fbpx

Beste cologne voor vrouwen

Laatste update: 12.10.19

 

Colognes voor vrouwen test van 2019

 

 

Colognes voor vrouwen koopgids

 

Wil jij je vrouw verrassen met een origineel en leuk geschenkje? Dan kun je misschien eventjes de beste colognes voor vrouwen bekijken. Het is een goed idee om zoveel mogelijk producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende soorten en geuren op de markt gebracht elk met hun eigen prijskaartje. Het is dan ook een goede aanbeveling om ook rekening te houden hiermee en eventueel ook met het design. Uiteindelijk wil het oog ook wel wat. Ga zeker de promoties niet uit de weg want wie weet kun je wel een leuke cologne voor vrouwen aanbieding tegenkomen.

 

 

Het nut van een cologne voor vrouwen

 

Je zult je misschien afvragen waarvoor je een cologne voor vrouwen kunt gebruiken. Eigenlijk heeft dit net hetzelfde principe als een cologne voor mannen. Als vrouw wil je je elke dag zo goed mogelijk en zo mooi mogelijk willen voelen. Dit kun je doen aan de hand van een bepaalde kledingstijl of bepaalde accessoires maar ook door middel van een lekker geurende cologne. Meestal zul je als vrouw ook meerdere geurtjes in huis hebben. Afhankelijk van de situatie kun je dan een ander geurtje gebruiken.

Zo zullen de meeste vrouwen wanneer ze naar kantoor gaan bijvoorbeeld voor een neutrale frisse geur kiezen. Indien je naar een trouwfeest moet of gewoon een gezellig etentje hebt onder vrienden dan wordt vaak voor een iets opvallende geur gekozen. In elk geval zul je versteld staan van de verschillende mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Dit is uiteraard best wel leuk maar het maakt het ook veel moeilijker om een uiteindelijke keuze te gaan maken.

 

 

Het merk en het prijskaartje

 

Het spreekt voor zich dat er heel wat goedkope colognes voor vrouwen bestaan maar er bestaan natuurlijk ook heel wat producten die je veel duurder zult moeten betalen. Het prijskaartje kan eigenlijk door verschillende factoren worden beïnvloedt. Zo kan het merk een grote invloed zijn op de uiteindelijke prijsbepaling. Het is namelijk niet hetzelfde wanneer je een cologne voor vrouwen bij H&M aankoopt dan wanneer je een cologne van het merk Chanel aanschaft.

Verder zal ook de inhoud van het flesje een invloed gaan spelen. Wanneer je een cologne voor vrouwen aankoopt van amper 30 ml dan zul je daar net iets minder voor betalen dan wanneer je een flesje van 100 ml aankoopt. Beslis daarom op voorhand even voor jezelf welk bedrag je wilt en kunt uitgeven aan een degelijke cologne. Verder kan het ook altijd een goed idee zijn om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken en rekening te houden met eventuele aanbiedingen.

 

 

De geur van de cologne

 

Je zult versteld staan van het enorme assortiment aan verschillende geurtjes die vandaag de dag bestaan. Het is dus duidelijk dat er voor elke vrouw wat wils zal zijn. Sommige vrouwen houden nu eenmaal van een frisse zomerse geur terwijl andere vrouwen toch liever een zoete geur hebben. Om de juiste geur te bepalen, is het bijvoorbeeld ook altijd handig om rekening te houden met de situatie. Op de werkvloer of wanneer je naar school gaat dan is een neutrale geur eigenlijk altijd wel het beste.

Op een feestje mag het natuurlijk altijd al wat meer zijn en dan kun je voor een iets sterker geurende cologne kiezen. Het is ook altijd een goed idee om de cologne eerst eventjes uit te testen. En daarmee bedoelen we niet dat je meteen je hals van cologne hoeft te voorzien. Eigenlijk is het beter om de cologne op de binnenkant van je pols te testen. Dit heeft het beste resultaat weer en ook het meest realistische. Zo zul je al snel te weten komen of een bepaalde geur iets voor jou is of toch maar beter niet.

 

 

Het design en het ontwerp

 

Het zal je misschien niet verbazen maar meestal wil het oog ook wel wat hebben. Dit wil dus zeggen dat je als vrouw liever een flesje hebt dat niet alleen heerlijk ruikt maar er bovendien ook nog heel leuk en fraai uitziet. Dat is bijvoorbeeld altijd leuker en mooier om het uit te stallen in de badkamer. Zo zijn er heel wat colognes voor vrouwen die voorzien zijn van een speciaal en apart ontwerp. Denk maar aan versieringen met steentjes of een strikje. Zo haal je meteen ook een echte blikvanger in huis.

Het hoeft natuurlijk niet gezegd te worden dat een apart design ook net iets duurder zal zijn in de aankoop van het flesje cologne. Maar het is natuurlijk altijd leuk om een mooi geheel te hebben. Zo heb je niet alleen maar een cologne voor vrouwen die lekker ruikt maar kun je bovendien ook genieten van een mooie en trendy flacon. En dat is natuurlijk wat de meeste vrouwen echt wel willen en als een pluspunt beschouwen.

