fbpx

5 Beste CD Spelers Test van 2019

Laatste update: 15.10.19

 

CD Spelers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

CD spelers koopgids

 

Kun jij ook zo genieten van een lekker deuntje muziek? Dan is een degelijke CD speler echt wel iets voor jou. Doordat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn, is het toch niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit de beste CD spelers. Het komt er vooral op aan om zoveel mogelijk toestellen met elkaar te vergelijken en ook te letten op eventuele aanbiedingen. Zo zou je onder andere kunnen rekening houden met het gebruiksgemak, het kostenplaatje en natuurlijk ook de extra mogelijkheden en kenmerken van het apparaat. Door ook te letten op promoties kun je eventueel een aantrekkelijke CD speler aanbieding tegenkomen.

 

 

Het gebruiksgemak

In een tijdperk waarin je muziek ook gewoon kunt streamen of gaan downloaden, zul je je wel afvragen wat het nut is van een degelijke CD speler. Toch kunnen we vaststellen dat er nog altijd een grote groep van mensen duidelijk op zoek is naar een degelijke CD speler. Er zijn nog altijd heel wat personen die over een heleboel toffe CD’s beschikken van hun favoriete artiesten. En die dan ook op zoek gaan naar een handige CD speler. Een CD speler zorgt ook voor een stukje gezelligheid en nostalgie.

Toch zul je merken dat er heel wat onderscheid is tussen de verschillende CD spelers. Zo heb je heel wat apparaten die bijvoorbeeld een combinatie maken tussen een CD speler en een radio. Dit kan altijd wel handig zijn als je bijvoorbeeld ook af en toe eens naar de radio wilt luisteren. Kortom er zijn toch nog heel wat mogelijkheden op de markt. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk verschillende CD spelers te bekijken alvorens je een uiteindelijke beslissing gaat maken.

 

Het mogelijke prijskaartje van het apparaat

Net doordat er verschillende CD spelers bestaan, zul je merken dat er ook verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Hoeveel je bereid bent om aan een CD speler te spenderen, is uiteraard een volledig persoonlijke beslissing. Je kunt op voorhand al even noteren waar je precies naar op zoek bent en aan welke eisen en verwachtingen je CD speler zoal moet voldoen. Vervolgens kun je ook een budget vastleggen en op die manier kun je al iets gerichter op zoek gaan. Het spreekt voor zich dat de uiteindelijke prijsbepaling door verschillende factoren kan beïnvloedt worden.

Zo zal een standaard CD speler vast en zeker tussen de goedkope CD spelers te verwachten zijn. Een apparaat waarmee je ook naar de radio kunt luisteren of waarmee je Bluetooth kunt gebruiken, zul je vaak al iets duurder betalen. Over hoe meer opties en mogelijkheden de CD speler beschikt, hoe duurder het prijskaartje zal worden. Alvorens je besluit om een bepaalde CD speler aan te kopen dan kan het misschien handig zijn om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin wordt er iets meer informatie gegeven over de gebruikerservaringen.

 

Extra kenmerken en mogelijke functies

De standaard apparaten bieden je enkel de mogelijkheid om verschillende CD’s af te spelen. Toch zul je tegenwoordig kunnen vaststellen dat de meeste CD spelers over iets meer mogelijkheden beschikken. Uiteraard beslis je zelf welke mogelijkheden en opties je wilt hebben en welke voor jou minder belangrijk zijn. Het kan handig zijn om een toestel aan te kopen dat je niet alleen als CD speler kunt gebruiken maar waarmee je ook naar de radio kunt luisteren. Zo kun je afwisselen tussen de radio en je favoriete CD’s.

Verder werken heel wat CD spelers op basis van krachtige batterijen maar je hebt ook toestellen die op netstroom werken. Het is een goed idee om voor een CD speler te kiezen waarbij de beide opties hebt. Op die manier hoef je niet steeds in de buurt van een stopcontact te zijn. Dit kan altijd van pas komen als je de CD speler bijvoorbeeld wilt meenemen naar het strand of het park.

Verder zul je merken dat er tegenwoordig ook heel wat CD spelers zijn die voorzien zijn van een duidelijk afleesbaar LCD scherm. Het is ook handig als er een Auto standby functie aanwezig is net zoals een USB poort. Zo kun je bijvoorbeeld liedjes van je smartphone of je MP3 zonder problemen gaan afspelen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat keuzes die je zult moeten maken.

 

 

D/A converter

Het lijkt misschien heel banaal maar toch is het ook wel aan te raden om even stil te staan bij de D/A converter van de CD speler. De kwaliteit van deze converter zal namelijk de geluidskwaliteit van je CD speler gaan bepalen. Een D/A converter zal namelijk op een snelle en eenvoudige manier het digitale geluid van je favoriete CD’s gaan transformeren in een analoog geluid. Het analoge geluid is eigenlijk gewoon het geluid dat je uiteindelijke door je luidsprekers van je CD speler zult horen. Hoe sterker en hoe krachtiger de D/A converter is, hoe warmer maar ook hoe beter de geluidskwaliteit van je CD speler zal zijn.

