5 Beste Bureaustoelen Test van 2021

Laatste update: 30.07.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Bureaustoelen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je vaak van thuis uit werkt of regelmatig aan het gamen slaat, is het belangrijk om in een ergonomische bureaustoel te investeren. Op die manier kunnen eventuele rug- en/of nekklachten vermeden worden en wordt automatisch een correcte zithouding gehanteerd. Het uitgebreide aanbod lijkt jammer genoeg bij veel klanten voor heel wat keuzestress te zorgen. Daarom zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 hedendaagse toppertjes. Zo blijkt de Gamingstoel GTG GT1 alvast een schot in de roos te zijn voor zij die heel vaak uren per dag aan hun computer spenderen. Daarnaast lijkt ook de Topstar Bureaustoel een goede aanbeveling en bovendien beschikbaar in tal van leuke kleurtjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Bureaustoelen koopgids

 

Een bureaustoel van goede kwaliteit biedt goede ondersteuning van je rug en schouders en voorkomt rug- en nekpijn. Maar waar moet je nu op letten bij het kopen van een bureaustoel om zeker te zijn dat je een goede aankoop maakt? Wij bespreken enkele belangrijke factoren zoals de zithoogte, het zitvlak, de voet, de rugleuning, enzovoort. Allemaal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden voor een goed zitcomfort.

Zithoogte en zitvlak

De zithoogte van een stoel is belangrijk want het moet natuurlijk passen voor jouw persoonlijke lichaamslengte. Anders kun je na urenlang gebruik last hebben van pijn. Het is aanbevolen om een stoel te kopen waarvan je de zithoogte kunt aanpassen, gelukkig beschikken de meeste bureaustoelen over deze functie. Je benen moeten een hoek van 90 graden kunnen vormen terwijl je voeten stevig op de grond staan.

Het zitvlak mag ook niet te kort of te lang zijn. Een te kort zitvlak zal voor niet genoeg steun zorgen en extra druk op je dijbenen veroorzaken. Als het zitvlak te lang is dan kun je je benen niet goed naar achteren plaatsen. Als er nog een vuist tussen de voorkant van de zitting en je knieholtes past dan heb je de ideale grootte gevonden.

Het zitvlak mag ook niet te diep zijn want anders wordt je rug extra belast. Zoek een stoel met een correcte zitdiepte, op die manier wordt je automatisch gestimuleerd om rechtop te zitten.

 

Arm- en rugleuning

Een goede bureaustoel is voorzien van korte armleuningen die je kunt verstellen naar keuze. Dit kan in de hoogte, breedte of zelfs diepte zijn bij sommige modellen. Het is belangrijk dat je armen goed ondersteund worden want dit zorgt voor extra ondersteuning aan de schouders en de nek. Als de ellebogen net onder de schouders op de armleuningen rusten dan heb je een goede stoel gevonden.

De beste bureaustoelen hebben een rugleuning met een S vorm die de natuurlijk kromming van de rug volgt. Je hoeft dan de bolling van de rugleuning in te stellen in het holle gedeelte van je rug voor een optimale ondersteuning. De meeste stoelen beschikken over een versteltraject van 6 cm. Dit is geschikt voor de meeste mensen maar voor personen die klein of groot zijn is het niet zo handig. Het is daarom beter om te zoeken naar een stoel met een groter versteltraject.

Denk er ook aan als de rugleuning van je bureaustoel beweeglijk is want bij vele gewone stoelen staat de rugleuning vast. Bij een ergonomische bureaustoel kun je die vastzetten of los laten staan. Zo kun je kiezen of je naar achter kunt leunen of liever niet.

 

De voet en het materiaal

De ideale voet van een bureaustoel beschikt over vijf steunpunten zodat de stoel stabieler staat. Kijk ook naar de kwaliteit van de wielen want niet alle wielen zijn gepast voor elke vloer. Je moet de stoel makkelijk kunnen verplaatsen zonder je rug te belasten.

Bureaustoelen worden van verschillende materialen gemaakt. Het is sowieso beter om voor een stoel te kiezen die gemaakt is van sterker materiaal zoals staal. De stoel gaat dan langer mee en kan wel tegen een stootje. Denk eraan dat een goedkope bureaustoel ook meestal van mindere kwaliteit is. Hoe zwaarder een persoon is, hoe groter de belasting van de stoel bij het zitten of opstaan. Een stoel gemaakt van kunststof zal veel vlugger breken door deze belasting.

De bekleding van de stof is ook een belangrijk punt, je kiest best voor een ademende stof want deze is makkelijker om te onderhouden. Als je dan al eens iets morst kun je de bekleding eenvoudig schoonmaken. Houd rekening met deze factoren en kies een bureaustoel afhankelijk van je eigen lichaamsbouw, zo zal je een duurzaam product in huis halen.

Duur of goedkoop

Bij vele producten geldt de regel: goedkoop is duurkoop. Dit is ook zo bij de aankoop van een bureaustoel, de goedkoopste stoelen zijn meestal van mindere kwaliteit en gaan vlugger stuk. Zorg ervoor dat je een stevige en comfortabele bureaustoel koopt waar je jarenlang kunt van genieten en die voor goede ondersteuning van je rug zorgt.

Je kunt zelf eerst verschillende aanbiedingen vergelijken op de vele online websites om je beter te informeren. De reviews van vorige kopers zullen je daar zeker bij helpen dus het is aanbevolen om deze goed te lezen.

Denk er ook aan dat het handig kan zijn om een bureaustoel te kopen met vervangbare onderdelen. Het zou zonde zijn als je een bureaustoel moet weggooien omdat er een wieltje kapot is en je die niet apart kunt vervangen. Als je enkel één onderdeel moet kopen om te vervangen zul je op lange tijd geld besparen.

