5 Beste CD Spelers Test van 2020

Laatste update: 26.05.20

 

CD Spelers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Muziek is belangrijk in het leven van heel veel gebruikers. En ondanks het feit dat steeds meer mensen gebruik maken van de smartphone zijn er ook nog steeds een heleboel klanten die kiezen voor een degelijke cd speler. Maar wat is nu de beste cd speler van het moment? Wij zijn het voor jou gaan uitzoeken en hebben alvast een selectie van 3 topproducten gemaakt. Zo zou je kunnen kiezen voor de Onkyo C-7030 CD Speler. Je hebt bovendien de mogelijkheid om de cd speler te bestellen in een zwarte of zilveren kleur. Door te kiezen voor de Denon DCD-720AE CD Speler kies je niet alleen voor kwaliteit maar meteen ook voor heel wat opties en mogelijkheden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

CD spelers koopgids

 

Kun jij ook zo genieten van een lekker deuntje muziek? Dan is een degelijke CD speler echt wel iets voor jou. Doordat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn, is het toch niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit de beste CD spelers. Het komt er vooral op aan om zoveel mogelijk toestellen met elkaar te vergelijken en ook te letten op eventuele aanbiedingen. Zo zou je onder andere kunnen rekening houden met het gebruiksgemak, het kostenplaatje en natuurlijk ook de extra mogelijkheden en kenmerken van het apparaat. Door ook te letten op promoties kun je eventueel een aantrekkelijke CD speler aanbieding tegenkomen.

 

 

Het gebruiksgemak

In een tijdperk waarin je muziek ook gewoon kunt streamen of gaan downloaden, zul je je wel afvragen wat het nut is van een degelijke CD speler. Toch kunnen we vaststellen dat er nog altijd een grote groep van mensen duidelijk op zoek is naar een degelijke CD speler. Er zijn nog altijd heel wat personen die over een heleboel toffe CD’s beschikken van hun favoriete artiesten. En die dan ook op zoek gaan naar een handige CD speler. Een CD speler zorgt ook voor een stukje gezelligheid en nostalgie.

Toch zul je merken dat er heel wat onderscheid is tussen de verschillende CD spelers. Zo heb je heel wat apparaten die bijvoorbeeld een combinatie maken tussen een CD speler en een radio. Dit kan altijd wel handig zijn als je bijvoorbeeld ook af en toe eens naar de radio wilt luisteren. Kortom er zijn toch nog heel wat mogelijkheden op de markt. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk verschillende CD spelers te bekijken alvorens je een uiteindelijke beslissing gaat maken.

 

Het mogelijke prijskaartje van het apparaat

Net doordat er verschillende CD spelers bestaan, zul je merken dat er ook verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Hoeveel je bereid bent om aan een CD speler te spenderen, is uiteraard een volledig persoonlijke beslissing. Je kunt op voorhand al even noteren waar je precies naar op zoek bent en aan welke eisen en verwachtingen je CD speler zoal moet voldoen. Vervolgens kun je ook een budget vastleggen en op die manier kun je al iets gerichter op zoek gaan. Het spreekt voor zich dat de uiteindelijke prijsbepaling door verschillende factoren kan beïnvloedt worden.

Zo zal een standaard CD speler vast en zeker tussen de goedkope CD spelers te verwachten zijn. Een apparaat waarmee je ook naar de radio kunt luisteren of waarmee je Bluetooth kunt gebruiken, zul je vaak al iets duurder betalen. Over hoe meer opties en mogelijkheden de CD speler beschikt, hoe duurder het prijskaartje zal worden. Alvorens je besluit om een bepaalde CD speler aan te kopen dan kan het misschien handig zijn om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin wordt er iets meer informatie gegeven over de gebruikerservaringen.

