5 Beste camping kooktoestellen Test Van 2020

Laatste update: 09.08.20

 

5 Beste camping kooktoestellen (Reviews) van 2020

 

Zomertijd! Tijd om te genieten van het buiten zijn, dus koken we ook lekker buiten of op de camping. Te veel keuze maakt het leven er niet altijd makkelijker op. Kies je voor de gezelligheid van een partygrill, een toestel op gas met 1 pit of liever met 2 pitten op elektriciteit, die ook als extra in de keuken kan dienen? Wij kozen voor jou 5 toptoestellen uit. Ook het advies van klanten, vermeld in de talrijke reviews, kunnen een duwtje in de juiste richting zijn. 

 

 

1. Campingaz Kookbrander-Camp Bistro XL 1 pit 2200Watt

 

De Camp Bistro XL, met een vermogen van 2200 Watt werkt op een gascartridge CP250. Een compact toestel dat tegen een stootje kan. Dit kooktoestel met 1 pit heeft een pïezo mechanisme, welke het gebruik van lucifers overbodig maakt. De temperatuur kan traploos geregeld worden, zodat je zelf de kracht kunt bepalen om je favoriete gerechtjes naar wens klaar te maken.

Door de compacte vorm, kan het toestel moeiteloos meegenomen worden op camping of het kan dienen als extra kookplaat voor een uitgebreide maaltijd thuis. Het toestel staat op pootjes zodat direct contact met de vloer uitgesloten is. De Campingaz kookbrander, is voorzien van een mooie blauwe emaillen laag zodat het makkelijk te reinigen is en wordt geleverd in een handige opbergkoffer.

De zeer schappelijke prijs maakt dit toestel het bekijken waard en je zult meteen het gevoel krijgen met een camping kooktoestel aanbieding te maken te hebben. We merken dan ook op dat alle voordelen positief zijn verwelkomd bij de meeste klanten, maar dat de gasbussen aan de iets duurdere kant zijn.

 

Koop bij bol.com (€39.9)

 

 

 

 

2. Campingaz Partygrill 400CV 1 pit 2000Watt

 

Meer in de mood voor een feestje op de camping? Dan is deze Campingaz Partygrill op gas iets voor jou! Dit kooktoestel met 1 pit en een vermogen van 2000 Watt, heeft veel meer in zijn mars. Een barbecue, gezonde wokschotel of gewoon gezellig samen rond de plancha. Dit kan allemaal met deze multi-functionele Campingaz Partygrill, voorzien van verschillende roosters, platen en een deksel dat als wokpan kan worden gebruikt.

Het toestel is bovendien makkelijk te reinigen door het speciale vetopvangsysteem met water. Het wordt gebruikt met gascartouches CV300 Plus en CV470. Lucifers hebben we hier niet nodig dankzij het pïezo mechanisme. Het is een iets duurder toestel in zijn segment, maar door z’n diversiteit, toch een graag geziene campinggast.

Campingaz Partygrill heeft een streepje voor op de goedkope camping kooktoestellen, wat de meeste klanten tot enthousiaste reacties verleidt. Wel zien we dat het verwisselen van de gasfles wat problemen kan meebrengen, maar dat weegt niet op tegen de vele voordelen.

 

Koop bij bol.com (€92.69)

 

 

 

 

3. Dubbele Electrische Kookplaat 2 pits Losse Camping Kookstel

 

Op zoek naar een goedkoper elektrisch toestel? Dan kunnen we je de dubbele elektrische kookplaat aanbevelen. Dit is een universele kookplaat met 2 pitten. Het draagbare kooktoestel maakt het mogelijk om je maaltijden in huis, in de tuin of tijdens kampeertochten te bereiden.

De dubbele elektrische kookplaat heeft een 230V aansluiting. De 2 aparte bedieningsknoppen voor de 2 kookplaten hebben 5 warmtestanden en een aan- en uit lampje. De automatische thermostaat en de beveiliging tegen oververhitting bieden een zekerheid die je met een toestel op gas niet hebt. De antiaanbaklaag en het witte emaillen oppervlak maken dit tot een gebruiksvriendelijk  toestel binnen zijn prijscategorie, ook voor kotstudenten.

In  de recensies online blijkt een grote tevredenheid qua prijs/kwaliteit voor dit toestel. Het zou wel eens om een camping kooktoestel aanbieding kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€28)

 

 

 

 

4. Outwell Crest Gas Grill Campingkooktoestel

 

Houdt u van barbecueën maar niet van het gesleur met houtskool? Dan is dit toestel voor jou! Met zijn prijs bevindt het toestel zich in de middenklasse, wat deze compacte lichtgewicht gasbarbecue tot een toppertje maakt. De Outwell Crest Gas Grill weegt slechts 2 kg en is verkrijgbaar in wit of zwart.

Dit makkelijk te vervoeren toestel kan zo mee naar het park om te gebruiken als tafelbarbecue. De afneembare antikleefgrill maakt dit toestel makkelijk schoon. Er zijn diverse warmtestanden om de temperatuur aan te passen aan jouw stukje vlees. De Outwell Crest Gas Grill werkt met een MSF-1A buraanpatroon, die geïntegreerd is aan de onderkant van het toestel, zodat u niet onnodig meer moet meenemen. Bovendien wordt het geheel in een handige koffer geleverd.

We hebben de online recensies bekeken en die laten een grote positieve voldoening blijken. De Outwell Crest Gas Grill krijgt van de meeste klanten een goede eindbeoordeling en is dus zeker een aanrader.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Coleman Unleaded 2 Burner Camping Kooktoestel 2 pitts 4100Watt

 

Mag het iets robuuster? Dan is deze Coleman Unleaded 2 pit Burner het toestel dat je zoekt. Hier zit je in het duurder prijssegment maar de Coleman campingfornuizen zijn dan ook een gevestigde waarde,  zijn duurzamer en gaan jarenlang mee.

Het toestel heeft 2 pitten en werkt op 2 soorten brandstof. Loodvrije benzine of Coleman fuel(gas). Het is een eenvoudig compact toestel dat kan worden opgevouwen tot een handig koffertje. Het toestel weegt 5305 gr, wat het iets zwaarder maakt om mee te nemen. De Coleman Unleaded 2 Burner is zuinig in verbruik en heeft tot 2 branduren. Dit kooktoestel blinkt uit door zijn degelijke eenvoud en grote vermogen.

In de recensies merkt men wel op dat het even wennen is als je gewoon bent om te koken op gas, maar dit toestel biedt dan ook 2 brandstoffen aan zodat dit geen struikelpunt mag zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status