 

5 Beste Bureaustoelen (Reviews) van 2021

 

Het is van essentieel belang om een goede bureaustoel te hebben die jou comfort en steun aanbiedt. Dit ter voorkoming van rugklachten of andere pijnen die kunnen optreden als je een verkeerde zithouding hebt of als de bureaustoel niet comfortabel zit. Kies daarom uit de volgende 5 opties de beste bureaustoel voor jezelf uit. Sommigen besluiten hierdoor ook op zoek te gaan naar de beste bureau organizer om een comfortabele werkplek te kunnen creëren. 

 

1. Gamingstoel GTG GT1 luxe en stevige stoel Afmeting E-sports

 

Als fervente gamer is een comfortabele bureaustoel een absolute must. Dit exemplaar van het bekende merk GTG zul je dan ook vast en zeker tussen de ergonomische bureaustoelen kunnen spotten alhoewel je er het hoge prijskaartje dan weer moet bij nemen. Echter, lijken heel wat klanten zich niet meteen te storen aan de hoge prijs en beoordelen hem dan ook met een mooie eindscore van 4,6 sterren.

Deze bureaustoel, die voornamelijk vervaardigd blijkt uit kunstleer in combinatie me een koudschuim vulling, is nu eenmaal voorzien van kwaliteit en comfort. Zo is het niet alleen mogelijk om de positieve van de armleuningen aan te passen maar blijken ook de zithoogte en de rugleuning makkelijk verstelbaar. De combinatie van uitstekende materialen en de 5 zeer wendbare zwenkwieltjes, bieden een unieke draagkracht van maar liefst 100 kg.

Verder blijkt het eveneens mogelijk om de hoek van de rugleuning in te stellen variërend van 90 tot 160  ̊, wat eveneens bijdraagt aan het uiteindelijke zitcomfort. De stoel blijkt eveneens voorzien van 2 meegeleverde afneembare kussens ter hoogte van het hoofd en de lende. Kortom, een echt paradepaardje dat in meerdere designs te verkrijgen is.

Voordelen
Comfort:

naast een verstelbare armleuning van 28 tot 35 cm, geniet je evenzeer een variabele zithoogte van 36 tot 46 cm en een variabele totale hoogte van 130 tot 138 cm. Tot slot kan ook de rugleuning en de positie ervan worden aangepast van 90 tot 160  ̊.

Materiaal:

de buitenkant van deze unieke bureaustoel is voornamelijk uit duurzaam kunstleer vervaardigd terwijl men de binnenkant heeft opgevuld met koudschuim. De wieltjes bestaan dan weer uit kunststof.

Draagkracht:

de stoel kan zonder problemen een maximaal draaggewicht hanteren van maar liefst 100 kg.

Handig in gebruik:

een degelijk bureaustoel inclusief 2 meegeleverde en afneembare kussens ter hoogte van de lende en het hoofd. Verder wordt deze gaming stoel in meerdere designs geleverd.

Nadelen
Prijzig:

ben je op zoek naar een echte bureaustoel aanbieding dan is dit exemplaar misschien niet meteen de best mogelijke aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Topstar Bureaustoel Stof Ergonomisch met Vaste Armleuningen 

 

Tussen de goedkope bureaustoelen zul je vast en zeker dit exemplaar van Topstart wel kunnen spotten. In vergelijking met heel wat andere bureaustoelen zorgt het betaalbare prijskaartje hier alvast voor een grote toegankelijkheid bij het brede publiek. Daarnaast blijkt deze unieke ergonomische stoel afgewerkt in een prachtig, doch opvallend, geel design wat zeker een meerwaarde betekent in een modern tot strak interieur. En vind je geel toch maar niets dan kun je altijd nog kiezen uit een breed kleurenpalet.

Verder blijkt de bureaustoel een totale afmeting van 55 bij 45 cm te kennen waarbij een zitdiepte van 44 cm wordt gehanteerd in combinatie met een variabele zithoogte van 42 tot 55 cm. De bekleding van de stoel is voornamelijk uit stof gemaakt terwijl de 5 wendbare wieltjes uit kunststof bestaan en een draagkracht van 100 kg garanderen. De combinatie van de hoge contour gevormde rugleuning en de ietwat holle zitting zorgen voor een optimale bekkenondersteuning en bijgevolg een correcte zithouding.

Ondanks het feit dat de armleuningen niet verstelbaar zijn en de rugleuning niet kantelbaar, blijven klanten wel degelijk overtuigd van de kwaliteit en het comfort wat gelijk resulteert in een eindscore van 5 sterren. 

Voordelen
Materiaal:

terwijl de bekleding van de stoel vooral uit stof vervaardigd blijkt, heeft men voor de wieltjes en het onderstel gebruik gemaakt van kunststof.

Comfort:

hij wordt gekenmerkt door een hoge contour gevormde rugleuning alsook behoorlijk holle zitting wat resulteert in een correcte en comfortabele bekkenondersteuning.

Formaat:

de stoel blijkt maar liefst 55 bij 45 cm groot waarbij je rekening dient te houden met een zitdiepte van ongeveer 44 cm en een verstelbare hoogte van 42 tot 55 cm.

Nadelen
Vaste armleuningen:

in vergelijking met heel wat andere bureaustoelen uit deze lijst, blijkt dit exemplaar jammer genoeg niet voorzien van verstelbare armleuningen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Bureaustoel Buritos Acaza Verstelbaar en Ergonomisch

 

Ben je niet alleen op zoek naar een kwalitatieve en comfortabele bureaustoel maar hecht je evenzeer belang aan het design en de betaalbaarheid? Dan kunnen we jou dit exemplaar van Acaza alvast warm aanbevelen. De stoel valt meteen op vanwege het blauwe design maar kan evengoed in een neutrale zwarte kleur bekomen worden. 