 

Extra kenmerken en mogelijke functies

De standaard apparaten bieden je enkel de mogelijkheid om verschillende CD’s af te spelen. Toch zul je tegenwoordig kunnen vaststellen dat de meeste CD spelers over iets meer mogelijkheden beschikken. Uiteraard beslis je zelf welke mogelijkheden en opties je wilt hebben en welke voor jou minder belangrijk zijn. Het kan handig zijn om een toestel aan te kopen dat je niet alleen als CD speler kunt gebruiken maar waarmee je ook naar de radio kunt luisteren. Zo kun je afwisselen tussen de radio en je favoriete CD’s.

Verder werken heel wat CD spelers op basis van krachtige batterijen maar je hebt ook toestellen die op netstroom werken. Het is een goed idee om voor een CD speler te kiezen waarbij de beide opties hebt. Op die manier hoef je niet steeds in de buurt van een stopcontact te zijn. Dit kan altijd van pas komen als je de CD speler bijvoorbeeld wilt meenemen naar het strand of het park.

Verder zul je merken dat er tegenwoordig ook heel wat CD spelers zijn die voorzien zijn van een duidelijk afleesbaar LCD scherm. Het is ook handig als er een Auto standby functie aanwezig is net zoals een USB poort. Zo kun je bijvoorbeeld liedjes van je smartphone of je MP3 zonder problemen gaan afspelen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat keuzes die je zult moeten maken.

 

 

D/A converter

Het lijkt misschien heel banaal maar toch is het ook wel aan te raden om even stil te staan bij de D/A converter van de CD speler. De kwaliteit van deze converter zal namelijk de geluidskwaliteit van je CD speler gaan bepalen. Een D/A converter zal namelijk op een snelle en eenvoudige manier het digitale geluid van je favoriete CD’s gaan transformeren in een analoog geluid. Het analoge geluid is eigenlijk gewoon het geluid dat je uiteindelijke door je luidsprekers van je CD speler zult horen. Hoe sterker en hoe krachtiger de D/A converter is, hoe warmer maar ook hoe beter de geluidskwaliteit van je CD speler zal zijn.

 

5 Beste CD Spelers (Reviews) van 2020

 

Tegenwoordig heeft iedereen wel een CD speler in huis maar wat de beste CD speler is dat is dan weer voor iedereen anders. Sommige personen verwachten een model met USB en met Bluetooth terwijl anderen tevreden zijn met een heel eenvoudig standaard model. Het lijkt ons dan ook een positief advies om even de 5 topproducten hieronder rustig te bekijken. Zo kun jij er het voor jou.

 

1. Onkyo C-7030 CD Speler

 

Deze handige CD speler van het merk Onkyo zou zomaar iets voor jou kunnen zijn. Het apparaat is beschikbaar in 2 kleuren namelijk zwart en zilver. Dus je kunt zelf kiezen welk model het mooiste uitkomt in het interieur.

De CD speler werkt op 2 AAA batterijen die je bovendien bij de aankoop van het toestel meegeleverd krijgt. Met dit toestel kun je niet alleen CD’s beluisteren maar is het ook mogelijk om de muziek van je MP3 af te spelen. Verder is er ook een Auto standby functie voorzien. Bij de aankoop krijg je er ook nog een afstandsbediening en een RCA audiokabel bij.

Ondanks alle mogelijkheden vindt een kleine minderheid van de kopers de prijs toch wel aan de hoge kant. Toch zijn de meeste reviews echter helemaal positief omtrent de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze CD speler.

Ben je op zoek naar een duurzame cd-speler dan zul je vast en zeker het bekende, misschien voor sommigen ook wel veruit het beste merk, Onkyo zien passeren. Om te weten of het product al dan niet iets voor jou is, lijkt het ons handig om de populairste eigenschappen alvast even te bekijken.

Voordelen
Design:

de cd-speler is afgewerkt in een prachtige zilveren kleur maar kun je eventueel ook nog altijd in een zwarte kleur bestellen.

