Beste convector kachel

Laatste update: 26.05.20

 

Convectors kachels test van 2020

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een duurzame convector kachel maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je altijd even onze koopgids omtrent convector kachels raadplegen. Daarin bespreken we de meeste belangrijke punten in de zoektocht naar een degelijke kachel. Indien je echter dringend op zoek bent naar een kwaliteitsvolle convector kachel dan kun je ook gewoon verder scrollen naar onze top 3. Zo zou je kunnen opteren voor de Maxx 38005 Maxxtools convector kachel, die niet alleen heel wat warmte en kwaliteit biedt maar bovenal ook een betaalbaar prijskaartje. Kies je echter voor de De’Longhi HCX 3120FS convector kachel dan kies je voor een vrij compact doch krachtig toestel.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Convector kachels koopgids

 

Zodra het winter wordt dan weet je dat er toch heel wat koude dagen op komst zijn. In dat geval kan één van de beste convector kachels echt wel een goede aanbeveling zijn. Je zult merken dat bepaalde modellen net iets meer opties en mogelijkheden hebben in vergelijking met andere kachels. Dit zal uiteraard ook het prijskaartje gaan beïnvloeden net zoals ook het design en het ontwerp een grote invloed spelen. We willen jou wel het advies geven om zoveel mogelijk toestellen te vergelijken en ook rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Je weet nooit of je wel eens een koopje kunt doen.

 

 

Wat is een convectorkachel en de voordelen

Wanneer je op zoek wilt gaan naar een convector kachel dan is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat dit toestel precies zal doen. Een convector kachel is eigenlijk vooral een goede aanbeveling tijdens de koude wintermaanden. Zo kun je je toch nog een beetje extra gaan verwarmen. En dat kan best handig zijn als je bijvoorbeeld een echte koukleum bent. Toch zul je merken dat er heel wat verschillende convector kachels bestaan en het niet zo eenvoudig is om er eentje uit te kiezen.

Zo bestaan er ook heel wat elektrische convector kachels net zoals je ook exemplaren hebben die voorzien zijn van een snoer. Het is belangrijk om ook rekening te houden met de kracht en het vermogen van de kachel. Want het is wel de bedoeling dat de ruimte kan worden verwarmd zonder problemen. We willen jou daarom graag het advies geven om zoveel mogelijk convector kachels te bekijken en dan kies je er voor jezelf gewoon het beste toestel uit. Het kan ook altijd een goed idee zijn om rekening te houden met de verschillende online beoordelingen die bij de producten worden geplaatst.

 

Het vermogen en het formaat

Zodra je effectief de zoektocht naar een convector kachel start, dan zul je vrijwel meteen versteld staan van de mogelijkheden die er vandaag de dag bestaan. Zo zul je merken dat sommige apparaten over een veel groter en krachtiger vermogen beschikken in vergelijking met andere convector kachels. Om te bepalen welk vermogen de convector kachel moet hebben dan kunnen we alleen maar aanraden om zoveel mogelijk rekening te houden met de ruimte.

In welke ruimte wil je de convector kachel plaatsen? Wat is de totale oppervlakte van die bepaalde ruimte? Deze elementen zullen je kunnen helpen in je zoektocht naar het ideale vermogen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote woonkamer wilt verwarmen dan zul je meer vermogen nodig hebben dan wanneer je een bijvoorbeeld een kleine slaapkamer extra wilt verwarmen. Uiteraard zal een toestel met meer vermogen niet meteen tot de goedkope convector kachels behoren. Maar je kunt natuurlijk altijd uitkijken naar promoties.

 

Design en mogelijke prijskaartje

Sommige gebruikers hechten verder ook veel belang aan het design en het ontwerp van de convector kachel. Indien je de convector kachel plaatst in een ruimte waar je bijvoorbeeld ook je vrienden en familie ontvangt dan is het normaal dat je op zoek gaat naar een fraai design. Witte exemplaren of convector kachels in andere neutrale kleuren vallen minder hard op in de omgeving en dat is altijd aangenaam.

In elk geval zal het design vast en zeker een invloed hebben op het uiteindelijke prijskaartje van de convector kachel. Verder zullen ook het maximale vermogen, de verschillende warmtestanden en eventuele extra kenmerken of opties ervoor zorgen dat een bepaalde kachel net iets duurder is dan een ander exemplaar. Het is daarom goed om rekening te houden met promoties en wie weet kun je zo wel een leuke convector kachel aanbieding tegenkomen.

 

 

Extra opties en kenmerken

In de voorgaande stukjes hebben we het al even aan bod laten komen dat bepaalde convector kachels over net iets meer opties en kenmerken zullen beschikken. Het is natuurlijk logisch dat hoe meer mogelijkheden een toestel heeft, hoe duurder je het toestel zult betalen. Dit is ook bij de convector kachels helemaal niet anders. Toch kunnen sommige opties echt wel een meerwaarde bieden terwijl andere functies of kenmerken meer een gadget zijn.