 

5 Beste CD Spelers (Reviews) van 2019

 

Tegenwoordig heeft iedereen wel een CD speler in huis maar wat de beste CD speler is dat is dan weer voor iedereen anders. Sommige personen verwachten een model met USB en met Bluetooth terwijl anderen tevreden zijn met een heel eenvoudig standaard model. Het lijkt ons dan ook een positief advies om even de 5 topproducten hieronder rustig te bekijken. Zo kun jij er het voor jou.

 

1. Onkyo C-7030 CD Speler

 

Deze handige CD speler van het merk Onkyo zou zomaar iets voor jou kunnen zijn. Het apparaat is beschikbaar in 2 kleuren namelijk zwart en zilver. Dus je kunt zelf kiezen welk model het mooiste uitkomt in het interieur.

De CD speler werkt op 2 AAA batterijen die je bovendien bij de aankoop van het toestel meegeleverd krijgt. Met dit toestel kun je niet alleen CD’s beluisteren maar is het ook mogelijk om de muziek van je MP3 af te spelen. Verder is er ook een Auto standby functie voorzien. Bij de aankoop krijg je er ook nog een afstandsbediening en een RCA audiokabel bij.

Ondanks alle mogelijkheden vindt een kleine minderheid van de kopers de prijs toch wel aan de hoge kant. Toch zijn de meeste reviews echter helemaal positief omtrent de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze CD speler.

 

Koop bij bol.com (€186.99)

 

 

 

 

2. Denon DCD-720AE CD Speler

 

Deze CD speler van Denon zul je misschien niet meteen tussen de goedkope CD spelers hoeven te verwachten omwille van de iets hogere prijs ervan. Toch merken we op dat heel wat klanten uitermate tevreden zijn hierover.

De CD speler is beschikbaar in 2 verschillende kleuren namelijk zwart en zilver. Dit model biedt heel wat mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een CD afspelen maar ook een CD-R en een CD-RW. Verder is er een USB poort voorzien net zoals er ook een afstandsbediening voorzien is.

Slechts een enkele review laat weten dat één koper niet volledig overtuigd is van de kwaliteiten en de mogelijkheden van deze CD speler. De overgrote meerderheid vindt het apparaat over een correcte prijs-kwaliteitverhouding beschikken en is tevreden over de goede geluidskwaliteit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

3. Lenco SCD-650 Radio CD speler Incl. karaokemicrofoon

 

Indien je op zoek bent naar een leuke CD speler voor je kind dan kun je altijd dit model van Lenco eens bekijken. Bovendien zou het ook zomaar eens een CD speler aanbieding kunnen zijn omwille van de voordelige prijs ervan.

Dit model is beschikbaar in het roze en in het blauw. Zo kies je zelf de speler die je het liefste ziet. Dit apparaat is voorzien van een handig LCD scherm waarop je alles nauwkeurig kunt aflezen. Het toestel werkt zowel op batterijen alsook op netstroom en is uitgerust met 2 interne luidsprekers. De CD speler ondersteunt USB, CD en je kunt er ook gewoon mee naar de radio luisteren.

Het is best een heel veelzijdig toestel dat bij de meeste kopers op heel wat positieve reviews kan rekenen. Enkelen vinden de prijs dan toch nog altijd iets te duur. Neem dus zeker een kijkje en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€67.99)

 

 

 

 

4. Sony ZS-RS70BT Radio/cd speler met Bluetooth

 

Deze zwarte CD speler is afkomstig van het bekende merk Sony en beschikt over een handige Bluetooth applicatie. Daardoor is het mogelijk om een verbinding te maken met andere externe  apparaten zoals je smartphone.

Met dit apparaat kun je ook gewoon gezellig naar de radio luisteren of liedjes van je CD of MP3 afspelen. Dankzij de Mega Bass functie waarover deze CD beschikt, kun je genieten van een uitstekend en helder basgeluid.

We merken op dat de meeste klanten duidelijk helemaal tevreden zijn over de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden die het toestel aanbiedt. Het is voorzien van een helder en duidelijk display en beschikt over een uitstekende geluidskwaliteit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

5. Philips izzy BM60 Microset

 

Deze CD speler van het bekende merk Philips zul je zeker en vast niet tussen de goedkope apparaten kunnen spotten omwille van het iets hogere prijskaartje. Toch blijken de meeste kopers wel overtuigd van de kwaliteiten van deze CD speler.

Het apparaat beschikt over een vermogen van 130 watt en ondersteunt heel wat elementen zoals CD, MP3 en USB. Verder is er zelfs Bluetooth voorzien waardoor je de CD speler kunt verbinden met externe apparaten zoals bijvoorbeeld je tablet of je smartphone. Je kunt natuurlijk ook gewoon altijd even naar de radio luisteren.

Enkele klanten vinden dat het om een kwetsbaar product gaat. De meerderheid echter is laaiend enthousiast over de degelijkheid en de kwaliteit van het toestel. Zij vinden dan ook dat dit product over een gunstige prijs-kwaliteitverhouding beschikt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status