fbpx

Beste camping toilet

Laatste update: 23.10.19

 

Camping toiletten test van 2019

 

Er zijn heel wat mogelijkheden als je op zoek gaat naar een degelijk camping toilet. Zo kun je kiezen voor een chemisch exemplaar of een standaard emmer. Wat nu precies het beste camping toilet is, dat is echter voor iedereen anders. Toch zijn wij alvast op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde camping toiletten. We hebben hierbij aandacht besteed aan het advies en de ervaringen van de gebruikers. Deze online reviews hebben ons gelopen om deze top 5 tot stand te brengen. Neem rustig de tijd om de camping toiletten hieronder even grondig te bekijken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Thetford Porta Potti Qube 145

 

Ben je van plan om binnenkort met vrienden of familie op kampeervakantie te vertrekken? Dan kan dit unieke camping toilet, geleverd door Thetford, vast en zeker wel van pas komen. Het toilet komt uit de reeks „Thetford Porta Potti” en krijg bijzonder positieve reacties.

Het is een chemisch toilet dat geleverd wordt aan een mooi prijskaartje en dat je dan ook tussen de goedkope camping toiletten zult mogen verwachten. Je kunt de afvaltank bovendien makkelijk en zonder problemen ontkoppelen door middel van de daarvoor voorziene snelkoppeling. Verder is er ook een draaibare schenktuit voorzien, net zoals een ontluchtingsknop en een balgpomp.

De spoelwatertank heeft een maximale inhoud van ruim 15 liter en de afvaltank bedraagt zo’n 12 liter. Het is een degelijk product dat door kopers over het algemeen positief beoordeeld wordt. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je zelf nog de toiletvloeistof moet aankopen. Deze wordt namelijk niet meegeleverd.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Bo-Camp 5502800

 

Ben je op zoek naar een echte camping toilet aanbieding? Dan hoef je alvast even dit product van het bekende merk Bo-Camp te bekijken. Het is een vrij compact product met een totale inhoud van maximaal 7 liter. Daardoor is het vooral geschikt om even snel een kleine behoefte te doen.

Doordat het product zo compact is en bovendien ook weinig weegt, is het makkelijk te verplaatsen en mee te nemen. De zitting is comfortabel en voorzien van een handig deksel. Het camping toilet is vervaardigd uit duurzaam kunststof en voelt heel stevig aan. Na gebruik kun je de losse emmer makkelijk uit het camping toilet verwijderen, en even snel legen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meeste kopers duidelijk bijzonder tevreden blijken te zijn. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Slechts één enkele klant blijkt niet helemaal overtuigd.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Reliance Luggable Loo

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren om te kiezen voor deze unieke toiletemmer van het bekende merk Reliance. Dit camping toilet heeft een maximale diameter van maar liefst 27 cm en een hoogte van ruim 37 cm. Dat komt overeen met een totale inhoud van ruim 19 liter.

Het toilet is gemaakt uit duurzame en stevige materialen en is comfortabel om even snel naar toilet te gaan. Het camping toilet is daarnaast ook voorzien van een stevig deksel dat je makkelijk weer kunt dichtklappen. Op die manier kun je vervelende luchtjes verhinderen en verdoezelen. Ideaal als je aan het bouwen bent of wanneer je onderweg bent met de wagen.

Kopers reageren niet alleen positief wat betreft de uitstekende kwaliteit van dit camping toilet maar zijn ook tevreden over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom, dit camping toilet doet precies wat het moet doen. Neem rustig de tijd om het product even grondig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€34)

 

 

 

 

Curver Camping Toiletemmer

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijk camping toilet? Of ben je van plan om het product slechts tijdelijk te gebruiken nu je met de verbouwingswerken van je huis begonnen bent? Dan kan deze unieke toiletemmer van het merk Curver misschien alvast soelaas bieden.

De toiletemmer is maximaal 20 cm hoog en heeft een totale diameter van maar liefst 23,5 cm. Verder kun je kiezen uit een emmer met een inhoud van 5 liter of eentje van 10 liter. Uiteraard zal het prijskaartje dan lichtjes mee veranderen. Het is een compact product dat je makkelijk kunt verplaatsen en meenemen. Het is voorzien van een handig deksel en een stevige draagbeugel.

We merken dat er heel wat reacties zijn gekomen op dit product. Ondanks de vele voordelen merken we echter wel dat de meningen veeleer verdeeld zijn. Dat biedt op zich weer ruimte tot verbetering. Kortom, laat je hier niet door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€10.99)

 

 

 

 

Stimex Handy Potti Silverline

 

Het rijtje wordt tenslotte afgesloten met dit unieke camping toilet van Stimex. Net zoals het eerste product, zul je kunnen vaststellen dat ook dit camping toilet een chemisch exemplaar is. Het prijskaartje is dan ook net een tikkeltje duurder in vergelijking met een standaard toiletemmer.

Het chemisch toilet is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden kunststof. Je kunt gebruik maken van de spoelwatertank met een inhoud van 15 liter, en een afvalwatertank met een maximale inhoud van zo’n 17 liter. Beide tanken kun je makkelijk en probleemloos ontkoppelen. Er zijn ook een handige schenktuit en ontluchting drukknop aanwezig.

Ondanks de hoge prijs merken we toch vooral tevreden klanten op. Zo geven sommige gebruikers een positief advies over de kwaliteit terwijl anderen het dan weer hebben over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Kortom, dit unieke chemische camping toilet voldoet aan de verwachtingen van de klant.

 

Koop bij bol.com (€90)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status