fbpx

Beste combi koelkast

Laatste update: 15.10.19

 

Combi koelkasten test van 2019

 

Een combi koelkast is bijzonder praktisch en kun je tegenwoordig in diverse formaten bekomen. Het ene toestel zal net iets meer opties hebben in vergelijking met de andere koelkast. Kies je bovendien voor een inbouw combi koelkast of toch liever een vrijstaand model? Maak gebruik van de 5 topproducten hieronder om een idee te krijgen over de mogelijkheden. Door rekening te houden met de online reviews en het advies van de klanten, zul jij vast en zeker in staat zijn om de voor jou beste combi koelkast uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Domo DO910K

 

Met deze unieke combi koelkast, geleverd door Domo, haal je een degelijke en compacte koelkast in huis. Domo staat garant voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit tafelmodel heeft een maximale hoogte van 88 cm en past daardoor makkelijk in keuken met beperkte ruimte.

De combi koelkast is voorzien van een compact maar handig vriesvak van maximaal 25 liter. Zo wordt het mogelijk om bepaalde voedingswaren toch net iets langer te bewaren. De koelkast heeft een maximale inhoud van 60 liter. Ondanks het enorme vermogen, zul je toch het energielabel A+ aangeduid zien staan. Verder maakt deze energiezuinige combi koelkast amper geluid, en kun je genieten van een dubbele deur met magnetische afsluiting.

Ondanks de hoge prijs, volgens één enkele koper, is het echter wel een degelijk en handig product. Zo wordt niet alleen positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid van deze unieke combi koelkast.

 

Koop bij bol.com (€230)

 

 

 

 

Smeg FAB28RDMC

 

Indien het allemaal toch wat meer mag zijn dan kun je altijd nog voor deze unieke vrijstaande combi koelkast kiezen. Dit product wordt geleverd door het bekende merk Smeg en zul je jammer genoeg niet meteen hoeven te zoeken in de categorie van de goedkope combi koelkasten.

Het is een bijzonder grote combi koelkast met een maximale hoogte van maar liefst 151 cm en een totale inhoud van ruim 256 liter. Zo beslaat de koelruimte een inhoud van 230 liter en het vriesvak een maximaal volume van maar liefst 26 liter. Ondanks de enorme kracht en het ruime vermogen, mag je zeker zijn van een energiezuinig apparaat. Dat wordt gekenmerkt door het energielabel A++.

De koelkast is voorzien van een automatische ontdooifunctie, een krachtige ventilator en regelbare thermostaat. Verder kun je gebruik maken van de flessenhouder uit chroom en de verschillende, al dan niet verstelbare, glazen leggers. De hoge prijs kan een verklaring zijn voor het ontbreken van online reviews.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Zanussi ZBT20420SA

 

In vergelijking met het vorige product, zul je hier meteen het gevoel krijgen dat het om een combi koelkast aanbieding lijkt te gaan. De koelkast wordt geleverd door het bekende merk Zanussi en heeft een maximaal geluidsniveau van amper 36 dB. Deze combi koelkast werkt dus zo goed als geluidloos.

De koelkast heeft een maximale hoogte van 122 cm en wordt gekenmerkt door een handige sleepdeur. Je kunt gebruik maken van de praktische koelruimte met een maximale capaciteit van ruim 151 liter. Er is ook een vriesvak voorzien waarvan de inhoud maximaal 44 liter bedraagt. Dankzij de No Frost functie hoef je deze combi koelkast nooit meer te gaan ontdooien. Zo bespaar je jezelf een lastig klusje.

Je zult merken dat de combi koelkast ook gekenmerkt wordt door het energielabel A+ wat dus aanduidt dat de koelkast bijzonder energiezuinig te werk gaat. Desondanks moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst.

 

Koop bij bol.com (€435)

 

 

 

 

Neff K5734X8

 

Ben je niet op zoek naar een vrijstaande combi koelkast maar specifiek naar een inbouw exemplaar? Dan loont het de moeite om deze combi koelkast, geleverd door Neff, even grondig onder de loep te nemen. Laat je niet afschrikken door het gebrek aan online reviews. Het is mogelijk dat het om een recent product gaat of dat het prijskaartje sommige kopers afschrikt. Toch heeft deze inbouw combi koelkast heel wat te bieden.

Het is een stevige combi koelkast met een maximale hoogte van maar liefst 123 cm. Dit omvat een koelruimte met een inhoud van 98 liter, een diepkoelruimte met een maximaal volume van 60 liter en een handig vriesvak van ruim 16 liter. De koelkast beschikt over een laag energieverbruik en wordt daarom ook gekenmerkt door het energielabel A++.

De deur van het vriesvak is bovendien voorzien van een handige afsluit indicatie. Verder kun je gebruik maken van de unieke binnenverlichting, de verschillende verstelbare legplateaus die vervaardigd zijn uit veiligheidsglas en de automatische ontdooifunctie. Kortom, heel wat mogelijkheden en opties.

 

Koop bij bol.com (€1082)

 

 

 

 

Liebherr Ksl 2814

 

Het rijtje wordt tenslotte afgesloten met deze unieke vrijstaande combi koelkast die geleverd wordt door het, al dan niet bekende merk Liebherr. Het is een krachtige koelkast met een relatief laag energieverbruik. Vandaar ook het energielabel A++.

De combi koelkast wordt gekenmerkt door een maximale hoogte van 140 cm en een geluidsniveau van amper 40 dB. De koelkast heeft een breedte van amper 55 cm en is daardoor behoorlijk compact. Verder kun je gebruik maken van het ingebouwde vriesvak, de heldere ledverlichting en het verstelbare flessenrooster. Ook de deurvakken kun je makkelijk en probleemloos verstellen en de glazen bodem kun je er makkelijk uitnemen.

Ondanks deze voordelen en mogelijkheden, moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen reacties zijn geplaatst. Daardoor is het bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over dit product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status