Voeding:

het apparaat maakt gebruik van maar liefst 2 krachtige AAA batterijen die zonder problemen wordt meegeleverd.

Handig in gebruik:

of je nu naar de radio wilt luisteren of naar je favoriete cd’s; het is werkelijk allemaal mogelijk. Verder geniet je ook een degelijke Auto standby functie.

Toebehoren:

zodra je besluit om het toestel aan te kopen dan worden ook een RCA audiokabel en zelfs een afstandsbediening meegeleverd.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg is de cd-speler niet voorzien van de laagste prijs en blijkt voor sommigen wel een struikelblok te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Denon DCD-720AE CD Speler

 

Deze CD speler van Denon zul je misschien niet meteen tussen de goedkope CD spelers hoeven te verwachten omwille van de iets hogere prijs ervan. Toch merken we op dat heel wat klanten uitermate tevreden zijn hierover.

De CD speler is beschikbaar in 2 verschillende kleuren namelijk zwart en zilver. Dit model biedt heel wat mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een CD afspelen maar ook een CD-R en een CD-RW. Verder is er een USB poort voorzien net zoals er ook een afstandsbediening voorzien is.

Slechts een enkele review laat weten dat één koper niet volledig overtuigd is van de kwaliteiten en de mogelijkheden van deze CD speler. De overgrote meerderheid vindt het apparaat over een correcte prijs-kwaliteitverhouding beschikken en is tevreden over de goede geluidskwaliteit.

Je zou ook altijd nog kunnen kiezen voor de cd-speler van Denon. Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de aankoop van dit product. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen 2 diverse kleuren en designs. Zo kies jij de speler die je zelf het mooiste vindt.

Voordelen
Gebruiksgemak:

het is een degelijke cd-speler die makkelijk te bedienen is en voorzien is van een handige USB poort.

Ondersteuning:

het is niet alleen mogelijk om naar je favoriete cd’s te luisteren maar verder biedt het apparaat ook de optie om CD-R en CD-RW af te spelen.

Toebehoren:

zodra je besluit om het toestel aan te kopen dan zul je merken dat er meteen ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens één klant zou de kwaliteit van het product toch niet helemaal zijn wat ervan verwacht werd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Lenco SCD-650 Radio CD speler Incl. karaokemicrofoon

 

Indien je op zoek bent naar een leuke CD speler voor je kind dan kun je altijd dit model van Lenco eens bekijken. Bovendien zou het ook zomaar eens een CD speler aanbieding kunnen zijn omwille van de voordelige prijs ervan.

Dit model is beschikbaar in het roze en in het blauw. Zo kies je zelf de speler die je het liefste ziet. Dit apparaat is voorzien van een handig LCD scherm waarop je alles nauwkeurig kunt aflezen. Het toestel werkt zowel op batterijen alsook op netstroom en is uitgerust met 2 interne luidsprekers. De CD speler ondersteunt USB, CD en je kunt er ook gewoon mee naar de radio luisteren.

Het is best een heel veelzijdig toestel dat bij de meeste kopers op heel wat positieve reviews kan rekenen. Enkelen vinden de prijs dan toch nog altijd iets te duur. Neem dus zeker een kijkje en oordeel dan vooral zelf.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenkje voor de verjaardag van je kind? Dan kun je misschien deze unieke cd-speler van het bekende, en bovendien sterk gewaardeerde merk Lenco even grondig bekijken. Ben je benieuwd? Lees dan vooral even verder.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult meteen versteld staan van de betaalbare en aantrekkelijk prijs van dit product.

Display:

deze cd-speler is uitgerust met een helder en duidelijk leesbaar LCD display waarop alle belangrijke gegevens worden weergeven.

Voeding:

het is mogelijk om de cd-speler te voorzien van een stel krachtige batterijen, maar je kunt het apparaat ook aan de netstroom koppelen.