Als we even verder kijken dan kunnen we stellen dat de stoel een maximaal formaat van 98 x 53 cm kent inclusief een verstelbare zithoogte van 36 tot 47 cm én bijbehorende verstelbare rugleuning.  De combinatie van het metalen onderstel en de kunststof bekleding garandeert moeiteloos een totale draagkracht van wel 90 kg en maakt deze ergonomische bureaustoel eveneens geschikt om te  gamen.

Verder blijkt de draaibare stoel eveneens uitgerust met een gewatteerde zitting, een degelijke hoofdsteun en stevige armleuningen aangevuld met handige wieltjes die bijdragen aan het uiteindelijke comfort. Klanten reageren voornamelijk bijzonder positief alhoewel 1 koper de armleuningen niet zo comfortabel blijkt te vinden.

Voordelen
Draagkracht:

deze unieke bureaustoel levert zonder problemen een maximale belastbaarheid van maar liefst 90 kg.

Gebruiksgemak:

de in hoogte te verstellen en draaibare bureaustoel kan, vanwege zijn unieke comfort, ook gebruikt worden door gamers.

Budgetvriendelijk:

je zult alvast aangenaam verrast zijn bij het zien verschijnen van het lage en betaalbare prijskaartje.

Design:

het mag dan geen witte bureaustoel zijn, toch heb je de mogelijkheid uit heel wat andere kleuren zoals blauw en neutraal robuust zwart.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we moeten jammer genoeg wel vaststellen dat één gebruiker niet 100% tevreden blijkt te zijn met de aangeboden kwaliteit betreffende de armleuningen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Clp Fire Gaming Stoel Kunstleer 

 

De Clp Gaming-stoel – Racing bureaustoel FIRE is in één woord een prachtige stoel. Dit product heeft 5 wielen en het onderstel is van kunststof gemaakt.

De bekleding is van het fijnste imitatieleer gemaakt wat lekker en comfortabel zit. Zelfs na een paar uur zitten, kun je er gewoon comfortabel op zitten.

Het maximale draaggewicht van dit product is 120 kg. Dit product is gemakkelijk om te onderhouden doordat je de bekleding met een vochtige katoenen doek kunt schoonmaken of je kunt het oppervlak voorzichtig met een stofzuiger met het juiste mondstuk schoonmaken.

Gezien de prijs lijkt dit wel een bureaustoel aanbieding. De meeste kopers zijn tevreden met dit product.

De stoel zit heerlijk en je kunt het naar jouw wensen instellen. De kopers geven positief advies voor dit product. Enkele kopers vinden het onhandig in gebruik.

Deze bureaustoel is ook perfect geschikt als gaming stoel en zorgt voor een comfortabele zitpositie. Aan de vele reviews te zien is dit de populairste bureaustoel bij de kopers.

Voordelen
Draaggewicht:

deze stoel is maximaal belastbaar met een gewicht van 120 kg en is daarom geschikt voor de meeste mensen.

Onderhoud:

je kunt de stoel eenvoudig met een natte doek afvegen en het zitvlak stofzuigen om het schoon te maken. Je gebruikt best wel niet de hoogste stand van de stofzuiger om schade te voorkomen.

Verstelbaarheid:

je kunt het zitvlak traploos in de hoogte verstellen. De armleuning zijn niet verstelbaar maar zorgen wel voor steun aan je armen.

Nadelen
Handleiding:

de gebruiksaanwijzing is nogal onduidelijk waardoor het moeilijker wordt om deze bureaustoel correct in elkaar te zetten. Let goed op of zoek online extra informatie op.

Rugleuning:

de rugleuning is voor grote mensen iets te laag en biedt daarom minder comfort.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Gamestoel met voetsteun Cyclone tieners VDD Gaming

 

We kunnen het rijtje van de bureaustoelen afsluiten met deze unieke game bureaustoel die meteen opvalt vanwege zijn gedurfde roos/witte design. Vind je dat toch iets teveel van het goede dan kun je uiteraard altijd nog kiezen voor een stoer rood/zwart of blauw met grijs ontwerp. Aan jou de keuze dus! En dit alles tegen een aanvaardbaar prijskaartje.

Verder wordt deze bureaustoel, die overigens uit een combinatie van metaal, kunststof en duurzaam kunstleer werd vervaardigd, eveneens gekenmerkt door een totale afmeting van 128 bij 63 cm. Daarbij geniet je een maximale zitdiepte van 49 cm aangevuld met een variabele zithoogte van 46 tot 56 cm. De draaibare bureaustoel is daarnaast afgewerkt met een verstelbaar onderrug gedeelte en wieltjes en wordt geleverd inclusief een hoofdsteun voor meer comfort. 

Ondanks alle nodige comfort en mogelijkheden blijkt één koper niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit. Desondanks ontvangt deze bureaustoel toch een mooie gemiddelde eindscore van maar liefst 4,4 sterren.

Voordelen
Design:

hij wordt gekenmerkt door een design van roze en witte accenten dat meteen in het oog springt. Echter kun je hem nog in tal van andere kleuren aanschaffen.

Draagkracht:

de combinatie van de gebruikte materialen en de stevige constructie zorgt voor een unieke draagkracht van maar liefst 115 kg.

Comfort:

het verstelbare onderrug gedeelte alsook de wieltjes en de meegeleverde hoofdsteun dragen bij aan het uiteindelijke comfort en gebruiksgemak.

