fbpx

Beste computertafel

Laatste update: 15.10.19

 

Computertafels test van 2019

 

Of je nu op kantoor of gewoon thuis met de computer werkt, een degelijke computertafel is echt wel een goede aanrader. Je zult merken dat een specifieke computertafel misschien net een tikkeltje kleiner en compacter is dan een normaal bureau. Toch zijn er meestal ook nog voldoende lades voorzien waarin je allerlei spulletjes in kunt opbergen. Wanneer je bijvoorbeeld voor de Hjh Office Stella computertafel kiest dan mag je er zeker van zijn dat je met een topproduct naar huis gaat. De tafel heeft een mooie en klassevolle witte kleur en past daardoor vrijwel in om het even welk interieur. En  dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Er is natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Hjh Office Start-Up computertafel. Je zult merken dat het blad van deze computertafel gemaakt is uit bijzonder duurzaam glas. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit maar bovendien is het ook makkelijker om het te onderhouden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Computertafels koopgids

 

Een computertafel gebruik je speciaal om je computer op te plaatsen zodat je kunt werken of gamen. Deze tafels zijn meestal iets kleiner dan een bureau maar kunnen ook over extra lades beschikken om materiaal te bewaren. Bij het kopen van een computertafel aanbieding moet je letten op het formaat, de opbergruimte, de verplaatsbaarheid, het design en de prijs. Daarna hoef je enkel nog diverse aanbiedingen te vergelijken en de beste computertafel voor jezelf uit te kiezen.

 

 

Formaat

 

Het formaat of de grootte van de computertafel is het belangrijkste punt waar je rekening mee moet houden. Je hebt waarschijnlijk al een ruimte gekozen waar je de tafel wilt plaatsen, je zult dus moeten rekening houden met de beschikbare plaats. Neem de afmetingen van de ruimte die je gereserveerd hebt voor de computertafel zodat je op zoek kunt gaan naar een geschikt product.

Je moet letten op de breedte, de hoogte en de diepte van de computertafel. De hoogte van de tafel hangt af van je eigen lichaamslengte. Grote mensen zullen een hogere tafel nodig hebben om comfortabel op te kunnen werken, vooral om genoeg beenruimte te hebben onder de tafel. De breedte bepaalt de ruimte die je zult hebben om andere apparaten op te plaatsen. Als je voor een brede tafel kiest is het mogelijk dat je ook een printer naast je computer kunt plaatsen. De diepte heeft ook een invloed op de beenruimte, als de tafel een grote diepte heeft dan kun je je benen meer strekken. Het is ook belangrijk om te weten hoeveel plaats de tafel vanaf de muur zal innemen.

 

 

Beschikbare opbergruimte

 

Zoals we al eerder hebben vermeld in de inleiding, kan een computertafel over lades beschikken om spullen in te bewaren. Een computertafel met veel opbergruimte zal meer plaats innemen en kun je al eerder gaan zien als een bureau, maar het zorgt natuurlijk wel voor een hoger gebruiksgemak.

Je kunt kiezen tussen tafels met drie of vier extra laden die zowel aan de linker- of rechterkant van de zitplaats kunnen zitten. Deze lades kun je gebruiken om spullen te bewaren die je nodig hebt voor je computer zoals software, games of USB sticks.

Meestal heeft een computertafel ook een uitschuifbaar platform net onder het bovenblad. Dit platform dient om het toetsenbord op te plaatsen. Zo kun je het makkelijk inschuiven wanneer je klaar bent met werken om het toetsenbord beter te beschermen tegen stof en vuil. De tafel zelf kan ook ingedeeld zijn om verschillende apparaten te kunnen plaatsen zoals een printer, een scanner, enzovoort.

 

 

Verplaatsbaarheid van de tafel

 

Een computertafel zal in de meeste gevallen op een vaste plaats gezet worden. Sommige mensen gebruiken deze tafel echter ook voor andere toepassingen of veranderen graag eens van ruimte. Je kunt een tafel kopen waar wielen onder staan zodat je de tafel makkelijk kunt verplaatsen naar een andere ruimte.