 

 

Cologne voor vrouwen Reviews – Top 5

 

 

Met de juiste cologne kun jij ervoor zorgen dat je de volledige dag bijzonder goed ruikt en verzorgd voor de dag komt. Omdat er tegenwoordig heel wat keuze op de markt is, is het misschien niet altijd eenvoudig om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij een onderzoek verricht waarbij we onder andere rekening hebben proberen houden met het advies en de reviews van de klanten. Op die manier hebben wij 5 topproducten geselecteerd die je hieronder kunt bekijken. Haal er de voor jou beste cologne voor vrouwen uit en misschien is het wel een cologne voor vrouwen aanbieding.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

L’Oréal Paris Maroussia 

 

Deze cologne voor vrouwen is afkomstig van het alombekende merk L’Oréal Paris en zul je zelfs tussen de goedkope colognes voor vrouwen mogen zoeken.

De cologne is beschikbaar in verschillende hoeveelheden die kunnen variëren van 15 ml tot maar liefst 100 ml. Omwille van het energieke en sportieve karakter van de geur, is de cologne werkelijk ideaal om overdag te gebruiken.

Ondanks het feit dat slechts enkele kopers het product nog behoorlijk prijzig vinden, blijkt de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal tevreden te zijn. Het is een duurzaam product dat over een goede kwaliteit beschikt en voor de meesten is het ook bijzonder goedkoop.

 

Koop bij bol.com (€12.12)

 

 

 

 

4711 Unisex Eau de Cologne

 

Deze Eau de Cologne van het iets minder bekende merk 4711 is een unisex product. Dit wil zeggen dat het de perfecte cologne voor vrouwen kan zijn maar net zo goed ook voor mannen.

De cologne is beschikbaar in een volume van 100 ml, 200 ml of zelfs 300 ml. Geuren zoals perzik, basilicum, bergamot en citroen zorgen voor een energieke maar ook meteen heel sportieve geur. Daardoor kunnen wij deze cologne aanraden om vooral overdag te gebruiken.

Uit de verschillende reviews blijkt, dat de meeste kopers echt helemaal tevreden zijn over dit product. De cologne beschikt over een goede kwaliteit en is bovendien ook heel erg duurzaam. Een aantal andere kopers zijn laaiend enthousiast over de voordelige prijs ervan.

 

Koop bij bol.com (€16.46)

 

 

 

 

Acqua Di Parma Colonia

 

Acqua Di Parma is een zeer bekend merk indien het gaat over verzorgingsproducten. Het zal dus ook niet verwonderen dat het prijskaartje hier net iets hoger ligt. De cologne is beschikbaar in een flesje van 50 ml of eentje van 100 ml.

De geur is niet alleen bijzonder energiek en sportief maar bovendien ook gewoon tijdloos. Je kunt het verder in gelijk welk seizoen gebruiken en het is ideaal voor zowel vrouwen als mannen.

We merken op dat de meningen bij dit product toch bijzonder goed verdeeld blijken te zijn. Zo zijn een aantal kopers ervan overtuigd dat de cologne toch behoorlijk prijzig is en kwetsbaar. Een aantal andere gebruikers vinden het dan weer een voordelige koop voor een product dat niet alleen bijzonder duurzaam maar ook kwalitatief sterk is.

 

Koop bij bol.com (€63)

 

 

 

 

Nenuco Nenuco 400 ml

 

De cologne voor vrouwen is afkomstig van het al dan niet bekende merk Nenuco en is beschikbaar in een flesje van 400 ml. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleiner volume aan te kopen van ongeveer 200 ml of 240 ml.

De cologne voor vrouwen heeft een bijzonder milde geur maar toch energiek. Daardoor zou het ook perfect kunnen gebruikt worden door mannen. Kortom het blijkt een heel all round product te zijn dat je zowel kunt gebruiken voor alledaagse activiteiten alsook wanneer je naar kantoor moet of een belangrijke sollicitatie hebt.

Slechts één koper vindt het product toch nog net iets te prijzig. De andere gebruikers daarentegen zijn helemaal enthousiast over dit product. Het ruikt bijzonder lekker en het is ook een voordeel dat het een spray is. Dit is volgens een aantal gebruikers namelijk veel handiger om aan te brengen.

 

Koop bij bol.com (€22)

 

 

 

 

Bien-être Natuurlijke Lavandel 250ML

 

Indien je op zoek wilt gaan naar goedkope colognes voor vrouwen dan zul je ongetwijfeld dit product van het merk Bien-être. Het doorschijnende flesje laat de cologne er bovendien heel rustgevend en zacht uitzien.

Deze cologne is beschikbaar in een flesje van 250 ml en staat garant voor een frisse en energieke geur. Bovendien kun je ervan op aan dat alle extracten 100 % natuurlijk zijn. Op die manier wordt deze sportieve cologne gecreëerd die ideaal is om overdag te gebruiken.

Een aantal kopers blijken iets minder tevreden te zijn over de kwaliteit en vinden dat het product niet echt naar lavendel ruikt. Andere gebruikers vinden dan weer dat het om een product van goede kwaliteit gaat dat ook nog eens duurzaam blijkt te zijn.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status