Beste cologne voor mannen

Laatste update: 04.06.20

 

Colognes voor mannen test van 2020

 

Het is niet altijd makkelijk om het ideale verjaardagsgeschenk of kerstgeschenk te vinden voor jouw partner. Misschien kan één van de beste colognes voor mannen wel een belletje doen rinkelen. Echter is ook dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is nu precies de beste cologne voor mannen; je hebt namelijk zoveel keuze. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 3 beste beoordeelde hedendaagse colognes. We stellen de selectie hieronder even aan jou voor. Zo zou je kunnen kiezen voor de Tommy Hilfiger 50 ml cologne voor mannen, geleverd en aangeboden door het bekende merk Tommy Hilfiger. Garant voor kwaliteit, duurzaamheid en ook het prijskaartje lijkt goed mee te vallen. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor Lacoste Essential 125 ml. De flacon wordt gekenmerkt door de typische krokodil die al jaren symbool staat voor het merk.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Colognes voor mannen koopgids

 

Wil jij jouw partner verrassen? Dan kun je misschien alvast even de verschillende beste colognes voor mannen bekijken. Het is een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken alvorens je besluit een cologne aan te kopen. Je zult namelijk versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Uiteraard willen wij jou graag helpen. En daarom hebben wij alvast even uitgezocht met welke factoren je zoal rekening zo kunnen houden. Zo kun je letten op het gebruiksgemak, het budget, het merk, het design, de geur en het ontwerp ervan. Door ook rekening te houden met promoties is het bovendien altijd mogelijk om een leuke cologne voor mannen aanbieding tegen te komen.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Je zult het je misschien wel even afvragen wat nu precies het nut is van een degelijke cologne voor mannen. Eigenlijk is het vrij logisch. Net zoals vrouwen er goed willen uitzien, willen ook mannen steeds hun beste beentje voorzetten. Niet alleen kledij is dan een belangrijke factor maar ook het haar en natuurlijk een lekker ruikende cologne voor mannen. Uiteraard zul je merken dat er heel wat verschillende soorten colognes op de markt zijn. Zo heb je heel wat goedkope colognes voor mannen maar je hebt er ook die je iets duurder zult moeten betalen.

Net zoals er ook bij vrouwen heel wat verschillende geurtjes bestaan, heb je die keuze ook bij de colognes voor mannen. Dit is uiteraard wel leuk maar het maakt het tegelijk ook niet zo eenvoudig om een goede keuze te maken. Eigenlijk is het een goed idee om gewoon rekening te houden met de stemming waarin je je bevindt en de situatie. Probeer alvast zoveel mogelijk verschillende producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. En houd hierbij ook zeker rekening met de aanbiedingen. Je weet nooit of je ergens een koopje tegenkomt.

 

 

De verschillende soorten geuren

 

We hebben het al even kort aangehaald maar je zult merken dat er heel wat verschillende geuren mogelijk zijn. Je hoeft dus geen schrik te hebben want dit wil alleen maar zeggen dat er voor elke man wel een lekker geurtje zal tussen zitten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de keuze voor een bepaalde geur enorm afhankelijk is van persoon tot persoon. Sommige mannen houden nu eenmaal van zoet terwijl andere mannen juist een hekel hebben aan zoet en eerder voor iets fris willen gaan.

Naast het persoonlijke aspect zul je merken dat ook de situatie waarin je je bevindt een invloed kan hebben op de keuze van de geur. Je zult bijvoorbeeld niet hetzelfde parfum gebruiken als je gaat werken dan wanneer je bijvoorbeeld naar de fitness of een trouwfeest gaat. De meeste mannen zullen voor een rustige of zakelijke geur kiezen wanneer ze naar kantoor vertrekken. En voor een sportieve of frisse toets wanneer ze uit eten gaan of naar een feestje moeten. Kortom er zijn heel wat keuzemogelijkheden.