Zo zul je merken dat sommige convector kachels voorzien zijn van transportwieltjes. Dit kan best wel handig zijn. Want op die manier kun je de kachel makkelijk en snel van de ene naar de andere ruimte gaan verplaatsen. Indien je kiest voor een snoerloos elektrisch apparaat dan kan ook dit een voordeel zijn. Een snoerloos toestel biedt namelijk iets meer bewegingsvrijheid. Terwijl je met een bekabelde convector kachel steeds in de buurt van een stopcontact hoeft te zitten.

 

Convector kachel Reviews – Top 5

 

In de winter kan het best wel eens heel koud worden. Heel wat mensen proberen bepaalde ruimtes dan nog net iets meer te verwarmen met behulp van een al dan niet elektrische convector kachel. Toch is het een goed idee om er meteen de beste convector kachel uit te kiezen ook al behoort deze niet altijd tot de goedkope convector kachels. Bekijk daarom hieronder de 5 topproducten eens rustig. Wij hebben deze geselecteerd op basis van de vele reviews van klanten en het advies dat daarin gegeven werd.

 

 

Maxx 38005 Maxxtools

 

Aan de voordelige prijs te zien zou dit zomaar eens een convector kachel aanbieding kunnen zijn die misschien wel aan al jouw verwachtingen voldoet.

De kachel heeft een bijzonder krachtig en groot vermogen van maar liefst 2000 watt en is daardoor geschikt om ruimtes tot wel 48 m2 te verwarmen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende warmtestanden en het apparaat is ook geschikt om in de badkamer te plaatsen. De kachel is namelijk beschermd tegen vocht en er is zelfs een oververhittingsbeveiliging.

De kopers zijn het er unaniem over eens dat dit wel eens een topproduct zou kunnen zijn. Het beschikt niet alleen over een degelijke kwaliteit maar het warmt bovendien ook behoorlijk snel en goed op. Verder blijkt het apparaat ook bijzonder stevig en veilig te zijn.

Ben je op zoek naar een convector kachel die een optimale kwaliteit aanbiedt en ook niet teveel kost? Dan kun je misschien dit apparaat van Maxxhome misschien wel eens kunnen bekijken. Zo zul je meteen versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje. Het lijkt wel het product met de laagste prijs te zijn.

Voordelen
Vermogen:

je zult merken dat het om een vrij krachtig apparaat gaat waarvan de motor over een maximaal vermogen van wel 2000 Watt beschikt.

Handig in gebruik:

de convector kachel is bijzonder eenvoudig om te bedienen en kan met gemak een ruimte met een maximale oppervlakte van 48 m2 verwarmen.

Veiligheid:

de kachel is niet alleen voorzien van een betrouwbare oververhittingsbeveiliging maar is daarnaast ook bestand tegen vocht. Ideaal indien je de kachel in de badkamer wenst te installeren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de klanten is niet meteen overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

De’Longhi HCX 3120FS

 

Deze convector kachel van het bekende merk De’Longhi kan rekenen op heel wat positieve reacties ondanks de behoorlijk hoge prijs. De kachel heeft een vermogen van 2000 watt en kan ruimtes tot wel 23 m2 probleemloos opwarmen.

Bovendien is het apparaat uitgerust met een dubbel ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat de warmte heel gelijkmatig over de volledige ruimte wordt verdeeld. Je kunt het apparaat plaatsen maar ook gemakkelijk aan de wand ophangen.

Een kleine minderheid van de kopers vindt dat het apparaat niet zo heel veel warmte afgeeft. De overgrote meerderheid van de klanten vindt echter dat het gaat om een toestel van een goede kwaliteit dat bovendien ook nog eens heel eenvoudig te gebruiken is. Voor hen blijkt dit dus een topproduct te zijn.

Je zou natuurlijk ook voor het De’Longhi apparaat kunnen kiezen. Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze convector kachel over een vrij groot vermogen beschikt. Zo kun je gebruik maken van maximaal 2000 Watt. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerken.

Voordelen
Ventilatiesysteem:

de kachel geniet een krachtig en duurzaam dubbel ventilatiesysteem. Daardoor is het mogelijk om de warmte op een gelijkmatige manier over de ruimte te gaan verspreiden.

Installatie:

je zult merken dat het helemaal geen moeite kost om de convector kachel te installeren. Zo kun je deze makkelijk ergens staand plaatsen of gewoon aan de muur bevestigen, indien je dit wenst.

Nadelen
Niet warm:

we merken dat een beperkt aantal kopers van mening is dat de convector kachel, ondanks het krachtige vermogen, toch niet zoveel warmte blijkt af te geven.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Rowenta Vectissimo CO 3030

 

Met de Rowenta convector kachel haal je meteen een heel degelijk en duurzaam product in huis volgens heel wat kopers. Bovendien ziet het er ook best stoer en modern uit omwille van de zwarte matte kleur.