Als je kiest voor een kleine computertafel dan is het ook niet moeilijk om deze te verplaatsen want door het lichte gewicht kun je de tafel makkelijk opheffen. Een grote tafel met veel opbergruimte kun je echter moeilijk verplaatsen. Een model met wielen is vooral handig op een kantoor want het kan wel eens gebeuren dat het kantoor opnieuw ingedeeld wordt en dat je de computertafel naar een andere locatie moet verplaatsen.

 

 

Design van de tafel

 

Computertafels zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren, je moet voor jezelf uitmaken welke tafel jij het mooist vindt of die het beste bij je interieur past. De meeste tafels hebben echter een witte kleur of zijn gemaakt van hout waardoor de kleur van het hout bewaard blijft. Er zijn ook tafels te koop die gemaakt zijn van glas of toch voor een deel.

Je kunt ook een tafel kopen met een functioneel design die ingedeeld is om verschillende apparaten te kunnen plaatsen. Zo heb je plaats voor de computer maar is er ook meteen rekening gehouden om een printer, scanner of andere apparaten te kunnen plaatsen op de tafel.

Als je natuurlijk over weinig ruimte beschikt om de tafel te plaatsen dan kies je beter voor een model met een minimalistisch design die weinig ruimte inneemt. Deze tafels hebben genoeg plaats voor de computer maar beschikken niet over extra opbergruimte.

 

 

Prijs

 

De prijs verschilt van tafel tot tafel, de goedkope computertafels beschikken over minder opslagruimte en zijn veel kleiner. Deze tafels zijn een aanbeveling voor mensen die over weinig ruimte beschikken om de tafel te plaatsen.

Als je natuurlijk een grote computertafel wilt met veel opbergruimte en mogelijkheden om extra apparaten op te zetten, dan heb je ook een groter budget nodig. Overweeg de optie om online een computertafel te kopen, het product wordt dan aan huis geleverd maar je moet het wel zelf nog monteren.

 

 

Computertafel reviews – top 5

 

 

Voor mensen die thuis veel op hun computer werken is een goede computertafel belangrijk. Zo heb je een apart vak om je toetsenbord op te zetten zelfs plaats om belangrijke documenten te bewaren. Kies voor de beste computertafel uit de volgende vijf topproducten. Onze informatie zal je zeker van dienst zijn om een goede keuze te maken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Hjh Office Stella

 

Deze bureau computertafel is wit van kleur en heeft enkele afwerkingen in walnoot. Het is een design bureau met een grote opbergruimte voor al je documenten. Het platform is groot genoeg om een computer en een printer op te zetten. Het oppervlak van de tafel kun je eenvoudig schoonmaken door het gewoon af te vegen.

De tafel beschikt over een uittrekbare lade om je toetsenbord op te plaatsen en is gemaakt van stevig materiaal. Het wordt geleverd met een handleiding om de tafel te monteren en weegt 52 kg.

De kopers van dit product zijn heel lovend over hun aankoop. De tafel is van goede kwaliteit en ze zijn ook tevreden over de levering en de service. De handleiding is duidelijk en het is dus makkelijk om de tafel in elkaar te zetten. Je beschikt over veel ruimte om documenten te bewaren.

Met de Hjh Office computertafel haal je misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs in huis maar alvast wel één van de populairste exemplaren. We stellen namelijk vast dat de computertafel toch vooral heel wat positieve reacties heeft gekregen.

Voordelen
Materiaal en design:

het toestel is vooral gemaakt uit bijzonder duurzaam hout meer bepaald walnoot en dit komt ook tot uiting in de kleuren. Het bovenblad van de computertafel is dan weer afgewerkt in een tijdloze witte kleur.

Formaat:

je zult merken dat het om een vrij grote computertafel gaat die ruimte biedt aan een laptop en zelfs een printer. Daarnaast heb je nog heel wat opbergruimte en zelfs een uittrekbare lade waarop je bijvoorbeeld je toetsenbord zou kunnen plaatsen.