 

 

Merknaam en het eventuele prijskaartje ervan

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale cologne voor mannen zul je meteen merken dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes te vinden zijn. Zo zullen sommige flacons echt duur te betalen zijn terwijl andere colognes voor mannen dan weer een koopje blijken te zijn. In de eerste plaats is het aan jou om te beslissen hoeveel geld je wilt maar vooral kunt uitgeven aan een degelijke cologne. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met je eigen wensen en je verwachtingspatroon. Ben je bijvoorbeeld iemand die graag van design en kwaliteit houdt? Dan zul je vast iets meer hoeven te betalen.

Het spreekt voor zich dat een cologne voor mannen van Armani toch net iets duurder zal zijn dan een cologne die je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de kwaliteit beter of slechter is, maar je betaalt natuurlijk wel een deeltje mee voor het merk in kwestie. Het kan daarom misschien ook wel een goed idee zijn om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Op die manier kun je kennismaken met het advies dat klanten op de verschillende colognes voor mannen gegeven hebben. En wie weet wordt de keuze zo makkelijker.

 

 

Het design van de cologne en het ontwerp van de flacon

 

In het stukje hierboven lieten we het al min of meer wat uitschijnen. Sommige mannen houden nu eenmaal ook van kwaliteit en design. Dit wil zeggen dat ze niet alleen belang hechten aan de lekkere geur van de cologne maar ook aan het design en het ontwerp van het flacon. Sommige flesjes cologne zien er nu eenmaal net iets aantrekkelijker uit in vergelijking met sommige andere flesjes. En dit zul je natuurlijk ook wel voelen in de prijsbepaling.

Ook hier is het belangrijk om rekening te houden met je eigen persoonlijke keuze en je karakter. Ben je van plan om het flesje in de kast te plaatsen of ergens zichtbaar in de badkamer. In het laatste geval zul je begrijpen dat de cologne er best ook wel wat goed uitziet. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en heel wat keuzes die je zult moeten nemen.

 

 

Cologne voor mannen Reviews – Top 5

 

 

Met de beste cologne voor mannen kun jij ervoor zorgen dat je partner altijd heel verzorgd voor de dag komt. Dit kan belangrijk zijn tijdens een sollicitatie of een trouwfeest. Het is niet altijd eenvoudig er de juiste cologne uit te kiezen aangezien er zoveel keuze voorhanden is. Daarom hebben wij de reviews en het advies van de kopers bekeken en op die manier 5 topproducten kunnen selecteren. Bekijk deze even rustig en wie weet zit er wel een cologne voor mannen aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tommy Hilfiger 50 ml

 

Je zult er misschien van versteld staan maar deze cologne van Tommy Hilfiger zul je wel degelijk tussen de goedkope colognes voor mannen kunnen spotten. Dat heeft te maken met de voordelige prijs ervan.

De flacon heeft een inhoud van maar liefst 50 ml en staat garant voor een typische houtachtige docht frisse geur. Het parfum kenmerkt elementen zoals houtachtige noten en rood ahornhout die aan de cologne de typische geur afgeven.

Doordat er nog geen enkele reactie geplaatst is bij dit artikel, durven wij vermoeden dat het hier misschien wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan. Laat je hierdoor dus zeker en vast niet afschrikken want misschien is deze cologne voor mannen wel diegene waar je al zo lang naar op zoek bent.

Met deze unieke cologne voor mannen kies je alvast voor een topproduct. De cologne wordt jou aangeboden door het bekende, en misschien ook wel het beste merk Tommy Hilfiger. Ben je benieuwd naar de kenmerken van dit product? Lees dan vlug even verder.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult het misschien niet meteen kunnen geloven maar deze cologne wordt jou aangeboden tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje.

Inhoud:

de cologne wordt geleverd en aangeboden in een prachtige en stevige verpakking met een totaal volume van ongeveer 50 ml.