Formaat:

de stoel blijkt maar liefst 128 bij 63 cm groot waarbij je een zitdiepte van 49 cm en een verstelbare zithoogte van 46 tot 56 cm geniet.

Nadelen
Vaste armleuningen:

jammer genoeg is het niet mogelijk om de armleuningen van deze bureaustoel naar wens aan te passen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Wat is het verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel?

Ergonomisch gezien is er niet zo heel veel verschil tussen een gamestoel en een bureaustoel. Beiden hebben als enige nut om de gebruiker op een comfortabele manier te laten zitten. Qua comfort zal een bureaustoel misschien iets beter zijn omdat deze vaak volledig kan worden aangepast. De zithoogte, rugleuning en armsteunen kunnen bij de meeste stoelen zodanig worden versteld dat je lichaam een aangename en ontspannen houding kan aannemen.

Een gamestoel is dan weer speciaal ontwikkeld om op een relaxte manier te gamen. Dergelijke stoel is veelal voorzien van speciale accessoires waarop je je spel toebehoren en andere attributen kunt plaatsen zodat je alles bij de hand hebt. Bovendien heeft een gamestoel bijna altijd een aanpasbare hoofdsteun en verstelbare kussens om de lendenen de nodige ondersteuning te bieden waardoor het lichaam volledig ontspannen is tijdens het gamen. 

 

Q2: Waar kun je een bureaustoel kopen?

Tegenwoordig kun je op veel plaatsen een bureaustoel aankopen. Wanneer je kiest voor een degelijke bureaustoel uit de duurdere prijsklasse, kun je je het best tot een speciaalzaak wenden. Deze winkels kunnen je met raad en daad bijstaan en bij sommige worden er zelfs bureaustoelen op maat gemaakt. Daarnaast kun je ze vinden bij veel groothandels, bouwmarkten of woonwinkels waar een uitgebreid aanbod is van verschillende modellen. 

Hoewel je een bureaustoel beter eerst even kunt uittesten, worden ze ook in diverse webwinkels te koop aangeboden. Een bureaustoel moet aan bepaalde Europese standaardbepalingen voldoen die in de NEN-EN 1335-1 norm voor bureaustoelen staan beschreven. Hierin wordt onder andere de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel bepaald.

Q3: Hoe hoog moet een bureaustoel zijn?

Omdat elke persoon uniek is, moet een bureaustoel je echt passen. Wanneer je hem niet in de juiste hoogte kunt plaatsen kun je beter voor een andere uitvoering kiezen. De zithoogte van een bureaustoel is afhankelijk van jouw lichaamslengte.

Om de meest comfortabele houding te bekomen, moeten je voeten plat op de grond kunnen staan terwijl je onder- en bovenbeen een hoek van 90° maken. Een te hoge of te lage zithoogte kan al snel verschillende lichamelijke klachten veroorzaken. Je kunt het best kiezen voor een bureaustoel die je volledig kunt verstellen.

 

Q4: Hoe kun je een bureaustoel het beste instellen?

Wanneer je over een stoel beschikt waarbij je de zitting kunt verschuiven, kun je deze aanpassen aan de lengte van de bovenbenen. Zorg er steeds voor dat de knieholtes vrij blijven zodat je geen last krijgt van afgeknelde bloedvaten. De armleuningen kun je het best instellen zodanig dat je een ontspannen houding kunt aannemen, niet te hoog en ook niet te laag.

Bij het aanpassen van de rugleuning moet je ervoor zorgen dat deze goed bij de natuurlijke holte van jouw rug aansluit. Wanneer de stoel ook over een verstelbare lendensteun beschikt, kun je de bolling in de rugleuning aanpassen.

 

Q5: Hoeveel kost een degelijke bureaustoel?

De prijs van een degelijke bureaustoel is afhankelijk van het model dat je uitkiest en welke materialen er zijn gebruikt om hem te vervaardigen. Een bureaustoel die je volledig naar jouw lichaam kunt aanpassen zal iets meer kosten dan een standaardmodel dat enkel in hoogte kan worden versteld. Daarnaast is de materiaalkeuze ook een doorslaggevende factor die de kostprijs zal bepalen.

Een bureaustoel met een lederen bekleding zal meteen een pak duurder zijn dan een stoffen variant. Vaak is het moeilijk te zien wat het onderscheid is tussen een degelijke bureaustoel en een exemplaar waarbij je na enkele weken al lichamelijke klachten gaat ontwikkelen. Daarvoor is de prijs een goede indicator, wat niet wil zeggen dat een goedkope stoel niet aan jouw wensen kan voldoen. Voor een degelijke bureaustoel mag je al gauw rekenen op een kostprijs tussen 250 en 700 euro.

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

BenS 803-Bsc-3 Ergonomische bureaustoel

 

Deze ergonomische bureaustoel van het model BenS 803 biedt tal van mogelijkheden. Het is een stoel die geschikt is voor intensief gebruik dus je kunt hem op kantoor gebruiken of gewoon bij je thuis voor werk dat je moet verrichten achter de computer of om te gamen. De armleggers zijn in hoogte verstelbaar en ze zijn ook draaibaar. 

Doordat de armleggers ook in de breedte verstelbaar zijn, kun je de zitting en rugleuning 5 cm breder instellen. De comfortabele rugleuning die van netspanning is, kun je in diepte en hoogte verstellen. De zitting van dit product kun je in de hoogte verstellen met de gaslift, waardoor het helemaal niet uitmaakt of je wat groter of kleiner bent.

Tot nu toe zijn er alleen positieve reviews te lezen over dit product. De kopers zijn tevreden met de bureaustoel want hij is duurzaam en van goede kwaliteit. Hij is handig in gebruik waardoor velen hem als een topproduct beschouwen.