Het apparaat kan ruimtes met een oppervlakte van wel 30 m2 probleemloos opwarmen waarbij je kunt kiezen uit 2 verschillende warmtestanden. Doordat het apparaat ook beveiligd is tegen vocht, is het ook mogelijk om het toestel in de badkamer te gebruiken. Met een vermogen van maar liefst 2400 watt is het één van de krachtigste toestellen uit onze lijst.

Ondanks het feit dat een kleine minderheid van de kopers de prijs toch nog best hoog vindt, is de meerderheid vna de gebruikers wel helemaal overtuigd. Zij vinden dat de kachel eenvoudig te gebruiken is en van niet alleen degelijk maar ook bijzonder duurzaam blijkt te zijn. Kortom het voldoet volledig aan hun verwachtingen.

Ook Rowenta behoort tot de bekende merken op het gebied van convector kachels. Het zal dan ook niet verwonderen indien dit merk door vele klanten beschouwd wordt als misschien wel veruit het beste merk. Het is een handig apparaatje dat makkelijk en zonder problemen te bedienen is.

Voordelen
Design:

de convector kachel is afgewerkt in een neutrale doch bijzonder elegante zwarte matte kleur. Ideaal dus om in eender welk interieur te plaatsen.

Vermogen:

het is een bijzonder krachtig apparaat van ruim 2400 Watt dat zonder problemen een totale oppervlakte van ruim 30 m2 kan verwarmen. Je kunt hierbij schakelen tussen de 2 beschikbare warmtestanden.

Duurzaam:

volgens de meerderheid van de kopers geniet je een convector kachel die bijzonder duurzaam is en precies doet wat het moet doen.

Nadelen
Prijskaartje:

een blik op de online beoordelingen toont aan dat enkele kopers van mening zijn dat het product toch behoorlijk prijzig is. En dat is uiteraard best wel jammer.

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

Tristar Electric heater KA-5914

 

Met de elektrische convector kachel van het bekende merk Tristar haal je meteen een degelijk product in huis zonder dat je hierbij heel wat budget hoeft te spenderen.

De kachel is voorzien van een krachtig vermogen van ruim 2000 watt en kan dus gemakkelijk ruimtes van 20 m2 gaan opwarmen. Je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende warmtestanden. Daarnaast kun je het apparaat ook probleemloos in de badkamer plaatsen aangezien de kachel beschermd is tegen vocht.

We merken meteen op dat de meningen bij deze convector kachel toch lichtjes verdeeld blijken te zijn. Uiteraard hoeft dit helemaal geen probleem te zijn maar het biedt wel de mogelijkheden om het product in de toekomst eventueel aan te passen. Neem toch gerust een kijkje want misschien voldoet deze kachel wel helemaal aan jouw wensen.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke elektrische convector kachel die jou aangeboden wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Tristar. Om te weten te komen of dit misschien wel het product is waar jij naar op zoek moet, loont het de moeite om de voor- en nadelen ervan even wat grondiger onder de loep te nemen.

Voordelen
Prijskaartje:

je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs van deze convector kachel die bijzonder goed meevalt.

Vermogen:

de convector kachel is voorzien van een krachtige motor met een totaal vermogen van maar liefst 2000 Watt. Hierbij heb je de mogelijkheid om te schakelen tussen de 3 beschikbare warmtestanden.

Badkamer:

doordat de convector kachel helemaal bestand is tegen vocht, kun je dit toestel zonder problemen ook in de badkamer of in de keuken gaan installeren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een kleine minderheid van de klanten is niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Adax Neo NP 06 KDT

 

Deze elektrische convector kachel van het merk Adax zul je niet meteen in de categorie van goedkope apparaten hoeven te zoeken omwille van de hogere prijs. De kachel heeft een witte kleur en is ongeveer 37 cm hoog. Daardoor kun je dit model ook gemakkelijk en snel aan de wand monteren.

De kachel is voorzien van een vermogen van 600 watt en beschikt over 10 verschillende warmtestanden. Je kunt de convector kachel als bijverwarming gebruiken maar ook als hoofdverwarming doet het perfect wat het moet doen.

De koper blijkt laaiend enthousiast te zijn over dit product en prijst het dan ook aan. Het beschikt over een correcte prijs-kwaliteitverhouding en is bijzonder eenvoudig te bedienen.

Het rijtje kan worden afgesloten met dit topproduct dat jou aangeboden wordt door Adax. De convector kachel wordt gekenmerkt door een opvallend modern design dat vooral tot z’n recht zal komen in een modern en designvol interieur.

Voordelen
Installatie:

je kunt de kachel makkelijk en zonder problemen aan de muur bevestigen.

Vermogen:

de convector kachel is voorzien van een krachtige motor met een maximaal vermogen van maar liefst 600 Watt. Bovendien heb je de mogelijkheid om te schakelen tussen de 10 beschikbare warmtestanden.

Handig in gebruik:

de convector kachel is bijzonder eenvoudig om te gebruiken. Bovendien is het product voldoende krachtig om als hoofdverwarming dienst te doen of gewoon als handige bijverwarming.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je wel moeten rekening houden met een budget dat net iets boven het gemiddelde ligt.

Koop bij bol.com (€160.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status