Geur:

je geniet een frisse en aangename geur met kenmerken van houtextracten. Ideaal om overdag te gebruiken.

Nadelen
Formaat:

het is best wel jammer dat je niet de mogelijkheid hebt om een grotere of kleinere flacon aan te kopen van bijvoorbeeld 30 of 100 ml.

Koop bij bol.com (€26.77)

 

 

 

 

Lacoste Essential 125 ml

 

In tegenstelling tot het voorgaande product zul je voor deze cologne voor mannen van het merk Lacoste net iets meer hoeven te betalen. Het flacon beschikt natuurlijk wel over een groter volume van maar liefst 125 ml. Het is ook mogelijk om een kleiner flesjes aan te kopen.

Deze kruidige Eau de toilette is werkelijk helemaal geschikt om naar de avond toe te gebruiken. De geur roept ontspanning, vrijheid en plezier op. Zo zijn er bijvoorbeeld elementen zoals mandarijn, tomatenplant, zwarte bessen en Bergamot in verwerkt.

Uit de verschillende reacties kunnen we duidelijk opmaken dat dit echt wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Vrijwel alle kopers zijn laaiend enthousiast over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de duurzaamheid van deze cologne voor mannen.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze cologne van Lacoste. Het flesje wordt gekenmerkt door het bekende Lacoste symbool: “de krokodil”. Ben je ook dol op alles wat met Lacoste te maken heeft, dan loont het vast en zeker de moeite om dit product even wat grondiger onder de loep te nemen.

Voordelen
Inhoud:

de cologne wordt geleverd in een prachtige ontworpen flesje met een totale inhoud van ongeveer 125 ml.

Geur:

je zult merken dat de cologne gekenmerkt wordt door een vrij kruidige geur. Dat heeft te maken met de gebruikte bestanddelen zoals onder meer tomatenplant, Bergamot en mandarijn.

Nadelen
Prijzig:

je zult het misschien wel al verwacht hebben, maar deze cologne voor mannen wordt jammer genoeg niet gekenmerkt door de laagste prijs. Dit zou een mogelijk struikelblok kunnen zijn voor sommige klanten.

Koop bij bol.com (€42.55)

 

 

 

 

4177 Natural Spray Unisex

 

Deze Eau de Cologne van het bekende merk 4177 is eigenlijk een unisex model wat dus wil zeggen dat deze cologne voor mannen ook perfect door vrouwen kan worden gebruikt.

Je kunt kiezen uit een inhoud van 60 ml of een volume van 90 ml. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken aangezien het om een spray product gaat. Het frisse energieke en sportieve karakter van de cologne zorgt ervoor dat deze Eau de toilette vooral ideaal is om overdag te gebruiken.

De reviews bevestigen ons vermoeden dat dit wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Het is niet alleen bijzonder handig maar beschikt daarnaast ook nog eens over een correcte prijs-kwaliteitverhouding. In combinatie met het fraaie design is dit misschien wel de cologne die jij voor ogen had.

Het doet misschien niet meteen een belletje rinkelen maar zodra je het flesje tevoorschijn ziet komen, zullen de meeste klanten het wel herkennen. Deze unieke cologne voor mannen wordt jou aangeboden door het merk 4177. Het grote pluspunt aan dit product is dat ook vrouwen het perfect kunnen dragen.

Voordelen
Unisex:

deze unieke cologne is geschikt voor dames en heren.

Formaat:

je hebt heel wat mogelijkheden op het gebied van de inhoud. Zo kun je kiezen voor een kleine flacon van ongeveer 60 ml of je kiest voor een groter flesje van ruim 90 ml inhoud.

Karakter:

de cologne wordt gekenmerkt door een aangename frisse geur en een voornamelijk energiek en sportief karakter. Deze cologne gebruik je dus best overdag.

Nadelen
Geur:

een bijzonder kleine minderheid van de klanten is niet echt dol op de desbetreffende geur van dit type cologne.

