben de meeste bureaulampen één enkele lichtstand. Maar je hebt tegenwoordig ook heel wat modellen die over meerdere lichtstanden beschikken. Steeds meer bureaulampen werken bovendien op basis van een krachtige LED lamp. Dit is niet alleen veel duurzamer maar ook milieuvriendelijker. En je hoeft de lamp dus niet om de zoveel weken of maanden te vervangen. Dus het veroorzaakt ook geen extra meerkost. Kortom er zijn heel wat elementen waar je al dan niet rekening mee kunt proberen houden. Zo zul je vroeg of laat zeker jouw perfecte bureaulamp tegenkomen.

 

 

Het design en het prijskaartje

 

Tot slot hechten heel wat personen ook belang aan het ontwerp en het design van de bureaulamp. Je zou ergens kunnen zeggen dat het design leeftijdsgebonden is. Als je op zoek bent naar een leuke bureaulamp voor je zoontje of je dochtertje, dan is een model met felle kleurtjes en leuke prints altijd een aanrader. Houd er wel rekening mee dat het design de prijs al dan niet lichtjes zou kunnen beïnvloeden.

Daarnaast zal de prijs ook beïnvloed worden door de mogelijkheden waarover de bureaulamp beschikt. Het mag niet verwonderen dat een lamp met meer opties tot de duurdere exemplaren zal behoren. Uiteraard is het altijd mogelijk om een leuke bureaulamp aanbieding tegen te komen die helemaal aan jouw verwachtingspatroon beantwoordt. Het kan misschien ook wel helpen om rekening te houden met de verschillende online beoordelingen die door klanten worden geschreven.

 

 

Bureaulamp Reviews – Top 5

 

 

Als je vaak nog wat moet verderwerken zodra het donker wordt, dan kan een bureaulamp echt wel handig zijn. Tegenwoordig heb je heel wat verschillende modellen die zich vooral onderscheiden op vlak van grootte en design. Dit maakt de keuze uiteraard niet zo gemakkelijk. Daarom hebben wij 5 topproducten geselecteerd voor jou. Nu hoef jij deze enkel nog rustig te bekijken en er de beste bureaulamp uit te pikken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Aigostar Magnifier

 

Deze led bureaulamp van het merk Aigostar is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren. Zo kies jij het model dat jij het liefste ziet. Deze lamp is gemaakt uit kunststof en is niet alleen heel stevig maar ook duurzaam.

De ledlamp is voorzien van een lange levensduur en leunt heel dicht aan bij het gewone daglicht. Toch is het net iets minder wit zodat je ogen zoveel mogelijk beschermd worden. Het apparaat is voorzien van een „touch control” met 3 verschillende standen.

Ondanks het feit dat enkele kopers de kwaliteit iets minder vinden, zijn de meeste gebruikers wel helemaal overtuigd van het product. Zij geven dan ook positief advies hierover en raden het dan ook iedereen aan. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel de ideale bureaulamp voor jou.

 

Koop bij bol.com (€25.99)

 

 

 

 

Ranex 6000.643 Babet

 

Indien je op zoek bent naar een bureaulamp voor je kind aan een voordelig tarief, dan is dit model misschien wel wat je zoekt. Door de lage prijs kun je het zeker tussen de goedkope bureaulampen spotten. De lamp is beschikbaar in 3 verschillende kleuren waaronder blauw, roze en groen.

Wanneer je naar de avond toe nog eventjes moet werken of nog wat huiswerk hebt, dan kun je de lamp met 1 enkele knop aanzetten. Je kunt de bureaulamp zonder problemen buigen en dit draagt bij tot het comfort. Je kunt kiezen om ledlampen of spaarlampen met een wattage van 10 Volt te installeren.

Uit één enkele review kunnen we opmaken dat de koper er bij de aankoop graag een lampje had bijgekregen. Ondanks dit zijn de meeste kopers echter wel helemaal overtuigd van het de kwaliteiten van het product. Het is niet alleen heel erg handig maar het ziet er ook gewoon heel leuk uit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Eglo Tafellamp Banker

 

Ben je op zoek naar een lamp met een ietwat klassiek en tegelijk retro design? Dan kunnen wij jou dit product van Eglo zeker en vast aanbevelen. De groene kleur maakt de lamp nog net dat tikkeltje opvallender. Met deze bureaulamp haal je dus echt wel een blikvanger in huis.

De lamp is vervaardigd uit RVS in combinatie met een kap uit glas. Wanneer je de bureaulamp wilt gebruiken dan hoef je enkel maar een lampje aan te kopen van 60 Watt. Door middel van de trekschakelaar kun je de lamp aanzetten en uitzetten.

We merken dat de meningen eerder verdeeld zijn. Zo vinden sommigen het design ouderwets en de lamp niet zo stevig. Andere gebruikers zijn dan weer wel overtuigd van de voordelen van de bureaulamp. En voor een aantal personen is het zelfs de ideale bureaulamp aanbieding.

 

Koop bij bol.com (€49)

 

 

 

 

Lucide Fylou

 

Met deze bureaulamp van Fylou kun jij je kind zeker en vast verrassen. Bovendien is dit product verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Zo is een blauwe lamp net iets jongensachtiger en een roze lamp meer iets voor meisjes. Het maken van huiswerk wordt plots zoveel leuker.

De lamp is werkzaam op basis van een ledlamp die een lange levensduur heeft. Verder is het mogelijk om zowel de richting alsook de hoogte van de bureaulamp lichtjes aan te passen. Het hoogwaardige PVC waaruit dit model vervaardigd is, biedt voldoende duurzaamheid en stabiliteit aan.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers echt wel tevreden is over het trendy design van de lamp. Bovendien zijn andere gebruikers ook heel lovend over de goede kwaliteit ervan. Doordat je de lamp ook kunt verstellen, is dit model bijzonder praktisch in gebruik.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Eglo Torona Lichtbruin Hout

 

Deze houten bureaulamp van Eglo behoort misschien niet tot de goedkoopste producten maar je haalt er vast en zeker wel een blikvanger mee in huis.

De bureaulamp is gemaakt uit een combinatie van gelakt staal met een knikarm uit hout. Je kunt er probleemloos een lichtbron instoppen van 60 Watt. Op die manier kun jij meteen van de bureaulamp genieten. Op basis van de snoerschakelaar kun jij de lamp al dan niet volledig uitschakelen.

Ondanks het feit dat er geen lampje wordt meegeleverd bij de aankoop, merken we op dat de meeste kopers toch echt wel tevreden zijn. Ze zijn niet alleen lovend over de goede kwaliteit ervan maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status