fbpx

Beste cologne voor mannen

Laatste update: 22.10.19

 

Colognes voor mannen test van 2019

 

 

Colognes voor mannen koopgids

 

Wil jij jouw partner verrassen? Dan kun je misschien alvast even de verschillende beste colognes voor mannen bekijken. Het is een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken alvorens je besluit een cologne aan te kopen. Je zult namelijk versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Uiteraard willen wij jou graag helpen. En daarom hebben wij alvast even uitgezocht met welke factoren je zoal rekening zo kunnen houden. Zo kun je letten op het gebruiksgemak, het budget, het merk, het design, de geur en het ontwerp ervan. Door ook rekening te houden met promoties is het bovendien altijd mogelijk om een leuke cologne voor mannen aanbieding tegen te komen.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Je zult het je misschien wel even afvragen wat nu precies het nut is van een degelijke cologne voor mannen. Eigenlijk is het vrij logisch. Net zoals vrouwen er goed willen uitzien, willen ook mannen steeds hun beste beentje voorzetten. Niet alleen kledij is dan een belangrijke factor maar ook het haar en natuurlijk een lekker ruikende cologne voor mannen. Uiteraard zul je merken dat er heel wat verschillende soorten colognes op de markt zijn. Zo heb je heel wat goedkope colognes voor mannen maar je hebt er ook die je iets duurder zult moeten betalen.

Net zoals er ook bij vrouwen heel wat verschillende geurtjes bestaan, heb je die keuze ook bij de colognes voor mannen. Dit is uiteraard wel leuk maar het maakt het tegelijk ook niet zo eenvoudig om een goede keuze te maken. Eigenlijk is het een goed idee om gewoon rekening te houden met de stemming waarin je je bevindt en de situatie. Probeer alvast zoveel mogelijk verschillende producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. En houd hierbij ook zeker rekening met de aanbiedingen. Je weet nooit of je ergens een koopje tegenkomt.

 

 

De verschillende soorten geuren

 

We hebben het al even kort aangehaald maar je zult merken dat er heel wat verschillende geuren mogelijk zijn. Je hoeft dus geen schrik te hebben want dit wil alleen maar zeggen dat er voor elke man wel een lekker geurtje zal tussen zitten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de keuze voor een bepaalde geur enorm afhankelijk is van persoon tot persoon. Sommige mannen houden nu eenmaal van zoet terwijl andere mannen juist een hekel hebben aan zoet en eerder voor iets fris willen gaan.

Naast het persoonlijke aspect zul je merken dat ook de situatie waarin je je bevindt een invloed kan hebben op de keuze van de geur. Je zult bijvoorbeeld niet hetzelfde parfum gebruiken als je gaat werken dan wanneer je bijvoorbeeld naar de fitness of een trouwfeest gaat. De meeste mannen zullen voor een rustige of zakelijke geur kiezen wanneer ze naar kantoor vertrekken. En voor een sportieve of frisse toets wanneer ze uit eten gaan of naar een feestje moeten. Kortom er zijn heel wat keuzemogelijkheden.

 

 

Merknaam en het eventuele prijskaartje ervan

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale cologne voor mannen zul je meteen merken dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes te vinden zijn. Zo zullen sommige flacons echt duur te betalen zijn terwijl andere colognes voor mannen dan weer een koopje blijken te zijn. In de eerste plaats is het aan jou om te beslissen hoeveel geld je wilt maar vooral kunt uitgeven aan een degelijke cologne. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met je eigen wensen en je verwachtingspatroon. Ben je bijvoorbeeld iemand die graag van design en kwaliteit houdt? Dan zul je vast iets meer hoeven te betalen.

Het spreekt voor zich dat een cologne voor mannen van Armani toch net iets duurder zal zijn dan een cologne die je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de kwaliteit beter of slechter is, maar je betaalt natuurlijk wel een deeltje mee voor het merk in kwestie. Het kan daarom misschien ook wel een goed idee zijn om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Op die manier kun je kennismaken met het advies dat klanten op de verschillende colognes voor mannen gegeven hebben. En wie weet wordt de keuze zo makkelijker.

 

 

Het design van de cologne en het ontwerp van de flacon

 

In het stukje hierboven lieten we het al min of meer wat uitschijnen. Sommige mannen houden nu eenmaal ook van kwaliteit en design. Dit wil zeggen dat ze niet alleen belang hechten aan de lekkere geur van de cologne maar ook aan het design en het ontwerp van het flacon. Sommige flesjes cologne zien er nu eenmaal net iets aantrekkelijker uit in vergelijking met sommige andere flesjes. En dit zul je natuurlijk ook wel voelen in de prijsbepaling.

Ook hier is het belangrijk om rekening te houden met je eigen persoonlijke keuze en je karakter. Ben je van plan om het flesje in de kast te plaatsen of ergens zichtbaar in de badkamer. In het laatste geval zul je begrijpen dat de cologne er best ook wel wat goed uitziet. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en heel wat keuzes die je zult moeten nemen.

