Beste CO detector

Laatste update: 13.08.20

 

CO detectors test van 2020

 

 

Koolstofmonoxide is een gevaarlijk gas die ook nog eens reukloos is. Hoewel er tegenwoordig minder gevaar is op koolstofmonoxide vergiftiging is het toch niet volledig uitgesloten. Om je familie en jezelf beter te beschermen kun je een CO detector kopen zodat je gewaarschuwd wordt bij een gaslek. Van de vier volgende topproducten kun je er zelf de beste CO detector uitkiezen.

 

Fifthplay

 

Deze slimme CO detector van het merk Fifthplay registreert het CO niveau bij jou thuis en brengt je op de hoogte via een bericht of e-mail als de concentraties te hoog zijn. Je kunt de app installeren om zo via de app ook meldingen te ontvangen zoals wanneer de koolstofmonoxide concentratie te hoog is, maar ook wanneer de batterijen bijna leeg zijn ontvang je een bericht, zo kun je op tijd de batterijen van het apparaat vervangen.

Het toestel beschikt ook nog over een demontage beveiliging die waarschuwt wanneer de CO detector niet correct geïnstalleerd is. Deze detector is uitgerust met een knop waarmee je het apparaat kunt testen maar je kunt deze knop ook gebruiken om het alarm stil te zetten. Het alarm heeft een geluidssterkte van 85 dB zodat je het goed kunt horen en het product werkt op 3 AA batterijen. De sensor kan tot op een maximale afstand van 30 meter geplaatst worden van de gateway.

Dit apparaat gaat maximum 4 jaar mee maar om deze detector te kunnen gebruiken heb je ook een gateway van Fifthplay nodig. Koop een gateway met Z-WaveTM technologie want anders zal de detector niet werken. De detector wordt geleverd met een snelstartgids om het meteen te gebruiken. Over dit product is er nog geen review geschreven dus we kunnen geen advies geven over deze CO detector aanbieding.

 

 

 

FS1CO Ferguson

 

De FS1CO detector van Ferguson werkt met een app die je waarschuwt vanop afstand als de koolstofmonoxide concentraties te hoog worden. Je wordt op de hoogte gebracht van gevaar door de LED lampen en een piepend geluid, het is dus een nuttig apparaat die je kunt gebruiken voor je huis, kantoor of garage. Het is een compact toestel die je eenvoudig kunt plaatsen en installeren waar je maar wilt.

Je plaatst deze melder best binnen een afstand van 15 meter van je haard of zelfs maximum 6 meter van koolstofmonoxide apparaten die gevaarlijk kunnen zijn. Het toestel werkt op een batterij die wel tot 2 jaar meegaat. Dit is dankzij het Zigbee protocol die veel gebruikt wordt in medische apparaten. Dit protocol van topkwaliteit maakt het mogelijk om tussen apparaten te communiceren zonder het gebruik van Wifi of Bluetooth. Op die manier verkrijg je een groter bereik en een lager energieverbruik.

Deze detector is tot op heden nog niet beoordeeld geweest door een koper. Wegens het gebrek aan meningen van gebruikers is het voor ons niet mogelijk om een advies te formuleren over dit product.

 

 

 

Safety Siren

 

De Safety Siren koolstofmonoxide melder is een professioneel product dat vervaardigd werd in de Verenigde Staten. Het toestel is uitgerust met een alarm van 120 dB die klinkt wanneer er gevaarlijke hoeveelheden koolstofmonoxide in de lucht zitten. De detectie wordt aangegeven via een digitale aanduiding op het mini-display. Dit apparaat kalibreert zichzelf door de lucht in de omgeving te analyseren. Deze detector werkt niet op batterijen, je moet dit apparaat in het stopcontact steken met de meegeleverde adapter.

Als je op zoek bent naar goedkope CO detectors dan is dit product zeker iets voor jou want het wordt aangeboden tegen een lage prijs. Desondanks zijn er nog geen meningen gegeven over deze CO detector aanbieding. Omdat er nog geen enkele review geschreven werd kunnen wij je ook geen advies geven over dit product.

 

 

 

Smartalarm

 

Sluit deze CO detector aan op je SmartAlarm systeem om zo op tijd gevaarlijke koolstofmonoxide concentraties te detecteren. Dit gas kun je namelijk niet proeven of zien en het is ook geurloos. Als de melder koolstofmonoxide detecteert dan gaat er een alarm af om je te waarschuwen. Het apparaat werkt op batterijen die ook meegeleverd worden met de detector. Je hebt wel het SmartAlarm basispakket nodig om deze melder te kunnen gebruiken en de installatie kun je makkelijk voltooien via de website mijnsmartalarm.nl

Daarna kun je meldingen ontvangen als je het koppelt aan de SmartMessage functie. Dit topproduct heeft nog geen reviews ontvangen van online gebruikers. Je kunt dus als eerste een mening geven over dit apparaat zodat we ons advies daar kunnen op baseren.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status