Koop bij bol.com (€23.05)

 

 

 

 

Baldessarini Pour Homme Eau de Cologne

 

Deze cologne voor mannen van Baldessarini kun je zeker en vast aan een voordelig tarief aankopen. Hef flesje heeft een inhoud van maar liefst 75 ml waardoor je er dus zeker gedurende een ruime periode van zult kunnen genieten.

Het energieke en sportieve karakter zorgt ervoor dat deze cologne voor mannen van Baldessarini voor geschikt is om overdag te gebruiken. De frisse toets creëert iets dat volledig tijdloos en uniek is. Het is mogelijk dat je extracten herkent van muskus, tabak en amber.

Ook hier kunnen we enkel en alleen positieve reacties opmerken. Zo vinden sommige kopers dat de kwaliteit van de cologne bijzonder goed is. Andere gebruikers waarderen dan weer het voordelige tarief. Kortom we zouden kunnen besluiten dat dit qua prijs-kwaliteitverhouding een zeer correct product blijkt te zijn.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame cologne voor mannen? Dan bekijk je maar beter even dit product dat jou wordt aangeboden door, het al dan niet bekende merk Baldessarini. Wij zetten de populairste kenmerken alvast even op een rijtje voor jou.

Voordelen
Inhoud:

de verpakking telt een duurzame en prachtige flacon met een maximaal volume van ongeveer 75 ml.

Karakter:

de cologne wordt gekenmerkt door een aangename frisse geur die tijdloos is. Bijgevolg zou je dit type cologne het hele jaar door kunnen gebruiken indien je wilt.

Kenmerken:

de cologne kwam tot stand door gebruik te maken van verschillende bestanddelen zoals muskus, amber en zelfs tabak. Een tijdloze geur die dus hoofdzakelijk overdag tot z’n recht komt.

Nadelen
Prijzig:

ondanks de bijzonder voordelige prijs is er toch één koper die het prijskaartje nog steeds een tikkeltje te duur vindt. Dat is uiteraard best wel jammer maar laat je er niet meteen door afschrikken.

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

Esteé Lauder Pleasures Spray

 

Esteé Lauder behoort zeker tot de bekende merken op het gebied van verzorgingsproducten en parfums. Dit flacon dat de naam Pleasures kreeg, heeft een inhoud van maar liefst 50 ml en is de ideale cologne voor mannen.

Het kruidige aroma dat bekomen wordt door onder andere gember, lavendel, eikenmos, groene noten en roos zorgen ervoor dat het parfum vooral naar de avond toe tot zijn recht komt. Indien het echt helemaal jouw ding blijkt te zijn, dan kun je ook altijd een flacon aankopen van 100 ml.

De koper blijkt laaiend enthousiast te zijn over de voordelige koop en de uitstekende kwaliteit van het product. Verder is het ook een bijzonder duurzame cologne voor mannen.

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke cologne voor mannen. De cologne wordt jou aangeboden door het bekende merk Esteé Lauder en wordt geleverd in een prachtig afgewerkte flacon. Het loont dan ook de moeite om de kenmerkende eigenschappen van het product alvast even grondig te bekijken.

Voordelen
Aroma:

de cologne wordt gekenmerkt door het typische kruidige aroma dat vooral ‘s avonds helemaal tot z’n recht komt.

Extracten:

bij de productie van dit parfum werd gebruik gemaakt van verschillende bestanddelen. Denk maar aan groene noten in combinatie met eikenmos, gember, roos en lavendel.

Inhoud:

het product wordt geleverd in een designvolle flacon met een maximaal volume van wel 50 ml. Zo kun je toch wel al een heel poosje verder. Je hebt ook de mogelijkheid om een groter flesje aan te kopen indien je dat mocht wensen.

Nadelen
Prijzig:

we durven vermoeden dat sommige klanten het prijskaartje misschien net een tikkeltje te duur zullen vinden.

Koop bij bol.com (€33.48)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status