Deze bureaustoel heeft een ergonomische vormgeving zodat het zorgt voor steun aan je rug tijdens het werken. BenS komt bovenaan de lijst uit wanneer je zoekt naar het beste merk en de prijs-kwaliteitverhouding van dit product is uitstekend.

Voordelen
Montage:

je kunt de onderdelen makkelijk in elkaar zetten om de stoel te monteren. De handleiding is duidelijk en het uiteindelijke resultaat is een stabiele bureaustoel.

Verstelbaarheid:

Je kunt bijna alle onderdelen van de stoel verstellen om zo de ideale zitpositie te vinden. Met de gaslift kun je de hoogte van de stoel instellen en de armleuningen zijn ook in de hoogte verstelbaar. De breedte van het zitvlak en de rugleuning kun je ook verstellen.

Onderdelen:

er worden enkele reserveonderdelen meegeleverd met het product die je kunt gebruiken om kapotte onderdelen te vervangen.

Nadelen
Zithoogte:

de minimale zithoogte bedraagt 47 cm, voor enkele gebruikers is dit te hoog waardoor de stoel minder comfortabel voor hen wordt.

 

 

Techo Bureaustoel Prime

 

De Bureaustoel Prime heeft een gepolijst aluminium onderstel. Deze comfortabele bureaustoel is gemaakt van stof en je kunt het op kantoor of gewoon thuis gebruiken.

Dit product ziet er heel mooi en elegant uit, waardoor het een aparte uitstraling zal geven aan jouw interieur. Het heeft zachte wielen en 4-D armleggers.

Je kunt de zithoogte en de zitdiepte van dit product verstellen naar eigen wens. Daarnaast kun je de lendesteun ook verstellen. Apart aan dit product is het feit dat het voor 100% een Nederlands product is. Let wel dat het niet om een ergonomische bureaustoel gaat.

Gezien de prijs behoort dit product zeker niet tot de categorie van goedkope bureaustoelen en dat kun je ook merken aan het aantal reviews. Voor dit product zijn er tot nu toe nog geen reviews geplaatst. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven van dit product.

Deze bureaustoel wordt vervaardigd in Nederland en is ideaal voor gebruik op kantoor of voor thuis. De rugleuning van de stoel is niet ergonomisch maar je kunt bepaalde onderdelen wel verstellen.

Voordelen
Verstelbaarheid:

het zitvlak kun je in de hoogte verstellen. Daarbij komt nog dat je de lendensteun van de stoel ook kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De armleuning kun je zowel in de hoogte, de diepte en de breedte verstellen.

Zachte wielen:

dankzij de 5 zachte wielen aan de onderkant kun je makkelijk over de vloer rollen zonder risico op beschadiging of geluid. Op die manier kun je makkelijk even naar een collega rollen.

Draaggewicht:

dankzij het aluminium onderstel beschikt de stoel over een maximaal draaggewicht van 150 kg en is daarom ook geschikt voor zwaardere personen.

Nadelen

Over dit product zijn er tot nu toe nog geen nadelen gevonden.

 

 

TecTake Bureaustoel Benjamin

 

Als je heel vaak van thuis uit werkt of na school nog heel wat uurtjes aan je bureau doorbrengt dan is een degelijke bureaustoel een goede aanbeveling. Dit product van het bekende merk TecTake is misschien niet meteen voorzien van de laagste prijs maar kan toch op heel wat positieve reacties van klanten rekenen.

De stoel heeft een mooie zwarte kleur met hier en daar een paars accent. Je kunt de bureaustoel natuurlijk ook in andere kleuren verkrijgen. Je zult merken dat de stoel hoofdzakelijk gemaakt is uit stevig en duurzaam kunstleer en dat het onderstel vervaardigd is uit stevige kunststof. Het is een comfortabele bureaustoel die voorzien is van armleuningen en wieltjes. Zo kun je de stoel makkelijk verplaatsen.

Het feit dat je de stoel ook in de hoogte kunt gaan verstellen, is voor heel wat kopers een pluspunt. De meeste gebruikers geven dan ook een goed advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat en de gebruiksvriendelijkheid. Toch vindt een enkele koper de stoel niet zo makkelijk te onderhouden.

Als je regelmatig aan je bureau werkt of vooral een zittende job hebt dan is een degelijke bureaustoel een goede aanbeveling. Wij willen jou alvast even helpen door de voordelen en de nadelen van deze TecTake bureaustoel op een rijtje te plaatsen. Zo krijg je een beter idee van wat nu precies de mogelijkheden ervan zijn.

Voordelen
Comfort:

je zult merken dat de bureaustoel niet alleen over stevige armleuning beschikt maar bovendien ook in de hoogte te verstellen is. Verder is de stoel voorzien van handige wieltjes zodat je het product makkelijk en snel kunt verplaatsen.

Materiaal:

de stoel is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk kunstleer. Verder bestaat het onderstel van de ze stoel vooral uit kunststof.

Design:

je zult kunnen vaststellen dat deze bureaustoel een mooie zwarte kleur heeft met hier en daar een opvallende toetst in het paars. Je kunt ook kiezen voor een bureaustoel met oranje accenten.

Nadelen
Onderhoud:

volgens één enkele gebruiker zou deze bureaustoel helemaal niet makkelijk schoon te maken zijn en dat is best vervelend.

 

 

Clp John

 

De Bureaustoel Clp John is gemaakt van kunstleer en gaas. Dit product heeft een sportief en modern design, dat een heel unieke uitstraling zal geven aan jouw kantoor of huis.

Doordat de bekleding van kunstleer is, is het elastischer en trekt het stof zich weer vanzelf strak nadat je erop gezeten hebt.