Handig in gebruik:

verder is er ook een USB poort voorzien en heb je de mogelijkheid om naar de radio te luisteren. Het apparaat beschikt bovendien ook nog eens over 2 krachtige ingebouwde speakers.

Nadelen
Budget:

ondanks alles vindt een bijzonder kleine minderheid van de klanten het prijskaartje nog steeds te hoog.

Koop bij bol.com (€69.99)

 

 

 

 

4. Sony ZS-RS70BT Radio/cd speler met Bluetooth

 

Deze zwarte CD speler is afkomstig van het bekende merk Sony en beschikt over een handige Bluetooth applicatie. Daardoor is het mogelijk om een verbinding te maken met andere externe  apparaten zoals je smartphone.

Met dit apparaat kun je ook gewoon gezellig naar de radio luisteren of liedjes van je CD of MP3 afspelen. Dankzij de Mega Bass functie waarover deze CD beschikt, kun je genieten van een uitstekend en helder basgeluid.

We merken op dat de meeste klanten duidelijk helemaal tevreden zijn over de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden die het toestel aanbiedt. Het is voorzien van een helder en duidelijk display en beschikt over een uitstekende geluidskwaliteit.

Kies je voor de cd-speler van Sony dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor gebruiksvriendelijkheid en comfort. De cd-speler biedt je bovendien ook de mogelijkheid om naar tal van leuke radiozenders te luisteren.

Voordelen
Bluetooth:

doordat het apparaat over een bluetooth functie beschikt, kun je de cd-speler makkelijk koppelen aan diverse externe toestellen. Denk maar aan je tablet of smartphone.

Mega Bass functie:

daarnaast is de cd-speler ook voorzien van een handige Mega Bass functie zodanig dat ook de bassen goed tot hun recht komen.

Uitgangsvermogen:

je geniet een vrij groot uitgangsvermogen van maar liefst 4,6 Watt.

Nadelen
Veel knoppen:

een blik op de online beoordelingen toont voornamelijk positieve reacties. Slechts één enkele koper vindt de bediening toch wel wat moeilijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Philips izzy BM60 Microset

 

Deze CD speler van het bekende merk Philips zul je zeker en vast niet tussen de goedkope apparaten kunnen spotten omwille van het iets hogere prijskaartje. Toch blijken de meeste kopers wel overtuigd van de kwaliteiten van deze CD speler.

Het apparaat beschikt over een vermogen van 130 watt en ondersteunt heel wat elementen zoals CD, MP3 en USB. Verder is er zelfs Bluetooth voorzien waardoor je de CD speler kunt verbinden met externe apparaten zoals bijvoorbeeld je tablet of je smartphone. Je kunt natuurlijk ook gewoon altijd even naar de radio luisteren.

Enkele klanten vinden dat het om een kwetsbaar product gaat. De meerderheid echter is laaiend enthousiast over de degelijkheid en de kwaliteit van het toestel. Zij vinden dan ook dat dit product over een gunstige prijs-kwaliteitverhouding beschikt.

Tenslotte is er dan nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de cd-speler van Philips. Het is een degelijk apparaat dat makkelijk te bedienen is en over een behoorlijk groot vermogen beschikt. Een echte aanrader om het product dan ook even rustig te bekijken.

Voordelen
Uitgangsvermogen:

kies je voor deze unieke cd-speler dan geniet je een totaal uitgangsvermogen van maar liefst 130 Watt.

Ondersteuning:

je hoeft je geen zorgen te maken want met dit product kun je niet alleen naar je favoriete cd luisteren maar is er ook de mogelijkheid tot radio, USB en MP3.

Bluetooth:

het grote pluspunt is dat de cd-speler ook over bluetooth beschikt. Dit maakt het mogelijk om muziek te streamen vanaf bijvoorbeeld je tablet of smartphone.

Nadelen
Prijskaartje:

indien je interesse hebt in dit apparaat dan zul je echter wel rekening moeten houden met een iets hoger prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status