Beste computertafels

Laatste update: 01.06.20

 

Computertafel test van 2020

 

Ben je van plan om een computertafel aan te kopen? Dan zijn er toch wel een aantal zaken waarmee je rekening zult moeten houden. Maar niet getreurd, want wij willen jou daar uiteraard zoveel mogelijk bij helpen. Zo kan het misschien een goed idee zijn om alvast even onze koopgids over computertafels te bestuderen. Daarin proberen we de zoektocht voor jou aangenamer te maken door jou een aantal tips en richtlijnen mee te geven. Je kunt ook altijd verder scrollen naar onze top 3. Daarin stellen we jou de 3 best beoordeelde computertafels voor. Wanneer je voor de hjh office Start- Up kiest, dan kies je meteen voor één van de betere computertafels. Het is een vrij grote computertafel waar je dus heel wat spullen op kunt plaatsen. Je zou ook gewoon kunnen kiezen voor de hjh office Stella computertafel. Dit exemplaar is zelfs voorzien van een uitschuifbaar gedeelte. Ideaal om er bijvoorbeeld je laptop of het toetsenbord op te plaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Computertafels koopgids

 

In deze koopgids geven we je enkele nuttige tips om op te letten wanneer je van plan bent om een computertafel te kopen. Deze tafels zijn speciaal ontworpen om een computer op te plaatsen en biedt een optimaal comfort voor personen die veel met een computer moeten werken. Belangrijke factoren om rekening mee te houden zijn de grootte, het design, de opbergruimte, de prijs, enzovoort. De beste computertafels zijn niet altijd de duurste, je zult dit snel merken wanneer je verschillende offertes aan het vergelijken bent.

 

 

Grootte van de tafel

 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor de computertafel die je wilt plaatsen. Meestal weet je al op voorhand waar je de tafel wilt plaatsen voordat je op zoek gaat naar een geschikt product. Zo kun je de afmetingen nemen van de ruimte die je beschikbaar hebt om een computertafel aanbieding te kopen die in deze ruimte past.

Alle afmetingen van de tafel zijn belangrijk, je moet dus zowel rekening houden met de breedte als de lengte en de diepte. Een brede tafel biedt meer ruimte om andere apparaten op te plaatsen. Zo zou je bijvoorbeeld nog een printer naast je computer kunnen zetten.

De diepte van de tafel is de afstand van de tafel naar de muur toe. Hieraan kun je zien over hoeveel beenruimte je zult beschikken wanneer je aan de tafel zit. Als je lange benen hebt is het beter om een tafel te kopen met een goede diepte want dan kun je je benen beter strekken.

De hoogte van de tafel hangt vooral af van de grootte van een persoon. Grote mensen zullen een hogere tafel nodig hebben om comfortabel aan te kunnen zitten. Het is belangrijk dat je je benen in een hoek van 90º kunt zetten als je onder de tafel zit. Je kunt natuurlijk altijd een goede bureaustoel kopen die je in de hoogte kunt verstellen om je ideale zithouding te vinden.

 

 

Design

 

Een computertafel kan gemaakt zijn van verschillende soorten materiaal die ook een invloed zullen hebben op het design van de tafel. Zo is een glazen tafel natuurlijk heel mooi om aan te zitten maar deze tafel kan ook makkelijker breken. Een glazen tafel is makkelijk om schoon te maken maar is een stuk zwaarder dan andere tafels en daardoor moeilijker om te verplaatsen.

De meeste computertafels zijn echter gemaakt van hout. Sommige behouden de natuurlijk kleur van het hout terwijl andere tafels een witte laag krijgen. Je moet zelf uitmaken wat jij het mooiste vindt en je kunt daarbij ook rekening houden met het interieur van de ruimte waar je de tafel wilt plaatsen.

Er bestaan tafels die speciaal zijn ontworpen om verschillende apparaten op te kunnen plaatsen. Dit is heel handig voor personen die ook een printer en eventueel andere apparaten willen plaatsen. Elk toestel kan geplaatst worden in het daarvoor voorziene vakje of gedeelte van de tafel.

 

 

Hoeveel opbergruimte is er beschikbaar.

 

Een computertafel is meestal ook voorzien van enkele lades waar je andere spullen in kunt opbergen. Tafels met lades zijn meestal iets groter van formaat waardoor ze dus ook meer plaats zullen innemen.

De lades kunnen zowel aan de linker- of aan de rechterkant van de tafel zitten. Je kunt zelf een keuze maken, sommige mensen hebben de lades liever links terwijl andere ze liever aan de rechterkant hebben.

In deze lades kun je spullen bewaren die je nodig kunt hebben voor de computer. Denk maar aan reservebatterijen voor de muis, een externe harde schijf of een usb stick. Als je deze gewoon laat rondslingeren op je bureau dan zou je ze vlug kwijt kunnen raken. Als ze veilig opgeborgen zitten in een lade hoef je je geen zorgen te maken.

Een handig kenmerk van een computertafel is een uitschuifbare lade waar je het toetsenbord op kunt plaatsen. Zo kun je het toetsenbord makkelijk inschuiven wanneer je de computer niet gebruikt zodat er minder stof op terecht komt. Deze lade is heel handig dus het is een aanbeveling om een tafel te kopen met dit kenmerk.