Het stof van de zitting is ademend, wat een voordeel kan zijn bij hoge temperaturen. De armleuning van dit product kan opgeklapt worden, indien je het niet wilt gebruiken en de zithoogte kun je gelukkig ook verstellen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en heeft een redelijke prijs. De stoel zit heerlijk en voelt stevig aan.

Daarnaast is het handig in gebruik en heeft het ook nog een fraai design. Enkele kopers vinden dit product onhandig in gebruik.

Deze bureaustoel heeft een modern design en is ook geschikt voor gamers. Je kunt de stoel in bepaalde mate verstellen en de gebruikte stof is ademend zodat de stoel ook handig is op warme dagen.

Voordelen
Montage:

het is eenvoudig om de stoel in elkaar te zetten en het artikel voelt stevig aan.

Verstelbaarheid:

de meeste onderdelen van de stoel kun je verstellen om het product aan te passen op je eigen lichaamsbouw. De armleuningen kun je opklappen zodat je meer bewegingsvrijheid hebt. Dit is vooral handig als je iets moet oprapen van de grond of uit de onderste lade van je bureau moet halen. Je kunt ook de zithoogte aanpassen op basis van je eigen lengte.

Zitvlak:

de zitting is gemaakt van ademend kunstleer, dit zorgt ervoor dat je niet vlug zult zweten op warme werkdagen.

Nadelen
Zitcomfort:

de stoel zit nogal stijf en kan niet kantelen waardoor het minder comfortabel is om deze bureaustoel te gebruiken.

 

 

Hjh office Kiddy GTI-2

 

Hjh office Kiddy GTI-2 – Bureaustoel – Kinder – Zwart / grijs is een chique en mooie stoel. De bekleding van de zitting en rugleuning is apart, want het is in 2 kleuren afgewerkt. Deze comfortabele bekleding zorgt voor een goede bescherming van de stoel. De afgewerkte randen hebben als extra bescherming nog een metalen rand.

Dit product heeft een ergonomische gevormde rugleuning en zitting, wat extra gemak en comfort biedt. Het maximaal belastbare gewicht van de stoel is 60 kg en de hoogte van de zitting is op een gemakkelijke manier verstelbaar. Het onderstel van dit product is 100% van polyester gemaakt. Jammer genoeg heeft dit product geen armleuningen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en is ook heel erg mooi. Daarnaast is het handig om te gebruiken en is het een stoel die comfortabel is. Enkele kopers vinden de kwaliteit van dit product minder en vinden dat de wielen niet optimaal werken.

Deze bureaustoel voor kinderen heeft een mooi design en beschikt over een comfortabele bekleding. Het is de bureaustoel met de laagste prijs van onze top 5 en het biedt comfort dankzij de ergonomische rugleuning.

Voordelen
Montage:

de stoel is makkelijk om in elkaar te zetten, je hebt geen speciale kennis nodig. De stoel is ook stabiel en stevig.

Prijs:

de meeste kopers geven goede commentaar over de lage prijs en zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het product.

Verstelbaar:

je kunt de stoel in de hoogte verstellen door gebruik te maken van de gaslift. De rugleuning is ergonomisch gevormd voor een betere zitpositie.

Nadelen
Wielen:

de wielen die onder de stoel staan rollen niet goed en bij sommigen zelfs helemaal niet. Je moet dus opletten dat er geen krassen in de vloer komen.

Beperkte verstelbaarheid:

je kunt de rugleuning niet verstellen en de stoel beschikt niet over armleuningen om je armen op te laten rusten. Enkel het zitvlak is in de hoogte verstelbaar.

 

 

Bureaustoel voor kantoor reviews 

 

Hjh office Embassy 200

 

De hjh office Embassy 200 bureaustoel heeft een luxueus en modern design. Dit product is zeker een blikvanger voor uw kantoor en ook voor thuis. Het heeft vele instelbare mogelijkheden zodat je het geheel naar jouw behoefte kunt instellen.

De stoel is gemaakt van originele fijn lederen bekleding met luxe stiksels. De stoel is in hoogte verstelbaar en is voorzien van een extra dik gevulde en beklede zitting. De rugleuning is voorzien van een hoofdsteun. Door de hoge rugleuning en brede zitting is dit product ook geschikt voor grote personen.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reviews te lezen. Een deel van de kopers vind dat dit product een goede kwaliteit heeft en dat het handig in gebruik is. Het heeft ook een mooie vormgeving. Voor andere kopers is dit product niet duurzaam en heeft het een slechte kwaliteit. Het is ook nog onhandig in gebruik.

Indien deze bureaustoel van hjh office helemaal jouw ding is en dus aan je verwachtingen voldoet, dan zul je wel rekening hoeven te houden met het prijskaartje. Deze stoel is namelijk niet voorzien van de laagste prijs. Toch durven we stellen dat het een heel degelijk product is en het misschien ook wel tot de populairste bureaustoelen behoort aan de vele positieve reacties te zien.

Voordelen
Comfort:

je kunt de hoogte en rugleuning van de stoel zodanig aanpassen en verstellen zodat het volledig aan jouw wensen voldoet.

Gebruiksvriendelijk:

deze bureaustoel is bovendien ook ideaal voor grotere personen. Dit komt vanwege de zitting die iets breder is en de rugleuning die groter is dan sommige andere modellen.

Nadelen
Aankoopprijs:

de hoge prijs zou wel een struikelblok kunnen zijn voor een aantal kopers.