 

 

Cologne voor mannen Reviews – Top 5

 

 

Met de beste cologne voor mannen kun jij ervoor zorgen dat je partner altijd heel verzorgd voor de dag komt. Dit kan belangrijk zijn tijdens een sollicitatie of een trouwfeest. Het is niet altijd eenvoudig er de juiste cologne uit te kiezen aangezien er zoveel keuze voorhanden is. Daarom hebben wij de reviews en het advies van de kopers bekeken en op die manier 5 topproducten kunnen selecteren. Bekijk deze even rustig en wie weet zit er wel een cologne voor mannen aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tommy Hilfiger 50 ml

 

Je zult er misschien van versteld staan maar deze cologne van Tommy Hilfiger zul je wel degelijk tussen de goedkope colognes voor mannen kunnen spotten. Dat heeft te maken met de voordelige prijs ervan.

De flacon heeft een inhoud van maar liefst 50 ml en staat garant voor een typische houtachtige docht frisse geur. Het parfum kenmerkt elementen zoals houtachtige noten en rood ahornhout die aan de cologne de typische geur afgeven.

Doordat er nog geen enkele reactie geplaatst is bij dit artikel, durven wij vermoeden dat het hier misschien wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan. Laat je hierdoor dus zeker en vast niet afschrikken want misschien is deze cologne voor mannen wel diegene waar je al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€22.95)

 

 

 

 

Lacoste Essential 125 ml

 

In tegenstelling tot het voorgaande product zul je voor deze cologne voor mannen van het merk Lacoste net iets meer hoeven te betalen. Het flacon beschikt natuurlijk wel over een groter volume van maar liefst 125 ml. Het is ook mogelijk om een kleiner flesjes aan te kopen.

Deze kruidige Eau de toilette is werkelijk helemaal geschikt om naar de avond toe te gebruiken. De geur roept ontspanning, vrijheid en plezier op. Zo zijn er bijvoorbeeld elementen zoals mandarijn, tomatenplant, zwarte bessen en Bergamot in verwerkt.

Uit de verschillende reacties kunnen we duidelijk opmaken dat dit echt wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Vrijwel alle kopers zijn laaiend enthousiast over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de duurzaamheid van deze cologne voor mannen.

 

Koop bij bol.com (€45.58)

 

 

 

 

4177 Natural Spray Unisex

 

Deze Eau de Cologne van het bekende merk 4177 is eigenlijk een unisex model wat dus wil zeggen dat deze cologne voor mannen ook perfect door vrouwen kan worden gebruikt.

Je kunt kiezen uit een inhoud van 60 ml of een volume van 90 ml. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken aangezien het om een spray product gaat. Het frisse energieke en sportieve karakter van de cologne zorgt ervoor dat deze Eau de toilette vooral ideaal is om overdag te gebruiken.

De reviews bevestigen ons vermoeden dat dit wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Het is niet alleen bijzonder handig maar beschikt daarnaast ook nog eens over een correcte prijs-kwaliteitverhouding. In combinatie met het fraaie design is dit misschien wel de cologne die jij voor ogen had.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Baldessarini Pour Homme Eau de Cologne

 

Deze cologne voor mannen van Baldessarini kun je zeker en vast aan een voordelig tarief aankopen. Hef flesje heeft een inhoud van maar liefst 75 ml waardoor je er dus zeker gedurende een ruime periode van zult kunnen genieten.

Het energieke en sportieve karakter zorgt ervoor dat deze cologne voor mannen van Baldessarini voor geschikt is om overdag te gebruiken. De frisse toets creëert iets dat volledig tijdloos en uniek is. Het is mogelijk dat je extracten herkent van muskus, tabak en amber.

Ook hier kunnen we enkel en alleen positieve reacties opmerken. Zo vinden sommige kopers dat de kwaliteit van de cologne bijzonder goed is. Andere gebruikers waarderen dan weer het voordelige tarief. Kortom we zouden kunnen besluiten dat dit qua prijs-kwaliteitverhouding een zeer correct product blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€41)

 

 

 

 

Esteé Lauder Pleasures Spray

 

Esteé Lauder behoort zeker tot de bekende merken op het gebied van verzorgingsproducten en parfums. Dit flacon dat de naam Pleasures kreeg, heeft een inhoud van maar liefst 50 ml en is de ideale cologne voor mannen.

Het kruidige aroma dat bekomen wordt door onder andere gember, lavendel, eikenmos, groene noten en roos zorgen ervoor dat het parfum vooral naar de avond toe tot zijn recht komt. Indien het echt helemaal jouw ding blijkt te zijn, dan kun je ook altijd een flacon aankopen van 100 ml.

De koper blijkt laaiend enthousiast te zijn over de voordelige koop en de uitstekende kwaliteit van het product. Verder is het ook een bijzonder duurzame cologne voor mannen.

 

Koop bij bol.com (€45)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status