Onderhoud:

je hoeft je helemaal geen zorgen te maken wat betreft het onderhoud want de computertafel is makkelijk schoon te maken.

Nadelen
Prijskaartje:

we vermoeden dat sommige kopers te computertafel misschien wel net iets te duur zullen vinden.

Beste Aanbod

 

 

 

 

Hjh Office Start- Up

 

Dit design bureau van hjh is uitgerust met een glazen blad die makkelijk schoon te maken is. Het product beschikt over een ladeblok en de frame is gelakt in aluminium kleur. De tafel is groot genoeg om een computer op te plaatsen maar ook je toetsenbord en een printer.

Het is een stabiele tafel met drie lades om documenten of multimedia in te bewaren. Het artikel wordt geleverd met een handleiding voor montage en het weegt 30 kg. Deze tafel heeft een zwarte kleur maar is ook verkrijgbaar in het wit.

De gebruikers geven een goed advies over deze moderne tafel. De kwaliteit is top en het is zijn prijs meer dan waard.

De tafel heeft een mooi ontwerp en je krijgt er reserveschroeven bij indien er een schroef verloren raakt. De levering was snel en vlot.

Net zoals het vorige apparaat is ook deze computertafel afkomstig van het bekende merk Hjh Office. Waardoor we vermoeden dat dit misschien door heel wat gebruikers ook wel als het beste merk zal beschouwd worden. Laten we alvast even op zoek gaan naar de eigenschappen van de computertafel.

Voordelen
Formaat:

het toestel biedt voldoende ruimte om naast je laptop ook eventueel een handige printer en zelfs een toetsenbord te installeren. Verder heb je nog heel wat extra opbergruimte in de aparte ladekast.

Design:

je zult merken dat het bovenblad gemaakt is uit glas en dus ook makkelijk en snel te reinigen is. Verder is het frame van de ladekast volledig afgewerkt in een unieke aluminium coating. Verder kun je dit product zowel in een witte kleur maar ook in een zwarte kleur gaan bekomen.

Handleiding:

je krijgt meteen een nuttige handleiding meegeleverd zodat de installatie van de computertafel echt wel makkelijk en snel zal verlopen.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je meteen kunnen vaststellen dat je deze computertafel niet meteen tussen de goedkope producten zult kunnen vinden.

Beste Aanbod

 

 

 

 

Hjh Office Dumont

 

De hjh office Dumont computertafel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en behoort tot de goedkope computertafels.

Het is een compact artikel met een tweede tafelblad om boeken of spullen op te zetten. Zo kun je op het werkblad nog je PC zetten en dit maakt deze tafel het ideale product voor kleine ruimtes.

Het onderstel is stabiel en heeft geen dwarsbalken die in de weg kunnen zitten. Je kunt dus zonder problemen je benen strekken. Je kunt het eventueel ook als bijzettafel gebruiken en het weegt ongeveer 10 kg. De tafel is gemaakt van melamine spaanplaat met een metalen onderstel.

De koper van dit topproduct is er zo tevreden over dat er geen enkel slecht woord in de review staat. De computertafel heeft een aantrekkelijk design en is handig in gebruik. Je kunt het ook gebruiken voor je kinderen zodat je een goede computertafel in hun kamer hebben zonder veel ruimte in te nemen.

Opnieuw hebben we te maken met een computertafel van het bekende en duidelijk sterk gewaardeerde merk Hjh Office. Dit exemplaar is bovendien ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld wensen uit te geven of gewoon over een beperkter budget beschikken.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met de andere 5 apparaten die we in onze selectie hebben opgenomen dan zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat deze computertafel wel degelijk over de laagste prijs beschikt.

Formaat:

deze computertafel is vrij compact en daardoor ook veel makkelijker en sneller van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen.

Onderstel:

je hoeft helemaal geen schrik te hebben want de tafel is voorzien van een stevig en stabiel onderstel. Doordat er geen dwarsbalken gebruikt worden, is het mogelijk om af en toe eens even je benen te strekken indien je dit wenst.