 

 

Tectake 401793

 

De Bureaustoel kantoor 401793 biedt met een vulling van 6 cm een hoog zitcomfort. Het is zeer belangrijk om op een comfortabele stoel te zitten aan het werk, dit ter verbetering van uw welzijn. Dit product is volledig in hoogte verstelbaar met een veilige gasdrukveer.

Het heeft een voetkruis met 5 dubbele rollers voor extra veiligheid, waardoor je met gemak kunt rollen met deze stoel.

De stoel kun je voor het gemak 360 graden draaien en het is bedekt met een aangename synthetische stof. Let wel dat dit product nog in elkaar gezet moet worden en dat het gemakkelijk is om te monteren.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een bureaustoel kantoor aanbieding. Er zijn tot nu toe alleen positieve reviews te lezen over dit product. Het is handig in gebruik en het is van een goede kwaliteit. Het heeft een fraai design en de prijs is ook goed.

Met deze bureaustoel van het merk Tectake haal je zeker en vast een degelijk product in huis. Tectake behoort niet alleen tot de bekende merken maar voor sommigen kopers is het ook veruit het beste merk. Het lijkt ons aangeraden om even de sterke en minder sterke punten van deze bureaustoel onder de loep te nemen. Op die manier zul je een beter beeld krijgen van het product.

Voordelen
Veiligheid:

de stoel is uitgerust met een voetkruis dat voorzien is van 5 dubbele rollers. Op die manier wordt veiligheid gecreëerd wanneer je met de stoel rolt.

Comfort:

de stoel is voorzien van een vulling van maar liefst 6 cm en biedt daardoor extra zitcomfort aan. Ideaal als je dus dagelijks een aantal uurtjes op de stoel hoeft te zitten.

Nadelen
Design:

een aantal kopers vinden het design niet echt aantrekkelijk en eerder ouderwets.

 

 

Topstar Point

 

Met de Topstar bureaustoel voor kantoor, kun jij nu met gemak en comfort aan de slag gaan met je werk.

Het heeft een hoge en flexibele rugleuning en de stoel is traploos in hoogte verstelbaar. Het onderstel van deze stoel is gemaakt van kunststof en het heeft een stabiele voet. De zitting is speciaal gevormd met een bekkensteun en is bekleed met stof. Deze stoel heeft een mooie diepblauwe kleur en valt zeker op in elke ruimte.

Voor dit product zijn er tot nu toe maar twee beoordelingen geplaatst. Beide kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

De prijs van dit product is redelijk en het heeft ook nog een fraai design. Het zit comfortabel en het is goed afgewerkt. Voor deze kopers is dit een top product.

Deze bureaustoel van Topstar ziet er niet alleen heel erg comfortabel uit maar blijkt het volgens een aantal kopers ook helemaal te zijn. Bovendien haal je met dit product ook wel een leuke blikvanger in huis dankzij de opvallende blauwe kleur ervan. Met deze stoel kun jij je kantoor of bureau meteen opvrolijken.

Voordelen
Comfort:

de bureaustoel is voorzien van een flexibele rugleuning. Bovendien is het mogelijk om de hoogte van de stoel aan te passen naar jouw wensen.

Materiaal:

het onderstel van de stoel is volledig vervaardigd uit kunststof. De bekleding van dit model is dan weer gemaakt uit een zachte comfortabel stof.

Nadelen

We merken dat alle kopers helemaal tevreden zijn met hun aankoop. Dit maakt het natuurlijk voor ons extra lastig om eventuele minpunten op te sporen.

 

 

Hjh office Aspera 20

 

Met de hjh office Aspera 20 bureaustoel heb jij een top managers stoel. Je kunt deze stoel gebruiken in je kantoorruimte, maar je kunt het ook voor thuis gebruiken. Het heeft een hoge rugleuning en een elegant en gepolijst aluminium onderstel.

De hoogte kun je traploos verstellen en het heeft een luxe verzwaarde gasveer. Het is voorzien van geremde dubbele veiligheidswielen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope bureaustoelen kantoor. En dat kun je ook merken aan het aantal reviews die er voor dit product geplaatst zijn. Tot nu toe is er maar 1 beoordeling geplaatst voor dit product.

De gebruiker is tevreden met de kwaliteit van dit product en het ziet er trendy uit. Daarnaast heeft het een mooie vormgeving. Het enige minpunt is dat het geluidjes maakt.

Net zoals het eerste product is ook deze bureaustoel afkomstig van het bekende merk hjh office. Met dit product haal je meteen een echt designerstuk in huis. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de bureaustoel niet alleen stijlvol maar ook heel zakelijk voor de dag komt. Laten we de voordelen even afwegen ten opzichte van de eventuele nadelen ervan.

Voordelen
Ontwerp:

de stoel is voorzien van een heel designvol ontwerp. Bovendien is dit model beschikbaar in 2 neutrale en zakelijke kleuren.

Materiaal:

het onderstel van de bureaustoel is gemaakt uit heel erg stevig en duurzaam polyester. De bekleding van de stoel is dan weer volledig uit leer.

Comfort:

het is mogelijk om de hoogte van de bureaustoel aan te passen zodat die volledig aan jouw wensen voldoet.

Nadelen
Lawaai:

één enkele gebruiker vindt het toch wel heel erg storend dat de stoel geluidjes maakt wanneer je erop gaat zitten.

 

 

Hjh office Kiddy Top

 

Met de hjh office Kiddy Top bureaustoel zal jouw kind met plezier bezig zijn met studeren achter zijn bureau. Dit product heeft een hip en leuk design dat speciaal voor kinderen is gemaakt.

Het heeft een roze kleur, dus is in het bijzonder geschikt voor meisjes. Het heeft een ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, zodat het kind in een goede houding in de stoel zit. De zitting kun je traploos in hoogte verstellen door middel van de gaslift.