 

 

Hoeveel kost een computertafel

 

De prijzen lopen behoorlijk uiteen, je kunt goedkope computertafels vinden die meestal klein zijn en geen extra opbergruimte hebben, of je kunt kiezen voor duurdere modellen met meer mogelijkheden.

Als je interessante aanbiedingen zoekt dan kun je eens een kijkje nemen op de verschillende webwinkels die computertafels verkopen. Ook de meeste grote meubelwinkels beschikken over de mogelijkheid om online een product te bestellen. Het voordeel daarvan is dat het product aan huis wordt geleverd. Het nadeel is dat je de tafel zelf in elkaar moet zetten.

Let er tenslotte nog op of de tafel over wieltjes beschikt aan de onderkant. Voor sommige kopers kan dit handig zijn als ze de tafel makkelijk willen verplaatsen. Voor andere kopers zijn wieltjes dan weer onhandig want de tafel is niet stabiel genoeg.

 

 

Computertafel reviews – top 5

 

 

Een computertafel is speciaal ontworpen om je computer op te plaatsen en nog genoeg plaats over te hebben voor je toetsenbord en je muis. Ze zijn meestal kleiner dan een bureau en nemen dus minder plaats in. Als je op zoek bent naar een computertafel dan kan dit artikel helpen bij de keuze. Kies uit de volgende topproducten de beste computertafel uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

hjh office Start- Up

 

Dit design bureau beschikt over een glazen blad aan de bovenkant die gemaakt is van veiligheidsglas dus het zal niet vlug breken. Het frame is gemaakt van staal en is gelakt in aluminium kleur. De constructie is stabiel dankzij het gebruikt van materiaal van topkwaliteit.

Het glazen oppervlak is makkelijk om schoon te maken en je beschikt ook nog over een ladeblok om documenten of andere spullen in op te bergen. De computertafel weegt 30 kg en je moet het zelf nog in elkaar zetten, daarvoor worden er montageinstructies meegeleverd. De tafel is ook verkrijgbaar in zwart glas.

De beschrijving om de tafel in elkaar te zetten is duidelijk maar voor één koper was het toch moeilijk. Het design valt goed in de smaak bij de meeste kopers en je krijgt er nog reserve schroeven bij om kapotte schroeven te vervangen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

hjh office Stella

 

De tafel beschikt verder nog over een uittrekbaar gedeelte waar je het toetsenbord en de muis op kunt plaatsen. Het product wordt geleverd met de montage instructies en kan niet in spiegelbeeld gemonteerd worden. De tafel is gemaakt van spaanplaat met melamine.

Het advies van de kopers is heel positief, het is een stevige tafel die er ook nog mooi uitziet. De instructies voor montage zijn duidelijk en je kunt de tafel eenvoudig in elkaar zetten.

Je hebt genoeg ruimte om je hardware te plaatsen en het contrast tussen de walnoten laden en de witte bureau is mooi.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

hjh office Dumont

 

Voor de personen die op zoek zijn naar goedkope computertafels is de Dumont van hjh office een ideaal product. Deze tafel is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar en is compact van vorm, het zal weinig plaats innemen in de ruimte waar je het plaatst. De tafel beschikt over een tweede verdieping zodat je je spullen beter kunt verdelen.

De tafel is stabiel dankzij het stevige onderstel en je hebt geen last van storende dwarsbalken wanneer je je benen wilt strekken. Je  kunt deze tafel ook als bijtafel gebruiken. De tafel weegt 10 kg en is 89 cm hoog, 78 cm breed en 50,5 cm diep.

De enige koper die momenteel een review geplaatst heeft bij deze computertafel aanbieding is er helemaal tevreden over. Volgens deze koper is het de beste computertafel die je kunt kopen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

hjh office Smart

 

Deze bureau is gemaakt van spaanplaat en is in twee kleuren verkrijgbaar. Dankzij de compacte vorm kun je ruimte besparen en door het mooie design fleur je ook nog eens de ruimte op. Het oppervlak is makkelijk om te reinigen, je hoeft het gewoon af te vegen.

De tafel is voorzien van een uittrekbare lade om een toetsenbord op te plaatsen en weegt ongeveer 14 kg. De constructie is stabiel door het gebruik van materiaal van topkwaliteit en je ontvangt een handleiding bij de levering om de tafel in elkaar te zetten. De tafel heeft een hoogte van 75 cm, een breedte van 78 cm en een diepte van 50 cm.

Je kunt deze computertafel ook als bureau gebruiken en het product is vooral handig voor mensen die minder ruimte hebben om een grote tafel te plaatsen. De tafel is eenvoudig om in elkaar te steken en heeft een mooi design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

hjh office Berneo

 

De Berneo computertafel is in drie verschillende kleuren beschikbaar en biedt, ondanks het compacte formaat, genoeg ruimte om te werken. De tafel beschikt over een stabiel onderstel en heeft een voetensteun die eigenlijk dienst doet als dwarsbalk.

De doppen aan de poten kunnen versteld worden zodat je eventuele oneffenheden op de vloer kunt tegengaan. De tafel is gemaakt van spaanplaat met melamine en het onderstel van metaal. De tafel heeft een hoogte van 85 cm, een breedte van 90 cm en een diepte 64 cm en weegt 10 kg.

We lezen in de review dat de koper tevreden is over de mooie prijs/kwaliteitverhouding. Deze tafel behoort tot de categorie van goedkope computertafels. Het product heeft een mooi design, is handig in gebruik en neemt weinig ruimte in.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status