Materiaal:

deze computertafel is vervaardigd uit een stevige combinatie van enerzijds melamine spaanplaat en anderzijds een frame dat gemaakt is uit metaal.

Nadelen
Design:

het is mogelijk dat het design van deze computertafel misschien niet bij iedereen in de smaak zal vallen.

Koop bij bol.com (€67.9)

 

 

 

 

Hjh Office Smart

 

Deze compacte computertafel is ruimtebesparend en heeft een modern design. Het oppervlak is eenvoudig schoon te maken door het gewoon af te vegen.

De tafel is gemaakt van melamine spaanplaat en heeft een walnootkleur. Het product is uitgerust met een uittrekbare lade om je toetsenbord op te plaatsen.

De constructie van deze tafel is stabiel omdat het van hoogwaardig materiaal gebouwd is. De tafel wordt geleverd met een handleiding om het makkelijk in elkaar te kunnen steken en het heeft een gewicht van ongeveer 14 kg.

Op dit moment is dit product slechts eenmaal beoordeeld geweest maar de koper geeft een goed advies. Je kunt deze tafel perfect als bureau of computertafel gebruiken en het is makkelijk om te monteren. Het design van de tafel is mooi en de kwaliteit is top.

Ben je al geruime tijd op zoek naar een handige computertafel? Maar heb je misschien niet zoveel plaats beschikbaar? Dan hoef je alvast even dit exemplaar grondig te bekijken. Net zoals de vorige toestellen is ook deze computertafel afkomstig van het bekende merk Hjh Office.

Voordelen
Materiaal:

deze computertafel is net zoals het vorige toestel ook vervaardigd uit stevig en duurzaam melamine spaanplaat. Het is afgewerkt in een mooie en moderne walnootkleur.

Handig in gebruik:

het toestel is misschien wel vrij compact maar toch biedt het heel wat mogelijkheden. Zo is er een uittrekbare lade voorzien waarop je bijvoorbeeld je toetsenbord van je laptop zou kunnen plaatsen.

Onderhoud:

de computertafel is makkelijk schoon te maken. Je hoeft er alleen maar even met een vochtige of droge doek over te gaan.

Nadelen
Te klein:

het is mogelijk dat deze computertafel voor sommige gebruikers misschien net iets te klein zal zijn.

Koop bij bol.com (€91.9)

 

 

 

 

Monzana Computertafel

 

Als je op zoek bent naar goedkope computertafels dan zal dit product je zeker aanspreken!

Het is een compacte tafel die uitgerust is met een uittreklade om je toetsenbord op te plaatsen. De afmetingen van de tafel zijn 62 cm x 48 cm x 73 cm (breedte, diepte, hoogte).

Het uittrekblad heeft een breedte van 60 cm en de tafel is gemaakt van MDF. Het artikel heeft een zwarte kleur en dankzij de wielen die eronder staan is het makkelijk om te verrijden.

Volgens de kopers is dit een praktische tafel van goede kwaliteit.

Deze computertafel aanbieding wordt aangeboden voor een lage prijs en neemt niet veel ruimte in beslag. Het enige minpunt is dat de wieltjes niet zo goed draaien.

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Monzana computertafel. Omwille van de voordelige prijs zul je dit apparaat zonder twijfel tussen de goedkope computertafels kunnen ontdekken. En dit is natuurlijk altijd handig indien je liever niet zoveel geld spendeert.

Voordelen
Formaat:

de computertafel is vrij compact maar beschikt wel over een uittrekbare lade. Deze zou je kunnen gebruiken om bijvoorbeeld je toetsenbord van je computer te gaan bevestigen.

Comfort:

je zult merken dat de computertafel voorzien is van handige wieltjes. Zo kun je de tafel makkelijk van de ene naar de andere ruimte gaan verplaatsen.

Prijskaartje:

je zult meteen staan kijken van het mooie en gunstige prijskaartje van dit toestel.

Nadelen
Wieltjes:

de wieltjes van deze computertafel zouden jammer genoeg toch niet zo handig zijn om te draaien.

Koop bij bol.com (€40.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status