Het is bekleed met een duurzame en vlekbestendige 3D mesh stof. Het heeft gewicht afhankelijke en geremde dubbele veiligheidswielen.

Voor dit product staat er tot nu toe nog maar 1 review geschreven. De gebruiker is blij met dit product, want het is handig in gebruik en het is comfortabel voor het kind. Deze koper geeft positief advies voor dit product en raadt dit product aan.

Dit is reeds de derde bureaustoel uit onze lijst die afkomstig is van het merk hjh office. Daarom vermoeden wij dat dit misschien wel eens het populairste merk zou kunnen zijn. Dit model is ideaal als jij op zoek bent naar een geschikte bureaustoel voor je kindjes. Op die manier kunnen zij op een comfortabele manier hun huiswerk maken of knutselwerkjes maken.

Voordelen
Design:

de stoel is beschikbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Zo kun je een roze stoel aankopen voor meisjes, en een rode of blauwe is dan weer heel jongensachtig.

Gebruiksvriendelijk:

het is mogelijk om de hoogte van de bureaustoel aan te passen aan jouw wensen en eisen.

Materiaal:

het onderstel van de bureaustoel is vervaardigd uit polyamide dat heel stevig en duurzaam is. De bekleding is uit stof gemaakt en voelt heel erg zacht en comfortabel aan.

Nadelen

De gebruiker is helemaal tevreden met de aankoop van deze bureaustoel en voor hem of haar zijn er helemaal geen minpuntjes aan verbonden. Dit maakt het ook voor ons heel moeilijk om eventuele nadelen aan de stoel te ontdekken.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

4 COMMENTAIRES

Michel

December 31, 2020 at 7:55 pm

Beste,

de manier waarop hier een stoel beoordeeld wordt is naar mijn mening behoorlijk amateuristisch. Het lijkt er eerder op dat jullie door de fabrikant betaald worden en vervolgens stukken van zijn promotieteksten hebben overgenomen.
Een goede vergelijking begint eerst met duidelijk te maken wat de vereisten zijn voor een goede en ergonomische stoel en wat op een goede stoel aanwezig kan/moet zijn en dat is veel maar dan wat hier in de marge aangehaald wordt.
Ikzelf heb regelmatig met rugproblemen te maken en vind in deze review echt niets wat me ook maar een beetje vooruit helpt om een keuze te kunnen maken.
Ook verwijzen jullie in een van de reviews dat de stoel een leren bekleding heeft terwijl dat het in feite kunstleer is…slordig… je zal maar wat sierknoppen op je jeans hebben en je stoel is meteen naar de vaantjes terwijl dat bij een leren stoel niet is.
Verwijzen naar het feit dat jullie ook andere vergelijkingsprojecten doen maakt het alleen erger…: als je jezelf wil ophemelen, verwijs dan naar een officiele bron met waarderingen. Hier lijkt het op jezelf willen aanprijzen…
Sorry maar jullie zien mij hier niet meer. Wees zelf-kritisch genoeg voordat jullie iets op internet plaatsen zodat jullie de eer aan jullie zelf kunnen houden voordat anderen (zoals ik nu) hun ongenoegen beginnen te uiten.
Volg een cursus “hoe moet ik een product review professioneel aanpakken” en kom dan terug.
Dit is niet bedoeld om jullie af te kraken, maar een dringende push om het veel beter te doen. Internet staat te vol met waardeloze reviews.
groetjes,
Michel

Reply
10top Team

January 2, 2021 at 11:12 pm

Hoi Michel,

Bedankt voor de oprechte reactie op de tekst over bureaustoelen.
Graag willen wij er even op wijzen dat we het bij de reviews over de algemene klantervaring hebben en dus niet onze eigen mening gaan verkondigen.
Indien je op zoek bent naar meer algemene informatie dan is de koopgids uiteraard een betere aanbeveling in plaats van de korte productbeschrijvingen.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
Noni

December 3, 2020 at 12:32 pm

Beetje droef!
Bij de top 1 en 2 zijn er, in tegenstelling wat hier staat, flink wat slechte reviews:

https://www.bol.com/nl/p/bens-803-bsc-3-ergonomische-bureaustoel-robuust-model-incl-opties-zwart/9200000070077288/?promo=pdp_818_recentbekeken-MCM-slot_D99__2_&bltgh=v-6AhL7U5OXCxaFPUU9Ifg.1_29.0.ProductImage

Ook is lezen blijkbaar moeilijk want de Ergolution stoel is van PU leder, oftwel kunststof en niet van leder zoals hier staat.

https://www.bol.com/nl/p/ergolution-gamestoel-kantelfunctie-en-verstelbare-armleuningen-zwart-grijs/9200000113376692/?Referrer=ADVNLGOO002064-GZY4QB2EIYMP4-382414933660&gclid=EAIaIQobChMIwJfp0-ex7QIVDAOLCh1NtASoEAAYAiAAEgKBV_D_BwE

De rest heb ik dus maar niet meer bekeken want vertrouw ik niet meer

Reply
10top Team

December 3, 2020 at 9:51 pm

Hoi Noni,

Bedankt voor de reactie op de tekst over bureaustoelen.
Wij waarderen je mening en vinden het jammer dat we jou niet hebben kunnen verder helpen.

Wat de reviews betreft, willen we er graag even op wijzen dat dit dagelijks kan veranderen.
Zo kan het zijn dat er na verloop van tijd meerdere personen een reactie plaatsen waardoor een eerst overwegend positief resultaat geleidelijk aan omgevormd wordt tot een minder goede eindbeoordeling. Dat is de reden dat er dus regelmatig pagina updates worden uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
DMCA.com Protection Status